Projekter pr. år
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
-
PIER - Plant-Based Food Ingredients to be Egg Replacers
Jacobsen, L. (Deltager), Aschemann-Witzel, J. (PI), Pedersen, S. (Deltager) & Ahmad, M. (Deltager)
01/04/2024 → 31/03/2028
Projekter: Projekt › Forskning
-
OrganicTargets4EU: Transformation scenarios for boosting organic farming and organic aquaculture towards the Farm-to-Fork targets
Aschemann-Witzel, J. (PI), Thøgersen, J. (Deltager) & Frank, D.-A. (PI)
01/09/2022 → 28/02/2027
Projekter: Projekt › Forskning
-
Paving the way for Black soldier fly in the feed and food industry
Sørensen, J. G. (PI), Schramm, A. (PI) & Aschemann-Witzel, J. (PI)
01/04/2022 → 31/03/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
WASTEPROM
Aschemann-Witzel, J. (Deltager), Jensen, B. B. (Deltager), Jeppesen, K. H. (Deltager) & Tsalis, G. (Deltager)
01/09/2016 → …
Projekter: Projekt › Forskning
-
CAPFUTURE: Consumer Perception and Acceptance of Novel Food – Precision Fermentation Technology and Animal-free Dairy Foods
Banovic, M. (PI), Leardini, D. M. C. (Samarbejdspartner), Grønhøj, A. (Samarbejdspartner), Aschemann-Witzel, J. (Samarbejdspartner) & Buder, F. (Samarbejdspartner)
01/06/2023 → 31/12/2023
Projekter: Projekt › Forskning
-
Challenge your customer: How businesses may trigger change in perceived barriers, capability, and consumption
Stancu, C. M., Aschemann-Witzel, J., Grønhøj, A. & Mulders, M. D. G. H., 1 feb. 2025, I: Appetite. 206, 107829.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
From Feed to Feast: Influencer and Follower Interactions Regarding Plant-based Consumption on Social Media
Ahmad, M., Pedersen, S., Aschemann-Witzel, J. & Jacobsen, L., 29 apr. 2025.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
-
Rescue us all! the effects of the “rescued” claim for familiar and unfamiliar food ingredients
Carneiro, F. S., Jahn, S., Aschemann-Witzel, J. & Boztug, Y., jun. 2025, I: Food Quality and Preference. 127, 105462.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Letter › peer review
Åben adgang -
Societal Impact of Macro and Micro Social Media Influencers towards Plant-based Ingredients using Sentiment Analysis
Ahmad, M., Pedersen, S., Aschemann-Witzel, J. & Jacobsen, L., 15 jun. 2025.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
-
How to move the transition to sustainable food consumption towards a societal tipping point
Schulze, M., Janssen, M. & Aschemann-Witzel, J., jun. 2024, I: Technological Forecasting and Social Change. 203, 123329.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang7 Citationer (Scopus)
Aktiviteter
-
People & Practices event: Exchange on research insights – consumers and plant-based foods
Ahmad, M. (Deltager), Aschemann-Witzel, J. (Taler), Janssen, M. (Taler), Frøst, M. B. (Taler), Lund, T. B. (Taler), Mielby, L. A. (Taler), Perez-Cueto, F. J. A. (Taler) & Giacalone, D. (Deltager)
5 dec. 2024Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
-
Current, potential, and unlikely consumers of plant-based? A segmentation study to identify consumer groups to reduce meat and increase plant-rich diets.
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder), Mulders, M. (Foredragsholder), Janssen, M. (Foredragsholder) & Perez-Cueto, F. (Foredragsholder)
18 jun. 2024 → 20 jun. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Agrivoltaics vs Conventional Solar Parks: A Virtual Reality Study of Citizen Perception & Acceptance
Torma, G. (Deltager) & Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
11 jun. 2024 → 13 jun. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
-
Social Science for change, Sustainability transitions and societal tipping points.
Aschemann-Witzel, J. (Deltager)
3 jun. 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Andet
-
The role of research on social systems and getting consumer-citizens on board
Aschemann-Witzel, J. (Foredragsholder)
31 maj 2024Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Priser
-
3rd best paper award
Tsalis, G. (Modtager), Jensen, B. B. (Modtager) & Aschemann-Witzel, J. (Modtager), 2019
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Presse/medier
-
Can we nudge ourselves?
Torma, G., Aschemann-Witzel, J. & Thøgersen, J.
15/01/2018
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Kan vi nudge os selv?
Torma, G., Aschemann-Witzel, J. & Thøgersen, J.
15/01/2018
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
Tyske forbrugere skal have bedre kendskab til dansk økologi
Thøgersen, J., Pedersen, S. & Aschemann-Witzel, J.
04/10/2016
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Ny forskning: Dansk økologi er ukendt for tyske forbrugere
Thøgersen, J., Pedersen, S. & Aschemann-Witzel, J.
03/10/2016
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Citathistorie fra Food Culture: Danskere: OK at betale for mere sundhed
02/05/2012
1 element af Mediedækning
Presse/medie
Kurser
-
Climate neutral cities – and changing the urban metabolism
Aschemann-Witzel, J. & Thomsen, M. 06/10/2021 → 06/10/2021
Kursus: Undervisning
-
PhD vejledning, Maria Ahmad
Pedersen, S. & Aschemann-Witzel, J. 01/09/2024 → 31/08/2027
Kursus: Vejledning