DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ida Wentzel Winther

Cand.mag, PhD, Lektor

Ida Wentzel Winther
Se relationer på Aarhus Universitet

Forskningsområder

Profil

Jeg er afdelingsledder på Pædagogisk antropologi. Det meste af min arbejdstid går med dette, men jeg er selvfølgelig fortsat optaget af familieliv og hverdagslivets almindelige små elementer, de små sprækker og alt det som ikke taget sig ud af så meget. Dvs. jeg fortsætter mit arbejde som familie- og hjemforsker.

Jeg er optaget af lyd og materialitet, og arbejder med disse elementer i mine empirisk studier. Desuden er jeg optaget af visuel antropologi (både i undervisningen, forskningsmetodik og som formidling).

Er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet (1995) med hovedfag i Moderne kultur og bifag i kultursociologi. Ph.d. fra DPU/pædagogisk antropologi i 2004, derefter adjunkt samme sted, og fra slutningen af 2007 ansat som lektor. Er tilknyttet 'Enheden for børn og unge forskning'  og mobilitet og uddannelse', og desuden med i den mere uformelle enhed 'Mellemrummet' hvor vi er optaget af hverdagslivets mange små sprækker og finurligheder.

 

Vis alle (95) »

Vis alle (19) »

  • The European Society on Family Relations

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  • Skolen som hjem?

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  • Kulturstudier (Tidsskrift)

    Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typerPeer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripterForskning

Vis alle (145) »

Vis alle (6) »

Vis alle (59) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 32128761