DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Karen Wistoft

  1. 2019
  2. Under udarbejdelse

    Discourses of wellbeing : Theoretical, conceptual, and metodological basis. / Wistoft, Karen.

    I: International Journal of Wellbeing, 03.09.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Accepteret/In press

    Investigating the effectiveness of subject-integrated school garden teaching. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    I: Journal of Outdoor and Environmental Education , 29.08.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Under udarbejdelse

    Seven Dimensions of Taste in a Sociological and Educational Perspective. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    Gastronomy and food science. red. / Charis Galanakis. Elsevier, 2019.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  5. Afsendt

    Didactics of Danish Children's Cookbooks – a Historical Review. / Wistoft, Karen.

    2019. Abstract fra International Federation for Home Economics World Congress, Atlanta, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  6. Afsendt

    Teaching Taste for Sustainable Development in Home Economics Education. / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen; Christensen, Jacob Højgaard.

    2019. Abstract fra International Federation for Home Economics World Congress, Atlanta, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  7. Afsendt

    Exploring the Complexity of Teaching Taste, Focusing on the Complexity of Research-Practice Collaboration. / Wistoft, Karen.

    2019. Paper præsenteret ved AERA 2020, San Fransisco, USA.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  8. Udgivet

    Exploring the Complexity of Teaching Taste, Focusing on the Complexity of Research-Practice Collaboration. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2019. 1-10 Paper præsenteret ved American Educational Research Association Annual-Meeting 2020, San Francisco, USA.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  9. E-pub ahead of print

    Teaching Taste. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    Illinois, USA : Common Ground Research Networks, 2019. (Food Studies Book Imprint).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  10. Udgivet

    Børnemad - når smag overhaler sundhed. / Wistoft, Karen.

    I: Politiken, kroniken, 28.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - KronikFormidling

  11. Accepteret/In press

    Status på børn og unges mad- og måltidsvaner og relaterede sygdomme : Hvad skal der til for at forbedre forholdene? / Tetens, Inge; Biltoft-Jensen, Anja; Hermansen, Kjeld; Krogholm, Kirstine Struntze; Mølgaard, Christian; Nielsen, Kasper Arnskov; Nyvad, Bente; Rasmussen, Mette; Sabinsky, Marianne; Toft, Ulla; Wistoft, Karen.

    I: Ugeskrit for Læger, 25.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Perspectives from the Danish school garden movement : - with outdoor taste education as an example. / Wistoft, Karen; Nielsen, Morten Kromann; Dyg, Pernille Malberg.

    2019. Paper præsenteret ved Children and Nature, Oakland, USA.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  13. Udgivet

    Vild Mad - Følgeforskning og evaluering. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    2019.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  14. Udgivet

    Trivselsdiskurser : teori-, begrebs- og metodegrundlag. / Wistoft, Karen.

    Børn og unges trivsel: et tværprofessionelt ansvar. red. / Mathilde Sederberg; Malene Norup Stolpe. København : Hans Reitzels Forlag, 2019. s. 21-41.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  15. Udgivet

    Forskningsbaseret evaluering af Arla MADmovers. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    DPU, Aarhus Universitet, 2019. 50 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  16. Udgivet

    Mad er mere end kostråd : Smagens syv dimensioner giver læge og patient flere muligheder. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Videnskab.dk [online], 25.01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - KronikFormidling

  17. Udgivet

    Food for Health: The Importance of Taste : Seven Dimensions of Taste in a Health Promotion Context. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2019. Paper præsenteret ved Food Studies 2019, Kaohsiung City, Taiwan.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  18. 2018
  19. Udgivet

    MIT kokkeri 2.0 : forskningsbaseret evaluering. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen; Clark, Aske.

    Emdrup : DPU, Aarhus Universitet, 2018. 94 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  20. Udgivet

    Rundt om smag. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Ugeskift for Læger, Bind 180, Nr. 25, 10.12.2018, s. 2291-2294.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    When the kids conquered the kitchen : Danish taste education and the New Nordic Kitchen. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Gastronomica: The Journal of Critical Food Studies, Bind 18, Nr. 4, 04.12.2018, s. 82-93.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Rammer for mad og måltider i skolen. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild Roerup; Kragelund, Kamilla Hall; Andersen, Barbara Vad; Wistoft, Karen.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2018. 102 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  23. Udgivet

    Rammer for mad og måltider i skolen. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild Roerup; Kragelund, Kamilla Hall; Andersen, Barbara Vad; Wistoft, Karen.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 102 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  24. Afsendt

    Outdoor taste education : Danish perspectives on potentials and challenges for taste education in school gardens and outdoor leaning. / Wistoft, Karen; Nielsen, Morten Kromann; Dyg, Pernille Malberg.

    I: Food, Culture and Society, 17.10.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Debat: Regeringen misforstår børn og unges madvaner. / Wistoft, Karen; Bitz, Christian; Vladimir, Timm; Agger, Anne-Birgitte; Carlsen, Helle Brønnum; Bergmann, Elisa Rimpler.

    I: Politiken, kroniken, Bind Sektion 2 (Kultur), 05.10.2018, s. 5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - KronikFormidling

  26. Afsendt

    Play with your food! Tactile play with fish as a way of breaking down 11 to 13 year old children’s disgust barrier when learning to cook fish in a school setting – a qualitative study. / Højer, Rikke; Wistoft, Karen; Frøst, Michael Bom.

    I: Appetite, 20.09.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Wellbeing in school gardens : the case of the Gardens for Bellies food and environmental education program. / Wistoft, Karen; Dyg, Pernille Malberg.

    I: Environmental Education Research, Bind 24, Nr. 8, 03.08.2018, s. 1177-1191.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    What role does taste play in school meal studies? a narrative review of the literature. / Guerrero, Kayla; Olsen, Anne Marie; Wistoft, Karen.

    I: The Journal of Child Nutrition & Management, Bind 42, Nr. 1, 02.05.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Advisory board for mad, måltider og sundhed : anbefalinger til regeringen og en invitation til hele Danmark. / Wistoft, Karen; Sekretariatet i Fødevarestyrelsen.

    Glostrup : Fødevarestyrelsen, 2018. 71 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

  30. Udgivet

    Fremme af sunde mad- og måltidsvaner blandt børn og unge : vidensrådsrapport. / Tetens, Inge; Biltoft-Jensen, Anja; Hermansen, Kjeld; Mølgaard, Christian; Nyvad, Bente; Rasmussen, Mette; Sabinsky, Marianne; Toft, Ulla; Wistoft, Karen.

    København : Vidensråd for Forbyggelse, 2018. 138 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

  31. Udgivet

    Smagens didaktik. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    København : Akademisk Forlag, 2018. 159 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  32. Udgivet

    Undervisningsmateriale: Udvikling af rammer for mad og måltider i skolen : design dit måltid. / Stovgaard, Mikkel; Wistoft, Karen.

    København : DPU, Aarhus Universitet. 2018, Undervisningsmateriale.

    Publikation: AndetAndet bidragUndervisning

  33. Udgivet

    At sigte mod udvikling af gode måltidsrammer i skolen. / Stovgaard, Mikkel; Wistoft, Karen.

    Københavns generation mad: en status over maden til børn og unge i Københavns kommune. København : Københavns Madhus, 2018. s. 89-91.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  34. Udgivet

    Evaluering af MADmovers. / Christensen, Jacob Højgaard; Wistoft, Karen.

    Emdrup : DPU, Aarhus Universitet, 2018. 60 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  35. Udgivet

    Taste in food education : a critical review essay. / Wistoft, Karen; Leer, Jonatan.

    I: Food and Foodways, Bind 26, Nr. 4, 2018, s. 329-349.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  36. 2017
  37. Udgivet

    Hvad er smag, og hvordan underviser man i og med smag? / Qvortrup, Lars; Wistoft, Karen.

    Perspektiver på smag. red. / Jonatan Leer; Liselotte Hedegaard. Odense : Syddansk Universitet, 2017. s. 109-130 (Smag - skriftserie om smag; Nr. 6).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  38. Udgivet
  39. Udgivet

    A distinction of two discourses concerning wellbeing. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: MOJ Public health, Bind 6, Nr. 2, 15.08.2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Madpakken er vigtigste energikilde til leg og læring på en lang skoledag. / Wistoft, Karen; Vinther, Sanne L.

    I: Jyllands-Posten, Indblik, 14.08.2017, s. 15.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskning

  41. Udgivet

    Da børnene erobrede køkkenet. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    I: Weekendavisen, 04.08.2017, s. 12.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  42. Udgivet

    Rammer for mad og måltider i skolen : en systematisk forskningskortlægning. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild; Bjerge, Helle Huus; Andersen, Barbara Vad; Wistoft, Karen.

    København : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2017. 95 s. (DCA rapport; Nr. 101).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

  43. Udgivet

    Dimensions of taste qualifying didactic reflections on home economics education. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2017. Abstract fra ARAHE, Tokyo, Japan.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  44. Udgivet

    Tradition and innovation in Danish children's cookbooks. / Wistoft, Karen.

    2017. Abstract fra ARAHE, Tokyo, Japan.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  45. Udgivet

    Giv dit barn et sundt forhold til mad og krop. / Wistoft, Karen.

    Madglæde for børn. red. / Kristina Svith Viladsen. København : Carlsen, 2017. s. 10-13.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  46. Udgivet

    Taste didactic reflection theory : a reflection model of taste dimensions for taste education. / Wistoft, Karen; Qvortrup, Lars.

    2017. Abstract fra Stop Making Sense, Philadelphia, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  47. 2016
  48. Udgivet

    Controlling or trusting children’s taste : making sense of taste education. / Wistoft, Karen; Leer, Jonatan.

    2016.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  49. Udgivet

    Taste as a didactic approach : enabling students to achieve learning goals. / Wistoft, Karen; Christensen, Jacob.

    I: International Journal of Home Economics, Bind 9, Nr. 1, 30.08.2016, s. 20-34.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Smagsdidaktisk reflektionsteori i faget madkundskab. / Wistoft, Karen.

    I: Skriftserie Madkundkab, 01.06.2016, s. 1-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  51. Udgivet

    Haver til maver : studie af udbredelse og effekter af kulinarisk skolehaveprogram. / Wistoft, Karen; Lassen, Mikkel Christian; Dyg, Pernille Malberg.

    København : DPU, Aarhus Universitet, 2016. 128 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  52. Udgivet

    Mosses in High-Arctic lakes : in situ measurements of annual primary production and decomposition. / Riis, T.; Christoffersen, K. S.; Baattrup-Pedersen, A.

    I: Polar Biology, Bind 39, Nr. 3, 01.03.2016, s. 543-552.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Taste as didactic element in food education. / Wistoft, Karen.

    2016. Abstract fra XXIII IFHE World Congres 2016, Deojeon, Sydkorea.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  54. Udgivet

    Trivsel i skolehaveprogrammet Haver til Maver. / Wistoft, Karen.

    I: MOV:E, Bind 2016, Nr. 4, 2016, s. 66-77.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. 2015
  56. Udgivet

    Ny nordisk nudging. / Wistoft, Karen.

    2015. Abstract fra Mat och matvägar över Öresund, Lund, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  57. Udgivet

    Dogmemad til børn & sundhedspædagoger : en artikel om Ny Nordisk Nudging. / Wistoft, Karen.

    I: Social Kritik:Tidsskrift for social analyse & debat, Nr. 144, 12.2015, s. 42-49.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Cultivating and Growing: a Litterature Review. / Wistoft, Karen; Nørtoft, Kamilla.

    Danish School of Education : Aarhus Universitet, DPU, 2015. 30 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  59. Udgivet

    Safe spaces for youth "At Risk" : transformative learning through food system awareness. / Nielsen, Morten Kromann; Wistoft, Karen.

    2015. Abstract fra Food Studies, Virginia, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  60. Udgivet

    The Resilience Program : preliminary evaluation of a mentalization-based education program. / Bak, Poul Lundgaard; Midgley, Nick; Zhu, Jin Liang; Wistoft, Karen; Obel, Carsten.

    I: Frontiers in Psychology, Bind 6, 753, 16.06.2015.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Mod en smagspædagogik : et kritisk litteraturreview om børn, smag og læring. / Leer, Jonatan; Wistoft, Karen.

    1. udg. København : Smag for Livet Forlag, Campusvej 55, 5230 Odense M. email: forlag@smagforlivet.dk. Tlf: 93 50 70 71, 2015. 75 s. (Smag - skriftserie om smag; Nr. #02).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  62. Udgivet
    Mit kokkeri : bag om bog og website. Wistoft, Karen (Producent). 2015. YouTube.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Forskning

  63. Udgivet
    Trivselsgrupper i Silkeborg : selvværd, trivsel og robusthed. Wistoft, Karen (Producent). 2015. YouTube.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Forskning

  64. Udgivet

    Dogmemad til børn og sundhedspædagoger : En artikel om Ny Nordisk Nudging. / Wistoft, Karen.

    I: Social Kritik:Tidsskrift for social analyse & debat, Bind 144, 2015, s. 42-49.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Evaluering af Mit kokkeri : Del 1 & 2. / Wistoft, Karen; Lassen, Mikkel Christian; Christensen, Jacob.

    København : DPU, Aarhus Universitet, 2015. 53 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  66. Udgivet

    MIT Kokkeri. / Wistoft, Karen (Redaktør).

    2 udg. København : Komiteen for Sundhedsoplysning, 2015. 190 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

  67. 2014
  68. Udgivet

    Børn skal ikke styres af de voksnes smag. / Wistoft, Karen; Leer, Jonatan.

    I: Berlingske Tidende, 20.11.2014, s. 27.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - KronikFormidling

  69. Udgivet

    Vendepunkt : sundhedspædagogik på Ubberup Højskole. / Wistoft, Karen.

    Kalundborg : Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, 2014. 143 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  70. Udgivet

    Madlejr : Pædagogiske tilgange og læringsmål. / Wistoft, Karen.

    Madlejr: Mål, lærervejledning og undervisningsplan . Bind 1 1. udg. Roskilde, 2014. s. 1-84.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportFormidling

  71. Udgivet

    Skolehaver som pædagogisk arena for udvikling af identitet og sociale kompetencer : et review af forskningslitteratur. / Nørtoft, Kamilla; Wistoft, Karen.

    1 udg. København : Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet, 2014. 29 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

  72. Udgivet

    Sundhedspædagogiske overvejelser : Forebyggelse af overvægt blandt børn og unge. / Wistoft, Karen.

    Opsporing af overvægt og tidlig indsats for børn og unge i skolealderen: Vejledning til skolesundhedstjenesten. Bind 1 1. udg. København : Sundhedsstyrelsen, 2014. s. 46-53.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportFormidling

  73. Udgivet
    Haver til Maver - en skolehavesucces. Wistoft, Karen (Producent). 2014. Frederiksberg : 10PM.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

  74. Udgivet

    Infant simulation in parental and sexuality education in Greenland. / Wistoft, Karen.

    I: Grønlandsk kultur- og samfundsforskning, Bind 2013-14, Nr. 1, 2014, s. 215-228.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Læring i projekter : et systemteoretisk perspektiv på forebyggelse og sundhedsfremme for børn og unge. / Wistoft, Karen; Højlund, Holger.

    Systemteoretiske analyser: at anvende Luhmann. red. / Gorm Harste; Morten Knudsen. 1. udg. Frederiksberg : Samfundslitteratur, 2014. s. 209-233 (Nyt fra Samfundsvidenskaberne).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  76. Udgivet

    Madlejr : undervisningsmateriale til 6. og 7. klasse med temaerne mad, måltider, sundhed, trivsel og bæredygtighed. / Wistoft, Karen; Roien, Line Anne; Center for Undervisningsmidler, University College Lillebælt; Madlejr (projekt); Arla Fonden; Madkulturen, Danmark.

    Arla Fonden. 2014, .

    Publikation: AndetAndet bidragFormidling

  77. Udgivet

    Mit kokkeri. / Ejlersen, Søren; Lorang, Louisa ; Wistoft, Karen (Redaktør); Laub Petersen, Mette (Redaktør).

    1. udg. København : Komiteen for Sundhedsoplysning, 2014. 190 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

  78. Udgivet

    Naturen lærer ikke bare fra sig : (Tema: Naturpædagogik). / Wistoft, Karen; Ejbye-Ernst, Niels.

    I: Boern & Unge, Bind 45, Nr. 9, 2014, s. 14-15.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatFormidling

  79. Udgivet

    Nutidig mental sundhedsfremme i et historisk Mind-Cure perspektiv. / Wistoft, Karen.

    I: Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, Nr. 20, 2014, s. 145-170.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Sundhed, miljø og natur - værdier i det pædagogiske arbejde. / Wistoft, Karen.

    Pædagogik som viden og handling. red. / Søren K. Lauridsen; Frede Nielsen Carstens. 1. udg. København : Akademisk Forlag, 2014. s. 161-187.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  81. 2013
  82. Udgivet

    Meningsfuldt fællesskab - meningsfuld sundhed? Analyse Politiken. / Wistoft, Karen.

    I: Politiken, Analyse, 08.12.2013.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

  83. Udgivet

    Robusthed : Mod på livet i Grønland. / Wistoft, Karen; Bak, Poul Lundgaard.

    1 udg. Nuuk : Inerisaavik, 2013. 52 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

  84. Udgivet

    Tatitussuseq : Tatitussuseq naapitassanut pitsaanerusumik unammillernissamut iluaqutaasinnaasunik imaquapoq. / Wistoft, Karen; Bak, Poul Lundgaard.

    1 udg. Nuuk : Inerisaavik, 2013. 58 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

  85. Udgivet

    Change on values of parenting and cultural heritage among youth participating parental and sex education. / Wistoft, Karen.

    2013. Abstract fra Heritage and Change in the Arctic, Nuuk, Grønland.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  86. Udgivet

    Virkningsevaluering af et sundhedspædagogisk udviklingsprojekt i Børne- og Ungdomstandplejen. / Wistoft, Karen; Stovgaard, Mikkel.

    København : Børne- og Ungdomstandplejen - Københavns Kommune, 2013. 47 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  87. Udgivet

    Evaluation of the Doll Project in Greenland : Preventative health and sexuality education in schools. / Wistoft, Karen.

    2013.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  88. Udgivet

    Passionate Teaching and Desire to Learn in Outdoor Health Education. / Wistoft, Karen.

    2013. Abstract fra IUHPE World Conference, Pattaya, Thailand.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  89. Udgivet

    Sund mund til byens børn - etniske minoriteter : Evaluering af effekten af et sundhedspædagogisk udviklingsprojekt i Børne- og Ungdomstandplejen i Københavns Kommune. / Wistoft, Karen; Stovgaard, Mikkel.

    København : Københavns Kommune, 2013. 60 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  90. Udgivet
  91. Udgivet

    Trivsel og lyst til at lære i skolen. / Wistoft, Karen.

    I: Liv i skolen : tidsskriftet om lærernes hverdag og det gode arbejde i skolen, Bind 15, Nr. 1, 02.2013, s. 78-84.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  92. Udgivet

    The desire to learn as a kind of love : gardening, cooking, and passion in outdoor education. / Wistoft, Karen.

    I: Journal of Adventure Education and Outdoor Learning, Bind 13, Nr. 2, 2013, s. 125-141.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. 2012
  94. Udgivet

    Trivsel, selvværd og robusthed : Mental sundhed i skolen. / Wistoft, Karen.

    I: Sundhedsplejersken, 31.12.2012.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  95. Accepteret/In press

    Mental sundhed og skolesundhedspleje : Trivsel og selvværd i skolen. / Wistoft, Karen.

    I: Sundhedsplejersken, 01.12.2012.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  96. Udgivet

    Sundhed! Hvad snakker du om? / Wistoft, Karen.

    2012, Sundhedsnetværk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  97. Udgivet

    Meningsfuldt fællesskab - meningsfuld sundhed? / Wistoft, Karen; Stovgaard, Mikkel.

    København : Folkehøjskolernes forening i Danmark, 2012. 57 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  98. Udgivet

    Collaborative learning and competence development in school health nursing. / Nordentoft, Helle Merete; Wistoft, Karen.

    I: Health Education Journal, Bind 112, Nr. 5, 22.08.2012, s. 448 - 464.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Operative Links : Combining perspectives in municipal strategies aimed at children's and adolescents' health. / Wistoft, Karen; Højlund, Holger.

    I: Scandinavian Journal of Public Health. Supplement, Bind 40, Nr. 4, 06.2012, s. 348-354.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    How Can the Dedication of Teaching and Learning in an Outdoor Teaching Concept, be Comprehended? / Wistoft, Karen; Kruse, Søren.

    2012. Paper præsenteret ved European Conference on Educational Research , Cádiz, Spanien.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  101. Udgivet

    Lyst til at lære : Evaluering af konceptet 'Haver til Maver. / Wistoft, Karen.

    2012. Abstract fra Nordisk lärerutbildingskonferens 2012, Kalmar, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  102. Udgivet

    Lyst til at lære : Evaluering af konceptet 'Haver til Maver'. / Wistoft, Karen; Stovgaard, Mikkel.

    I: MONA: Matematik og Naturfagsdidaktik, 01.03.2012, s. 7-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  103. Udgivet

    Trivsel og selvværd : Mental sundhed i skolen. / Wistoft, Karen.

    1 udg. København : Hans Reitzels, 2012. 215 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

  104. Udgivet

    Gardens for Guts : Experience and enjoyment. / Wistoft, Karen.

    2012. Abstract fra NFPF/NERA's 40th Congress:, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  105. Udgivet

    Sundhed! Hvad snakker du om? Sundhedsfremme gennem naturvejledning. / Wistoft, Karen.

    I: Naturvejleder, Bind december 2012, 21. årg, Nr. 4, 01.01.2012, s. 34-37.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  106. Udgivet

    Ånden i højskolefællesskabet giver sundhed med mening. / Wistoft, Karen.

    Skriftet: Ry Højskoles Elevforening 2012. 2012.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportFormidling

  107. Udgivet

    Ånden i højskolefællesskabet giver sundhed med mening! / Wistoft, Karen.

    Skriftet: Ry Højskoles Elevforening 2012. red. / Christoffer Koch. Bind 1 2012. udg. Ry, 2012. s. 30-37.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportFormidling

  108. 2011
  109. Udgivet

    Skolehaver, maddannelse og naturformidling : i "Jordens bedste klasseværelse". / Wistoft, Karen.

    I: Tidsskriftet den Frie Laererskole, Bind 57, Nr. 2, 12.2011, s. 12-17.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

Forrige 1 2 Næste