Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 1 - 50 ud af 160 resultater
Søgeresultater
-
People & Practices event: Exchange on research insights – consumers and plant-based foods
Ahmad, M. (Deltager), Aschemann-Witzel, J. (Taler), Janssen, M. (Taler), Frøst, M. B. (Taler), Lund, T. B. (Taler), Mielby, L. A. (Taler), Perez-Cueto, F. J. A. (Taler) & Giacalone, D. (Deltager)
5 dec. 2024Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Current, potential, and unlikely consumers of plant-based? A segmentation study to identify consumer groups to reduce meat and increase plant-rich diets.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder), Mulders, M. (Foredragsholder), Janssen, M. (Foredragsholder) & Perez-Cueto, F. (Foredragsholder)
18 jun. 2024 → 20 jun. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Agrivoltaics vs Conventional Solar Parks: A Virtual Reality Study of Citizen Perception & Acceptance
Torma, G. (Deltager) & Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
11 jun. 2024 → 13 jun. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Social Science for change, Sustainability transitions and societal tipping points.
Aschemann-Witzel, J. (Deltager)
3 jun. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
The role of research on social systems and getting consumer-citizens on board
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
31 maj 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer acceptance and behaviour change - Leveraging social science for the green food transition
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
21 maj 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Forandring via sociale tippepunkter?
Aschemann-Witzel, J. (Deltager)
14 maj 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
Denmarks protein shift – from an academic point of view
Aschemann-Witzel, J. (Deltager)
30 apr. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
Fremtidens forbrugermønstre
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
13 mar. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Markedsføringstiltag for at støtte det individuelle forbrug – indsigter fra PlantPro Projektet
Aschemann-Witzel, J. (Deltager)
12 dec. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
Outside-in and bottom-up: Using sustainability transitions to understand the development phases of mainstreaming plant-based in the food sector in a meat and dairy focused economy.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder) & Janssen, M. (Foredragsholder)
24 sep. 2023 → 26 sep. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Transitions to more plant-based - Shifts in the market and changes in the household
Aschemann-Witzel, J. (Deltager)
11 sep. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
Upcycled food journey.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
22 aug. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
How are ideas born?
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
21 aug. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The power of committing to a challenge: Empowering consumers to eat more plant-based through self-nudge.
Stancu, C. M. (Foredragsholder), Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder), Mulders, M. (Foredragsholder), Potorac, M. (Foredragsholder) & Grønhøj, A. (Foredragsholder)
20 jun. 2023 → 23 jun. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Can marketers offer a ‘self-nudge’ towards more plant-based eating? Change in consumption, self-efficacy and perceived barriers during a plant-based challenge.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder), Stancu, C. M. (Foredragsholder), Mulders, M. (Foredragsholder) & Grønhøj, A. (Foredragsholder)
23 maj 2023 → 26 maj 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Creating personas: A qualitative approach to extract innovation perception.
Torma, G. (Foredragsholder) & Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
23 maj 2023 → 26 maj 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Green transformation of consumer behaviour and choice - Consumer impact in the green transition.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
12 maj 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Udfordre eller nudge forbruger? Forskning fra PlantPro projektet.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
2 maj 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Creating Personas for Better Stakeholder Acceptance of Socially Needed System Disruptive Innovations.
Torma, G. (Foredragsholder) & Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
12 apr. 2023 → …Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Changing to a sustainable diet to reduce climate impact - What does it take to change consumer behaviour?
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
16 mar. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Between Greta Thunbergs and grumpy old men?
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
31 jan. 2023Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Sustainable Consumer Behaviour Transition - Insights on acceptance of plant-based and upcycled food.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
23 nov. 2022 → …Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Madspild i hjemmet her og på et globalt plan: årsag, adfærd, og løsningsideer.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
12 nov. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Undervisning på Aarhus BSS & forskningseksempel PlantPro
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
29 sep. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Den grønne omstilling af vores fødevaresystem – søgen efter ’samfundsmæssige tipping points’
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
27 sep. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvad ved vi om forbrugere der spiser plantebaseret (eller ikke gør)?
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
25 aug. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Perception on Dual Land Use Approaches: Drivers and Barriers to AV Adoption.
Torma, G. (Foredragsholder) & Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
15 jul. 2022 → 17 jul. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The market and consumer behaviour for plant-based products.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
26 jun. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
The role of social marketing approaches in healthy eating: the case of parents, children, and families
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
21 jun. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Do sustainable food transitions work? Encouraging adoption of plant-rich and less wasteful diets.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
17 jun. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Avoiding household food waste, one step at a time - The role of self-efficacy, convenience orientation and the good provider identity in distinct situational contexts.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder), Giménez, A. (Foredragsholder), Grønhøj, A. (Foredragsholder) & Ares, G. (Foredragsholder)
9 jun. 2022 → 12 jun. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consumer acceptance and behaviour towards plant-based foods across lifestyle groups: in-between grumpy old men and climate hippies.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder) & Mulders, M. (Foredragsholder)
9 jun. 2022 → 12 jun. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Upcycled food als weg aus der Lebensmittelverschwendung 2.0?
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
26 maj 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Who is in-between grumpy old man and climate hippies? Segmenting food consumer groups in the mainstream.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder) & Mulders, M. (Foredragsholder)
24 maj 2022 → 27 maj 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Food waste caused by consumer households: causes and actions.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
27 apr. 2022 → …Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Hvordan kommer forbrugerne med på vognen?
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
25 apr. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Past sustainability transitions, current consumer clusters, and future eating challenges – some examples of work in progress in the PlantPro project.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
8 apr. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Forbrugerinteresse for planterig kost – indsigter i status, forbrugersegmenter og mulig fremtidig udvikling.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
31 mar. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Klimaproportionerne I indkøbskurven.
Aschemann-Witzel, J. (Deltager)
8 feb. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
Hvordan skaber vi proteinskiftet?
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
3 feb. 2022Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Upcycled food from by-products to avoid food waste - Definition, market examples, and consumer perception. Major challenges of future food systems.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
31 jan. 2022 → …Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Towards more sustainable habits and purchase contexts - Research on consumer food waste in the consumer-retailer interface
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
10 nov. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Consume it, yet unaware? The influence of a health goal on choice of aquaculture products among Brazilian consumers
Banovic, M. (Foredragsholder), Aschemann-Witzel, J. (Andet) & Deliza, R. (Andet)
5 okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Suboptimal food in scientific research with a special focus on consumer studies.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
5 okt. 2021 → 7 okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Upcycled food from by-products to avoid food waste - Definition and market examples, sustainability contribution, and consumer perception
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
28 sep. 2021 → …Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Forbrugeradfærd - resultater fra PlantPro-projekt
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
1 sep. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Forbrugeradfærd og nudging
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
19 aug. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Healthy eating – so simple, so complicated? From behaviour and choice to nudging and reformulation.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
17 maj 2021 → 19 maj 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Ændring af forbrugervalg & opfattelse af planteproteinkilder
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
10 dec. 2020Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag