DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Karen Wistoft

Mad er mere end kostråd: Smagens syv dimensioner giver læge og patient flere muligheder

Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - KronikFormidling

Mad og smag er ikke bare sundt eller usundt – det er også nydelse, kultur og etik. Et nuanceret blik på smag giver læger og andre sundhedsprofessionelle flere muligheder for at behandle og støtte patienterne. Smagen har hele syv forskellige dimensioner, der alle har noget med vores sundhed at gøre
OriginalsprogDansk
TidsskriftVidenskab.dk [online]
ISSN1903-301X
StatusUdgivet - 25 jan. 2019

Bibliografisk note

Publiceret i ForskerZonen på baggrund af artikel i Ugeskrift for Læger, dec. 2018: Rundt om smag (Wistoft & Qvortrup)

    Forskningsområder

  • Smag, Sundhed, Læger, sundhedsvæsen, Kommunikation, Patienter, Nydelse, Smagsdimensioner

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

Aktiviteter

  • Smagens didaktik

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  • Akademi for Madkundskabsdidaktik

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

Projekter

ID: 141314574