Projekter pr. år
Personlig profil
Profil
Jeg er en sensorisk og psykofysisk forsker. Min primære forskning fokuserer på, hvordan smage påvirker hinanden, samt de bredere smagsinteraktioner under spisning. Et centralt element i denne forskning er brugen af den split-tunge gustometer, som jeg udviklede under min ph.d. Dette udstyr gør det muligt at undersøge mekanismerne bag smagsinteraktioner.
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Activity Title: SUstainable SEAfood PROcessing (SUSEAPRO)
Chrysolouris, M. (PI), Alexi, N. (PI), Sfyra, K. (Deltager), Vasquez Pergolesi, G. N. (Deltager), Junge, J. Y. (Deltager) & Tsironi , T. (PI)
01/05/2021 → 31/10/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
Drivers and Barriers for Plant-Based Cheese Alternatives Adoption: Insights from Diverse Consumer Clusters
Schimmel, M. D., Junge, J. Y., Alexi, N., Andersen, G. B. H., Hammershøj, M., Løbner, M. H. & Kidmose, U., 27 mar. 2025, I: Foods. 14 (7), 16 s., 1162.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Kan de professionelle køkkener være vejen til mere sund og mindre klimabelastende mad til danskerne?
Frøstrup, N. F. A., Løbner, M. H., Junge, J. Y., Hansen, E. B. & Kidmose, U., 21 mar. 2025, DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 63 s. (Rådgivningsrapport fra DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
Åben adgangFil17 Downloads (Pure) -
Consumer Study of X
Junge, J. Y., Løbner, M. H., Frøstrup, N. F. A. & Kidmose, U., 19 dec. 2024, 1 s.. Nr. 2024-0785395, dec. 19, 2024.Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
Åben adgangFil7 Downloads (Pure) -
Helhedssyn på lightdrikke - samlet notat
Løbner, M. H., Junge, J. Y., Andersen, G. B. H., Frøstrup, N. F. A., Kidmose, U., Poulsen, M., Jacob, A. E., Davydova, A., Matthiessen, J., Christensen, T. & Biltoft-Jensen , A., 18 nov. 2024, 155 s.. Nr. 2021-0323107, nov. 14, 2024.Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
Åben adgangFil40 Downloads (Pure) -
Perception and acceptance of natural sweeteners in a plant-based cocoa-flavored ice cream: Difference between Danish and Brazilian consumers
Lacerda, R. C. C., Andersen, G. B. H., Junge, J. Y., Kidmose, U. & Bolini, H. M. A. B., feb. 2024, I: Journal of Sensory Studies. 39, 1, 16 s., e12890.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
1 Citationer (Scopus)
Aktiviteter
-
Investigating Sweet-Sour Taste Interactions Using a Split Tongue Setup
Junge, J. Y. (Oplægsholder)
11 maj 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
1st International Workshop in Advances on Sensory Science and Consumer Research: Methods, Applications and Innovations from Around the World
Junge, J. Y. (Deltager)
11 maj 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus
-
AChemS XLIV 2022
Junge, J. Y. (Deltager)
20 apr. 2022 → 23 apr. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Pangborn 2021
Hyldelund, N. B. (Deltager), Wang, Q. J. (Deltager), Junge, J. Y. (Deltager), Alves da Mota, P. (Deltager), Andersen, T. (Deltager), Kidmose, U. (Deltager) & Peng-Li, D. (Deltager)
9 aug. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Sensometrics 2020
Junge, J. Y. (Deltager)
okt. 2020Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Priser
-
AChemS XLIV Student Travel Award
Junge, J. Y. (Modtager), 20 apr. 2022
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser