• Birk Centerpark 15, 8001, Innovatorium DBD-210

  7400 Herning

  Danmark

20202023

Publikationer pr. år

Personlig profil

Profil

Fabien Rezac er forsker ved Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus Universitet, Danmark. Han har en ph.d. i forretningsudvikling og teknologi (Aarhus Universitet, Danmark), en prisbelønnet kandidatgrad i forretningsinnovation (Aarhus Universitet, Danmark) og en bachelorgrad i virksomhedsledelse (Abertay University, Skotland). 

I løbet af sine studier har Fabien forsket i Future of Finance and Technology Initiative ved Saïd Business School, University of Oxford. Han har erfaring fra innovationsteamet hos Deloitte CE og ledelseserfaring fra den offentlige sektor. Fabien har været aktivt involveret i adskillige danske og europæiske forskningsprojekter vedrørende socialt iværksætteri, digitalisering og digital transformation (f.eks. NGI Pointer, Co-LIFE, CyPro). 

I sin indsats fokuserer Fabien på at udforske dynamikken i iværksætteri, strategi og innovation i forbindelse med teknologi og bæredygtighed. Han har udgivet sin forskning i internationalt anerkendte videnskabelige tidsskrifter (f.eks. ABS/AJG 3) og præsenteret sit arbejde på førende akademiske konferencer (f.eks. AOM, SMS, WOIC).

Fabien har stor erfaring med at undervise i MSc-kurser om teknologisk forretningsmodelinnovation og digital forretningsudvikling. Han vejleder studerende på alle niveauer og gennemfører projekter inden for forskellige områder. Fabien underviser regelmæssigt i workshops om forskellige emner (f.eks. strategiske tilgange til cybersikkerhed) med deltagelse af fagfolk fra forskellige baggrunde.

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Business Development and Technology, PhD, Aarhus Universitet

Dimissionsdato: 1 maj 2024

Economics and Business Administration, Master of Science

aug. 2017jul. 2019

Business Management, Bachelor of Arts with Merit, Abertay University

sep. 2013jun. 2016

Eksterne ansættelser

Recognised DPhil Student of Management, University of Oxford

sep. 2021 → …

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Fabien Rezac er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
 • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller
 • CyPro

  Rezac, F. (Samarbejdspartner)

  01/09/202231/08/2026

  Projekter: ProjektForskning

 • NGI Pointer

  Rezac, F. (Samarbejdspartner)

  01/01/202031/12/2020

  Projekter: ProjektForskning