Institut for Virksomhedsledelse

George Tsalis

  1. 2023
  2. Udgivet
    Understanding consumers’ ethical orientation in consumption choices – An application to meat products. / Grunert, Klaus G; Peschel, Anne O.; Tsalis, George et al.
    2023. Abstract fra European Marketing Academy Conference, Odense, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  3. 2022
  4. Udgivet
    Seeing the Issue Differently (Or Not At All): How Bounded Ethicality Complicates Coordination Towards Sustainability Goals. / Wakeman, S. Wiley; Tsalis, George; Jensen, Birger Boutrup et al.
    I: Journal of Business Ethics, Bind 178, Nr. 2, 06.2022, s. 325-338.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. 2021
  6. Udgivet
    What consumers want in a sustainability food label: Results from online co-creation workshops in Denmark, Northern Ireland & United Kingdom. / Pedersen, Susanne; Benson, Tony; Futtrup, Rebecca et al.
    2021. Abstract fra International Conference on Environmental Psychology, Siracusa, Italien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  7. Udgivet
    Is the whole more than the sum of its parts? Challenges and opportunities for a holistic consumer-friendly sustainability label on food. / Futtrup, Rebecca; Tsalis, George; Pedersen, Susanne et al.
    I: Sustainable Production and Consumption, Bind 28, 10.2021, s. 1411-1421.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet
    Virtual Co-Creation: A Guide to Conducting Online Co-Creation Workshops. / Benson, Tony; Pedersen, Susanne; Tsalis, George et al.
    I: International Journal of Qualitative Methods, Bind 20, Nr. January-December, 10.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet
    A Systematic Review of the Effects of Technologies on Customer Experience and Behavior in Physical Retailing. / Hosseinpour, Masoumeh; Steinmann, Sascha; Roschk, Holger et al.
    2021. Abstract fra
    EMAC 2021 Annual Conference.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  10. Udgivet
    Promoting Food for the Trash Bin? A Review of the Literature on Retail Price Promotions and Household-Level Food Waste. / Tsalis, George; Jensen, Birger Boutrup; Wakeman, S. Wiley et al.
    I: Sustainability, Bind 13, Nr. 7, 4018, 04.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  11. Udgivet
    Technologies in Physical Retailing: A Systematic Review of Their Effects on Customers. / Hosseinpour, Masoumeh; Steinmann, Sascha; Roschk, Holger et al.
    2021. Abstract fra ANZMAC Conference 2021.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  12. 2020
  13. Udgivet
    What's the deal? Consumer price involvement and the intention to purchase suboptimal foods: A cross-national study. / Tsalis, George.
    I: Food Quality and Preference, Bind 79, 103747, 01.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet
  15. 2019
  16. Udgivet
    How attitude towards food fortification can lead to purchase intention. / Jahn, Steffen; Tsalis, George; Lähteenmäki, Liisa.
    I: Appetite, Bind 133, Nr. February, 2019, s. 370-377.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet
    The relationship between retail price promotions and household food waste – busting the myth with actual food waste and deal share data? / Jensen, Birger Boutrup; Tsalis, George; Aschemann-Witzel, Jessica.
    2019. Paper præsenteret ved 20th European Association for Education and Research in Commercial Distribution, Zaragoza, Spanien.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  18. 2018
  19. Udgivet
    Impact of cooking competence on satisfaction with food-related life: Construction and validation of cumulative experience & knowledge scales. / Bech-Larsen, Tino; Tsalis, George.
    I: Food Quality and Preference, Bind 68, 2018, s. 191-197.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet
    Motivation, Responsibility, Thriftiness and Frugality? Exploration of Food Waste Reflections Among Deal Prone Danish Consumers. / Randers, Louise; Pedersen, S.; Jensen, Birger Boutrup et al.
    2018. Paper præsenteret ved International Food Marketing Research Symposium, Bournemouth, Storbritannien.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  21. Udgivet
  22. Udgivet
    Promoting food for the bin? A literature review of the literature on retail price promotions and consumer level food waste. / Tsalis, George; Jensen, Birger Boutrup; Aschemann-Witzel, Jessica.
    2018. Paper præsenteret ved 6th Nordic Retail & Wholesale Conference, Reykjavik, Island.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  23. Udgivet
    The dual relationship between retail price promotions and household food waste: Part of the problem as well as the solution? / Jensen, Birger Boutrup; Tsalis, George; Aschemann-Witzel, Jessica.
    2018. Paper præsenteret ved 6th Nordic Retail & Wholesale Conference, Reykjavik, Island.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  24. Udgivet
    The dual relationship between retail price promotions and household food waste: Part of the problem as well as the solution? / Jensen, Birger Boutrup; Tsalis, George; Aschemann-Witzel, Jessica.
    2018. Paper præsenteret ved 2018 AMA/ACRA 3rd Triennial Conference, Toronto , Canada.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  25. 2017
  26. Udgivet
    An analysis of the effects of a campaign supporting use of a health symbol on food sales and shopping behaviour of consumers. / Mørk, Trine; Grunert, Klaus G; Fenger, Morten H. J. et al.
    I: BMC Public Health, Bind 17, Nr. 239, 2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet
    Determinants of Citizen Acceptance of Environmental Policy Regulating Consumption in Public Settings: Organic Food in Public Institutions. / Mørk, Trine; Bech-Larsen, Tino; Grunert, Klaus G. et al.
    I: Journal of Cleaner Production, Bind 148, Nr. April, 2017, s. 407-414.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. 2016
  29. Udgivet
    Forbrugeradfærd ved valg af nøglehuls-mærkede produkter i detailhandlen. / Orquin, Jacob Lund; Lahm, Erik Stoltenberg; Redere, Linda et al.
    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2016. 42 s. (DCA rapport; Nr. 087).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  30. Udgivet
    Udvikling af metode til vurdering af vildledning i forbindelse med markedsføring af fødevarer. / Mørk, Trine; Tsalis, George; Bech-Larsen, Tino.
    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2016. 34 s. (DCA rapport; Nr. 086).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  31. Udgivet
    Do we all Perceive Food-Related Wellbeing in the Same Way? Results From a Cross-Cultural Study Using a New Wellbeing Questionnaire. / Tsalis, George; Ares, Gastón ; Krystallis, Athanasios.
    2016. Paper præsenteret ved EMAC 2016, Oslo, Norge.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  32. Udgivet
    Do we all perceive food-related wellbeing in the same way? Results from an exploratory cross-cultural study. / Ares, Gastón ; Giménez, Ana ; Vidal, Leticia et al.
    I: Food Quality and Preference, Bind 52, 2016, s. 62-73.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet
    Effects of service brand dimensions on brand loyalty: the moderating role of customer psychographic characteristics. / Krystallis Krontalis, Athanasios; Kypreos, G.; Tsalis, George.
    2016. Paper præsenteret ved EMAC 2016, Oslo, Norge.

    Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

  34. 2015
  35. Udgivet
    Undersøgelse af forbrugernes holdning til produkter, der er tilsat D-vitamin af sundhedsmæssige årsager. / Tsalis, George; Hansen, Inge Hummelshøj; Lähteenmäki, Liisa.
    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2015. 84 s. (DCA rapport; Nr. 067).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  36. Udgivet
    Determinants of Citizen Acceptance of Environmental Policy Regulating Consumption in Public Settings: Organic Food in Public Institutions. / Mørk, Trine; Tsalis, George; Bech-Larsen, Tino.
    2015.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceRådgivningpeer review

  37. Udgivet
    Nøglehulskampagne 4: Vurdering af effekten på forskellige målgrupper i udvalgte butikker i Jylland. / Mørk, Trine; Tsalis, George; Grunert, Klaus G.
    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2015. 43 s. (DCA rapport).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  38. Udgivet
    Kvalitetsindeks 2014 - et instrument til kortlægning af fødevare-forbrugerens kvalitetsopfattelse. / Mørk, Trine; Tsalis, George; Grunert, Klaus G et al.
    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2015. 73 s. (DCA rapport; Nr. 056).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  39. Udgivet
    Mad og måltider i skolen: Inspiration og erfaringer. / Mørk, Trine; Tsalis, George; Aachmann, Kristina et al.
    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2015. 74 s. (DCA rapport; Nr. 053).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  40. Udgivet
    Kvalitetsindeks 2015: Et instrument til kortlægning af fødevare-forbrugernes kvalitetsopfattelser. / Tsalis, George; Mørk, Trine; Bech-Larsen, Tino.
    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2015. 39 s. (DCA rapport; Nr. 069).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  41. 2014
  42. Udgivet
    Økologi i offentlige køkkener. / Mørk, Trine; Tsalis, George; Grunert, Klaus G.
    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2014. 53 s. (DCA rapport; Nr. 039).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  43. Udgivet
    Nudging: et overblik over publicerede undersøgelser og igangværende projekter om nudging på fødevareområdet. / Mørk, Trine; Tsalis, George; Hansen, Inge Hummelshøj et al.
    DCA: DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2014. 59 s. (DCA rapport; Nr. 036).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  44. Udgivet
    Økologi i de offentlige køkkener. / Mørk, Trine; Tsalis, George; Grunert, Klaus G.
    Tjele: DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2014. 57 s. (DCA rapport; Nr. 039).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning