DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Karen Wistoft

  1. 2021
  2. Udgivet

    Yes I can cook a fish; Effects of a five week sensory-based experiential theme course with fish on 11- to 13- year old children’s food literacy and fish eating behaviour : a quasi-experimental study. / Nielsen, Rikke Højer; Wistoft, Karen; Frøst, Michael Bom.

    I: Food Quality and Preference, Bind 92, 104232, 09.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Accepteret/In press

    Smagsdidaktik i fag og formidling : - Effektfuldhedsundersøgelser af undervisning og events med smag som omdrejningspunkt. / Stovgaard, Mikkel; Christensen, Jacob Højgaard; Clark, Aske; Wistoft, Karen.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 200 s. (Smag - skriftserie om smag).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

  4. Afsendt

    A Window of Change: How COVID-19 Disrupted Pedagogical Approaches in Danish Kindergartens. / Wistoft, Karen; Clark, Aske; Qvortrup, Lars.

    I: European Early Childhood Education Research Journal, 25.06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Afsendt

    Religious taste : A reflection repertoire for teaching food diversity. / Wistoft, Karen.

    I: Food, Culture and Society, 02.06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    What Means Wellbeing? Distinction of Two Discourses on Well-being – Conceptual and Theoretical Reflections. / Wistoft, Karen.

    I: International Journal of Psychiatry Research , Bind 4, Nr. 3, 06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  7. Accepteret/In press

    Children lost at home: difficulties during COVID-19 homeschooling in Denmark. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars; Christensen, Jacob Højgaard; Qvortrup, Ane.

    I: International Journal of Home Economics, 31.05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Den religiøse smag : Refleksionsrepertoire til undervisning i madmæssig mangfoldighed. / Wistoft, Karen.

    I: Madkundskab, 15.05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  9. Udgivet

    Hver sin ret, men hvordan? Madmæssig mangfoldighed i madkundskab i skolen. / Wistoft, Karen; Andersen, Boris.

    I: Madkundskab, 15.05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  10. Accepteret/In press

    Skolegenåbning: Socialt og mentalt reparationsarbejde bør rydde skemaet. / Wistoft, Karen.

    I: Magasinet Skolen, 07.05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  11. Udgivet
    BØRNEHØJDE – en faglig podcast om pædagogik og læreplan (nye afsnit) | emu Danmarks læringsportal : Mad, måltider, smag i børnehaver. Wistoft, Karen (Producent). 2021. EMU - Danmarks Læringsportal.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Formidling

  12. Afsendt

    The effectiveness of taste as a catalyst for learning in primary school. / Christensen, Jacob Højgaard; Stovgaard, Mikkel; Wistoft, Karen.

    I: International Journal on New Trends in Education and Their Implications, 05.05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Under udarbejdelse

    Developing healthy school meals: a systematic literature review on school lunch settings. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild Roerup; Wistoft, Karen.

    I: Journal of School Health, 05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Skolegenåbning: Socialt og mentalt reparationsarbejde bør rydde skemaet. / Wistoft, Karen.

    I: Asterisk, 05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskning

  15. Under udarbejdelse

    Teaching sensory science : The effectiveness of a teaching program for culinary professionals. / Stovgaard, Mikkel; Christensen, Jacob Højgaard; Clark, Aske; Damsboe-Svendsen, Marie; Karpantschof, Bat-el Menadeva; Frøst, Michael Bom; Wistoft, Karen.

    I: Journal of Education Research, 04.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Afsendt

    Students’ well-being in a time of mandated remote schooling due to temporary COVID-19-related school closures. / Qvortrup, Ane; Lomholt, Rune; Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: International Journal of Educational Research, 26.03.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet
  18. Afsendt

    Mad og måltider i skolen. / Kromann Nielsen, Morten; Wistoft, Karen; Damsgaard, Camilla.

    Mad, mennesker og måltider : I et samfundsmæssigt perspektiv. 3. udg. København : Gyldendal, 2021.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

  19. Udgivet

    Stort set alt i den pædagogiske hverdag i børnehaverne er Corona-påvirket. / Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    I: 0 - 14, Bind 31, Nr. 1, 03.2021, s. 12-16.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  20. Udgivet

    Genåbning og ny nedlukning af skolerne i Kolding efter Covid19-nedlukning i foråret 2020. Et lærerperspektiv : Datarapport - skolepersonale. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke; Lomholt, Rune; Nielsen, Anni; Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  21. Udgivet

    Sådan påvirker hjemmeskole børn og forældre. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen.

    I: Videnskab.dk, 02.02.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  22. Udgivet

    Genåbning af børnehaver i Kolding efter Covid-19-nedlukning i foråret 2020 : et børne- og forældreperspektiv : datarapport børn og forældre i dagtilbud. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Lomholt, Rune; Christensen, Vibeke; Nielsen, Anni; Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Odense : Aarhus Universitet, Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, 2021. 25 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  23. Udgivet

    Genåbning af børnehaver og skoler efter Covid-19 i 2020. / Qvortrup, Ane; Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke; Clark, Aske; Lomholt, Rune; Nielsen, Anni.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 266 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  24. Udgivet

    Genåbning og ny nedlukning af skolerne i Kolding efter Covid19-nedlukning i foråret 2020. Et elevperspektiv : Datarapport – elevperspektiv. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke; Lomholt, Rune; Nielsen, Anni; Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 138 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  25. Udgivet

    Genåbningen af børnehaver efter Covid-19-nedlukninger : et personaleperspektiv : datarapport – Pædagoger, pædagogiske assistenter og medhjælpere fra dagtilbud. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke; Lomholt, Rune; Nielsen, Anni; Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 51 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  26. Udgivet

    Smagen af vildt : jagt, undervisning og tilberedning. / Wistoft, Karen; Thrane, Casper; Henrichsen, Peter.

    Odense : Smag for Livets Forlag, 2021. 85 s. (Smag - skriftserie om smag; Nr. 12, Bind 2021).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

  27. Afsendt

    Kausalitet og effektfuldhed i undervisningen og uddannelsessystemet: En genbeskrivelse. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen.

    Effektfuldhed og kausalitet i pædagogisk forskning og praksis. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2021.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  28. Under udarbejdelse

    Students’ wellbeing during temporary school closures due to Covid-19. / Qvortrup, Ane; Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars; Lumholdt, Rune.

    I: Journal of Education Research, 05.01.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Forskningsbaseret evaluering af Den Magiske Madkasse (2). / Clark, Aske; Nielsen, Sigrid Helmberg; Wistoft, Karen.

    Emdrup : Aarhus Universitet, 2021.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  30. 2020
  31. Udgivet

    Ethics, moral, and moralization: Sustainability in food education. / Wistoft, Karen.

    I: International Journal of Food Design, Bind 5, Nr. 1-2, 12.2020, s. 149-156.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Smag leg og fantasi : Den Magiske Madkasse i børnehaven. / Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    I: Ernæringsfokus. Viden om mad og ernæring til professionelle, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  33. Udgivet

    Elever der havde det særligt svært med nødundervisningen under coronakrisen. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars; Christensen, Jacob Højgaard; Qvortrup, Ane.

    I: Paideia: tidsskrift for professionel pædagogisk praksis, Nr. 20, 11.2020, s. 22-28.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Elevernes trivsel og mentale sundhed - hvad har vi lært af nødundervisningen under coronakrisen. / Wistoft, Karen; Christensen, Jacob Højgaard; Qvortrup, Lars.

    I: Learning Tech – Tidsskrift for læremidler, didaktik og teknologi, Bind 5, Nr. 7, 10.2020, s. 40-65.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Play with your food and cook it! Tactile play with fish as a way of promoting acceptance of fish in 11 to 13 year old children in a school setting – a qualitative study. / Højer, Rikke; Wistoft, Karen; Frøst, Michael Bom.

    I: Nutrients, Bind 12, Nr. 10, 3180, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Seven dimensions of taste : taste in a sociological and educational perspective. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    Gastronomy and food science. red. / Charis Galanakis. Amsterdam : Elsevier, 2020. s. 227-251.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  37. Udgivet

    Professor om manglende kostvejledning til veganske familier: Det er en falliterklæring, hvis ikke vi gør som vores nabolande. / Wistoft, Karen.

    I: Sundhedsmonitor, 01.09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatFormidling

  38. Udgivet

    Outdoor Taste Education : Danish Perspectives on Potentials and Challenges for Taste Education in School Gardens and Outdoor Education. / Nielsen, Morten Kromann; Dyg, Pernille Malberg; Wistoft, Karen.

    I: Food, Culture and Society, Bind 23, Nr. 4, 08.2020, s. 523-541.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Nødundervisning under corona-krisen : et elev- og forældreperspektiv. / Qvortrup, Lars; Qvortrup, Ane; Wistoft, Karen; Christensen, Jacob Højgaard; Lomholt, Rune.

    Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2020. 104 s. (Empirisk skole- og dagtilbudsforskning NCS; Nr. 2020, Bind 7).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportpeer review

  40. Udgivet

    Teaching Taste for Sustainable Development in Home Economics Education. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Christensen, Jacob Højgaard.

    2020. Abstract fra International Federation for Home Economics World Congress, Atlanta, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  41. Udgivet

    4 forskere: Det ved vi om nødundervisning under coronakrisen. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Qvortrup, Ane; Christensen, Jacob Højgaard.

    I: Skolemonitor, 28.04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  42. Udgivet

    Lærerne har knoklet under krisen : Bettina Heltberg antager, at lærerne under corona-krisen har drukket øl og klippet hæk. Det er helt forkert. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Qvortrup, Ane.

    I: Politiken, debatsektionen, 22.04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatFormidling

  43. Udgivet

    Corona-essay om de ’risikable’ unge: Ingen bør mødes med foragt eller fordømmelse – det skaber i yderste konsekvens kun endnu mere smitte. / Wistoft, Karen.

    I: Sundhedsmonitor, 07.04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  44. Udgivet

    Didactics of Danish Children's Cookbooks – a Historical Review. / Wistoft, Karen.

    2020. Abstract fra International Federation for Home Economics World Congress, Atlanta, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  45. Udgivet

    Den magiske madkasse : forskningsbaseret evaluering. / Wistoft, Karen; Clark, Aske; Christensen, Jacob Højgaard.

    Emdrup : Aarhus Universitet, 2020. 37 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  46. Udgivet

    Bæredygtighed og 'den moralske smag'. / Wistoft, Karen.

    2020. Abstract fra Dansk Sociologikongres 2020, København NV, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  47. Udgivet

    Etik, moral og moralisering : Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik. / Wistoft, Karen.

    4 s. Foreningen Madkundskab. 2020.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  48. Udgivet

    Smag på naturen i flere fag. / Clark, Aske; Wistoft, Karen.

    I: Naturvejleder, Bind 29, Nr. 1, 2020, s. 30-33.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  49. Udgivet

    Teaching taste and design - A trend in food education concerning sustainability. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    2020. Abstract fra Creative tastebuds, .

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  50. 2019
  51. Udgivet

    Smagsdimensionskort. / Wistoft, Karen; Festersen, Anne Torpegaard; Christensen, Morten; Qvortrup, Lars.

    UCL. 2019, Smagsdimensionskort.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationUndervisning

  52. Udgivet

    Investigating the effectiveness of subject-integrated school garden teaching. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    I: Journal of Outdoor and Environmental Education , Bind 22, Nr. 3, 11.2019, s. 237-251.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Teaching taste. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    Illinois, USA : Common Ground Research Networks, 2019. 114 s. (Food studies).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogpeer review

  54. Udgivet

    Exploring the Complexity of Teaching Taste, Focusing on the Complexity of Research-Practice Collaboration. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2019. 1-10 Paper præsenteret ved American Educational Research Association Annual-Meeting 2020, San Francisco, USA.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  55. Udgivet

    Børnemad - når smag overhaler sundhed. / Wistoft, Karen.

    I: Politiken, kroniken, 28.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - KronikFormidling

  56. Udgivet

    Perspectives from the Danish school garden movement : - with outdoor taste education as an example. / Wistoft, Karen; Nielsen, Morten Kromann; Dyg, Pernille Malberg.

    2019. Paper præsenteret ved Children and Nature, Oakland, USA.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  57. Udgivet

    Vild mad : forskningsbaseret evaluering. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Emdrup : Aarhus Universitet, 2019. 43 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  58. Udgivet

    Trivselsdiskurser : teori-, begrebs- og metodegrundlag. / Wistoft, Karen.

    Børn og unges trivsel: et tværprofessionelt ansvar. red. / Mathilde Sederberg; Malene Norup Stolpe. København : Hans Reitzels Forlag, 2019. s. 21-41.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  59. Udgivet

    Forskningsbaseret evaluering af Arla MADmovers. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    Emdrup : DPU, Aarhus Universitet, 2019. 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  60. Udgivet

    Mad er mere end kostråd : Smagens syv dimensioner giver læge og patient flere muligheder. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Videnskab.dk [online], 25.01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  61. Udgivet

    Food for Health: The Importance of Taste : Seven Dimensions of Taste in a Health Promotion Context. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2019. Paper præsenteret ved Food Studies 2019, Kaohsiung City, Taiwan.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  62. Udgivet

    Forbedring af børn og unges mad- og måltidsvaner i Danmark. / Tetens, Inge; Biltoft-Jensen, Anja; Hermansen, Kjeld; Krogholm, Kirstine Struntze; Mølgaard, Christian; Nyvad, Bente; Rasmussen, Mette; Sabinsky, Marianne; Toft, Ulla; Wistoft, Karen.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 181, Nr. 4, V05190274, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. 2018
  64. Udgivet

    MIT kokkeri 2.0 : forskningsbaseret evaluering. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Emdrup : DPU, Aarhus Universitet, 2018. 94 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  65. Udgivet

    Rundt om smag. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 180, Nr. 25, 10.12.2018, s. 2291-2294.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    When the kids conquered the kitchen : Danish taste education and the New Nordic Kitchen. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Gastronomica: The Journal of Critical Food Studies, Bind 18, Nr. 4, 04.12.2018, s. 82-93.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    Debat: Regeringen misforstår børn og unges madvaner. / Wistoft, Karen; Bitz, Christian; Vladimir, Timm; Agger, Anne-Birgitte; Carlsen, Helle Brønnum; Bergmann, Elisa Rimpler.

    I: Politiken, kroniken, Bind Sektion 2 (Kultur), 05.10.2018, s. 5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - KronikFormidling

  68. Udgivet

    Wellbeing in school gardens : the case of the Gardens for Bellies food and environmental education program. / Wistoft, Karen; Dyg, Pernille Malberg.

    I: Environmental Education Research, Bind 24, Nr. 8, 03.08.2018, s. 1177-1191.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    What role does taste play in school meal studies? a narrative review of the literature. / Guerrero, Kayla; Olsen, Anne Marie; Wistoft, Karen.

    I: The Journal of Child Nutrition & Management, Bind 42, Nr. 1, 02.05.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Advisory board for mad, måltider og sundhed : anbefalinger til regeringen og en invitation til hele Danmark. / Wistoft, Karen; Sekretariatet i Fødevarestyrelsen.

    Glostrup : Fødevarestyrelsen, 2018. 71 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  71. Udgivet

    Fremme af sunde mad- og måltidsvaner blandt børn og unge : vidensrådsrapport. / Tetens, Inge; Biltoft-Jensen, Anja; Hermansen, Kjeld; Mølgaard, Christian; Nyvad, Bente; Rasmussen, Mette; Sabinsky, Marianne; Toft, Ulla; Wistoft, Karen.

    København : Vidensråd for Forbyggelse, 2018. 138 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportpeer review

  72. Udgivet

    Smagens didaktik. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    København : Akademisk Forlag, 2018. 159 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogpeer review

  73. Udgivet

    Undervisningsmateriale: Udvikling af rammer for mad og måltider i skolen : design dit måltid. / Stovgaard, Mikkel; Wistoft, Karen.

    København : DPU, Aarhus Universitet. 2018, Undervisningsmateriale.

    Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

  74. Udgivet

    At sigte mod udvikling af gode måltidsrammer i skolen. / Stovgaard, Mikkel; Wistoft, Karen.

    Københavns generation mad: en status over maden til børn og unge i Københavns kommune. København : Københavns Madhus, 2018. s. 89-91.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  75. Udgivet

    Evaluering af MADmovers. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    Emdrup : DPU, Aarhus Universitet, 2018. 60 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  76. Udgivet

    Rammer for mad og måltider i skolen : Et interventionsstudie af skolemad og måltidsrammer som betydningselement for elevers læringsforudsætninger, sundhed og trivsel. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild Roerup; Kragelund, Kamilla Hall; Andersen, Barbara Vad; Wistoft, Karen.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 102 s. (DCA rapport; Nr. 137).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportpeer review

  77. Udgivet

    Taste in food education : a critical review essay. / Wistoft, Karen; Leer, Jonatan.

    I: Food and Foodways, Bind 26, Nr. 4, 2018, s. 329-349.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  78. 2017
  79. Udgivet

    Hvad er smag, og hvordan underviser man i og med smag? / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen.

    Perspektiver på smag. red. / Jonatan Leer; Liselotte Hedegaard. Odense : Syddansk Universitet, 2017. s. 109-130 (Smag - skriftserie om smag; Nr. 6).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  80. Udgivet
  81. Udgivet

    A distinction of two discourses concerning wellbeing. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: MOJ Public health, Bind 6, Nr. 2, 15.08.2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Madpakken er vigtigste energikilde til leg og læring på en lang skoledag. / Wistoft, Karen; Vinther, Sanne L.

    I: Jyllands-Posten, Indblik, 14.08.2017, s. 15.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskning

  83. Udgivet

    Da børnene erobrede køkkenet. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Weekendavisen, 04.08.2017, s. 12.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  84. Udgivet

    Rammer for mad og måltider i skolen : en systematisk forskningskortlægning. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild; Bjerge, Helle Huus; Andersen, Barbara Vad; Wistoft, Karen.

    København : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2017. 95 s. (DCA rapport; Nr. 101).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportpeer review

  85. Udgivet

    Dimensions of taste qualifying didactic reflections on home economics education. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2017. Abstract fra ARAHE, Tokyo, Japan.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  86. Udgivet

    Tradition and innovation in Danish children's cookbooks. / Wistoft, Karen.

    2017. Abstract fra ARAHE, Tokyo, Japan.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  87. Udgivet

    Giv dit barn et sundt forhold til mad og krop. / Wistoft, Karen.

    Madglæde for børn. red. / Kristina Svith Viladsen. København : Carlsen, 2017. s. 10-13.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  88. Udgivet

    Taste didactic reflection theory : a reflection model of taste dimensions for taste education. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2017. Abstract fra Stop Making Sense, Philadelphia, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  89. 2016
  90. Udgivet

    Controlling or trusting children’s taste : Making sense of taste education. / Wistoft, Karen; Leer, Jonatan.

    2016. Paper præsenteret ved Food4Beeing, Oxford, Storbritannien.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  91. Udgivet

    Taste as a didactic approach : enabling students to achieve learning goals. / Christensen, Jacob; Wistoft, Karen.

    I: International Journal of Home Economics, Bind 9, Nr. 1, 30.08.2016, s. 20-34.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Smagsdidaktisk reflektionsteori i faget madkundskab. / Wistoft, Karen.

    I: Skriftserie Madkundkab, 01.06.2016, s. 1-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  93. Udgivet

    Haver til maver : studie af udbredelse og effekter af kulinarisk skolehaveprogram. / Wistoft, Karen; Lassen, Mikkel Christian; Dyg, Pernille Malberg.

    København : DPU, Aarhus Universitet, 2016. 128 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  94. Udgivet

    Taste as didactic element in food education. / Wistoft, Karen.

    2016. Abstract fra XXIII IFHE World Congres 2016, Deojeon, Sydkorea.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  95. Udgivet

    Trivsel i skolehaveprogrammet Haver til Maver. / Wistoft, Karen.

    I: MOV:E, Bind 2016, Nr. 4, 2016, s. 66-77.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. 2015
  97. Udgivet

    Ny nordisk nudging. / Wistoft, Karen.

    2015. Abstract fra Mat och matvägar över Öresund, Lund, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  98. Udgivet

    Dogmemad til børn & sundhedspædagoger : en artikel om Ny Nordisk Nudging. / Wistoft, Karen.

    I: Social Kritik:Tidsskrift for social analyse & debat, Nr. 144, 12.2015, s. 42-49.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Cultivating and Growing: a Litterature Review. / Wistoft, Karen; Nørtoft, Kamilla.

    Danish School of Education : Aarhus Universitet, DPU, 2015. 30 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  100. Udgivet

    Safe spaces for youth "At Risk" : transformative learning through food system awareness. / Nielsen, Morten Kromann; Wistoft, Karen.

    2015. Abstract fra Food Studies, Virginia, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  101. Udgivet

    The Resilience Program : preliminary evaluation of a mentalization-based education program. / Bak, Poul Lundgaard; Midgley, Nick; Zhu, Jin Liang; Wistoft, Karen; Obel, Carsten.

    I: Frontiers in Psychology, Bind 6, 753, 16.06.2015.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  102. Udgivet

    Mod en smagspædagogik : et kritisk litteraturreview om børn, smag og læring. / Leer, Jonatan; Wistoft, Karen.

    1. udg. København : Smag for Livet Forlag, Campusvej 55, 5230 Odense M. email: forlag@smagforlivet.dk. Tlf: 93 50 70 71, 2015. 75 s. (Smag - skriftserie om smag; Nr. #02).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

  103. Udgivet
    Mit kokkeri : bag om bog og website. Wistoft, Karen (Producent). 2015. YouTube.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Forskning

  104. Udgivet
    Trivselsgrupper i Silkeborg : selvværd, trivsel og robusthed. Wistoft, Karen (Producent). 2015. YouTube.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Forskning

  105. Udgivet

    Evaluering af Mit kokkeri : Del 1 & 2. / Wistoft, Karen; Lassen, Mikkel Christian; Christensen, Jacob.

    København : DPU, Aarhus Universitet, 2015. 53 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

  106. Udgivet

    MIT Kokkeri. / Wistoft, Karen (Redaktør).

    2 udg. København : Komiteen for Sundhedsoplysning, 2015. 190 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

  107. 2014
  108. Udgivet

    Børn skal ikke styres af de voksnes smag. / Wistoft, Karen; Leer, Jonatan.

    I: Berlingske Tidende, 20.11.2014, s. 27.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - KronikFormidling

Forrige 1 2 3 Næste