Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. Tidsskriftartikel › Forskning › Ikke peer reviewed
  2. E-pub ahead of print

    Træning af arm og håndfunktion efter apopleksi. / Lundquist, Camilla; kiær, camilla.

    I: Fysioterapeuten, 25.06.2020, s. 38-45.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  3. Tidsskriftartikel › Forskning › Peer reviewed
  4. Udgivet

    "Does the Response to Morning Medication Predict the ADL-Level of the Day in Parkinson's Disease?". / Hørmann Thomsen, Trine; Kjær, Troels Wesenberg; Bastrup Jørgensen, Lene; Haahr, Anita; Winge, Kristian.

    I: Parkinson's Disease, Bind 2020, 7140984, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    "Y, what do you think about what X just said?” Conversation analysis of stance-eliciting questions in open dialogue network meetings. / Rossen, Camilla; Schriver, Karen; Tarber, Christel; Nordahl, Dorthe Vedel; Rasmussen, Grethe Thygesen; Ong, Ben ; Buus, Niels.

    I: Journal of Marital and Family Therapy, Bind 46, Nr. 4, 10.2020, s. 719-731.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    A contribution to the ontology of the Fundamentals of Care framework from a wonder-based approach. / Hansen, Finn Thorbjørn; Jørgensen, Lene Bastrup.

    I: Journal of Clinical Nursing, Bind 29, Nr. 11-12, 2020, s. 1797-1807.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    A retrospective study of 251 patients admitted to a multidisciplinary, neurorehabilitation unit with intensive care unit capabilities. / Kjeldsen, Simon; Søndergaard, Søren; Mikkelsen, Lone Ramer; Nielsen, Jørgen Feldbæk.

    I: Disability and Rehabilitation, Bind 42, Nr. 4, 02.2020, s. 528-535.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Active conventional treatment and three different biological treatments in early rheumatoid arthritis : phase IV investigator initiated, randomised, observer blinded clinical trial. / Hetland, Merete Lund; Haavardsholm, Espen A.; Rudin, Anna; Nordström, Dan; Nurmohamed, Michael; Gudbjornsson, Bjorn; Lampa, Jon; Hørslev-Petersen, Kim; Uhlig, Till; Grondal, Gerdur; Østergaard, Mikkel; Heiberg, Marte S.; Twisk, Jos; Lend, Kristina; Krabbe, Simon; Hyldstrup, Lise Hejl; Lindqvist, Joakim; Hultgård Ekwall, Anna Karin; Grøn, Kathrine Lederballe; Kapetanovic, Meliha; Faustini, Francesca; Tuompo, Riitta; Lorenzen, Tove; Cagnotto, Giovanni; Baecklund, Eva; Hendricks, Oliver; Vedder, Daisy; Sokka-Isler, Tuulikki; Husmark, Tomas; Ljoså, Maud Kristine Aga; Brodin, Eli; Ellingsen, Torkell; Söderbergh, Annika; Rizk, Milad; Olsson, Åsa Reckner; Larsson, Per; Uhrenholt, Line; Just, Søren Andreas; Stevens, David John; Laurberg, Trine Bay; Bakland, Gunnstein; Olsen, Inge C.; van Vollenhoven, Ronald; NORD-STAR study group.

    I: BMJ (Clinical research ed.), Bind 371, m4328, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. E-pub ahead of print

    Activity and rest in patients with severe acquired brain injury: an observational study. / Kjeldsen, Simon; Brodal, Liv; Brunner, Iris.

    I: Disability and Rehabilitation, 08.11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Addition of intramuscular progesterone to vaginal progesterone in hormone replacement therapy in vitrified–warmed blastocyst transfer cycles. / Polat, Mehtap; Mumusoglu, Sezcan; Bozdag, Gurkan; Ozbek, Irem Yarali; Humaidan, Peter; Yarali, Hakan.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 6, 2020, s. 812-818.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Adherence to key domains in low back pain guidelines: a cross-sectional study of Danish physiotherapists. / Christensen, Maja Husted; Rossen, Camilla; Jensen, Tue Secher; Mikkelsen, Lone Ramer; Rolving, Nanna.

    I: Physiotherapy Research International, Bind 25, Nr. 4, e1858, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Akut appendicitis efter koloskopi. / Nielsen, Anders Bo; Kristensen, Tobias Kielsgaard; Arsic, Ivan; Nielsen, Michael F.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 182, V08200600, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Alcohol Intake and Growth Rate of Abdominal Aortic Aneurysms in Men – Results of a Prospective Population - Based Cohort Study of a Randomized Screening Trial. / Kavaliuniate, Egle ; Kristensen, Katrine Lawaetz; Dahl, Marie; Lindholt, Jes S.

    I: Annals of Vascular Medicine & Research, Bind 7, Nr. 2, 1104, 05.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    An Iliopsoas Plane Block does not Cause Motor Blockade : a Blinded Randomized Volunteer Trial. / Nielsen, Niels D; Madsen, Merete N; Østergaard, Helle K; Bjørn, Siska; Pedersen, Erik M; Nielsen, Thomas D; Søballe, Kjeld; Børglum, Jens; Bendtsen, Thomas F.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 3, 2020, s. 368-377.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    An exploratory study of different definitions and thresholds for lumbar disc degeneration assessed by MRI and their associations with low back pain using data from a cohort study of a general population. / Dragsbæk, Line; Kjaer, Per; Hancock, Mark; Jensen, Tue Secher.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 21, Nr. 1, 253, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Are changes in upper extremity use during sub-acute rehabilitation after stroke associated with physical, cognitive, and social activities? An observational cohort pilot study. / Gohlke, Jacob; Juul-Kristensen, Birgit; Brunner, Iris.

    I: Physiotherapy Research International, Bind 25, Nr. 2, e1818, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Are specialized sperm function tests clinically useful in planning assisted reproductive technology? / Esteves, Sandro C.

    I: International Braz J Urol, Bind 46, Nr. 1, 01.01.2020, s. 116-123.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Arterial Stiffness and Blood Pressure in Patients Newly Diagnosed with Graves' Disease Compared with Euthyroid Controls. / Grove-Laugesen, Diana; Malmstroem, Sofie; Ebbehoj, Eva; Riis, Anne Lene; Watt, Torquil; Rejnmark, Lars; Würgler Hansen, Klavs.

    I: European Thyroid Journal, Bind 9, 2020, s. 148-156.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Arytmiinduceret hjertesvigt. / Pedersen, Tine Glavind Bülow; Frost, Lars; Pryds, Kasper; Poulsen, Steen Hvitfeldt; Nielsen, Jens Cosedis; Sundbøll, Jens.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 182, Nr. 40, V03200150, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Assessment of a standalone photoplethysmography (PPG) algorithm for detection of atrial fibrillation on wristband-derived data. / Selder, J L; Proesmans, T; Breukel, L; Dur, O; Gielen, W; van Rossum, A C; Allaart, C P.

    I: Computer Methods and Programs in Biomedicine, Bind 197, 105753, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. E-pub ahead of print

    Assessment of spatial neglect in clinical practice : A nationwide survey. / Evald, Lars; Wilms, Inge; Nordfang, Maria.

    I: Neuropsychological Rehabilitation, 23.06.2020, s. 1-16.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Association of aortic valve calcification and vitamin K antagonist treatment. / Sønderskov, Pernille Stegemejer; Lindholt, Jes Sandal; Hallas, Jesper; Gerke, Oke; Hasific, Selma; Lambrechtsen, Jess; Steffensen, Flemming Hald; Busk, Martin; Frost, Lars; Urbonaviciene, Grazina; Karon, Marek; Kikar, Abdel Monem; Rasmussen, Lars Melholt; Diederichsen, And Axel.

    I: European Heart Journal Cardiovascular Imaging, Bind 21, Nr. 7, 07.2020, s. 718-724.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Atypical manifestations of COVID-19 in general practice : a case of gastrointestinal symptoms. / Wahab, Sardam Faraidon; Løgstrup, Brian Bridal.

    I: BMJ Case Reports, Bind 13, Nr. 8, e237520, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Bedside Toe Pressures Measurements in a Department of Vascular Surgery : A Study of Diagnostic Accuracy. / Glargaard, Gine L.; Høyer, Christian; Høgh, Annette.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 59, Nr. 6, 06.2020, s. 965-971.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Bilateral dacryocystitis complicated by unilateral retrobulbar abscess in a five-week-old infant. / Juul-Dam, Marianne; Laursen, Clara; Wiboe, Linda; Hertz, Birgitte; Bille, Jesper; Næser, Kristian.

    I: Orbit, Bind 39, Nr. 3, 2020, s. 209-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    CT-guided transarticular biopsy of the sacroiliac joint : Technique and histomorphological results. A preliminary study. / Egund, Niels; Sørensen, Flemming Brandt; Østgård, René; Loft, Anne Gitte; Boel, Lene Warner Thorup; Jurik, Anne Grethe.

    I: Skeletal Radiology, Bind 49, Nr. 3, 03.2020, s. 453-460.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Can combining vaginal and rectal progesterone achieve the optimum progesterone range required for implantation in the HRT-FET model? / Alsbjerg, B.; Thomsen, L.; Elbaek, H. O.; Laursen, R.; Povlsen, B. B.; Haahr, T.; Humaidan, P.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 6, 06.2020, s. 805-811.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Carfilzomib, Elotuzumab and Dexamethasone for Relapsed or Refractory Myeloma Patients. / Silvennoinen, Raija Helena ; Nahi, Hareth; Anttila, Pekka ; Koskenvesa, Perttu; Lievonen, Juha ; Marttila, Anu ; Varmavuo, Ville ; Sikiö, Anu ; Nurmi, Marita ; Säily, Marjaana; Partanen, Anu ; Sankelo, Marja ; Luoma, Sini; Mäntymaa, Pentti ; Ilveskero, Sorella ; Eshoj, Henrik Rode; Nielsen, Lene Kongsgaard; Jantunen, Esa; Heckman, Caroline.

    I: Blood, Bind 136, Nr. Supplement 1 , 20, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Case manager-assisted rehabilitation for lumbar spinal fusion patients : an economic evaluation alongside a randomized controlled trial with two-year follow-up. / Oestergaard, Lisa Gregersen; Christensen, Finn Bjarke; Nielsen, Claus Vinther; Bünger, Cody Eric; Holm, Randi; Helmig, Peter; Søgaard, Rikke.

    I: Clinical Rehabilitation, Bind 34, Nr. 4, 0269215519897096, 21.01.2020, s. 460-470.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Catastrophization, fear of movement, anxiety, and depression are associated with persistent, severe low back pain, and disability. / Ranger, Tom A.; Cicuttini, Flavia M.; Jensen, Tue Secher; Manniche, Claus; Heritier, Stephane; Urquhart, Donna M.

    I: Spine Journal, Bind 20, Nr. 6, 06.2020, s. 857-865.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Cell-based noninvasive prenatal testing (cbNIPT) detects pathogenic copy number variations. / Hatt, Lotte; Singh, Ripudaman; Christensen, Rikke; Ravn, Katarina; Christensen, Inga B.; Jeppesen, Line Dahl; Nicolaisen, Bolette Hestbek; Kolvraa, Mathias; Schelde, Palle; Andreassen, Lotte; Farlie, Richard; Uldbjerg, Niels; Vogel, Ida.

    I: Clinical Case Reports, Bind 8, Nr. 12, 12.2020, s. 2561-2567.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Cerebellar Cognitive Affective Syndrome in Children With Acute Postinfectious Cerebellar Ataxia. / Evald, Lars; Evald, Jane; Hansen, Dorthe; Bonne, Nadja Lindberg; Hansen, Jonas Kjeldbjerg.

    I: Pediatric Neurology, Bind 110, 09.2020, s. 71-79.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Changes in management of idiopathic pulmonary fibrosis : impact on disease severity and mortality. / Hyldgaard, Charlotte; Møller, Janne; Bendstrup, Elisabeth.

    I: European Clinical Respiratory Journal, Bind 7, Nr. 1, 1807682, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Characteristics in a traumatic spinal cord injury population. / Thygesen, Mathias Moller; Jonsson, Anette Bach; Rasmussen, Mikkel Mylius; Nielsen, Teresa Haugaard; Kasch, Helge.

    I: Danish Medical Bulletin (Online), Bind 67, Nr. 4, 09190490, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Characterization of the vaginal DNA virome in health and dysbiosis. / Jakobsen, Rasmus Riemer; Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Jensen, Jørgen Skov; Kot, Witold Piotr; Castro-Mejia, Josue Leonardo; Deng, Ling; Leser, Thomas Dyrmann; Nielsen, Dennis Sandris.

    I: Viruses, Bind 12, Nr. 10, 1143, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Classification of Thyroid Dysfunction in Pregnant Women Differs by Analytical Method and Type of Thyroid Function Test. / Andersen, Stine Linding; Christensen, Peter Astrup; Knøsgaard, Louise; Andersen, Stig; Handberg, Aase; Hansen, Annebirthe Bo; Vestergaard, Peter.

    I: The Journal of clinical endocrinology and metabolism, Bind 105, Nr. 11, dgaa567, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Clinical Value of Ultrasonographic Assessment in Lateral Epicondylitis Versus Asymptomatic Healthy Controls. / Krogh, Thøger P.; Fredberg, Ulrich; Ammitzbøll, Christian; Ellingsen, Torkell.

    I: American Journal of Sports Medicine, Bind 48, Nr. 8, 2020, s. 1873-1883.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Cohort profile : Design and implementation of the Danish Physiotherapy Research Database for patients receiving primary care with chronic disease. / Næss-Schmidt, Erhard; de Vos Andersen, Nils-Bo; Christiansen, David Høyrup; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Nielsen, Jørgen Feldbæk.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 11, e040207, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Colonic motility in patients with type 1 diabetes and gastrointestinal symptoms. / Klinge, Mette Winther; Haase, Anne-Mette; Mark, Esben Bolvig; Sutter, Nanna; Fynne, Lotte Vinskov; Drewes, Asbjørn Mohr; Schlageter, Vincent; Lund, Sten; Borghammer, Per; Krogh, Klaus.

    I: Neurogastroenterology and Motility, Bind 32, Nr. 12, e13948, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Comorbidity and risk of venous thromboembolism after hospitalization for first-time myocardial infarction : A population-based cohort study. / Würtz, Morten; Grove, Erik Lerkevang; Corraini, Priscila; Adelborg, Kasper; Sundbøll, Jens; Szépligeti, Szimonetta Komjáthiné; Horváth-Puhó, Erzsébet; Sørensen, Henrik Toft.

    I: Journal of Thrombosis and Haemostasis, Bind 18, Nr. 8, 08.2020, s. 1974-1985.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Comparison of quantitative flow ratio and fractional flow reserve with myocardial perfusion scintigraphy and cardiovascular magnetic resonance as reference standard. A Dan-NICAD substudy. / Sejr-Hansen, Martin; Westra, Jelmer; Winther, Simon; Tu, Shengxian; Nissen, Louise; Gormsen, Lars; Petersen, Steffen E; Ejlersen, June; Isaksen, Christin; Bøtker, Hans Erik; Bøttcher, Morten; Christiansen, Evald H; Holm, Niels Ramsing.

    I: The international journal of cardiovascular imaging, Bind 36, Nr. 3, 2020, s. 395-402.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Concise practice recommendations for the provision of andrological services and assisted reproductive technology for male infertility patients during the SARS-CoV-2 in Brazil. / Hallak, Jorge; Esteves, Sandro C.

    I: International Braz J Urol, Bind 46, Nr. 6, 2020, s. 1082-1089.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Consequences of parenteral iron-dextran loading investigated in minipigs : A new model of transfusional iron overload. / Jensen, Peter Diedrich; Nielsen, Asbjoern Haaning; Simonsen, Carsten Wiberg; Baandrup, Ulrik Thorngren; Vyberg, Mogens; Jensen, Svend Eggert; Magnusdottir, Sigridur Olga; Krarup, Henrik Bygum; Nielsen, Michael Festersen; Kjaergaard, Benedict.

    I: Blood Cells, Molecules and Diseases, Bind 83, 102440, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Construct and content validity of the Functional Oral Intake Scale; Analyses from a cohort of patients with acquired brain injury. / Mortensen, Jesper; Pedersen, Asger Roer; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Kothari, Mohit.

    I: Brain Injury, Bind 34, Nr. 9, 2020, s. 1257-1263.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    Contemporary lipid clinic and achievements in low-density lipoprotein-cholesterol reductions in very high-risk patients. / Larsen, Jens V; Martinsen, Morten H; Mortensen, Martin B; Klausen, Ib C; Hedegaard, Berit S.

    I: Danish Medical Journal, Bind 68, Nr. 1, A08200610, 22.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. E-pub ahead of print

    Cross-sectoral collaboration in return-to-work interventions : perspectives from patients, mental health care professionals and case managers in the social insurance sector. / Larsen, Eva Ladekjær; Jensen, Josefine Magdalene; Petersen, Katrine Haar.

    I: Disability and Rehabilitation, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Daily activity and functional performance in people with chronic disease: A cross-sectional study. / Næss-Schmidt, Erhard; Pedersen, Asger Roer; Christiansen, David Høyrup; de Vos Andersen, Nils-Bo; Brincks, John; Grimm, Bernd; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Mechlenburg, Inger.

    I: Cogent Medicine, Bind 7, 7, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Death of a Partner and Risks of Ischemic Stroke and Intracerebral Hemorrhage : A Nationwide Danish Matched Cohort Study. / Fenger-Grøn, Morten; Paulsen Møller, Ida; Schou Pedersen, Henrik; Frost, Lars; Sandbæk, Annelli; Davydow, Dimitry S; Johnsen, Søren P; Vinter, Nicklas.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 23, e018763, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Degenerative findings in lumbar spine MRI : An inter-rater reliability study involving three raters. / Doktor, Klaus; Jensen, Tue Secher; Christensen, Henrik Wulff; Fredberg, Ulrich; Kindt, Morten; Boyle, Eleanor; Hartvigsen, Jan.

    I: Chiropractic and Manual Therapies, Bind 28, Nr. 1, 8, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Depression and Uptake of Oral Anticoagulation Therapy in Patients With Atrial Fibrillation : A Danish Nationwide Cohort Study. / Fenger-Grøn, Morten; Vestergaard, Claus H; Frost, Lars; Davydow, Dimitry S; Parner, Erik T; Christensen, Bo; Ribe, Anette R.

    I: Medical Care, Bind 58, Nr. 3, 2020, s. 216-224.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Detecting peripheral motor nervous system involvement in chronic spinal cord injury using two novel methods : MScanFit MUNE and muscle velocity recovery cycles. / Witt, A.; Fuglsang-Frederiksen, A.; Finnerup, N. B.; Kasch, H.; Tankisi, H.

    I: Clinical Neurophysiology, Bind 131, Nr. 10, 10.2020, s. 2383-2392.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Determinants of the hCG Concentration in the Early Luteal Phase After Final Maturation of Follicles With Bolus Trigger of Recombinant hCG. / Vuong, Lan N.; Pham, Toan D.; Ho, Vu N.A.; Ho, Tuong M.; Humaidan, Peter; Andersen, Claus Yding.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 137, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Diagnostic accuracy of ultrasound for detecting large-vessel giant cell arteritis using FDG PET/CT as the reference. / Nielsen, Berit Dalsgaard; Hansen, Ib Tønder; Keller, Kresten Krarup; Therkildsen, Philip; Gormsen, Lars Christian; Hauge, Ellen-Margrethe.

    I: Rheumatology (Oxford, England), Bind 59, Nr. 8, 08.2020, s. 2062-2073.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Diet quality is not associated with late-onset multiple sclerosis risk– A Danish Cohort Study. / Pommerich, Uwe M.; Nielsen, R.O.; Overvad, Kim; Dahm, Christina Catherine; Tjønneland, Anne; Olsen, Anja ; Dalgas, Ulrik.

    I: Multiple Sclerosis and Related Disorders, Bind 40, 101968, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Different Caregiver, different callaboration. / Smidt, Helle Rønn; Shim, Janet K. ; Fitzsimmons, Amber; Larsen, Kristian; Pallesen, Hanne.

    I: Journal of Social, Behavioral, and Health Sciences, Bind 14, Nr. 1, 04.2020, s. 68-86.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Diffuse central sensitization in low back patients : A secondary analysis of cross-sectional data including tender point examination and magnetic resonance imaging of the lumbar spine. / Jensen, Ole Kudsk; Nielsen, Claus Vinther; Stengaard-Pedersen, Kristian.

    I: Medicine, Bind 99, Nr. 38, 18.09.2020, s. e22198.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    Direct-access to sonographic diagnosis of deep vein thrombosis in general practice : a descriptive cohort study. / Appel, Charlotte W.; Balle, Annette M.; Krintel, Mads M.; Vittrup, Axel; Nielsen, Agnete H.; Vedsted, Peter.

    I: BMC Family Practice, Bind 21, 195, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Does adding case management to standard rehabilitation affect functional ability, pain, or the rate of return to work after lumbar spinal fusion? A randomized controlled trial with two-year follow-up. / Oestergaard, Lisa Gregersen; Christensen, Finn Bjarke; Bünger, Cody Eric; Søgaard, Rikke; Holm, Randi; Helmig, Peter; Nielsen, Claus Vinther.

    I: Clinical Rehabilitation, Bind 34, Nr. 3, 0269215519897106, 2020, s. 357-368.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. E-pub ahead of print

    Dying Fit or Not—Physical Activity as Antidote to Death? / Boelsbjerg, Hanne Bess; Glasdam, Stinne.

    I: Omega: Journal of Death and Dying, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. E-pub ahead of print

    Dynamics of a specialized and complex health care system : Exploring general practitioners' management of multimorbidity. / Nissen, Nina Konstantin; Aarhus, Rikke; Ørtenblad, Lisbeth.

    I: Chronic Illness, 04.06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    ESHRE guideline : ovarian stimulation for IVF/ICSI†. / The Eshre Guideline Group On Ovarian Stimulation; Bosch, Ernesto; Broer, Simone; Griesinger, Georg; Grynberg, Michael; Humaidan, Peter; Kolibianakis, Estratios; Kunicki, Michal; La Marca, Antonio; Lainas, George; Le Clef, Nathalie; Massin, Nathalie; Mastenbroek, Sebastiaan; Polyzos, Nikolaos; Sunkara, Sesh Kamal; Timeva, Tanya; Töyli, Mira; Urbancsek, Janos; Vermeulen, Nathalie; Broekmans, Frank.

    I: Human reproduction open, Bind 2020, Nr. 2, hoaa009, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Early Life Exposure to Perfluoroalkyl Substances (PFAS) and ADHD : A Meta-Analysis of Nine European Population-Based Studies. / Forns, Joan; Verner, Marc-Andre; Iszatt, Nina; Nowack, Nikola; Bach, Cathrine Carlsen; Vrijheid, Martine; Costa, Olga; Andiarena, Ainara; Sovcikova, Eva; Høyer, Birgit Bjerre; Wittsiepe, Jürgen; Lopez-Espinosa, Maria-Jose; Ibarluzea, Jesus; Hertz-Picciotto, Irva; Toft, Gunnar; Stigum, Hein; Guxens, Mònica; Liew, Zeyan; Eggesbø, Merete.

    I: Environmental Health Perspectives, Bind 128, Nr. 5, 57002, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Early normalization of reduced urea synthesis capacity after direct-acting antiviral therapy in hepatitis C cirrhosis. / Laursen, Tea Lund; Sandahl, Thomas Damgaard; Kazankov, Konstantin; Eriksen, Peter Lykke; Kristensen, Lena Hagelskjær; Holmboe, Charlotte Henneberg; Laursen, Alex Lund; Vilstrup, Hendrik; Grønbæk, Henning.

    I: American Journal of Physiology: Gastrointestinal and Liver Physiology, Bind 319, Nr. 2, 08.2020, s. G151-G156.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Effect of 12 weeks continuous positive airway pressure on day and night arterial stiffness and blood pressure in patients with type 2 diabetes and obstructive sleep apnea : A randomized controlled trial. / Krogager, Christoffer; Banghøj, Anne Margareta; Poulsen, Per L; Kirkegaard, Martin G; Thorsteinsson, Birger; Tarnow, Lise; Hansen, Klavs W; Laugesen, Esben.

    I: Journal of Sleep Research, Bind 29, Nr. 4, e12978, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Effect of Repetitive Transcranial Magnetic Stimulation on Altered Perception of One´s Own Face. / Kothari, Simple F.; Dagsdóttir, Lilja Kristin; Kothari, Mohit; Blicher, Jakob; Kumar, Abhishek; Buchholtz, Poul Erik; Ashkanian, Mahmoud; Svensson, Peter.

    I: Brain Stimulation, Bind 13, Nr. 3, 05.2020, s. 554-561.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    Effect of a Physiotherapist-Guided Home-Based Exercise Intervention on Physical Capacity and Patient-Reported Outcomes Among Patients With Acute Pulmonary Embolism : A Randomized Clinical Trial. / Rolving, Nanna; Brocki, Barbara C.; Bloch-Nielsen, Jannie R.; Larsen, Torben B.; Jensen, Frank L.; Mikkelsen, Hanne R.; Ravn, Pernille; Frost, Lars.

    I: JAMA network open, Bind 3, Nr. 2, e200064, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    Effect of clindamycin and a live biotherapeutic on the reproductive outcomes of IVF patients with abnormal vaginal microbiota : protocol for a double-blind, placebo-controlled multicentre trial. / Haahr, Thor; Freiesleben, Nina La Cour; Pinborg, Anja; Nielsen, Henriette Svarre; Hartvig, Vibeke; Mikkelsen, Anne Lis; Parks, Thomas; Uldbjerg, Niels; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 10, 10.2020, s. e035866.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    Effect of extended scope physiotherapists assessments in orthopaedic diagnostic setting : a systematic review. / Trøstrup, J; Juhl, Carsten B; Mikkelsen, L R.

    I: Physiotherapy, Bind 108, 09.2020, s. 120-128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Effect of whey protein supplementation on sperm quality and fertility in male mice. / Ketheeswaran, Shathmigha; Pors, Susanne Elisabeth; Zuniga Jara, Lenin Arturo; Lemser, Camilla Engel; Høj, Terese Kimmie; Bøtkjær, Jane Alrø; Christensen, Preben; Humaidan, Peter; Kristensen, Stine Gry.

    I: Food and Chemical Toxicology, Bind 141, 111366, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Effectiveness of supervised resistance training for patients with hip osteoarthritis : a systematic review. / Hansen, Sebrina; Mikkelsen, Lone Ramer; Overgaard, Søren; Mechlenburg, Inger.

    I: Danish Medical Journal, Bind 67, Nr. 6, A08190424, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Effects of supplemental vitamin D on muscle performance and quality of life in Graves' disease : a randomized clinical trial. / Grove-Laugesen, Diana; Cramon, Per Karkov; Malmstroem, Sofie; Ebbehoj, Eva; Watt, Torquil; Hansen, Klavs Würgler; Rejnmark, Lars.

    I: Thyroid : official journal of the American Thyroid Association, Bind 30, Nr. 5, 05.2020, s. 661-671.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Effects of unrestricted access to flash glucose monitoring in type 1 diabetes. / Hansen, Klavs Würgler.

    I: Endocrinology, Diabetes and Metabolism, Bind 3, Nr. 3, e00125, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Electromagnetic navigation bronchoscopy for lung nodule evaluation : Patient selection, diagnostic variables and safety. / Andersen, Frank D; Degn, Kristine B; Riis Rasmussen, Torben.

    I: The Clinical Respiratory Journal, Bind 14, Nr. 6, 06.2020, s. 557-563.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Embryotoxicity testing of IVF disposables : how do manufacturers test? / Delaroche, L; Oger, P; Genauzeau, E; Meicler, P; Lamazou, F; Dupont, C; Humaidan, P.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 35, Nr. 2, 02.2020, s. 283-292.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Endocrine Requirements for Oocyte Maturation Following hCG, GnRH Agonist, and Kisspeptin During IVF Treatment. / Abbara, Ali; Hunjan, Tia; Ho, Vu N.A.; Clarke, Sophie A.; Comninos, Alexander N.; Izzi-Engbeaya, Chioma; Ho, Tuong M.; Trew, Geoffrey H.; Hramyka, Artsiom; Kelsey, Tom; Salim, Rehan; Humaidan, Peter; Vuong, Lan N.; Dhillo, Waljit S.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 537205, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    Ensuring Competency in Open Aortic Aneurysm Repair – Development and Validation of a New Assessment Tool. / Nayahangan, Leizl J.; Lawaetz, Jonathan; Strøm, Michael; de la Motte, Louise; Rørdam, Peter; Gottschalksen, Bo C.; Grøndal, Nikolaj F.; Græbe, Martin; Sandermann, Jes; Pedersen, Brian L.; Konge, Lars; Eiberg, Jonas.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 59, Nr. 5, 2020, s. 767-774.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Eosinophils improve cardiac function after myocardial infarction. / Liu, Jing; Yang, Chongzhe; Liu, Tianxiao; Deng, Zhiyong; Fang, Wenqian; Zhang, Xian; Li, Jie; Huang, Qin; Liu, Conglin; Wang, Yunzhe; Yang, Dafeng; Sukhova, Galina K; Lindholt, Jes S; Diederichsen, Axel; Rasmussen, Lars M; Li, Dazhu; Newton, Gail; Luscinskas, Francis W; Liu, Lijun; Libby, Peter; Wang, Jing; Guo, Junli; Shi, Guo-Ping.

    I: Nature Communications, Bind 11, 6396, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Epilepsy after severe traumatic brain injury : frequency and injury severity. / Siig Hausted, Hanna; Nielsen, Jørgen F.; Odgaard, Lene.

    I: Brain Injury, Bind 34, Nr. 7, 2020, s. 889-894.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. Udgivet

    Estimating Risk Ratios and Risk Differences : Alternatives to Odds Ratios. / Holmberg, Mathias J; Andersen, Lars W.

    I: JAMA, Bind 324, Nr. 11, 09.2020, s. 1098-1099.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    European guidelines on chronic mesenteric ischaemia - joint United European Gastroenterology, European Association for Gastroenterology, Endoscopy and Nutrition, European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology, Netherlands Association of Hepatogastroenterologists, Hellenic Society of Gastroenterology, Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe, and Dutch Mesenteric Ischemia Study group clinical guidelines on the diagnosis and treatment of patients with chronic mesenteric ischaemia. / Terlouw, Luke G; Moelker, Adriaan; Abrahamsen, Jan; Acosta, Stefan; Bakker, Olaf J; Baumgartner, Iris; Boyer, Louis; Corcos, Olivier; van Dijk, Louisa Jd; Duran, Mansur; Geelkerken, Robert H; Illuminati, Giulio; Jackson, Ralph W; Kärkkäinen, Jussi M; Kolkman, Jeroen J; Lönn, Lars; Mazzei, Maria A; Nuzzo, Alexandre; Pecoraro, Felice; Raupach, Jan; Verhagen, Hence Jm; Zech, Christoph J; van Noord, Desirée; Bruno, Marco J.

    I: United European Gastroenterology Journal, Bind 8, Nr. 4, 05.2020, s. 371-395.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Extent of arterial calcification by conventional vitamin K antagonist treatment. / Hasific, Selma; Øvrehus, Kristian Altern; Gerke, Oke; Hallas, Jesper; Busk, Martin; Lambrechtsen, Jess; Urbonaviciene, Grazina; Sand, Niels Peter Rønnow; Nielsen, Jens Steen; Diederichsen, Louise; Pedersen, Kenneth Bruun; Carter-Storch, Rasmus; Ilangkovan, Nivethitha; Mickley, Hans; Rasmussen, Lars Melholt; Lindholt, Jes Sandal; Diederichsen, Axel.

    I: PLOS ONE, Bind 15, Nr. 10, e0241450, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Facebook as a Medium for the Support and Enhancement of Ambulatory Care for People With Diabetes : Qualitative Realist Evaluation of a Real-World Trial. / Cleal, Bryan; Willaing, Ingrid; Hoybye, Mette T; Thomsen, Henrik H.

    I: JMIR diabetes, Bind 5, Nr. 3, e18146, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Familial hypercholesterolaemia : history, diagnosis, screening, management and challenges. / Schmidt, Erik Berg; Hedegaard, Berit Storgaard; Retterstol, Kjetil.

    I: Heart, Bind 106, Nr. 24, 12.2020, s. 1940-1946.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. E-pub ahead of print

    Fatal pulmonary fibrosis : a post-COVID-19 autopsy case. / Schwensen, Hanna Ferløv; Borreschmidt, Line Kristine; Storgaard, Merete; Redsted, Søren; Christensen, Steffen; Madsen, Line Bille.

    I: Journal of Clinical Pathology - Clinical Molecular Pathology, 28.07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Feasibility and safety of 4 weeks of blood flow-restricted exercise in an individual with tetraplegia and known autonomic dysreflexia : a case report. / Krogh, Søren; Jønsson, Anette B; Vibjerg, Jørgen; Severinsen, Kaare; Aagaard, Per; Kasch, Helge.

    I: Spinal Cord Series and Cases, Bind 6, 83, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Feasibility of Opportunistic Screening for Low Thoracic Bone Mineral Density in Patients Referred for Routine Cardiac CT. / Therkildsen, Josephine; Winther, Simon; Nissen, Louise; Jørgensen, Hanne S; Thygesen, Jesper; Ivarsen, Per; Frost, Lars; Langdahl, Bente L; Hauge, Ellen-Margrethe; Böttcher, Morten.

    I: Journal of Clinical Densitometry, Bind 23, Nr. 1, 2020, s. 117-127.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    First-Hand Experience of Severe Dysphagia Following Brainstem Stroke : Two Qualitative Cases. / Kjaersgaard, Annette; Pallesen, Hanne.

    I: Geriatrics, Bind 5, Nr. 1, 15, 04.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Freeze-all versus fresh blastocyst transfer strategy during in vitro fertilisation in women with regular menstrual cycles : multicentre randomised controlled trial. / Stormlund, Sacha; Sopa, Negjyp; Zedeler, Anne; Bogstad, Jeanette; Prtorius, Lisbeth; Nielsen, Henriette Svarre; Kitlinski, Margaretha Laczna; Skouby, Sven O.; Mikkelsen, Anne Lis; Spangmose, Anne Laerke; Jeppesen, Janni Vikkelso; Khatibi, Ali; Freiesleben, Nina la Cour; Ziebe, Soren; Polyzos, Nikolaos P.; Bergh, Christina; Humaidan, Peter; Andersen, Anders Nyboe; Lossl, Kristine; Pinborg, Anja.

    I: B M J, Bind 370, m2519, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Funktionelle symptomer hos tidligere raske børn under COVID-19 pandemien. / Hjortebjerg, Mathias Bækgaard; Balslev, Thomas.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 50, V09200654, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Gastroenterologiske symptomer hos patienter med diabetes. / Kornum, Ditte Smed; Klinge, Mette Winther; Fassov, Janne; Brock, Christina; Bjerregård, Niels Christian; Lund, Sten; Drewes, Asbjørn Mohr; Krogh, Klaus.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 182, Nr. 49, V06200462, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  91. Udgivet

    General practitioner attendance in proximity to hpv vaccination : A nationwide, register-based, matched case–control study. / Lützen, Tina Hovgaard; Rask, Charlotte Ulrikka; Plana-Ripoll, Oleguer; Bech, Bodil Hammer; Krogsgaard, Lene Wulff; Rolving, Nanna; Rytter, Dorte.

    I: Clinical epidemiology, Bind 12, 2020, s. 929-939.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Genetic Risk of Coronary Artery Disease, Features of Atherosclerosis, and Coronary Plaque Burden. / Christiansen, Morten Krogh; Nissen, Louise; Winther, Simon; Møller, Peter Loof; Frost, Lars; Johansen, Jane Kirk; Jensen, Henrik Kjærulf; Guðbjartsson, Daníel; Holm, Hilma; Stefánsson, Kári; Bøtker, Hans Erik; Bøttcher, Morten; Nyegaard, Mette.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 3, e014795, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Global Research Alliance N2O chamber methodology guidelines : Flux calculations. / Venterea, Rodney T.; Petersen, Søren O.; de Klein, Cecile A.M.; Pedersen, Asger R.; Noble, Alasdair D.L.; Rees, Robert M.; Gamble, Joshua D.; Parkin, Timothy B.

    I: Journal of Environmental Quality, Bind 49, Nr. 5, 09.2020, s. 1141-1155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. E-pub ahead of print

    Glycemic Metrics Derived From Intermittently Scanned Continuous Glucose Monitoring. / Hansen, Klavs Würgler; Bibby, Bo Martin.

    I: Journal of Diabetes Science and Technology, 03.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    GnRHa for trigger and luteal phase support in natural cycle frozen embryo transfer – A proof of concept study. / Bar Hava, Itai; Yafee, Hadar; Omer, Yeela; Humaidan, Peter; Ganer Herman, Hadas.

    I: Reproductive Biology, Bind 20, Nr. 3, 09.2020, s. 282-287.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Gonadotropin-releasing hormone agonist for ovulation trigger - OHSS prevention and use of modified luteal phase support for fresh embryo transfer. / Castillo, Juan Carlos; Haahr, Thor; Martínez-Moya, María; Humaidan, Peter.

    I: Upsala Journal of Medical Sciences, Bind 125, Nr. 2, 05.2020, s. 131-137.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Gut Mucosal Gene Expression and Metabolic Changes After Roux-en-Y Gastric Bypass Surgery. / Jorsal, Tina; Christensen, Marie M.; Mortensen, Brynjulf; Nygaard, Eva B.; Zhang, Chen; Rigbolt, Kristoffer; Wandall, Erik; Langholz, Ebbe; Friis, Steffen; Worm, Dorte; Floyd, Andrea; Helgstrand, Frederik; Støving, René K.; Aldries, Alin R.; Juhl, Claus B.; Østergaard, Torben; Rydborg, Thomas; Forman, Julie L.; Sørensen, Frederik; Schmidt, Torsten; Falkenhahn, Mechthilde; Musholt, Petra B.; Theis, Stefan; Larsen, Philip J.; Rehfeld, Jens F.; Vrang, Niels; Jelsing, Jacob; Vilsbøll, Tina; Knop, Filip K.

    I: Obesity, Bind 28, Nr. 11, 11.2020, s. 2163-2174.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Head circumference at birth and intellectual disability : a nationwide cohort study. / Aagaard, Kristina; Matthiesen, Niels B; Bach, Cathrine C; Larsen, René T; Henriksen, Tine B.

    I: Pediatric Research, Bind 87, Nr. 3, 02.2020, s. 595-601.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Health-Related Quality of Life At 3 And 12 Months Post-Stroke in A Danish And Arctic Norwegian Region And Predictors For Change. / Heiberg, Guri Anita; Friborg, Oddgeir; Pedersen, Synne Garder ; Thrane, Gyrd; Stabel, Henriette Holm; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Anke, Audny.

    I: Journal of Rehabilitation Medicine, Bind 52, Nr. 9, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    High plasma microfibrillar-associated protein 4 is associated with reduced surgical repair in abdominal aortic aneurysms. / Lindholt, Jes Sanddal; Madsen, Mathilde; Kirketerp-Møller, Katrine Lindequist; Schlosser, Anders; Kristensen, Katrine Lawaetz; Andersen, Carsten Behr; Sorensen, Grith Lykke.

    I: Journal of Vascular Surgery, Bind 71, Nr. 6, 06.2020, s. 1921-1929.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Histomorphometric case-control study of subarticular osteophytes in patients with osteoarthritis of the hip. / Klose-Jensen, Rasmus; Nielsen, Andreas Wiggers; Hartlev, Louise Brøndt; Thomsen, Jesper Skovhus; Boel, Lene Warner Thorup; Laursen, Mogens; Keller, Kresten Krarup; Hauge, Ellen Margrethe.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 21, Nr. 1, 653, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  102. E-pub ahead of print

    Hyperfibrinolysis in Patients with Solid Malignant Neoplasms : A Systematic Review. / Winther-Larsen, Anne; Sandfeld-Paulsen, Birgitte; Hvas, Anne-Mette.

    I: Seminars in Thrombosis and Hemostasis, 23.09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste