Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kiril Manevski

PhD

Kiril Manevski

Profil

Kiril Manevski er en forsker med PhD i Agroøkologi (plante og jord), MSc i telemåling, og også miljøingeniør. Hans undersøgelse integrerer markdata med procesbaseret modellering og mål for udvikling og forbedring af agro-økosystemer, der er ressource effektivt til at producere store mængder biomasse og at sænke miljømæssige fodaftryk i Danmark. Kiril har bidraget til BIOVALUE SPIR strategisk platform for innovation og forskning i værditilvækst fra biomasse, og til EU- finansierede projekt pECOSYS om konkurrencedygtig, troværdig og ressourceeffektiv økologisk svineproduktion Denmark.

Nu undersøger han hvordan kan man øge effektiviteten af vand og næringsstoffer i afgrøder og minimere landbrugets miljøpåvirkning ved spatio-temporal analyse. Arbejdet er en del af Europæiske projekt Water-JPI “Water Challenges for a Changing World” og involverer brug af sensorteknologier til at overvåge vand- og ernæringsstatus af afgrøder.

Kiril Manevski er også involveret i forskning, studerende tilsynsføring og også kursusundervisning i Kina inden for Sino-Danish Center for Education and Research, som er han involveret i Danida-finansierede “Building Stronger Universities” projekt med KNUST i Ghana.

Vis alle (50) »

Vis alle (29) »

ID: 44238369