Professor
Institut for Fødevarer - Differentierede og biofunktionelle fødevarer
Agro Food Park 48
bygning 5911, 226
8200 Aarhus N
Danmark
Mobil: +4561687389
Agro Food Park 48
8200 Aarhus N
Danmark
Mobil: +4561687389
Min forskning er primært fokuseret på at opnå indblik i kvalitets- og ernæringsmæssige aspekter af mejeriprodukter, kød og kødprodukter og andre fødevarer af animalsk oprindelse. Kernemagnetisk resonans (NMR) er et vigtigt element i min forskning, og jeg arbejder med applikationer af NMR der orienterer sig imod biofysiske, teknologiske, biofunktionelle og sundhedsrelaterede aspekter af fødevarer baseret på NMR spektroskopi såvel som NMR relaksometri. Min forskning indebærer også udvikling og brug af metabolomics til at opnå forståelse for underliggende mekanismer relateret til ernæring, metabolisme og aktivitet af tarmmikrobiotaen.
Jeg er aktivt engageret i samarbejde med industrien og jeg deltager i adskillige forskningsprojekter med fokus på udnyttelse og valorisering af sidestrømme og animalske biprodukter, alternative proteinkilder såsom insekter såvel som udvikling af animalske fødevarer beriget med plante-baserede materialer.
Arbejdsområde
Uddannelse
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Projekter: Projekt › Forskning
Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
ID: 31862527