Aarhus Universitets segl

Ib Ravn

Flekstabilitetsteorien

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Standard

Flekstabilitetsteorien. / Ravn, Ib.
2017, Blogpost.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@misc{5eb1f3fb73ad4290839acb9f65339713,
title = "Flekstabilitetsteorien",
abstract = "Flekstabilitetsteorien er en teori om menneskelig aktivitet, der foresl{\aa}r at former og rammer, der opleves som b{\aa}de fleksible og stabile af de involverede personer, er mere befordrende for livsudfoldelsen end former og rammer, der opleves som utilstr{\ae}kkeligt fleksible (dvs. ret rigide) eller utilstr{\ae}kkeligt stabile (dvs. ret kaotiske). ",
keywords = "Flekstabilitetsteorien",
author = "Ib Ravn",
year = "2017",
month = dec,
day = "16",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

RIS

TY - ICOMM

T1 - Flekstabilitetsteorien

AU - Ravn, Ib

PY - 2017/12/16

Y1 - 2017/12/16

N2 - Flekstabilitetsteorien er en teori om menneskelig aktivitet, der foreslår at former og rammer, der opleves som både fleksible og stabile af de involverede personer, er mere befordrende for livsudfoldelsen end former og rammer, der opleves som utilstrækkeligt fleksible (dvs. ret rigide) eller utilstrækkeligt stabile (dvs. ret kaotiske).

AB - Flekstabilitetsteorien er en teori om menneskelig aktivitet, der foreslår at former og rammer, der opleves som både fleksible og stabile af de involverede personer, er mere befordrende for livsudfoldelsen end former og rammer, der opleves som utilstrækkeligt fleksible (dvs. ret rigide) eller utilstrækkeligt stabile (dvs. ret kaotiske).

KW - Flekstabilitetsteorien

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -