Billede af Susanne Højlund
  • Moesgård Allé 20, 4215, 226

    8270 Højbjerg

    Danmark

1994 …2023

Publikationer pr. år

Personlig profil

Forskning

Mine primære forskningsområder er madkultur, smag og bæredygtighed i forhold til omstilling af spise- og madlavningsvaner. Jeg har en baggrund som børneforsker og har kombineret disse felter i forskellige projekter, bl.a. gennem det nationale projekt Smag for Livet (2014-21), hvor jeg udforskede, hvordan børn - og senere kokkeelever - tilegner sig og deler viden om smag. Seneste udgivelse: Chefs, Restaurants and Culinary Sustainability. Er centerleder for centeret Food Culture Studies (FOCUS).

 

Emneord

  • Antropologi
  • Madkultur
  • Smag
  • Hjemlighed
  • Visuel Antropologi
  • Identitet
  • Madantropologi
  • Smag
  • Sukker
  • Cuba
  • Taste
  • Food
  • Læringsteorier
  • Pædagogisk antropologi
  • Deltagerobservation
  • Institutionel Etnografi
  • Visuel antropologi
  • Film
  • Etnografi
  • hjemlighed
  • Pædagogisk antropologi
  • børneantropologi

Fagområder

  • Antropologi
  • Madkultur
  • Smag
  • Børn og barndom
  • Visuel Antropologi

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Susanne Højlund er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller