Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. Tidsskriftartikel
  2. Udgivet

    Head circumference at birth and intellectual disability : a nationwide cohort study. / Aagaard, Kristina; Matthiesen, Niels B; Bach, Cathrine C; Larsen, René T; Henriksen, Tine B.

    I: Pediatric Research, Bind 87, Nr. 3, 02.2020, s. 595-601.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Endocrine Requirements for Oocyte Maturation Following hCG, GnRH Agonist, and Kisspeptin During IVF Treatment. / Abbara, Ali; Hunjan, Tia; Ho, Vu N.A.; Clarke, Sophie A.; Comninos, Alexander N.; Izzi-Engbeaya, Chioma; Ho, Tuong M.; Trew, Geoffrey H.; Hramyka, Artsiom; Kelsey, Tom; Salim, Rehan; Humaidan, Peter; Vuong, Lan N.; Dhillo, Waljit S.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 537205, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Can combining vaginal and rectal progesterone achieve the optimum progesterone range required for implantation in the HRT-FET model? / Alsbjerg, B.; Thomsen, L.; Elbaek, H. O.; Laursen, R.; Povlsen, B. B.; Haahr, T.; Humaidan, P.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 6, 06.2020, s. 805-811.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Classification of Thyroid Dysfunction in Pregnant Women Differs by Analytical Method and Type of Thyroid Function Test. / Andersen, Stine Linding; Christensen, Peter Astrup; Knøsgaard, Louise; Andersen, Stig; Handberg, Aase; Hansen, Annebirthe Bo; Vestergaard, Peter.

    I: The Journal of clinical endocrinology and metabolism, Bind 105, Nr. 11, dgaa567, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Electromagnetic navigation bronchoscopy for lung nodule evaluation : Patient selection, diagnostic variables and safety. / Andersen, Frank D; Degn, Kristine B; Riis Rasmussen, Torben.

    I: The Clinical Respiratory Journal, Bind 14, Nr. 6, 06.2020, s. 557-563.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Tracing Uncertainties in New Prognostics of Consciousness. / Andersen, Lise Marie; Boelsbjerg, Hanne Bess; Høybye, Mette Terp.

    I: Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, Bind 17, Nr. 33, 12.2020, s. 87-108.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Direct-access to sonographic diagnosis of deep vein thrombosis in general practice : a descriptive cohort study. / Appel, Charlotte W.; Balle, Annette M.; Krintel, Mads M.; Vittrup, Axel; Nielsen, Agnete H.; Vedsted, Peter.

    I: BMC Family Practice, Bind 21, 195, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Neuropsychological Status and Structural Brain Imaging in Adults With Simple Congenital Heart Defects Closed in Childhood. / Asschenfeldt, Benjamin; Evald, Lars; Heiberg, Johan; Salvig, Camilla; Østergaard, Leif; Dalby, Rikke Beese; Eskildsen, Simon Fristed; Hjortdal, Vibeke Elisabeth.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 11, e015843, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    GnRHa for trigger and luteal phase support in natural cycle frozen embryo transfer – A proof of concept study. / Bar Hava, Itai; Yafee, Hadar; Omer, Yeela; Humaidan, Peter; Ganer Herman, Hadas.

    I: Reproductive Biology, Bind 20, Nr. 3, 09.2020, s. 282-287.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Neuropsychological outcome after cardiac arrest : a prospective case control sub-study of the Targeted hypothermia versus targeted normothermia after out-of-hospital cardiac arrest trial (TTM2). / Blennow Nordström, Erik; Lilja, Gisela; Vestberg, Susanna; Ullén, Susann; Friberg, Hans; Nielsen, Niklas; Heimburg, Katarina; Evald, Lars; Mion, Marco; Segerström, Magnus; Grejs, Anders M; Keeble, Thomas; Kirkegaard, Hans; Ljung, Hanna; Rose, Sofia; Wise, Matthew P; Rylander, Christian; Undén, Johan; Cronberg, Tobias.

    I: BMC Cardiovascular Disorders, Bind 20, Nr. 1, 439, 10.2020, s. 11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. E-pub ahead of print

    Dying Fit or Not—Physical Activity as Antidote to Death? / Boelsbjerg, Hanne Bess; Glasdam, Stinne.

    I: Omega: Journal of Death and Dying, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Whole-body magnetic resonance imaging for detection of malignant disease: a head-to-head-comparison with whole-body 18F-FDG-PET/CT as the reference standard. / Brix, Lau; Ejlersen, June Anita; Fledelius, Joan; Makieva, Inga; Thylin, Erik Sven Göran; Hansen, John; Kieu Ha, Liam; Gerke, Oke; Isaksen, Christin Rosendahl Graff.

    I: Journal of Radiology and Imaging, Bind 4, Nr. 3, 04.2020, s. 17-24.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Gonadotropin-releasing hormone agonist for ovulation trigger - OHSS prevention and use of modified luteal phase support for fresh embryo transfer. / Castillo, Juan Carlos; Haahr, Thor; Martínez-Moya, María; Humaidan, Peter.

    I: Upsala Journal of Medical Sciences, Bind 125, Nr. 2, 05.2020, s. 131-137.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Adherence to key domains in low back pain guidelines: a cross-sectional study of Danish physiotherapists. / Christensen, Maja Husted; Rossen, Camilla; Jensen, Tue Secher; Mikkelsen, Lone Ramer; Rolving, Nanna.

    I: Physiotherapy Research International, Bind 25, Nr. 4, e1858, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Genetic Risk of Coronary Artery Disease, Features of Atherosclerosis, and Coronary Plaque Burden. / Christiansen, Morten Krogh; Nissen, Louise; Winther, Simon; Møller, Peter Loof; Frost, Lars; Johansen, Jane Kirk; Jensen, Henrik Kjærulf; Guðbjartsson, Daníel; Holm, Hilma; Stefánsson, Kári; Bøtker, Hans Erik; Bøttcher, Morten; Nyegaard, Mette.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 3, e014795, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Vascular ultrasound for the diagnosis of giant cell arteritis : A reliability and agreement study based on a standardised training programme. / Chrysidis, Stavros; Terslev, Lene; Christensen, Robin; Fredberg, Ulrich; Larsen, Knud; Lorenzen, Tove; Døhn, Uffe Møller; Diamantopoulos, Andreas P.

    I: RMD Open, Bind 6, Nr. 3, e001337, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Ultrasound imaging in patients with hip pain and suspected hip osteoarthritis : an inter-rater and intra-rater reliability study. / Clausen, Stine; Kjær, Søren; Fredberg, Ulrich; Terslev, Lene; Hartvigsen, Jan; Arnbak, Bodil.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 11, e038643, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Facebook as a Medium for the Support and Enhancement of Ambulatory Care for People With Diabetes : Qualitative Realist Evaluation of a Real-World Trial. / Cleal, Bryan; Willaing, Ingrid; Hoybye, Mette T; Thomsen, Henrik H.

    I: JMIR diabetes, Bind 5, Nr. 3, e18146, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Large-for-gestational age is male-gender dependent in artificial frozen embryo transfers cycles : a cohort study of 1295 singleton live births. / Coetzee, Kevin; Ozgur, Kemal; Bulut, Hasan; Berkkanoglu, Murat; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 1, 01.2020, s. 134-141.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Self-Detection of the LH Surge in Urine After GnRH Agonist Trigger in IVF : How to Minimize Failure to Retrieve Oocytes. / Cozzolino, Mauro; Matey, Sonia; Alvarez, Abigail; Toribio, Mónica; López, Verónica; Perona, Marta; Henzenn, Elizabet; Piró, Manuel; Humaidan, Peter; Garcia-Velasco, Juan A.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 221, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. E-pub ahead of print

    Influence of Second Generation Oral Contraceptive Use on Adaptations to Resistance Training in Young Untrained Women. / Dalgaard, Line B; Jørgensen, Emil B; Oxfeldt, Mikkel; Dalgaard, Emil B; Johansen, Frank T; Karlsson, Mads; Ringgaard, Steffen; Hansen, Mette.

    I: Journal of Strength and Conditioning Research, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Embryotoxicity testing of IVF disposables : how do manufacturers test? / Delaroche, L; Oger, P; Genauzeau, E; Meicler, P; Lamazou, F; Dupont, C; Humaidan, P.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 35, Nr. 2, 02.2020, s. 283-292.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Degenerative findings in lumbar spine MRI : An inter-rater reliability study involving three raters. / Doktor, Klaus; Jensen, Tue Secher; Christensen, Henrik Wulff; Fredberg, Ulrich; Kindt, Morten; Boyle, Eleanor; Hartvigsen, Jan.

    I: Chiropractic and Manual Therapies, Bind 28, Nr. 1, 8, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Opdatering af neonatal konjugeret hyperbilirubinæmi i Danmark. / Donneborg, Mette Line; Hansen, Bo Mølholm; Petersen, Jesper Padkær; Vandborg, Pernille Kure; Ebbesen, Finn.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 182, Nr. 14A, V11190671, 30.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    An exploratory study of different definitions and thresholds for lumbar disc degeneration assessed by MRI and their associations with low back pain using data from a cohort study of a general population. / Dragsbæk, Line; Kjaer, Per; Hancock, Mark; Jensen, Tue Secher.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 21, Nr. 1, 253, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Reproductive outcomes after in vitro fertilization treatment in a cohort of Danish women transplanted with cryopreserved ovarian tissue. / Dueholm Hjorth, Ina Marie; Kristensen, Stine Gry; Dueholm, Margit; Humaidan, Peter.

    I: Fertility and Sterility, Bind 114, Nr. 2, 08.2020, s. 379-387.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    CT-guided transarticular biopsy of the sacroiliac joint : Technique and histomorphological results. A preliminary study. / Egund, Niels; Sørensen, Flemming Brandt; Østgård, René; Loft, Anne Gitte; Boel, Lene Warner Thorup; Jurik, Anne Grethe.

    I: Skeletal Radiology, Bind 49, Nr. 3, 03.2020, s. 453-460.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Are specialized sperm function tests clinically useful in planning assisted reproductive technology? / Esteves, Sandro C.

    I: International Braz J Urol, Bind 46, Nr. 1, 01.01.2020, s. 116-123.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Sperm retrieval rates by micro-TESE versus conventional TESE in men with non-obstructive azoospermia-the assumption of independence in effect sizes might lead to misleading conclusions. / Esteves, Sandro C.; Ramasamy, Ranjith; Colpi, Giovanni M.; Carvalho, José F.; Schlegel, Peter N.

    I: Human Reproduction Update, Bind 26, Nr. 4, 05.2020, s. 603-605.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Validation of ART Calculator for Predicting the Number of Metaphase II Oocytes Required for Obtaining at Least One Euploid Blastocyst for Transfer in Couples Undergoing in vitro Fertilization/Intracytoplasmic Sperm Injection. / Esteves, Sandro C.; Yarali, Hakan; Ubaldi, Filippo M.; Carvalho, José F.; Bento, Fabiola C.; Vaiarelli, Alberto; Cimadomo, Danilo; Özbek, İrem Y.; Polat, Mehtap; Bozdag, Gurkan; Rienzi, Laura; Alviggi, Carlo; The POSEIDON Group.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 917, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. E-pub ahead of print

    Assessment of spatial neglect in clinical practice : A nationwide survey. / Evald, Lars; Wilms, Inge; Nordfang, Maria.

    I: Neuropsychological Rehabilitation, 23.06.2020, s. 1-16.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Cerebellar Cognitive Affective Syndrome in Children With Acute Postinfectious Cerebellar Ataxia. / Evald, Lars; Evald, Jane; Hansen, Dorthe; Bonne, Nadja Lindberg; Hansen, Jonas Kjeldbjerg.

    I: Pediatric Neurology, Bind 110, 09.2020, s. 71-79.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Treatment of spatial neglect in clinical practice : A nationwide survey. / Evald, Lars; Wilms, Inge; Nordfang, Maria.

    I: Acta Neurologica Scandinavica, Bind 141, Nr. 1, 01.2020, s. 81-89.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Improved treatment of community-acquired pneumonia through tailored interventions : Results from a controlled, multicentre quality improvement project. / Fally, Markus; von Plessen, Christian; Anhøj, Jacob; Benfield, Thomas; Tarp, Britta; Clausen, Lise Notander; Kolte, Lilian; Diernaes, Emma; Molzen, Line; Seerup, Regitze; Israelsen, Simone; Hellesøe, Anne-Marie Blok; Ravn, Pernille.

    I: PLOS ONE, Bind 15, Nr. 6, e0234308, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Death of a Partner and Risks of Ischemic Stroke and Intracerebral Hemorrhage : A Nationwide Danish Matched Cohort Study. / Fenger-Grøn, Morten; Paulsen Møller, Ida; Schou Pedersen, Henrik; Frost, Lars; Sandbæk, Annelli; Davydow, Dimitry S; Johnsen, Søren P; Vinter, Nicklas.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 23, e018763, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Depression and Uptake of Oral Anticoagulation Therapy in Patients With Atrial Fibrillation : A Danish Nationwide Cohort Study. / Fenger-Grøn, Morten; Vestergaard, Claus H; Frost, Lars; Davydow, Dimitry S; Parner, Erik T; Christensen, Bo; Ribe, Anette R.

    I: Medical Care, Bind 58, Nr. 3, 2020, s. 216-224.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Early Life Exposure to Perfluoroalkyl Substances (PFAS) and ADHD : A Meta-Analysis of Nine European Population-Based Studies. / Forns, Joan; Verner, Marc-Andre; Iszatt, Nina; Nowack, Nikola; Bach, Cathrine Carlsen; Vrijheid, Martine; Costa, Olga; Andiarena, Ainara; Sovcikova, Eva; Høyer, Birgit Bjerre; Wittsiepe, Jürgen; Lopez-Espinosa, Maria-Jose; Ibarluzea, Jesus; Hertz-Picciotto, Irva; Toft, Gunnar; Stigum, Hein; Guxens, Mònica; Liew, Zeyan; Eggesbø, Merete.

    I: Environmental Health Perspectives, Bind 128, Nr. 5, 57002, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Predictors of Walking Activity in Patients with Systolic Heart Failure Equipped with a Step Counter : Randomized Controlled Trial. / Gade, Josefine D; Spindler, Helle; Hollingdal, Malene; Refsgaard, Jens; Dittman, Lars; Frost, Lars; Mahboubi, Kiomars ; Dinesen, Birthe .

    I: JMIR Biomedical Engineering, Bind 5, Nr. 1, e20776, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Bedside Toe Pressures Measurements in a Department of Vascular Surgery : A Study of Diagnostic Accuracy. / Glargaard, Gine L.; Høyer, Christian; Høgh, Annette.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 59, Nr. 6, 06.2020, s. 965-971.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Are changes in upper extremity use during sub-acute rehabilitation after stroke associated with physical, cognitive, and social activities? An observational cohort pilot study. / Gohlke, Jacob; Juul-Kristensen, Birgit; Brunner, Iris.

    I: Physiotherapy Research International, Bind 25, Nr. 2, e1818, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Arterial Stiffness and Blood Pressure in Patients Newly Diagnosed with Graves' Disease Compared with Euthyroid Controls. / Grove-Laugesen, Diana; Malmstroem, Sofie; Ebbehoj, Eva; Riis, Anne Lene; Watt, Torquil; Rejnmark, Lars; Würgler Hansen, Klavs.

    I: European Thyroid Journal, Bind 9, 2020, s. 148-156.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Effects of supplemental vitamin D on muscle performance and quality of life in Graves' disease : a randomized clinical trial. / Grove-Laugesen, Diana; Cramon, Per Karkov; Malmstroem, Sofie; Ebbehoj, Eva; Watt, Torquil; Hansen, Klavs Würgler; Rejnmark, Lars.

    I: Thyroid : official journal of the American Thyroid Association, Bind 30, Nr. 5, 05.2020, s. 661-671.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    The contribution of frailty, cognition, activity of daily life and comorbidities on outcome in acutely admitted patients over 80 years in European ICUs : the VIP2 study. / Guidet, Bertrand; de Lange, Dylan W.; Boumendil, Ariane; Leaver, Susannah; Watson, Ximena; Boulanger, Carol; Szczeklik, Wojciech; Artigas, Antonio; Morandi, Alessandro; Andersen, Finn; Zafeiridis, Tilemachos; Jung, Christian; Moreno, Rui; Walther, Sten; Oeyen, Sandra; Schefold, Joerg C.; Cecconi, Maurizio; Marsh, Brian; Joannidis, Michael; Nalapko, Yuriy; Elhadi, Muhammed; Fjølner, Jesper; Flaatten, Hans; for the VIP2 study group.

    I: Intensive Care Medicine, Bind 46, Nr. 1, 2020, s. 57-69.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    Effect of clindamycin and a live biotherapeutic on the reproductive outcomes of IVF patients with abnormal vaginal microbiota : protocol for a double-blind, placebo-controlled multicentre trial. / Haahr, Thor; Freiesleben, Nina La Cour; Pinborg, Anja; Nielsen, Henriette Svarre; Hartvig, Vibeke; Mikkelsen, Anne Lis; Parks, Thomas; Uldbjerg, Niels; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 10, 10.2020, s. e035866.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    Concise practice recommendations for the provision of andrological services and assisted reproductive technology for male infertility patients during the SARS-CoV-2 in Brazil. / Hallak, Jorge; Esteves, Sandro C.

    I: International Braz J Urol, Bind 46, Nr. 6, 2020, s. 1082-1089.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    A contribution to the ontology of the Fundamentals of Care framework from a wonder-based approach. / Hansen, Finn Thorbjørn; Jørgensen, Lene Bastrup.

    I: Journal of Clinical Nursing, Bind 29, Nr. 11-12, 2020, s. 1797-1807.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Effectiveness of supervised resistance training for patients with hip osteoarthritis : a systematic review. / Hansen, Sebrina; Mikkelsen, Lone Ramer; Overgaard, Søren; Mechlenburg, Inger.

    I: Danish Medical Journal, Bind 67, Nr. 6, A08190424, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Effects of unrestricted access to flash glucose monitoring in type 1 diabetes. / Hansen, Klavs Würgler.

    I: Endocrinology, Diabetes and Metabolism, Bind 3, Nr. 3, e00125, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. E-pub ahead of print

    Glycemic Metrics Derived From Intermittently Scanned Continuous Glucose Monitoring. / Hansen, Klavs Würgler; Bibby, Bo Martin.

    I: Journal of Diabetes Science and Technology, 03.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Individualized treatment for acute Achilles tendon rupture based on the Copenhagen Achilles Rupture Treatment Algorithm (CARTA): a study protocol for a multicenter randomized controlled trial. / Hansen, Maria Swennergren; Vestermark, Marianne Toft; Holmich, Per; Kristensen, Morten Tange; Barfod, Kristoffer Weisskirchner.

    I: Trials, Bind 21, 399, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Item analysis of the Eating Assessment Tool (EAT-10) by the Rasch model : A secondary analysis of cross-sectional survey data obtained among community-dwelling elders. / Hansen, Tina; Kjaersgaard, Annette.

    I: Health and Quality of Life Outcomes, Bind 18, Nr. 1, 139, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Pharmacological Preventive Potential Among Attenders at Vascular Screening : Findings from the VIVA Trial. / Hansen, Tina B; Søgaard, Rikke; Lindholt, Jes S.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 59, Nr. 4, 2020, s. 662-673.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Extent of arterial calcification by conventional vitamin K antagonist treatment. / Hasific, Selma; Øvrehus, Kristian Altern; Gerke, Oke; Hallas, Jesper; Busk, Martin; Lambrechtsen, Jess; Urbonaviciene, Grazina; Sand, Niels Peter Rønnow; Nielsen, Jens Steen; Diederichsen, Louise; Pedersen, Kenneth Bruun; Carter-Storch, Rasmus; Ilangkovan, Nivethitha; Mickley, Hans; Rasmussen, Lars Melholt; Lindholt, Jes Sandal; Diederichsen, Axel.

    I: PLOS ONE, Bind 15, Nr. 10, e0241450, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Cell-based noninvasive prenatal testing (cbNIPT) detects pathogenic copy number variations. / Hatt, Lotte; Singh, Ripudaman; Christensen, Rikke; Ravn, Katarina; Christensen, Inga B.; Jeppesen, Line Dahl; Nicolaisen, Bolette Hestbek; Kolvraa, Mathias; Schelde, Palle; Andreassen, Lotte; Farlie, Richard; Uldbjerg, Niels; Vogel, Ida.

    I: Clinical Case Reports, Bind 8, Nr. 12, 12.2020, s. 2561-2567.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Health-Related Quality of Life At 3 And 12 Months Post-Stroke in A Danish And Arctic Norwegian Region And Predictors For Change. / Heiberg, Guri Anita; Friborg, Oddgeir; Pedersen, Synne Garder ; Thrane, Gyrd; Stabel, Henriette Holm; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Anke, Audny.

    I: Journal of Rehabilitation Medicine, Bind 52, Nr. 9, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    The effect of surgical trauma on circulating free DNA levels in cancer patients - implications for studies of circulating tumor DNA. / Henriksen, Tenna V; Reinert, Thomas; Christensen, Emil; Sethi, Himanshu; Birkenkamp-Demtröder, Karin; Gögenur, Mikail; Gögenur, Ismail; Zimmermann, Bernhard G; IMPROVE study group ; Dyrskjøt, Lars; Andersen, Claus L.

    I: Molecular Oncology, Bind 14, Nr. 8, 2020, s. 1670-1679.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Active conventional treatment and three different biological treatments in early rheumatoid arthritis : phase IV investigator initiated, randomised, observer blinded clinical trial. / Hetland, Merete Lund; Haavardsholm, Espen A.; Rudin, Anna; Nordström, Dan; Nurmohamed, Michael; Gudbjornsson, Bjorn; Lampa, Jon; Hørslev-Petersen, Kim; Uhlig, Till; Grondal, Gerdur; Østergaard, Mikkel; Heiberg, Marte S.; Twisk, Jos; Lend, Kristina; Krabbe, Simon; Hyldstrup, Lise Hejl; Lindqvist, Joakim; Hultgård Ekwall, Anna Karin; Grøn, Kathrine Lederballe; Kapetanovic, Meliha; Faustini, Francesca; Tuompo, Riitta; Lorenzen, Tove; Cagnotto, Giovanni; Baecklund, Eva; Hendricks, Oliver; Vedder, Daisy; Sokka-Isler, Tuulikki; Husmark, Tomas; Ljoså, Maud Kristine Aga; Brodin, Eli; Ellingsen, Torkell; Söderbergh, Annika; Rizk, Milad; Olsson, Åsa Reckner; Larsson, Per; Uhrenholt, Line; Just, Søren Andreas; Stevens, David John; Laurberg, Trine Bay; Bakland, Gunnstein; Olsen, Inge C.; van Vollenhoven, Ronald; NORD-STAR study group.

    I: BMJ (Clinical research ed.), Bind 371, m4328, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Positive predictive value of the giant cell arteritis diagnosis in the danish national patient registry : A validation study. / Hjort, Peter Engholm; Therkildsen, Philip; Nielsen, Berit Dalsgaard; Hansen, Ib Tønder; Nørgaard, Mette; de Thurah, Annette; Hauge, Ellen Margrethe.

    I: Clinical epidemiology, Bind 12, 2020, s. 731-736.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    Funktionelle symptomer hos tidligere raske børn under COVID-19 pandemien. / Hjortebjerg, Mathias Bækgaard; Balslev, Thomas.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 50, V09200654, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Estimating Risk Ratios and Risk Differences : Alternatives to Odds Ratios. / Holmberg, Mathias J; Andersen, Lars W.

    I: JAMA, Bind 324, Nr. 11, 09.2020, s. 1098-1099.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Trends in Survival and Introduction of the 2010 and 2015 Guidelines for Adult In-Hospital Cardiac Arrest. / Holmberg, Mathias J; Granfeldt, Asger; Girotra, Saket; Donnino, Michael W; Andersen, Lars W; American Heart Association’s Get With The Guidelines®-Resuscitation Investigators.

    I: Resuscitation, Bind 157, 12.2020, s. P112-120.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Myeloproliferative and lymphoproliferative malignancies occurring in the same patient : a nationwide discovery cohort. / Holst, Johanne M; Plesner, Trine L; Pedersen, Martin B; Frederiksen, Henrik; Møller, Michael B; Clausen, Michael R; Hansen, Marcus C; Hamilton-Dutoit, Stephen Jacques; Nørgaard, Peter; Johansen, Preben; Eberlein, Tobias Ramm; Mortensen, Bo K; Mathiasen, Gustav; Øvlisen, Andreas; Wang, Rui; Wang, Chao; Zhang, Weiwei; Ommen, Hans Beier; Stentoft, Jesper; Ludvigsen, Maja; Tam, Wayne; Chan, Wing C; Inghirami, Giorgio; d'Amore, Francesco.

    I: Haematologica, Bind 105, Nr. 10, 10.2020, s. 2432-2439.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Percutaneous needle fasciotomy in Dupuytren contracture: a register-based, observational cohort study on complications in 3,331 treated fingers in 2,257 patients. / Houstrup Therkelsen, Laura; Skov, Simon Toftgaard; Laursen, Malene; Lange, Jeppe.

    I: Acta Orthopaedica, Bind 91, Nr. 3, 2020, s. 326-330.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    What is spiritual care? Professional perspectives on the concept of spiritual care identified through group concept mapping. / Hvidt, Niels Christian; Nielsen, Kristina Tomra; Kørup, Alex K.; Prinds, Christina; Hansen, Dorte Gilså; Viftrup, Dorte Toudal; Assing Hvidt, Elisabeth; Hammer, Elisabeth Rokkjær; Falkø, Erik; Locher, Flemming; Boelsbjerg, Hanne Bess; Wallin, Johan Albert; Thomsen, Karsten Flemming; Schrøder, Katja; Moestrup, Lene; Nissen, Ricko Damberg; Stewart-Ferrer, Sif; Stripp, Tobias Kvist; Steenfeldt, Vibeke Østergaard; Søndergaard, Jens; Wæhrens, Eva Ejlersen.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 12, e042142, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    Changes in management of idiopathic pulmonary fibrosis : impact on disease severity and mortality. / Hyldgaard, Charlotte; Møller, Janne; Bendstrup, Elisabeth.

    I: European Clinical Respiratory Journal, Bind 7, Nr. 1, 1807682, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    "Does the Response to Morning Medication Predict the ADL-Level of the Day in Parkinson's Disease?". / Hørmann Thomsen, Trine; Kjær, Troels Wesenberg; Bastrup Jørgensen, Lene; Haahr, Anita; Winge, Kristian.

    I: Parkinson's Disease, Bind 2020, 7140984, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    The Ability of the Toe-Brachial Index to Predict the Outcome of Treadmill Exercise Testing in Patients With a Normal Resting Ankle-Brachial Index. / Høyer, Christian; Strandberg, Jesper Erik Karl S.; Jordansen, Malene Kragh Overvad; Zacho, Helle Damgaard.

    I: Annals of Vascular Surgery, Bind 64, 04.2020, s. 263-269.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Plasticity in corticomotor pathways linked to a jaw protrusion training task: Potential implications for management of patients with obstructive sleep apnea. / Iida, Takashi; Kothari, Mohit; Sekihata, Satoshi; Shimada, Akiko; Komiyama, Osamu; Svensson, Peter.

    I: Brain Research, Bind 1749, 147124, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Increased serum levels of microfibrillar-associated protein 4 (MFAP4) are not associated with clinical synovitis in rheumatoid arthritis but may reflect underlying cardiovascular comorbidity. / Issa, Saida Farah; Lindegaard, Hanne; Lorenzen, Tove; Junker, Kirsten; Horslev-Petersen, K.; Holmskov, Uffe; Sørensen, Grith Lykke; Junker, Peter.

    I: Clinical and Experimental Rheumatology, Bind 38, Nr. 1, 2020, s. 122-128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Characterization of the vaginal DNA virome in health and dysbiosis. / Jakobsen, Rasmus Riemer; Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Jensen, Jørgen Skov; Kot, Witold Piotr; Castro-Mejia, Josue Leonardo; Deng, Ling; Leser, Thomas Dyrmann; Nielsen, Dennis Sandris.

    I: Viruses, Bind 12, Nr. 10, 1143, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Consequences of parenteral iron-dextran loading investigated in minipigs : A new model of transfusional iron overload. / Jensen, Peter Diedrich; Nielsen, Asbjoern Haaning; Simonsen, Carsten Wiberg; Baandrup, Ulrik Thorngren; Vyberg, Mogens; Jensen, Svend Eggert; Magnusdottir, Sigridur Olga; Krarup, Henrik Bygum; Nielsen, Michael Festersen; Kjaergaard, Benedict.

    I: Blood Cells, Molecules and Diseases, Bind 83, 102440, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Diffuse central sensitization in low back patients : A secondary analysis of cross-sectional data including tender point examination and magnetic resonance imaging of the lumbar spine. / Jensen, Ole Kudsk; Nielsen, Claus Vinther; Stengaard-Pedersen, Kristian.

    I: Medicine, Bind 99, Nr. 38, 18.09.2020, s. e22198.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Initial Blood Pressure is Important for Long-term Outcome after Traumatic Spinal Cord Injury. / Jensen, Mette Haldrup; Dyrskog, Stig D; Thygesen, Mathias; Kirkegaard, Hans; Kasch, Helge; Rasmussen, Mikkel Mylius.

    I: Journal of Neurosurgery: Spine, Bind 33, Nr. 2, 08.2020, s. 256–260.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Gut Mucosal Gene Expression and Metabolic Changes After Roux-en-Y Gastric Bypass Surgery. / Jorsal, Tina; Christensen, Marie M.; Mortensen, Brynjulf; Nygaard, Eva B.; Zhang, Chen; Rigbolt, Kristoffer; Wandall, Erik; Langholz, Ebbe; Friis, Steffen; Worm, Dorte; Floyd, Andrea; Helgstrand, Frederik; Støving, René K.; Aldries, Alin R.; Juhl, Claus B.; Østergaard, Torben; Rydborg, Thomas; Forman, Julie L.; Sørensen, Frederik; Schmidt, Torsten; Falkenhahn, Mechthilde; Musholt, Petra B.; Theis, Stefan; Larsen, Philip J.; Rehfeld, Jens F.; Vrang, Niels; Jelsing, Jacob; Vilsbøll, Tina; Knop, Filip K.

    I: Obesity, Bind 28, Nr. 11, 11.2020, s. 2163-2174.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    Optimizing heart failure treatment following cardiac resynchronization therapy. / Jorsal, Anders; Pryds, Kasper; McMurray, John J V; Wiggers, Henrik; Sommer, Anders; Nielsen, Jens Cosedis; Nielsen, Roni Ranghøj.

    I: Clinical Research in Cardiology, Bind 109, Nr. 5, 05.2020, s. 638-645.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Bilateral dacryocystitis complicated by unilateral retrobulbar abscess in a five-week-old infant. / Juul-Dam, Marianne; Laursen, Clara; Wiboe, Linda; Hertz, Birgitte; Bille, Jesper; Næser, Kristian.

    I: Orbit, Bind 39, Nr. 3, 2020, s. 209-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Relationship between a uterine fibroid diagnosis and the risk of adverse obstetrical outcomes : a cohort study. / Karlsen, Kamilla; Schiøler Kesmodel, Ulrik; Mogensen, Ole; Humaidan, Peter; Ravn, Pernille.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 2, e032104, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. Udgivet

    Uterine fibroids increase time to pregnancy : a cohort study. / Karlsen, Kamilla; Mogensen, Ole; Humaidan, Peter; Kesmodel, Ulrik S; Ravn, Pernille.

    I: European Journal of Contraception and Reproductive Health Care, Bind 25, Nr. 1, 02.2020, s. 37-42.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Alcohol Intake and Growth Rate of Abdominal Aortic Aneurysms in Men – Results of a Prospective Population - Based Cohort Study of a Randomized Screening Trial. / Kavaliuniate, Egle ; Kristensen, Katrine Lawaetz; Dahl, Marie; Lindholt, Jes S.

    I: Annals of Vascular Medicine & Research, Bind 7, Nr. 2, 1104, 05.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Effect of whey protein supplementation on sperm quality and fertility in male mice. / Ketheeswaran, Shathmigha; Pors, Susanne Elisabeth; Zuniga Jara, Lenin Arturo; Lemser, Camilla Engel; Høj, Terese Kimmie; Bøtkjær, Jane Alrø; Christensen, Preben; Humaidan, Peter; Kristensen, Stine Gry.

    I: Food and Chemical Toxicology, Bind 141, 111366, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Long-term patient-important outcomes after septic shock : A protocol for 1-year follow-up of the CLASSIC trial. / Kjaer, Maj-Brit N; Meyhoff, Tine S; Madsen, Martin B; Hjortrup, Peter B; Møller, Morten Hylander; Egerod, Ingrid; Wetterslev, Jørn; Lange, Theis; Cronhjort, Maria; Laake, Jon H; Jakob, Stephan M; Nalos, Marek; Pettilä, Ville; van der Horst, Iwan C C; Ostermann, Marlies; Mouncey, Paul; Cecconi, Maurizio; Ferrer, Ricard; Malbrain, Manu L N G; Ahlstedt, Christian; Hoffmann, Søren; Bestle, Morten H; Gyldensted, Louise; Nebrich, Lars; Russell, Lene; Vang, Marianne; Sølling, Christoffer; Brøchner, Anne C; Rasmussen, Bodil S; Perner, Anders.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 3, 03.2020, s. 410-416.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Well-being of women referred due to suspected side effects after human papilloma virus vaccination. / Kjaer, Jeannett; Jensen, Tina S.; Rolving, Nanna; Sørensen, Vibeke N.; Blaakaer, Jan; Hammer, Anne.

    I: Danish Medical Journal, Bind 67, Nr. 6, A12190735, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    First-Hand Experience of Severe Dysphagia Following Brainstem Stroke : Two Qualitative Cases. / Kjaersgaard, Annette; Pallesen, Hanne.

    I: Geriatrics, Bind 5, Nr. 1, 15, 04.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    A retrospective study of 251 patients admitted to a multidisciplinary, neurorehabilitation unit with intensive care unit capabilities. / Kjeldsen, Simon; Søndergaard, Søren; Mikkelsen, Lone Ramer; Nielsen, Jørgen Feldbæk.

    I: Disability and Rehabilitation, Bind 42, Nr. 4, 02.2020, s. 528-535.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. E-pub ahead of print

    Activity and rest in patients with severe acquired brain injury: an observational study. / Kjeldsen, Simon; Brodal, Liv; Brunner, Iris.

    I: Disability and Rehabilitation, 08.11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    Well-being of women referred due to suspected side effects after HPV vaccination. / Kjær, Jeannett; Storgaard, Tina; Rolving, Nanna; Blaakær, Jan; Sørensen, Vibeke Neergaard; Hammer, Anne.

    I: Danish Medical Journal, Bind 67, Nr. 6, A12190735, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Validation of the Danish Colorectal Cancer Group (DCCG.dk) database - on behalf of the Danish Colorectal Cancer Group. / Klein, Mads F; Gögenur, Ismail; Ingeholm, Peter; Njor, Sisse H; Iversen, Lene H; Emmertsen, Katrine J; DCCG Validation Group.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2057-2067.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Colonic motility in patients with type 1 diabetes and gastrointestinal symptoms. / Klinge, Mette Winther; Haase, Anne-Mette; Mark, Esben Bolvig; Sutter, Nanna; Fynne, Lotte Vinskov; Drewes, Asbjørn Mohr; Schlageter, Vincent; Lund, Sten; Borghammer, Per; Krogh, Klaus.

    I: Neurogastroenterology and Motility, Bind 32, Nr. 12, e13948, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Histomorphometric case-control study of subarticular osteophytes in patients with osteoarthritis of the hip. / Klose-Jensen, Rasmus; Nielsen, Andreas Wiggers; Hartlev, Louise Brøndt; Thomsen, Jesper Skovhus; Boel, Lene Warner Thorup; Laursen, Mogens; Keller, Kresten Krarup; Hauge, Ellen Margrethe.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 21, Nr. 1, 653, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  91. Udgivet

    The Danish Chiropractic Low Back Pain Cohort (ChiCo) : Description and Summary of an Available Data Source for Research Collaborations. / Kongsted, Alice; Nielsen, Orla Lund; Christensen, Henrik Wulff; Hartvigsen, Jan; Doktor, Klaus; Kent, Peter; Jensen, Tue Secher.

    I: Clinical epidemiology, Bind 12, 2020, s. 1015-1027.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Gastroenterologiske symptomer hos patienter med diabetes. / Kornum, Ditte Smed; Klinge, Mette Winther; Fassov, Janne; Brock, Christina; Bjerregård, Niels Christian; Lund, Sten; Drewes, Asbjørn Mohr; Krogh, Klaus.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 182, Nr. 49, V06200462, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Effect of Repetitive Transcranial Magnetic Stimulation on Altered Perception of One´s Own Face. / Kothari, Simple F.; Dagsdóttir, Lilja Kristin; Kothari, Mohit; Blicher, Jakob; Kumar, Abhishek; Buchholtz, Poul Erik; Ashkanian, Mahmoud; Svensson, Peter.

    I: Brain Stimulation, Bind 13, Nr. 3, 05.2020, s. 554-561.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. Udgivet

    Oral health : something to worry about in individuals with acquired brain injury? / Kothari, Simple F.; Nascimento, Gustavo G.; Jakobsen, Mille Bugslag; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Kothari, Mohit.

    I: Brain Injury, Bind 34, Nr. 9, 2020, s. 1264-1269.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    Effect of 12 weeks continuous positive airway pressure on day and night arterial stiffness and blood pressure in patients with type 2 diabetes and obstructive sleep apnea : A randomized controlled trial. / Krogager, Christoffer; Banghøj, Anne Margareta; Poulsen, Per L; Kirkegaard, Martin G; Thorsteinsson, Birger; Tarnow, Lise; Hansen, Klavs W; Laugesen, Esben.

    I: Journal of Sleep Research, Bind 29, Nr. 4, e12978, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Clinical Value of Ultrasonographic Assessment in Lateral Epicondylitis Versus Asymptomatic Healthy Controls. / Krogh, Thøger P.; Fredberg, Ulrich; Ammitzbøll, Christian; Ellingsen, Torkell.

    I: American Journal of Sports Medicine, Bind 48, Nr. 8, 2020, s. 1873-1883.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Feasibility and safety of 4 weeks of blood flow-restricted exercise in an individual with tetraplegia and known autonomic dysreflexia : a case report. / Krogh, Søren; Jønsson, Anette B; Vibjerg, Jørgen; Severinsen, Kaare; Aagaard, Per; Kasch, Helge.

    I: Spinal Cord Series and Cases, Bind 6, 83, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Palliation of chronic breathlessness with morphine in patients with fibrotic interstitial lung disease - a randomised placebo-controlled trial. / Kronborg-White, Sissel; Andersen, Charlotte Uggerhøj; Kohberg, Charlotte; Hilberg, Ole; Bendstrup, Elisabeth.

    I: Respiratory Research, Bind 21, Nr. 1, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Contemporary lipid clinic and achievements in low-density lipoprotein-cholesterol reductions in very high-risk patients. / Larsen, Jens V; Martinsen, Morten H; Mortensen, Martin B; Klausen, Ib C; Hedegaard, Berit S.

    I: Danish Medical Journal, Bind 68, Nr. 1, A08200610, 22.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. E-pub ahead of print

    Cross-sectoral collaboration in return-to-work interventions : perspectives from patients, mental health care professionals and case managers in the social insurance sector. / Larsen, Eva Ladekjær; Jensen, Josefine Magdalene; Petersen, Katrine Haar.

    I: Disability and Rehabilitation, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. E-pub ahead of print

    The Danish Spinal Cord Injury Shoulder (DanSCIS) cohort : methodology and primary results. / Larsen, Camilla M; Juul-Kristensen, Birgit; Kasch, Helge; Hartvigsen, Jan; Frich, Lars H; Boyle, Eleanor; Østengaard, Lasse; Biering-Sørensen, Fin.

    I: Spinal Cord, 15.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste