DPU

Aarhus Universitets segl

Karen Wistoft

  1. 2022
  2. Fokusering af indsatsen for at fremme den mentale sundhed og forebygge, at mistrivsel blandt børn og unge.

    Karen Wistoft (Deltager)

    12 sep. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  3. Forskningssymposium Madmæssig Mangfoldighed i Madkundskabsdidaktik

    Karen Wistoft (Arrangør)

    26 aug. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  4. Madtanken (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    25 aug. 2022

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af udvalg, råd og nævn

  5. Kausalitet og effektfuldhed i pædagogisk forskning og praksis

    Karen Wistoft (Deltager), Lars Qvortrup (Deltager), Mikkel Stovgaard (Deltager), Mikkel Helding Vembye (Deltager), Hans Siggaard Jensen (Deltager), Mathias Merrild Roerup Thorborg (Deltager) & Jacob Christensen (Deltager)

    11 aug. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  6. Sundhedspædagogik, viden og værdier

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    29 jun. 2022

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  7. Sundhedspædagogik i skolesundhedsplejen

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    23 jun. 2022

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  8. Madmæssig mangfoldighed i madkundskab

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    20 jun. 2022

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  9. Fokusering af indsatsen for at fremme mental sundhed og forebygge mistrivsel blandt børn og unge.

    Karen Wistoft (Rådgiver)

    15 jun. 202231 dec. 2022

    Aktivitet: Rådgivning - typerRådgivning

  10. Conference on School Meals

    Karen Wistoft (Deltager)

    8 jun. 202210 jun. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  11. Madens Folkemøde 22

    Karen Wistoft (Deltager)

    3 jun. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  12. Skolemad i pædagogisk perpsktiv

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    3 jun. 2022

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  13. Censorkorpset for folkesundhedsvidenskabelige og relaterede uddannelser

    Karen Wistoft (Eksaminator)

    1 apr. 202231 mar. 2026

    Aktivitet: Ekstern undervisning og EksamenEksamination

  14. Madkulturen (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    23 mar. 2022 → …

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af udvalg, råd og nævn

  15. Review-panel

    Karen Wistoft (Deltager)

    7 feb. 2022 → …

    Aktivitet: Andre aktivitetstyperAndet

  16. Smagens didaktik

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    3 feb. 2022

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  17. Sundhedspædagogik i skolesundhedsplejen

    Karen Wistoft (Deltager)

    31 jan. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  18. Food Studies: An Interdisciplinary Journal (Tidsskrift)

    Karen Wistoft (Redaktør) & Lars Qvortrup (Redaktør)

    15 jan. 20229 dec. 2022

    Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typerRedaktør af tidsskriftForskning

  19. 2021
  20. Topmøde om børn og unges trivsel i uddannelsessystemet

    Karen Wistoft (Deltager)

    29 nov. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  21. Mejeriforeningens arrangement om smagfulde klimakostråd

    Karen Wistoft (Deltager)

    26 nov. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  22. Pædagogens rolle ift. mad og måltider i dagtilbud

    Karen Wistoft (Taler)

    24 nov. 20212 dec. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  23. Mad, læring og trivsel i et familieperspektiv

    Karen Wistoft (Arrangør)

    11 nov. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  24. Følgeforskning og forventninger i Haven i Havet

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    8 nov. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  25. Moral, etik og moralisering - undervisning i bæredygtighed

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    8 nov. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  26. Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste

    Karen Wistoft (Oplægsholder) & Lars Qvortrup (Oplægsholder)

    28 okt. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  27. The Eleventh International Conference on Food Studies

    Karen Wistoft (Arrangør) & Lars Qvortrup (Arrangør)

    28 okt. 202130 okt. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  28. Dansk Sociologi Kongres

    Karen Wistoft (Arrangør), David Reimer (Arrangør) & Niels Rosendal Jensen (Arrangør)

    15 aug. 20211 apr. 2022

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  29. Morgenmadspatruljen

    Karen Wistoft (Konsulent)

    15 aug. 202120 dec. 2021

    Aktivitet: Rådgivning - typerRådgivning

  30. Arla Fonden (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    2 aug. 202113 sep. 2021

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af udvalg, råd og nævn

  31. Sensus communis

    Karen Wistoft (Taler)

    23 jun. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  32. Afslutningskonference Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Ole G. Mouritsen (Taler), Mikael Schneider (Arrangør), Eva Rymann (Arrangør), Karen Wistoft (Taler), Liselotte Hedegaard (Taler) & Simon N. Sørensen (Taler)

    15 jun. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  33. Den lægefaglige tænketank ATLAS (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    15 jun. 2021 → …

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

  34. Smagen af vildt - jagt, undervisning og tilberedning

    Karen Wistoft (Foredragsholder), Casper Thrane (Oplægsholder) & Peter Henrichsen (Oplægsholder)

    15 jun. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  35. Trivsel og mental sundhed i coronatiden

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    26 maj 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  36. Skab motiverende undervisning gennem smag

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    19 maj 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  37. Trivsel og mental sundhedblandt skoleelever og forældre under corona-skole-nedlukningerne 2020/2021

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    28 apr. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  38. Smagsdidaktik og smagskompetence

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    20 apr. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  39. Når den moralske smag bliver til velsmag

    Karen Wistoft (Taler)

    24 mar. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  40. Etik, moral og moralisering - bærekraft i Mat & Helse

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    23 mar. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  41. Boglancering: Smagen af vildt

    Karen Wistoft (Taler), Casper Thrane (Taler), Peter Henrichsen (Taler), Simon Sørensen (Chair person) & Mikael Schneider (Arrangør)

    22 mar. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  42. Book launch

    Karen Wistoft (Taler) & Lars Qvortrup (Taler)

    10 mar. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  43. Det sociale - mad og måltider

    Karen Wistoft (Taler)

    3 mar. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  44. Madmæssig mangfoldighed

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    3 mar. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  45. Den Magiske Madkasse - forskning i effektfuldhed

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    24 feb. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  46. Food for Health - Teaching Taste: Seven dimensions of taste

    Karen Wistoft (Oplægsholder)

    11 feb. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  47. Elevtrivsel i corona-tiden

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    10 feb. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  48. Sociale måltidsfællesskaber i dagtilbud

    Karen Wistoft (Deltager)

    27 jan. 2021

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  49. Folkehelseinstituttet (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem) & Lars Qvortrup (Medlem)

    26 jan. 202131 dec. 2024

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

  50. Smagsdidaktik og sensus communis

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    21 jan. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  51. Følgeforskning i Den Magiske Madkasse i skolen

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    14 jan. 2021

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  52. Spis sundere DK. Rådet for sund mad. (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    1 jan. 2021 → …

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

  53. 2020
  54. MADlejr-konceptet

    Karen Wistoft (Konsulent)

    15 dec. 202020 jan. 2021

    Aktivitet: Rådgivning - typerRådgivning

  55. Sentire Aude & Sensus Communis

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    30 nov. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  56. Universitetet i Agder, Kristiansand (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    15 nov. 202031 dec. 2024

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

  57. Klimaomstilling og videreudvikling af madkvaliteten i Københavns Kommunes Insitutioner

    Karen Wistoft (Konsulent)

    1 nov. 20201 maj 2021

    Aktivitet: Rådgivning - typerRådgivning

  58. Smag for Livet-seminar

    Casper Thrane (Deltager), Jacob Christensen (Taler), Aske Clark (Taler) & Karen Wistoft (Arrangør)

    14 sep. 2020

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  59. Trivsel og mental sundhed under corona skole-nedlukningen

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    8 sep. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  60. Sundhedsstyrelsen (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    3 sep. 202031 mar. 2021

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af udvalg, råd og nævn

  61. Bæredygtighed - etik, moral og moralisering: børn og unges mad og måltider.

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    5 aug. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  62. Spis sundere DK. Rådet for sund mad. (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    1 aug. 2020 → …

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af udvalg, råd og nævn

  63. American Educational Research Association Annual-Meeting 2020

    Karen Wistoft (Deltager)

    17 apr. 202021 apr. 2020

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  64. Rammerne om det gode måltid i skolen

    Karen Wistoft (Konsulent)

    1 apr. 202030 apr. 2021

    Aktivitet: Rådgivning - typerRådgivning

  65. Bæredygtighed: etik moral moralisering

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    9 mar. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  66. Den Magiske Madkasse

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    27 feb. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  67. Generation Food Awards

    Karen Wistoft (Deltager)

    26 feb. 2020

    Aktivitet: Andre aktivitetstyperAndet

  68. Arctic Food Network (Begivenhed)

    Karen Wistoft (Medlem), Michael Bom Først (Formand) & Anne Marie Olsen (Medlem)

    1 feb. 20201 dec. 2021

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

  69. Høgskulen på Vestlandet (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    30 jan. 202025 feb. 2020

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af bedømmelsesudvalg

  70. MAD SMAG LÆRING

    Karen Wistoft (Arrangør), Jacob Christensen (Taler), Casper Thrane (Taler), Aske Clark (Deltager) & Mathias Merrild Roerup Thorborg (Deltager)

    17 jan. 2020

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  71. Smagens systemer & Sensus Communis

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    17 jan. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  72. Bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik

    Karen Wistoft (Arrangør)

    16 jan. 2020

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  73. Moral Etik Moralisering - bæredygtighed i Madkundskabsdidaktik

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    16 jan. 2020

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  74. Madkulturen & Arla Fonden (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    15 jan. 202027 feb. 2020

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af udvalg, råd og nævn

  75. Høgskulen på Vestlandet (HVL) (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    5 jan. 202029 feb. 2020

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af bedømmelsesudvalg

  76. Universitetet i Agder, Kristiansand (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    5 jan. 202031 mar. 2020

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af bedømmelsesudvalg

  77. 2019
  78. Universitetet i Sørøst-Norge (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    13 dec. 20199 sep. 2020

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af bedømmelsesudvalg

  79. High Tech – Human Leadership

    Karen Wistoft (Deltager)

    4 dec. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  80. Rammer om gode måltider. Guide til skolen og fritidsordningen

    Karen Wistoft (Rådgiver), Mikkel Stovgaard (Rådgiver) & Mathias Merrild Roerup Thorborg (Konsulent)

    28 nov. 2019

    Aktivitet: Rådgivning - typerRådgivning

  81. Trivselsforskning - hvad er det?

    Karen Wistoft (Taler) & Lars Qvortrup (Taler)

    16 nov. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  82. Faglærer seminar i Smag for Livet

    Karen Wistoft (Deltager)

    15 nov. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  83. Teaching Taste

    Karen Wistoft (Deltager)

    25 okt. 2019

    Aktivitet: Andre aktivitetstyperAndet

  84. The Importance of Taste: Seven Dimensions of Taste in a Health Promotion Context

    Karen Wistoft (Foredragsholder) & Lars Qvortrup (Foredragsholder)

    25 okt. 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  85. Food Studies

    Karen Wistoft (Taler) & Lars Qvortrup (Taler)

    24 okt. 201927 okt. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  86. Aktuel forskning inkl. Smagens didaktik

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    3 okt. 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  87. Universitetet i Agder, Kristiansand (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    1 okt. 201915 dec. 2019

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af bedømmelsesudvalg

  88. Måltidsråd

    Karen Wistoft (Konsulent)

    1 sep. 201930 nov. 2019

    Aktivitet: Rådgivning - typerRådgivning

  89. Kulturmødet Mors

    Casper Thrane (Taler), Karen Wistoft (Taler), Lars Qvortrup (Taler) & Morten Christensen (Taler)

    22 aug. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

  90. Kantineudvalget DPU/AU

    Karen Wistoft (Deltager)

    15 aug. 2019 → …

    Aktivitet: Andre aktivitetstyperAndet

  91. Høgskulan på Vestlandet (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    1 aug. 201931 jul. 2022

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

  92. Trivsel og mental sundhed blandt børn og unge

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    14 jul. 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  93. Outdoor Taste Education

    Karen Wistoft (Foredragsholder) & Morten Kormann Nielsen (Foredragsholder)

    16 maj 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  94. Fælles måltider bidrager til børns sundhed og læring

    Karen Wistoft (Paneldeltager)

    11 maj 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  95. Børn har brug for noget at leve af og noget at leve for

    Karen Wistoft (Paneldeltager)

    10 maj 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  96. Madkundskab er i forandring

    Karen Wistoft (Deltager)

    8 maj 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  97. Akademi for Madkundskabsdidaktik

    Karen Wistoft (Arrangør), Casper Thrane (Taler), Mikkel Stovgaard (Taler) & Jacob Christensen (Taler)

    30 apr. 2019

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  98. Smagens didaktik

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    25 apr. 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  99. Griffin Longley

    Karen Wistoft (Vært) & Morten Kromann Nielsen (Vært)

    22 apr. 201926 apr. 2019

    Aktivitet: Vært for en besøgende - typerVært for en akademisk besøgende

  100. Sundhed, mad og måltider blandt børn og unge

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    3 apr. 20194 apr. 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  101. Mad, smag og undervisning i naturen

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    25 mar. 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  102. Faggruppe Madkundskab

    Karen Wistoft (Rådgiver)

    1 mar. 201928 feb. 2025

    Aktivitet: Rådgivning - typerRådgivning

  103. Universitetet i Sørøst-Norge (Ekstern organisation)

    Karen Wistoft (Medlem)

    15 feb. 201930 apr. 2019

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af bedømmelsesudvalg

  104. Børnesundhed i et bredt perspektiv

    Karen Wistoft (Foredragsholder)

    6 feb. 2019

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste