Hanne Lindhard Pedersen

Specialkonsulent

Hanne Lindhard Pedersen
Se relationer på Aarhus Universitet
Uddannet som Hortonom og Ph.d. inden for frugtavl, med Ph.d.-kurser i plantepatologi og entomologi. Har været ansat på DJF siden 1987 og har fungeret som Ph.d. studerende, forsker, seniorforsker og i en 5 års periode som forskningsleder for Forskergruppe for Frugt og Bær.


Arbejdsområde:

Forskningsfaglig profil indenfor Frugt og Bær med særlig vægt på dyrkningssystemets og virkningen af reduceret pesticidindsats, sorter, grundstammer, plantetætheder, jordbehandling og nærigsstoftilgængeligeheden på ydre og indre kvalitet, samt ubyttekomponenter i æbler og solbær. Specielt dyrkningssystemernes indflydelse på planternes modstandsdygtighed overfor sygdomme og skadedyr.

Besidder erfaring og kompetencer indenfor forskning, skrivning af ansøgninger, samarbejde med erhverv og andre forskningsinstitutioner i ud og indland, er i øjeblikket med i to EU-projekter. Desuden erfaring med voksenundervisning gennem foredrag ved temadage og kurser, vejledning af Ph.d. studerende, referee på internationale ansøgninger og publikationer, bestyrelsesarbejde, samt deltagelse i Bichel- og Kirsten Jensen udvalgs arbejderne under Miljøstyrelsen.

Vis alle (329) »

ID: 6738