Institut for Virksomhedsledelse

Amanda Videbæk Laasholdt

  1. 2021
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Food literacy : - vejen til sundere mad- og måltidsvaner? / Laasholdt, Amanda Videbæk; Grønhøj, Alice.

    I: Diætisten, Bind 29 , Nr. 169, 02.2021, s. 11-12.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  4. Udgivet

    Forbrugeropfattelse og anvendelse af Nøglehulsmærket. / Laasholdt, Amanda Videbæk; Hansen, Susanne; Tønnesen, Mathilde Tønning; Nguyen, Bao Ngoc Khanh; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 101 s. (DCA rapport; Nr. 183).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  5. 2020
  6. Udgivet

    Hvordan motiveres og engageres mænd 55+ til sunde(re) spisevaner? / Laasholdt, Amanda Videbæk; Frantzen, Claus; Hansen, Susanne; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa; Grønhøj, Alice.

    Aarhus : DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2020. 96 s. (DCA rapport; Nr. 172).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  7. Udgivet

    Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser : fokus på ”food literacy” i en ny livssituation. / Laasholdt, Amanda Videbæk; Hansen, Susanne; Grønhøj, Alice.

    Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 135 s. (DCA rapport; Nr. 171).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning