Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ib Ravn

Facilitering: ledelse af møder der skaber værdi og mening

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Standard

Facilitering : ledelse af møder der skaber værdi og mening. / Ravn, Ib.

1 udg. København : Hans Reitzels Forlag, 2011. 229 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Harvard

APA

CBE

Ravn I 2011. Facilitering: ledelse af møder der skaber værdi og mening. 1 udg. København: Hans Reitzels Forlag. 229 s.

MLA

Ravn, Ib Facilitering: ledelse af møder der skaber værdi og mening 1 udg. København: Hans Reitzels Forlag. 2011.

Vancouver

Ravn I. Facilitering: ledelse af møder der skaber værdi og mening. 1 udg. København: Hans Reitzels Forlag, 2011. 229 s.

Author

Ravn, Ib. / Facilitering : ledelse af møder der skaber værdi og mening. 1 udg. København : Hans Reitzels Forlag, 2011. 229 s.

Bibtex

@book{452bd7d132ab48f5ab46e7fe42eaf0b9,
title = "Facilitering: ledelse af m{\o}der der skaber v{\ae}rdi og mening",
abstract = "Facilitering er en mere dynamisk og involverende m{\aa}de at skabe resultater i grupper p{\aa} end den klassiske m{\o}deledelse. Facilitering er for grupper, hvad coaching er for den enkelte: en teknik til at forl{\o}se potentialer med og skabe udvikling, mening og v{\ae}rdi blandt mennesker. Bogen er bl.a. baseret p{\aa} et forsknings- og udviklingsprojekt, {"}M{\o}der der skaber v{\ae}rdi og mening{"}. Ca. 40 konkrete teknikker til m{\o}defacilitering efterf{\o}lges af et historisk og teoretisk afsnit, der s{\ae}tter m{\o}der og facilitering ind i et humanvidenskabeligt perspektiv.Det har hidtil mest v{\ae}ret konsulenter, der har benyttet sig af facilitering, men her pr{\ae}senteres metoden, s{\aa} den kan bruges til ethvert m{\o}de og anden forsamling. M{\aa}lgruppen er personer med m{\o}deansvar, dvs. ledere, projektledere, tillidsfolk og alle, der gerne vil forbedre de m{\o}der, de g{\aa}r til – i private og offentlige organisationer.Ib Ravn er ph.d. og lektor ved Aarhus Universitet (Emdrup campus), hvor han forsker i facilitering af videnprocesser.",
keywords = "Faciitering. M{\o}der. M{\o}deledelse. Ledelse. M{\o}defacilitering., Facilitering af videnprocesser, Ledelse, L{\ae}ringsledelse, Livslang l{\ae}ring , Facilitering af videnprocesser, Ledelse, L{\ae}ringsledelse, Livslang l{\ae}ring ",
author = "Ib Ravn",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-412-5474-6",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",
edition = "1",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Facilitering

T2 - ledelse af møder der skaber værdi og mening

AU - Ravn, Ib

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Facilitering er en mere dynamisk og involverende måde at skabe resultater i grupper på end den klassiske mødeledelse. Facilitering er for grupper, hvad coaching er for den enkelte: en teknik til at forløse potentialer med og skabe udvikling, mening og værdi blandt mennesker. Bogen er bl.a. baseret på et forsknings- og udviklingsprojekt, "Møder der skaber værdi og mening". Ca. 40 konkrete teknikker til mødefacilitering efterfølges af et historisk og teoretisk afsnit, der sætter møder og facilitering ind i et humanvidenskabeligt perspektiv.Det har hidtil mest været konsulenter, der har benyttet sig af facilitering, men her præsenteres metoden, så den kan bruges til ethvert møde og anden forsamling. Målgruppen er personer med mødeansvar, dvs. ledere, projektledere, tillidsfolk og alle, der gerne vil forbedre de møder, de går til – i private og offentlige organisationer.Ib Ravn er ph.d. og lektor ved Aarhus Universitet (Emdrup campus), hvor han forsker i facilitering af videnprocesser.

AB - Facilitering er en mere dynamisk og involverende måde at skabe resultater i grupper på end den klassiske mødeledelse. Facilitering er for grupper, hvad coaching er for den enkelte: en teknik til at forløse potentialer med og skabe udvikling, mening og værdi blandt mennesker. Bogen er bl.a. baseret på et forsknings- og udviklingsprojekt, "Møder der skaber værdi og mening". Ca. 40 konkrete teknikker til mødefacilitering efterfølges af et historisk og teoretisk afsnit, der sætter møder og facilitering ind i et humanvidenskabeligt perspektiv.Det har hidtil mest været konsulenter, der har benyttet sig af facilitering, men her præsenteres metoden, så den kan bruges til ethvert møde og anden forsamling. Målgruppen er personer med mødeansvar, dvs. ledere, projektledere, tillidsfolk og alle, der gerne vil forbedre de møder, de går til – i private og offentlige organisationer.Ib Ravn er ph.d. og lektor ved Aarhus Universitet (Emdrup campus), hvor han forsker i facilitering af videnprocesser.

KW - Faciitering. Møder. Mødeledelse. Ledelse. Mødefacilitering.

KW - Facilitering af videnprocesser

KW - Ledelse

KW - Læringsledelse

KW - Livslang læring

KW - Facilitering af videnprocesser

KW - Ledelse

KW - Læringsledelse

KW - Livslang læring

M3 - Bog

SN - 978-87-412-5474-6

BT - Facilitering

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - København

ER -