DPU

Aarhus Universitets segl

Karen Wistoft

  1. 2022
  2. Udgivet

    Lægefaglig tænketank: Sådan bør man arbejde med overvægt blandt børn og unge. / Wistoft, Karen; Fonvig, Cilius Esmann; Grandahl, Mia.

    I: Politiken, 26.09.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Kronik

  3. Afsendt

    Overvægt blandt børn og unge - ikke tabu eller ligegyldigt. / Wistoft, Karen; Fonvig, Cilius Esmann; Grandahl, Mia.

    I: Politiken, 09.09.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Kronik

  4. Udgivet

    Food Diversity in Home Economics Education. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    2022. Paper præsenteret ved International Federation for Home Economics World Congress, Atlanta, Georgia, USA.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  5. Udgivet

    Krop er ikke kun kosmetik - viden er ikke normer. / Wistoft, Karen.

    I: Politiken, 18.08.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Kommentar/debat

  6. Udgivet

    Normer skal diskuteres men ikke afskaffes. / Wistoft, Karen.

    I: Politiken, 17.08.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Kommentar/debat

  7. Udgivet

    Kausalitet og effektfuldhed : En idehistorisk oversigt med eksempler fra pædagogik og uddannelsesforskning. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen.

    Kausalitet og effektfuldhed : I pædagogisk forskning og praksis. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2022. s. 15-57.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  8. Udgivet

    The effectiveness of taste as a catalyst for learning in primary school. / Christensen, Jacob Højgaard; Stovgaard, Mikkel; Wistoft, Karen.

    I: International Journal on New Trends in Education and Their Implications, Bind 13, Nr. 1, 07.2022, s. 154-167.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Accepteret/In press

    Making Sense of Taste: Quality, Context, Community : Introduction to Special Issue. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Food Studies: An Interdisciplinary Journal, 15.06.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisForord/efterskriftFormidling

  10. Accepteret/In press

    Religious taste : A reflection repertoire for teaching food diversity. / Wistoft, Karen.

    I: Food Studies: An Interdisciplinary Journal, 15.06.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Children’s cookbooks – learning by using recipes, cooking experiments and taste competence. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    I: Health Education Journal, Bind 81, Nr. 4, 06.2022, s. 375-386.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab. / Wistoft, Karen; Thorborg, Mathias Merrild Roerup; Christensen, Jacob Højgaard et al.

    1 udg. Odense : Smag for Livet Forlag, Campusvej 55, 5230 Odense M. email: forlag@smagforlivet.dk. Tlf: 93 50 70 71, 2022. 134 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  13. Ikke-udgivet

    Food for Health – Teaching Taste : Seven Dimensions of Taste for Sustainable Health in Home Economics Education. / Wistoft, Karen.

    2022. Abstract fra IFHE XXIV WORLD CONGRESS, Georgia, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  14. Ikke-udgivet

    Symposium: Teaching Taste for Sustainable Development in Home Economics Education. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars; Christensen, Jacob Højgaard.

    2022. Abstract fra IFHE XXIV WORLD CONGRESS, Georgia, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  15. Ikke-udgivet

    Bæredygtighed og den moralske smag. / Wistoft, Karen.

    2022. Abstract fra Dansk Sociologikongres 2022, Køvenhavn NV, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  16. Ikke-udgivet

    Konsekvenserne af de coronabetingede skolenedlukninger i 2020 og 2021 for elever, lærere, forældre og skoler. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars; Christensen, Jacob Højgaard.

    2022. Abstract fra Dansk Sociologikongres 2022, København NV, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  17. 2021
  18. Accepteret/In press

    Boganmeldelse:”Tilknytning og dannelse i dagtilbud. En neuropsykologisk tilgang til et fælles pædagogisk grundlag”. / Wistoft, Karen.

    Dafolo. 2021, Boganmelse.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationRådgivning

  19. E-pub ahead of print

    A Window of Change: How COVID-19 Disrupted Pedagogical Approaches in Danish Kindergartens. / Wistoft, Karen; Clark, Aske; Qvortrup, Lars.

    I: European Early Childhood Education Research Journal, 11.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Smagsdidaktik i fag og formidling : Effektfuldhedsundersøgelser af undervisning og events med smag som omdrejningspunkt. / Stovgaard, Mikkel; Christensen, Jacob Højgaard; Clark, Aske et al.

    Danmark : Smag for Livets Forlag, 2021. 171 s. (Smag - skriftserie om smag; Nr. 14).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  21. Udgivet

    Yes I can cook a fish; Effects of a five week sensory-based experiential theme course with fish on 11- to 13- year old children’s food literacy and fish eating behaviour : a quasi-experimental study. / Nielsen, Rikke Højer; Wistoft, Karen; Frøst, Michael Bom.

    I: Food Quality and Preference, Bind 92, 104232, 09.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Ét barn, der mistrives, er ét barn for meget. / Hjuler, Tirill Fjellhaugen; Wistoft, Karen; Grandahl, Mia Gall.

    Nr. 1, Nr. 1, 2021. 13 s., aug. 01, 2021.

    Publikation: Bidrag til udredning/notatBidrag til faglig redegørelse

  23. Udgivet

    Children lost at home: difficulties during COVID-19 homeschooling in Denmark. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars; Qvortrup, Ane et al.

    I: International Journal of Home Economics, Bind 14, Nr. 2, 08.2021, s. 153‐164.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Afsendt

    Teaching sensory science : The effectiveness of a teaching program for culinary professionals. / Stovgaard, Mikkel; Christensen, Jacob Højgaard; Clark, Aske et al.

    I: Journal of Education Research, 08.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    What Means Wellbeing? Distinction of Two Discourses on Well-being – Conceptual and Theoretical Reflections. / Wistoft, Karen.

    I: International Journal of Psychiatry Research , Bind 4, Nr. 3, 06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  26. Udgivet
    BØRNEHØJDE – en faglig podcast om pædagogik og læreplan : Mad, måltider, smag i børnehaver. Wistoft, Karen (Producent). 2021. EMU - Danmarks Læringsportal.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Formidling

  27. Udgivet

    Den religiøse smag. / Wistoft, Karen.

    I: Madkundskab, 05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  28. Under udarbejdelse

    Developing healthy school meals: a systematic literature review on school lunch settings. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild Roerup; Wistoft, Karen.

    I: Journal of School Health, 05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Hver sin ret, men hvordan? / Wistoft, Karen; Andersen, Boris.

    Foreningen for Madkundskab. 2021.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

  30. Udgivet

    Skolegenåbning : Socialt og mentalt reparationsarbejde bør rydde skemaet. / Wistoft, Karen.

    I: Månedsmagasinet Skolen, Bind 2021, Nr. 2, 05.2021, s. 4-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  31. Udgivet

    Skolegenåbning: Socialt og mentalt reparationsarbejde bør rydde skemaet. / Wistoft, Karen.

    I: Asterisk, 05.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskning

  32. Afsendt

    Students’ well-being in a time of mandated remote schooling due to temporary COVID-19-related school closures. / Qvortrup, Ane; Lomholt, Rune; Wistoft, Karen et al.

    I: International Journal of Educational Research, 26.03.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet
  34. Afsendt

    Mad og måltider i skolen. / Kromann Nielsen, Morten; Wistoft, Karen; Damsgaard, Camilla.

    Mad, mennesker og måltider : I et samfundsmæssigt perspektiv. 3. udg. København : Gyldendal, 2021.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

  35. Udgivet

    Stort set alt i den pædagogiske hverdag i børnehaverne er Corona-påvirket. / Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    I: 0 - 14, Bind 31, Nr. 1, 03.2021, s. 12-16.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  36. Udgivet

    Genåbning og ny nedlukning af skolerne i Kolding efter Covid19-nedlukning i foråret 2020. Et lærerperspektiv : Datarapport - skolepersonale. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke et al.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  37. Udgivet

    Sådan påvirker hjemmeskole børn og forældre. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen.

    I: Videnskab.dk, 02.02.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  38. Udgivet

    Genåbning af børnehaver i Kolding efter Covid-19-nedlukning i foråret 2020 : et børne- og forældreperspektiv : datarapport børn og forældre i dagtilbud. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Lomholt, Rune et al.

    Odense : Aarhus Universitet, Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, 2021. 25 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  39. Udgivet

    Genåbning og ny nedlukning af skolerne i Kolding efter Covid19-nedlukning i foråret 2020. Et elevperspektiv : Datarapport – elevperspektiv. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke et al.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 138 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  40. Udgivet

    Genåbningen af børnehaver efter Covid-19- nedlukninger : Et børne- og forældreperspektiv . / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke et al.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  41. Udgivet

    Genåbningen af børnehaver efter Covid-19-nedlukninger : et personaleperspektiv : datarapport – Pædagoger, pædagogiske assistenter og medhjælpere fra dagtilbud. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke et al.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 51 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  42. Udgivet

    Genåbningen af børnehaver efter Covid-nedlukninger : Et personaleperspektiv . / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke et al.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 48 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  43. Udgivet

    Genåbningen af skoler efter Covid-19-nedlukninger : et elevperspektiv. Datarapport – elever 3.-9. klasse. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke et al.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 87 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  44. Udgivet

    Genåbningen af skoler efter Covid-19-nedlukninger : et lærerperspektiv : datarapport - skolepersonale. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke et al.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 47 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  45. Udgivet

    Genåbningen af skoler efter Covid-19-nedlukninger : et elevperspektiv. Datarapport – elever 0.-2. klasse. / Qvortrup, Ane; Enemark Lundtofte, Thomas; Christensen, Vibeke et al.

    Odense : Syddansk Universitet, 2021. 25 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  46. Udgivet

    Smagen af vildt : jagt, undervisning og tilberedning. / Wistoft, Karen; Thrane, Casper; Henrichsen, Peter.

    Odense : Smag for Livets Forlag, 2021. 85 s. (Smag - skriftserie om smag; Nr. 12, Bind 2021).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  47. Under udarbejdelse

    Students’ wellbeing during temporary school closures due to Covid-19. / Qvortrup, Ane; Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars et al.

    I: Journal of Education Research, 05.01.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Forskningsbaseret evaluering af Den Magiske Madkasse (2). / Clark, Aske; Nielsen, Sigrid Helmberg; Wistoft, Karen.

    Emdrup : Aarhus Universitet, 2021.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  49. Udgivet

    Seven dimensions of taste : taste in a sociological and educational perspective. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    Gastronomy and food science. red. / Charis Galanakis. Amsterdam : Elsevier, 2021. s. 227-251.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  50. 2020
  51. Udgivet

    Ethics, moral, and moralization: Sustainability in food education. / Wistoft, Karen.

    I: International Journal of Food Design, Bind 5, Nr. 1-2, 12.2020, s. 149-156.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Smag leg og fantasi : Den Magiske Madkasse i børnehaven. / Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    I: Ernæringsfokus. Viden om mad og ernæring til professionelle, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  53. Udgivet

    Elever der havde det særligt svært med nødundervisningen under coronakrisen. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars; Christensen, Jacob Højgaard et al.

    I: Paideia: tidsskrift for professionel pædagogisk praksis, Nr. 20, 11.2020, s. 22-28.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Elevernes trivsel og mentale sundhed - hvad har vi lært af nødundervisningen under coronakrisen. / Wistoft, Karen; Christensen, Jacob Højgaard; Qvortrup, Lars.

    I: Learning Tech – Tidsskrift for læremidler, didaktik og teknologi, Bind 5, Nr. 7, 10.2020, s. 40-65.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Play with your food and cook it! Tactile play with fish as a way of promoting acceptance of fish in 11 to 13 year old children in a school setting – a qualitative study. / Højer, Rikke; Wistoft, Karen; Frøst, Michael Bom.

    I: Nutrients, Bind 12, Nr. 10, 3180, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Professor om manglende kostvejledning til veganske familier: Det er en falliterklæring, hvis ikke vi gør som vores nabolande. / Wistoft, Karen.

    I: Sundhedsmonitor, 01.09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorFormidling

  57. Udgivet

    Outdoor Taste Education : Danish Perspectives on Potentials and Challenges for Taste Education in School Gardens and Outdoor Education. / Nielsen, Morten Kromann; Dyg, Pernille Malberg; Wistoft, Karen.

    I: Food, Culture and Society, Bind 23, Nr. 4, 08.2020, s. 523-541.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Nødundervisning under corona-krisen : et elev- og forældreperspektiv. / Qvortrup, Lars; Qvortrup, Ane; Wistoft, Karen et al.

    Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 2020. 104 s. (Empirisk skole- og dagtilbudsforskning NCS; Nr. 2020, Bind 7).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

  59. Udgivet

    Teaching Taste for Sustainable Development in Home Economics Education. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Christensen, Jacob Højgaard.

    2020. Abstract fra International Federation for Home Economics World Congress, Atlanta, Georgia, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  60. Udgivet

    4 forskere: Det ved vi om nødundervisning under coronakrisen. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Qvortrup, Ane et al.

    I: Skolemonitor, 28.04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Avisartikel

  61. Udgivet

    Lærerne har knoklet under krisen : Bettina Heltberg antager, at lærerne under corona-krisen har drukket øl og klippet hæk. Det er helt forkert. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Qvortrup, Ane.

    I: Politiken, debatsektionen, 22.04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorFormidling

  62. Udgivet

    Corona-essay om de ’risikable’ unge: Ingen bør mødes med foragt eller fordømmelse – det skaber i yderste konsekvens kun endnu mere smitte. / Wistoft, Karen.

    I: Sundhedsmonitor, 07.04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Avisartikel

  63. Udgivet

    Didactics of Danish Children's Cookbooks – a Historical Review. / Wistoft, Karen.

    2020. Abstract fra International Federation for Home Economics World Congress, Atlanta, Georgia, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  64. Udgivet

    Den magiske madkasse : forskningsbaseret evaluering. / Wistoft, Karen; Clark, Aske; Christensen, Jacob Højgaard.

    Emdrup : Aarhus Universitet, 2020. 37 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  65. Udgivet

    Bæredygtighed og 'den moralske smag'. / Wistoft, Karen.

    2020. Abstract fra Dansk Sociologikongres 2020, København NV, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  66. Udgivet

    Etik, moral og moralisering : Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik. / Wistoft, Karen.

    4 s. Foreningen Madkundskab. 2020.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  67. Udgivet

    Smag på naturen i flere fag. / Clark, Aske; Wistoft, Karen.

    I: Naturvejleder, Bind 29, Nr. 1, 2020, s. 30-33.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  68. Udgivet

    Teaching taste and design - A trend in food education concerning sustainability. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    2020. Abstract fra Creative tastebuds.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  69. 2019
  70. Udgivet

    Smagsdimensionskort. / Wistoft, Karen; Festersen, Anne Torpegaard; Christensen, Morten et al.

    UCL. 2019, Smagsdimensionskort.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationUndervisning

  71. Udgivet

    Investigating the effectiveness of subject-integrated school garden teaching. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    I: Journal of Outdoor and Environmental Education , Bind 22, Nr. 3, 11.2019, s. 237-251.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Teaching taste. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    Illinois, USA : Common Ground Research Networks, 2019. 114 s. (Food studies).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  73. Udgivet

    Exploring the Complexity of Teaching Taste, Focusing on the Complexity of Research-Practice Collaboration. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2019. 1-10 Paper præsenteret ved American Educational Research Association Annual-Meeting 2020, San Francisco, California, USA.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  74. Udgivet

    Børnemad - når smag overhaler sundhed. / Wistoft, Karen.

    I: Politiken, kroniken, 28.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Kronik

  75. Udgivet

    Perspectives from the Danish school garden movement : - with outdoor taste education as an example. / Wistoft, Karen; Nielsen, Morten Kromann; Dyg, Pernille Malberg.

    2019. Paper præsenteret ved Children and Nature, Oakland, California, USA.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  76. Udgivet

    Vild mad : forskningsbaseret evaluering. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Emdrup : Aarhus Universitet, 2019. 43 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  77. Udgivet

    Trivselsdiskurser : teori-, begrebs- og metodegrundlag. / Wistoft, Karen.

    Børn og unges trivsel: et tværprofessionelt ansvar. red. / Mathilde Sederberg; Malene Norup Stolpe. København : Hans Reitzels Forlag, 2019. s. 21-41.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  78. Udgivet

    Forskningsbaseret evaluering af Arla MADmovers. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    Emdrup : DPU, Aarhus Universitet, 2019. 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  79. Udgivet

    Mad er mere end kostråd : Smagens syv dimensioner giver læge og patient flere muligheder. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Videnskab.dk [online], 25.01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  80. Udgivet

    Food for Health: The Importance of Taste : Seven Dimensions of Taste in a Health Promotion Context. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2019. Paper præsenteret ved Food Studies 2019, Kaohsiung City, Taiwan.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  81. Udgivet

    Forbedring af børn og unges mad- og måltidsvaner i Danmark. / Tetens, Inge; Biltoft-Jensen, Anja; Hermansen, Kjeld et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 181, Nr. 4, V05190274, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. 2018
  83. Udgivet

    MIT kokkeri 2.0 : forskningsbaseret evaluering. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Emdrup : DPU, Aarhus Universitet, 2018. 94 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  84. Udgivet

    Rundt om smag. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 180, Nr. 25, 10.12.2018, s. 2291-2294.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    When the kids conquered the kitchen : Danish taste education and the New Nordic Kitchen. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Gastronomica: The Journal of Critical Food Studies, Bind 18, Nr. 4, 04.12.2018, s. 82-93.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Debat: Regeringen misforstår børn og unges madvaner. / Wistoft, Karen; Bitz, Christian; Vladimir, Timm et al.

    I: Politiken, kroniken, Bind Sektion 2 (Kultur), 05.10.2018, s. 5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Kronik

  87. Udgivet

    Wellbeing in school gardens : the case of the Gardens for Bellies food and environmental education program. / Wistoft, Karen; Dyg, Pernille Malberg.

    I: Environmental Education Research, Bind 24, Nr. 8, 03.08.2018, s. 1177-1191.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    What role does taste play in school meal studies? a narrative review of the literature. / Guerrero, Kayla; Olsen, Anne Marie; Wistoft, Karen.

    I: The Journal of Child Nutrition & Management, Bind 42, Nr. 1, 02.05.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Advisory board for mad, måltider og sundhed : anbefalinger til regeringen og en invitation til hele Danmark. / Wistoft, Karen; Sekretariatet i Fødevarestyrelsen.

    Glostrup : Fødevarestyrelsen, 2018. 71 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  90. Udgivet

    Fremme af sunde mad- og måltidsvaner blandt børn og unge : vidensrådsrapport. / Tetens, Inge; Biltoft-Jensen, Anja; Hermansen, Kjeld et al.

    København : Vidensråd for Forbyggelse, 2018. 138 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

  91. Udgivet

    Smagens didaktik. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    København : Akademisk Forlag, 2018. 159 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  92. Udgivet

    Undervisningsmateriale: Udvikling af rammer for mad og måltider i skolen : design dit måltid. / Stovgaard, Mikkel; Wistoft, Karen.

    København : DPU, Aarhus Universitet. 2018, Undervisningsmateriale.

    Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

  93. Udgivet

    At sigte mod udvikling af gode måltidsrammer i skolen. / Stovgaard, Mikkel; Wistoft, Karen.

    Københavns generation mad: en status over maden til børn og unge i Københavns kommune. København : Københavns Madhus, 2018. s. 89-91.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  94. Udgivet

    Evaluering af MADmovers. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    Emdrup : DPU, Aarhus Universitet, 2018. 60 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  95. Udgivet

    Rammer for mad og måltider i skolen : Et interventionsstudie af skolemad og måltidsrammer som betydningselement for elevers læringsforudsætninger, sundhed og trivsel. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild Roerup; Kragelund, Kamilla Hall et al.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 102 s. (DCA rapport; Nr. 137).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

  96. Udgivet

    Taste in food education : a critical review essay. / Wistoft, Karen; Leer, Jonatan.

    I: Food and Foodways, Bind 26, Nr. 4, 2018, s. 329-349.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  97. 2017
  98. Udgivet

    Hvad er smag, og hvordan underviser man i og med smag? / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen.

    Perspektiver på smag. red. / Jonatan Leer; Liselotte Hedegaard. Odense : Syddansk Universitet, 2017. s. 109-130 (Smag - skriftserie om smag; Nr. 6).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  99. Udgivet
  100. Udgivet

    A distinction of two discourses concerning wellbeing. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: MOJ Public health, Bind 6, Nr. 2, 15.08.2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Madpakken er vigtigste energikilde til leg og læring på en lang skoledag. / Wistoft, Karen; Vinther, Sanne L.

    I: Jyllands-Posten, Indblik, 14.08.2017, s. 15.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskning

  102. Udgivet

    Da børnene erobrede køkkenet. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Weekendavisen, 04.08.2017, s. 12.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Avisartikel

  103. Udgivet

    Rammer for mad og måltider i skolen : en systematisk forskningskortlægning. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild; Bjerge, Helle Huus et al.

    København : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2017. 95 s. (DCA rapport; Nr. 101).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

  104. Udgivet

    Dimensions of taste qualifying didactic reflections on home economics education. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2017. Abstract fra ARAHE, Tokyo, Japan.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  105. Udgivet

    Tradition and innovation in Danish children's cookbooks. / Wistoft, Karen.

    2017. Abstract fra ARAHE, Tokyo, Japan.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  106. Udgivet

    Giv dit barn et sundt forhold til mad og krop. / Wistoft, Karen.

    Madglæde for børn. red. / Kristina Svith Viladsen. København : Carlsen, 2017. s. 10-13.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Forrige 1 2 3 Næste