Aarhus Universitets segl

Ella Paldam

ph.d., Formidlingschef

Ella Paldam
Se relationer på Aarhus Universitet

Jeg er formidlingschef ved Science Museerne på Det Naturvidenskabelige Fakultet ved Aarhus Universitet og adjungeret lektor ved Interacting Minds Centre, ARTS, Aarhus Universitet.

 

Jeg har tidligere forsket i samarbejde, leg og læring som en del af forskningsteamet PlayTrack ved IMC. Jeg har arbejdet sammen med en række eksterne partnere i samfundet (bl.a. Langagerskolen, CoC Playful Minds og Nationalmuseet).

 

I projektet CollaboLearn (2018-2022) udviklede vi sociale læringsforløb til – og sammen med - børn på autismespektret og deres voksne (forældre, lærere & pædagoger). For at forstå børnenes samarbejde undersøgte vi deres kommunikationsstrategier, bl.a. i artiklen A robot or a dumper truck?

 

Jeg er uddannet religionsantropolog her fra Aarhus Universitet. Under min ansættelse ved religionsvidenskab forskede jeg i bl.a. indfødt religiøsitet blandt indianere i Californien, helbredelse gennem bøn blandt kristne i Danmark, nedgangen i religiøsitet i Danmark siden år 1300 samt religiøsitet blandt asatro og hekse i dag.

Profil

Forsker i: samarbejde, leg, læring, samskabelse, kommunikation, interaktion, autisme.

Uddannelse: Religionsantropolog.

Stilling: Carlsberg Foundation Postdoctoral Fellow. Min forksning er desuden fundet af Trygfonden, Innovationsfonden, PlayTrack (LegoFonden), og CoC Playful Minds.

Vis alle (20) »

Vis alle (42) »

Seneste aktiviteter og konferencer

ID: 32711899