Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Eva Silberschmidt Viala

Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Standard

Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv. / Mathiassen, Charlotte; Viala, Eva Silberschmidt.

Mobning: sociale processer på afveje. red. / Jette Kofoed; Dorte Marie Søndergaard. Købehavn : Hans Reitzels Forlag, 2009. s. 167-191.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Harvard

Mathiassen, C & Viala, ES 2009, Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv. i J Kofoed & DM Søndergaard (red), Mobning: sociale processer på afveje. Hans Reitzels Forlag, Købehavn, s. 167-191.

APA

Mathiassen, C., & Viala, E. S. (2009). Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv. I J. Kofoed, & D. M. Søndergaard (red.), Mobning: sociale processer på afveje (s. 167-191). Købehavn: Hans Reitzels Forlag.

CBE

Mathiassen C, Viala ES. 2009. Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv. Kofoed J, Søndergaard DM, red. I Mobning: sociale processer på afveje. Købehavn: Hans Reitzels Forlag. s. 167-191.

MLA

Mathiassen, Charlotte og Eva Silberschmidt Viala "Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv". og Kofoed, Jette Søndergaard, Dorte Marie (red.). Mobning: sociale processer på afveje. Købehavn: Hans Reitzels Forlag. 2009, 167-191.

Vancouver

Mathiassen C, Viala ES. Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv. I Kofoed J, Søndergaard DM, red., Mobning: sociale processer på afveje. Købehavn: Hans Reitzels Forlag. 2009. s. 167-191

Author

Mathiassen, Charlotte ; Viala, Eva Silberschmidt. / Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv. Mobning: sociale processer på afveje. red. / Jette Kofoed ; Dorte Marie Søndergaard. Købehavn : Hans Reitzels Forlag, 2009. s. 167-191

Bibtex

@inbook{55081d80c3ac11debeb7000ea68e967b,
title = "Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv",
abstract = "Gennem analyser af konkret levet liv med mobning i 1950{\'e}rnes og 1960{\'e}rnes skoleliv s{\ae}ttes der fokusp{\aa} menneskers erfaringer med mobning og deres position i en given historisk og sociokulturel kontekst. P{\aa} den baggrund argumenteres det, at hvis man som forsker eller praktiker ikke anstrenger sig for at forst{\aa} det konkret levede liv med mobning, er der en risiko for, at de forst{\aa}elser, som etableres, ikke indfanger f{\ae}nomenets komplekstitet i tilstr{\ae}kkelig omfang og vil komme til at fremst{\aa} l{\o}srevet fra de n{\o}dvendige kontekstualiseringer og nuanceringer.",
keywords = "mobning, erfaring, levet liv, bullying, experience, everyday life",
author = "Charlotte Mathiassen and Viala, {Eva Silberschmidt}",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-412-5334-3",
pages = "167--191",
editor = "Jette Kofoed and S{\o}ndergaard, {Dorte Marie}",
booktitle = "Mobning",
publisher = "Hans Reitzels Forlag",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Erfaringer med mobning fra barndommen og det levede liv

AU - Mathiassen, Charlotte

AU - Viala, Eva Silberschmidt

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Gennem analyser af konkret levet liv med mobning i 1950érnes og 1960érnes skoleliv sættes der fokuspå menneskers erfaringer med mobning og deres position i en given historisk og sociokulturel kontekst. På den baggrund argumenteres det, at hvis man som forsker eller praktiker ikke anstrenger sig for at forstå det konkret levede liv med mobning, er der en risiko for, at de forståelser, som etableres, ikke indfanger fænomenets komplekstitet i tilstrækkelig omfang og vil komme til at fremstå løsrevet fra de nødvendige kontekstualiseringer og nuanceringer.

AB - Gennem analyser af konkret levet liv med mobning i 1950érnes og 1960érnes skoleliv sættes der fokuspå menneskers erfaringer med mobning og deres position i en given historisk og sociokulturel kontekst. På den baggrund argumenteres det, at hvis man som forsker eller praktiker ikke anstrenger sig for at forstå det konkret levede liv med mobning, er der en risiko for, at de forståelser, som etableres, ikke indfanger fænomenets komplekstitet i tilstrækkelig omfang og vil komme til at fremstå løsrevet fra de nødvendige kontekstualiseringer og nuanceringer.

KW - mobning

KW - erfaring

KW - levet liv

KW - bullying

KW - experience

KW - everyday life

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-412-5334-3

SP - 167

EP - 191

BT - Mobning

A2 - Kofoed, Jette

A2 - Søndergaard, Dorte Marie

PB - Hans Reitzels Forlag

CY - Købehavn

ER -