DPU

Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Freja Filine Petersen

Ph.d.-studerende

Freja Filine Petersen

Profil

Freja Filine Petersen er kandidat fra pædagogisk psykologi ved DPU, Aarhus Universitet, og i gang med sin ph.d.-uddannelse. Tidligere uddannet psykomotorisk terapeut og Marte Meo terapeut.

Frejas forskning centrerer sig omkring betydningen af professionelles evne til egenomsorg og nærvær for det relationelle arbejde med børn og unge i udsatte positioner. I øjeblikket er hun tilknyttet to større forskningsprojekt der samarbejder på tværs af DPU, Aarhus Universitet og CFPS, Københavns Universitet. Projekternes formål er at sikre og udvikle kvaliteten i dagtilbud for børn i udsatte positioner og involverer blandt andet undervisning af pædagoger og udvikling af tiltag, der styrker de professionelles egenomsorg.

Freja var tidligere leder af Åben og Rolig for Unge, kurset udviklet særligt til unge med oplevelser af stress i samarbejde med Aalborg Kommune og Aarhus Universitet. Freja har flere års undervisningserfaring både af voksne og unge særligt med fokus på relationskompetencer og nærvær i samspillet mellem mennesker.

Freja har mange års erfaring med meditation og afspænding og har en særlig interesse for kroppens betydning for psykisk sundhed og relationsarbejde.

Vis alle (6) »

Vis alle (2) »

  • EECERA

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerDeltagelse i eller organisering af konference

Vis alle (1) »

ID: 114638563