DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Gertrud Lynge Esbensen

Antropolog, ph.d., Postdoc

Gertrud Lynge Esbensen
Se relationer på Aarhus Universitet

Forskningsområder

Profil

Jeg arbejder på et projekt, der hedder Naturlig Teknik, med min kollega Dr. Pæd. Theresa Schilhab. Vi undersøger, hvordan børn og unge bruger teknologi, såsom apps, spil og sociale medier, i forbindelse med naturoplevelser, og hvad det gør ved deres oplevelser. Det gør vi bl.a. ved at lave feltstudier af hvordan teknologi bruges i naturen rundt omkring i landet.

 

Det overordnede mål er, at motivere flere børn og unge til at komme mere ud i naturen. Derfor opbygger vi en offentlig tilgængelig vidensbank, med forskellige brugeres ideer til gode teknologibrugende naturoplevelser og vi etablerer et netværk af brugere og udviklere, så vi kan formidle vores viden og påvirke udviklingen af apps, der fanger børns opmærksomhed og understøtter de effekter, vi gerne vil have børn og unge opnår i naturen.


Projektet er tværfagligt, hører under Center for Børn og Natur, og er støttet med 6,4 millioner af Nordea-fonden. Naturlig Teknik løber fra 2018-2022.

Vis alle (15) »

  • Afdelingsseminar

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  • DIGETIKs GDPR-seminar

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af workshop, seminar eller kursus

  • Naturmødet 2020 online

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

Vis alle (28) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 32602375