Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2020
  2. Udgivet
    Productive Hesitations of the Body : - an audio postcard. Høybye, Mette Terp (Producent). 2020. Begivenhed: MUSTS Event 2020<br/>Thematic focus: Embodied Expertise in Art, Science and Medicinee, Maastricht University , Maastricht, Holland.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Formidling

  3. Udgivet

    Prognostication in Multiple myeloma : A validation of the Myeloma Risk Profile in the Danish National Multiple Myeloma Registry. / Redder, Louise; Klausen, Tobias Wirenfeldt; Vangsted, Annette J; Gregersen, Henrik; Frost Andersen, Niels ; Pedersen, Robert S.; Szabo, Agoston G.; Frederiksen, Mikael ; Frølund, Ulf C; Helleberg, Carsten ; Nielsen, Lene Kongsgaard; Pedersen, Per T; Salomo, Morten ; Gimsing, Peter; Frederiksen, Henrik; Abildgaard, Niels.

    2020. Abstract fra Dansk Hæmatologisk selskabsårsmøde, .

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  4. Udgivet

    Therapists´ perceptions of upper limb prediction algorithms after stroke –barriers and facilitators for clinical implementation. / Lundquist, Camilla; Pallesen, Hanne; Tjørnhøj-Thomsen, Tine; Brunner, Iris.

    2020. Abstract fra 11th World Congress of Neurorehabilitation, .

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  5. Udgivet

    Kontrolforløb af patienter med diffust storcellet B-celle lymfom (DLBCL) efter afsluttet primær behandling: Retrospektiv undersøgelse af planlagte kontrollers rolle i detektion af relaps. / Lassen, Therese; Gang, Anne O; von Heymann, Anne ; Nielsen, Lene Kongsgaard; Holm Nielsen, Torsten; Møller Pedersen, Lars .

    2020. Abstract fra Dansk Hæmatologisk selskabsårsmøde, .

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  6. Accepteret/In press

    Changes in rest-activity cycles in patients with severe acquired brain injury during early rehabilitation. / Kjeldsen, Simon; Andersen, Ole Kæseler; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Brunner, Iris.

    2020. Abstract fra 11th World Congress of Neurorehabilitation, .

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  7. Udgivet

    Bridging the gap between practice and research : Evidence-based practice after aquired brain injury in a sub-acute rehabilitation setting. / Honoré, Helene; Kjeldsen, Simon; Skjærbæk Svane, Mette; Aadal, Lena; Pallesen, Hanne.

    2020. Abstract fra International Forum on Quality and Safety in Healthcare 2020, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

  8. Udgivet

    Cementless one-stage revision in early periprosthetic hip joint infection (PJI) - A single-center, retrospective case series. / Reimer, Kristoffer; Prynø, Thomas; Lange, Jeppe.

    2020. Poster session præsenteret ved Danish Orthopaedic Society Congress, .

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  9. Udgivet

    Effect of self-management support for elderly people post-stroke: A systematic review. / Pedersen, Sedsel Kristine Stage; Lillelund, Susanne; Stabel, Henriette Holm; Brunner, Iris; Pallesen, Hanne.

    2020. Poster session præsenteret ved Forskertræf HE Midt 2020, Viborg, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  10. Udgivet

    Undersøgelse af organisatorisk Sundhedskompetence - et pilotprojekt. / Nielsen, Susanne Nygaard; Andersen, Anne Bendix; Kolbæk, Raymond; Maindal, Helle Terkildsen.

    2020. Poster session præsenteret ved Forskertræf på HE Midt, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  11. Udgivet

    Therapists´ perceptions of upper limb prediction algorithms after stroke –barriers and facilitators for clinical implementation. / Lundquist, Camilla; Pallesen, Hanne; Tjørnhøj-Thomsen, Tine; Brunner, Iris.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress of Neurorehabilitation, .

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  12. Udgivet

    from research to clinical practice. The PREP2 algorithm for prediction of ul function in patients with stroke. / Lundquist, Camilla; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Brunner, Iris.

    2020. Poster session præsenteret ved European Congress of Neurorehabilitation, Budapest, Ungarn.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  13. Udgivet
  14. Udgivet
  15. Udgivet

    Changes in rest-activity cycles in patients with severe acquired brain injury during early rehabilitation. / Kjeldsen, Simon; Andersen, Ole Kæseler; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Brunner, Iris.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress of Neurorehabilitation, .

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  16. Udgivet

    The impact of changed treatment patterns in multiple myeloma on health-economic cost, myeloma complications and survival; a population based comparison between two time periods in Denmark. / Hanning, Louise Hur; Nielsen, Lene Kongsgaard; Ibsen, Rikke ; Fik, Nicolai; Dahlström, Lisa A; Kjellberg, Jacob; Abildgaard, Niels.

    2020. Poster session præsenteret ved European Hematology Association 25th Virtual Conference, .

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  17. Udgivet

    Assessment and treatment of spatial neglect in current clinical practise: A nationwide Internet survey. / Evald, Lars; Wilms, Inge Linda; Nordfang, Maria.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress for Neurorehabilitation, Lyon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  18. Udgivet

    Virtual Reality Assessment and Treatment of Spatial Neglect (VR@SN). / Evald, Lars; Hougaard, Bastian Ilsø; Brunner, Iris; Knoche, Hendrik.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress for Neurorehabilitation, Lyon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  19. Udgivet

    Feasibility of integrating medical specialties and outpatient appointments - a novel pathway for multimorbid patients encountering several outpatient clinics. / Bell, Cathrine; Appel, Charlotte Welling; Frølich, Anne; Prior, Anders; Vedsted, Peter.

    2020. Poster session præsenteret ved International Conference for Integrated Care 2020, Kroatien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  20. Udgivet

    Hjernens plasticitet. / Honoré, Helene; Stabel, Henriette Holm.

    Ergoterapi ved Kognitive Dysfunktioner. København : Munksgaard , 2020. s. 79-100.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  21. Udgivet

    The intimate vaginal hygiene practice correlates with the vaginal microbiota : an observational study of 328 in vitro fertilization (IVF) patients. / Jensen, K. Rosenstand; Humaidan, P.; Elbaek, H. O.; Alsbjerg, B.; Laursen, R. J.; Mikkelsen, A.; Praetorius, L.; Freiesleben, N. L. C.; Pinborg, A.; Hartvig, V.; Haahr, T.

    I: Human Reproduction, Bind 35, Nr. Suppl.1, P-726, 2020, s. 1468.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  22. Udgivet

    Younger Age Increases Risk of Self-reported Affective and Cognitive Sequelae Six Months Post Cardiac Arrest. / Evald, Lars; Brønnick, Kolbjørn; Duez, Christophe Henri Valdemar; Grejs, Anders Morten; Jeppesen, Anni; Søreide, Eldar; Kirkegaard, Hans; Nielsen, Jørgen Feldbæk.

    I: Circulation, Bind 142, Nr. Suppl_4, 316, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  23. Udgivet

    Clinimetrics: The Scandinavian Stroke Scale. / Stubbs, Peter William; Mortensen, Jesper.

    I: Journal of Physiotherapy, Bind 66, Nr. 2, 04.2020, s. 132.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskning

  24. Udgivet

    Optimizing psychiatric care during the COVID-19 pandemic. / Moesmann Madsen, Michael; Dines, David; Hieronymus, Fredrik.

    I: Acta Psychiatrica Scandinavica, Bind 142, Nr. 1, 07.2020, s. 70-71.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  25. Udgivet

    New vascular guidelines for treating acute and chronic limb-threatening ischaemia. / Lindholt, J. S.; Cassimjee, I.; Monareng, T. T.; Abdool-Carrim, A. T.O.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 3, 02.2020, s. 165-166.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  26. Udgivet

    One-year progression of erosive disease in patients with anti-citrullinated peptide antibodies and arthralgia. / Keller, Kresten Krarup; Thomsen, Jesper S; Stengaard-Pedersen, Kristian; Therkildsen, Josephine; Nielsen, Andreas W; Schiøtz-Christensen, Berit; Svendsen, Lone; Graakjær, Merete; Petersen, Peter M; Unger, Barbara; Kjær, Søren G; Langdahl, Bente L; Hauge, Ellen M.

    I: Joint Bone Spine, Bind 87, Nr. 2, 03.2020, s. 181-183.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  27. Udgivet

    Évolution à un an de la maladie érosive chez des patients arthralgiques ayant des anticorps anti-peptides cycliques citrullinés. / Keller, Kresten K.; Thomsen, Jesper S.; Stengaard-Pedersen, Kristian; Therkildsen, Josephine; Nielsen, Andreas W.; Schiøtz-Christensen, Berit; Svendsen, Lone; Graakjær, Merete; Petersen, Peter M.; Unger, Barbara; Kjær, Søren G.; Langdahl, Bente L.; Hauge, Ellen Margrethe.

    I: Revue du Rhumatisme (Edition Francaise), Bind 87, Nr. 5, 10.2020, s. 409-411.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  28. Udgivet

    Corrigendum to : Vaginal Microbiota and In Vitro Fertilization Outcomes: Development of a Simple Diagnostic Tool to Predict Patients at Risk of a Poor Reproductive Outcome. / Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Elbaek, Helle Olesen; Alsbjerg, Birgit; Laursen, Rita Jakubcionyte; Rygaard, Kåre; Johannesen, Thor Bech; Andersen, Paal Skytt; Ng, Kim Lee; Jensen, Jørgen Skov.

    I: The Journal of Infectious Diseases, Bind 221, Nr. 9, 2020, s. 1565-1566.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  29. Udgivet

    Research and business – the yin and yang in modern medicine. / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 5, 05.2020, s. 613-616.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  30. Udgivet

    Response to ''To switch or not to switch' : the missing piece in the puzzle of biosimilar literature?' by Scherlinger et al. / Glintborg, Bente; Loft, Anne Gitte; Omerovic, Emina; Hendricks, Oliver; Linauskas, Asta; Espesen, Jakob; Danebod, Kamilla; Jensen, Dorte Vendelbo; Nordin, Henrik; Dalgaard, Emil Barner; Chrysidis, Stavros; Kristensen, Salome; Raun, Johnny Lillelund; Lindegaard, Hanne; Manilo, Natalia; Jakobsen, Susanne Højmark; Hansen, Inger Marie Jensen; Pedersen, Dorte Dalsgaard; Sørensen, Inge Juul; Andersen, Lis Smedegaard; Grydehøj, Jolanta; Mehnert, Frank; Krogh, Niels Steen; Lund Hetland, Merete.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 79, Nr. 4, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskning

  31. Udgivet

    When to pull the trigger in nonazoospermic infertile men undergoing intracytoplasmic sperm injection? / Esteves, Sandro; Lewis, Sheena.

    I: Asian Journal of Andrology, Bind 22, Nr. 4, 07.2020, s. 439-440.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  32. Udgivet

    Corrigendum to Use of skeletal-related events preventive agents in patients with solid tumours and bone metastases in central Denmark : Ann Oncol 2019; 30 suppl. 5: v731, abstr. 1793P (Annals of Oncology (2019) 30(S5) (v731), (S0923753419599252), (10.1093/annonc/mdz265.039)). / Boysen, A. K.; Andersen, I. T.; Acquavella, J.; Seesaghur, A. M.; Hernandez, R. K.; Ehrenstein, V.

    I: Annals of Oncology, Bind 31, Nr. 3, 03.2020, s. 443.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  33. Udgivet
  34. Udgivet

    COVID-19 and assisted reproductive technology services : repercussions for patients and proposal for individualized clinical management. / Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Orvieto, Raoul; Conforti, Alessandro; La Marca, Antonio; Fischer, Robert; Andersen, Claus Y.; Bühler, Klaus; Sunkara, Sesh K.; Polyzos, Nikolaos P.; Strina, Ida; Carbone, Luigi; Bento, Fabiola C.; Galliano, Daniela; Yarali, Hakan; Vuong, Lan N.; Grynberg, Michael; Drakopoulos, Panagiotis; Xavier, Pedro; Llacer, Joaquin; Neuspiller, Fernando; Horton, Marcos; Roque, Matheus; Papanikolaou, Evangelos; Banker, Manish; Dahan, Michael H.; Foong, Shu; Tournaye, Herman; Blockeel, Christophe; Vaiarelli, Alberto; Humaidan, Peter; Ubaldi, Filippo M.; POSEIDON (Patient-Oriented Strategies Encompassing IndividualizeD Oocyte Number) Group.

    I: Reproductive biology and endocrinology : RB&E, Bind 18, 45, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  35. Udgivet

    The Diversity of Pediatric Residency Programs across Europe: Quality Assurance of Training, Night Shifts, and Wages. / Meric, Ruya; Stone, Roy Gavin; Lupu, Vasile Valeriu; Lomholt, Søren; Slobodanac, Marija; Maár, Balázs Andras; Manca, Enrica.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 226, 11.2020, s. 319-320.e2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskning

  36. Udgivet

    Phospholipase C zeta and oocyte activation defects : moving toward the objective identification of patients eligible for artificial oocyte activation. / Figueira, Rita Cássia S.; Esteves, Sandro C.

    I: Fertility and Sterility, Bind 114, Nr. 1, 07.2020, s. 77-78.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  37. Udgivet

    Ovarian reserve tests : Are they only a quantitative measure? / Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Conforti, Alessandro.

    I: Fertility and Sterility, Bind 113, Nr. 4, 04.2020, s. 761-762.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  38. Udgivet

    Drugs during cardiopulmonary resuscitation. / Vallentin, Mikael F; Granfeldt, Asger; Holmberg, Mathias J; Andersen, Lars W.

    I: Current Opinion in Critical Care, Bind 26, Nr. 3, 2020, s. 242-250.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  39. Udgivet

    Managing employees' depression from the employees', co-workers' and employers' perspectives. An integrative review. / Thisted, Cecilie Nørby; Labriola, Merete; Nielsen, Claus Vinther; Kristiansen, Sanne Toft; Petersen, Janni Strøm; Bjerrum, Merete.

    I: Disability and Rehabilitation, Bind 42, Nr. 4, 02.2020, s. 445-459.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  40. Udgivet

    Clinical utility of freeze-all approach in ART treatment : A mini-review. / Sciorio, Romualdo; Esteves, Sandro C.

    I: Cryobiology, Bind 92, 2020, s. 9-14.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  41. Udgivet

    Effect of Self-Management Support for Elderly People Post-Stroke : A Systematic Review. / Pedersen, Sedsel Kristine Stage; Lillelund, Susanne; Stabel, Henriette Holm; Brunner, Iris; Pallesen, Hanne.

    I: Geriatrics, Bind 5, Nr. 2, 38, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  42. Udgivet

    Educational interventions to improve outcomes in patients with atrial fibrillation-a systematic review. / Palm, Pernille; Qvist, Ina; Rasmussen, Trine Bernholdt; Christensen, Signe Westh; Håkonsen, Sasja Jul; Risom, Signe Stelling.

    I: International Journal of Clinical Practice, Bind 74, Nr. 11, e13629, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  43. Udgivet

    18F-Fluorodeoxyglucose PET/Computed Tomography in the Diagnosis and Monitoring of Giant Cell Arteritis. / Nielsen, Berit Dalsgaard; Gormsen, Lars Christian.

    I: PET Clinics, Bind 15, Nr. 2, 2020, s. 135-145.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  44. Udgivet

    Measurement properties of performance-based instruments to assess mental function during activity and participation in traumatic brain injury : A systematic review. / Kristensen, Lola Qvist; Muren, Marie Almkvist; Petersen, Annemette Krintel; van Tulder, Maurits W.; Oestergaard, Lisa Gregersen.

    I: Scandinavian Journal of Occupational Therapy, Bind 27, Nr. 3, 04.2020, s. 168-183.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  45. Udgivet

    High-Resolution Peripheral Quantitative Computed Tomography for Bone Evaluation in Inflammatory Rheumatic Disease. / Klose-Jensen, Rasmus; Tse, Justin J.; Keller, Kresten Krarup; Barnabe, Cheryl; Burghardt, Andrew J.; Finzel, Stephanie; Tam, Lai Shan; Hauge, Ellen Margrethe; Stok, Kathryn S.; Manske, Sarah L.

    I: Frontiers in Medicine, Bind 7, 337, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  46. Udgivet

    Prevalence of lumbar spinal stenosis in general and clinical populations : a systematic review and meta-analysis. / Jensen, Rikke Krüger; Jensen, Tue Secher; Koes, Bart; Hartvigsen, Jan.

    I: European Spine Journal, Bind 29, Nr. 9, 09.2020, s. 2143-2163.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  47. Udgivet

    Body mass and atrial fibrillation risk : Status of the epidemiology concerning the influence of fat versus lean body mass. / Fenger-Grøn, Morten; Vinter, Nicklas; Frost, Lars.

    I: Trends in Cardiovascular Medicine, Bind 30, Nr. 4, 05.2020, s. 205-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  48. Udgivet

    An update on clinical and surgical interventions to reduce sperm DNA fragmentation in infertile men. / Esteves, Sandro C.; Santi, Daniele; Simoni, Manuela.

    I: Andrology, Bind 8, Nr. 1, 12724, 01.2020, s. 53-81.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  49. Udgivet

    Gonadotropin-releasing hormone agonist ovulation trigger—beyond OHSS prevention. / Castillo, Juan Carlos; Haahr, Thor; Martínez-Moya, María; Humaidan, Peter.

    I: Upsala Journal of Medical Sciences, Bind 125, Nr. 2, 05.2020, s. 138-143.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  50. Udgivet

    The Future of Cryopreservation in Assisted Reproductive Technologies. / Bosch, Ernesto; De Vos, Michel; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 67, 02.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  51. Udgivet

    Predictors of surgical sperm retrieval in non-obstructive azoospermia : summary of current literature. / Arshad, Muhammad A.; Majzoub, Ahmad; Esteves, Sandro C.

    I: International Urology and Nephrology, Bind 52, Nr. 11, 11.2020, s. 2015-2038.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  52. Udgivet

    Antithyroid drugs and birth defects. / Andersen, Stine Linding; Andersen, Stig.

    I: Thyroid Research, Bind 13, 11, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  53. Udgivet

    Novel physiology and definition of poor ovarian response : clinical recommendations. / Abu-Musa, Antoine; Haahr, Thor; Humaidan, Peter.

    I: International Journal of Molecular Sciences, Bind 21, Nr. 6, 2110, 03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  54. Udgivet

    The associations of acceptance with quality of life and mental health following spinal cord injury : a systematic review. / Aaby, Anders; Ravn, Sophie Lykkegaard; Kasch, Helge; Andersen, Tonny Elmose.

    I: Spinal Cord, Bind 58, Nr. 2, 02.2020, s. 130-148.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  55. Udgivet

    Low biomass microbiota in the upper genital tract of reproductive age women : fact or fiction? / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Altmäe, Signe; Humaidan, Peter.

    I: Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials, Bind 19, 41, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  56. Udgivet

    Hospital contacts due to hepatobiliary adverse events in >5000 patients with inflammatory joint disease treated with originator or biosimilar etanercept (SB4): an observational nationwide study applying linkage between DANBIO and national registries. / Glintborg, Bente; Georgiadis, Stylianos; Loft, Anne Gitte Rasmussen; Linauskas, Asta; Lindegaard, Hanne; Hendricks, Oliver; Jensen, Dorte V. ; Lange Andersen, Birgitte; Danebod, Kamilla; Villumsen, Anders; Eng, Grith ; Wiell, Charlotte; Manilo, Natalia; Kristensen, Salome; Raun, Johnny Lillelund; Grydehøj, Jolanta; Chrysidis, Stavros; Nørgaard, Mette; Mehnert, Frank; Krogh, Niels Steen; Lund Hetland, Merete.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 79, Nr. 6, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  57. Udgivet

    Serum progesterone levels on day of embryo transfer in frozen embryo transfer cycles—the truth lies in the detail. / Alsbjerg, Birgit; Labarta, Elena; Humaidan, Peter.

    I: Journal of Assisted Reproduction and Genetics, Bind 37, Nr. 8, 2020, s. 2045-2046.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  58. Udgivet

    ESHRE guideline : ovarian stimulation for IVF/ICSI†. / The Eshre Guideline Group On Ovarian Stimulation; Bosch, Ernesto; Broer, Simone; Griesinger, Georg; Grynberg, Michael; Humaidan, Peter; Kolibianakis, Estratios; Kunicki, Michal; La Marca, Antonio; Lainas, George; Le Clef, Nathalie; Massin, Nathalie; Mastenbroek, Sebastiaan; Polyzos, Nikolaos; Sunkara, Sesh Kamal; Timeva, Tanya; Töyli, Mira; Urbancsek, Janos; Vermeulen, Nathalie; Broekmans, Frank.

    I: Human reproduction open, Bind 2020, Nr. 2, hoaa009, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Safety and efficacy of non-steroidal anti-inflammatory drugs to reduce ileus after colorectal surgery. / EuroSurg Collaborative.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 2, 01.2020, s. e161-e169.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    Safety of hospital discharge before return of bowel function after elective colorectal surgery. / EuroSurg Collaborative.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 5, 04.2020, s. 552-559.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Timing of nasogastric tube insertion and the risk of postoperative pneumonia : an international, prospective cohort study. / EuroSurg Collaborative.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2288-2297.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Spatiotemporal dynamics of brightness coding in human visual cortex revealed by the temporal context effect. / Zhou, Hao; Davidson, Matthew; Kok, Peter; McCurdy, Li Yan; de Lange, Floris P.; Lau, Hakwan; Sandberg, Kristian.

    I: NeuroImage, Bind 205, 116277, 01.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Comorbidity and risk of venous thromboembolism after hospitalization for first-time myocardial infarction : A population-based cohort study. / Würtz, Morten; Grove, Erik Lerkevang; Corraini, Priscila; Adelborg, Kasper; Sundbøll, Jens; Szépligeti, Szimonetta Komjáthiné; Horváth-Puhó, Erzsébet; Sørensen, Henrik Toft.

    I: Journal of Thrombosis and Haemostasis, Bind 18, Nr. 8, 08.2020, s. 1974-1985.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Detecting peripheral motor nervous system involvement in chronic spinal cord injury using two novel methods : MScanFit MUNE and muscle velocity recovery cycles. / Witt, A.; Fuglsang-Frederiksen, A.; Finnerup, N. B.; Kasch, H.; Tankisi, H.

    I: Clinical Neurophysiology, Bind 131, Nr. 10, 10.2020, s. 2383-2392.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Neurofilament light chain as a biomarker for brain metastases. / Winther‐Larsen, Anne; Hviid, Claus Vinter Bødker; Meldgaard, Peter; Sørensen, Boe Sandahl; Sandfeld‐Paulsen, Birgitte.

    I: Cancers, Bind 12, Nr. 10, 2852, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. E-pub ahead of print

    Hyperfibrinolysis in Patients with Solid Malignant Neoplasms : A Systematic Review. / Winther-Larsen, Anne; Sandfeld-Paulsen, Birgitte; Hvas, Anne-Mette.

    I: Seminars in Thrombosis and Hemostasis, 23.09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    The ABO Locus is Associated with Increased Fibrin Network Formation in Patients with Stable Coronary Artery Disease. / Winther-Larsen, Anne; Christiansen, Morten Krogh; Larsen, Sanne Bøjet; Nyegaard, Mette; Neergaard-Petersen, Søs; Ajjan, Ramzi A; Würtz, Morten; Grove, Erik Lerkevang; Jensen, Henrik Kjærulf; Kristensen, Steen Dalby; Hvas, Anne-Mette.

    I: Thrombosis and Haemostasis, Bind 120, Nr. 9, 2020, s. 1248-1256.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. E-pub ahead of print
  69. Udgivet

    Incidence and prevalence of microscopic colitis between 2001 and 2016 : A Danish nationwide cohort study. / Weimers, Petra; Ankersen, Dorit Vedel; Lophaven, Søren; Bonderup, Ole K; Münch, Andreas; Løkkegaard, Ellen Christine Leth; Burisch, Johan; Munkholm, Pia.

    I: Journal of Crohn's & colitis, Bind 14, Nr. 12, 12.2020, s. 1717-1723.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Atypical manifestations of COVID-19 in general practice : a case of gastrointestinal symptoms. / Wahab, Sardam Faraidon; Løgstrup, Brian Bridal.

    I: BMJ Case Reports, Bind 13, Nr. 8, e237520, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Determinants of the hCG Concentration in the Early Luteal Phase After Final Maturation of Follicles With Bolus Trigger of Recombinant hCG. / Vuong, Lan N.; Pham, Toan D.; Ho, Vu N.A.; Ho, Tuong M.; Humaidan, Peter; Andersen, Claus Yding.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 137, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    The early luteal hormonal profile in IVF patients triggered with hCG. / Vuong, Lan N; Ho, Tuong M; Pham, Toan D; Ho, Vu N A; Andersen, Claus Yding; Humaidan, Peter.

    I: Human Reproduction, Bind 35, Nr. 1, 01.2020, s. 157-166.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    The effect of intra-ovarian androgen priming on ovarian reserve parameters in Bologna poor responders. / Vuong, Lan Ngoc; Ho, Tuong M; Ha, Anh N; Pham, Toan D; Le, Tam T N; Yding Andersen, Claus; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 2, 02.2020, s. 223-228.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Role for machine learning in sex-specific prediction of successful electrical cardioversion in atrial fibrillation? / Vinter, Nicklas; Frederiksen, Anne Sofie; Albertsen, Andi Eie; Lip, Gregory Y H; Fenger-Grøn, Morten; Trinquart, Ludovic; Frost, Lars; Møller, Dorthe Svenstrup.

    I: Open Heart, Bind 7, e001297 , 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Trends in excess mortality associated with atrial fibrillation over 45 years (Framingham Heart Study) : community based cohort study. / Vinter, Nicklas; Huang, Qiuxi; Fenger-Grøn, Morten; Frost, Lars; Benjamin, Emelia J; Trinquart, Ludovic.

    I: B M J, Bind 370, m2724, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    Twenty-year time trends in use of evidence-based heart failure drug therapy in Denmark. / Vinter, Nicklas; Jensen, Martin; Skjøth, Flemming; Larsen, Torben Bjerregaard; Frost, Lars; Johnsen, Søren Paaske.

    I: Basic & Clinical Pharmacology & Toxicology, Bind 127, Nr. 1, 07.2020, s. 30-38.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Nature-based rehabilitation for adults with acquired brain injury : a scoping review. / Vibholm, Anne Pernille; Christensen, Jeanette Reffstrup; Pallesen, Hanne.

    I: International Journal of Environmental Health Research, Bind 30, Nr. 6, 12.2020, s. 661-676.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Global Research Alliance N2O chamber methodology guidelines : Flux calculations. / Venterea, Rodney T.; Petersen, Søren O.; de Klein, Cecile A.M.; Pedersen, Asger R.; Noble, Alasdair D.L.; Rees, Robert M.; Gamble, Joshua D.; Parkin, Timothy B.

    I: Journal of Environmental Quality, Bind 49, Nr. 5, 09.2020, s. 1141-1155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. E-pub ahead of print

    Neonatal complications and neurophysiological development in twins–a long-term follow-up study. / Vedel, Cathrine; Larsen, Helle; Holmskov, Anni; Andreasen, Kirsten Riis; Uldbjerg, Niels; Ramb, Jan; Bødker, Birgit; Skibsted, Lillian; Sperling, Lene; Krebs, Lone; Zingenberg, Helle; Laursen, Lone; Christensen, Jeanette Tranberg; Tabor, Ann; Rode, Line.

    I: Journal of Maternal-Fetal and Neonatal Medicine, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Value of Routine Flexible Sigmoidoscopy and Potential Predictive Factors for Colonic Ischemia after Open Ruptured Abdominal Aortic Aneurysm Repair. / Urbonavicius, Sigitas; Feuerhake, Ingrid Luise; Srinanthalogen, Reshaabi; Urbonavicius, Martinas; Baltrunas, Tomas; Grøndal, Nikolaj Fibiger; Randsbæk, Flemming.

    I: Medicina (Kaunas, Lithuania), Bind 56, Nr. 5, 229, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Effect of extended scope physiotherapists assessments in orthopaedic diagnostic setting : a systematic review. / Trøstrup, J; Juhl, Carsten B; Mikkelsen, L R.

    I: Physiotherapy, Bind 108, 09.2020, s. 120-128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    No-need-to-see-forløb for binyreincidentalomer. / Trolle, Christian; Shukla, Atul; Alstrup, Kirsten; Kaal, Andreas; Harders, Stefan; Hansen, Klavs Würgler; Poulsen, Per Løgstrup.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 182, Nr. 36, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Characteristics in a traumatic spinal cord injury population. / Thygesen, Mathias Moller; Jonsson, Anette Bach; Rasmussen, Mikkel Mylius; Nielsen, Teresa Haugaard; Kasch, Helge.

    I: Danish Medical Bulletin (Online), Bind 67, Nr. 4, 09190490, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Identifying and prioritising technical procedures for simulation-based curriculum in paediatrics: a Delphi-based general needs assessment. / Thim, Signe; Nayahangan, Leizl Joy; Paltved, Charlotte; Jensen, Rune Dall; Konge, Lars; Hertel, Niels Thomas; Balslev, Thomas.

    I: BMJ paediatrics open, Bind 4, Nr. 1, e000697, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Feasibility of Opportunistic Screening for Low Thoracic Bone Mineral Density in Patients Referred for Routine Cardiac CT. / Therkildsen, Josephine; Winther, Simon; Nissen, Louise; Jørgensen, Hanne S; Thygesen, Jesper; Ivarsen, Per; Frost, Lars; Langdahl, Bente L; Hauge, Ellen-Margrethe; Böttcher, Morten.

    I: Journal of Clinical Densitometry, Bind 23, Nr. 1, 2020, s. 117-127.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Thoracic Bone Mineral Density Derived from Cardiac CT Is Associated with Greater Fracture Rate. / Therkildsen, Josephine; Nissen, Louise; Jørgensen, Hanne S.; Thygesen, Jesper; Ivarsen, Per; Frost, Lars; Isaksen, Christin; Langdahl, Bente L.; Hauge, Ellen Margrethe; Boettcher, Morten; Winther, Simon.

    I: Radiology, Bind 296, Nr. 3, 09.2020, s. 499-508.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    European guidelines on chronic mesenteric ischaemia - joint United European Gastroenterology, European Association for Gastroenterology, Endoscopy and Nutrition, European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology, Netherlands Association of Hepatogastroenterologists, Hellenic Society of Gastroenterology, Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe, and Dutch Mesenteric Ischemia Study group clinical guidelines on the diagnosis and treatment of patients with chronic mesenteric ischaemia. / Terlouw, Luke G; Moelker, Adriaan; Abrahamsen, Jan; Acosta, Stefan; Bakker, Olaf J; Baumgartner, Iris; Boyer, Louis; Corcos, Olivier; van Dijk, Louisa Jd; Duran, Mansur; Geelkerken, Robert H; Illuminati, Giulio; Jackson, Ralph W; Kärkkäinen, Jussi M; Kolkman, Jeroen J; Lönn, Lars; Mazzei, Maria A; Nuzzo, Alexandre; Pecoraro, Felice; Raupach, Jan; Verhagen, Hence Jm; Zech, Christoph J; van Noord, Desirée; Bruno, Marco J.

    I: United European Gastroenterology Journal, Bind 8, Nr. 4, 05.2020, s. 371-395.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Association of aortic valve calcification and vitamin K antagonist treatment. / Sønderskov, Pernille Stegemejer; Lindholt, Jes Sandal; Hallas, Jesper; Gerke, Oke; Hasific, Selma; Lambrechtsen, Jess; Steffensen, Flemming Hald; Busk, Martin; Frost, Lars; Urbonaviciene, Grazina; Karon, Marek; Kikar, Abdel Monem; Rasmussen, Lars Melholt; Diederichsen, And Axel.

    I: European Heart Journal Cardiovascular Imaging, Bind 21, Nr. 7, 07.2020, s. 718-724.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Relationship between biochemical and symptomatic hypoglycemia after RYGB. Responses to a mixed meal test : a case-control study. / Søeby, Mette; Nielsen, Joan B; Pedersen, Steen B; Gribsholt, Sigrid B; Holst, Jens J; Richelsen, Bjørn.

    I: Surgery for Obesity and Related Diseases, Bind 16, Nr. 9, 09.2020, s. 1179-1185.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Freeze-all versus fresh blastocyst transfer strategy during in vitro fertilisation in women with regular menstrual cycles : multicentre randomised controlled trial. / Stormlund, Sacha; Sopa, Negjyp; Zedeler, Anne; Bogstad, Jeanette; Prtorius, Lisbeth; Nielsen, Henriette Svarre; Kitlinski, Margaretha Laczna; Skouby, Sven O.; Mikkelsen, Anne Lis; Spangmose, Anne Laerke; Jeppesen, Janni Vikkelso; Khatibi, Ali; Freiesleben, Nina la Cour; Ziebe, Soren; Polyzos, Nikolaos P.; Bergh, Christina; Humaidan, Peter; Andersen, Anders Nyboe; Lossl, Kristine; Pinborg, Anja.

    I: B M J, Bind 370, m2519, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  91. Udgivet

    Different Caregiver, different callaboration. / Smidt, Helle Rønn; Shim, Janet K. ; Fitzsimmons, Amber; Larsen, Kristian; Pallesen, Hanne.

    I: Journal of Social, Behavioral, and Health Sciences, Bind 14, Nr. 1, 04.2020, s. 68-86.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Renin-angiotensin system blockers and 1-year mortality in patients with post-operative acute kidney injury. / Slagelse, Charlotte; Gammelager, Henrik; Iversen, Lene H.; Liu, Kathleen D.; Sørensen, Henrik T.; Christiansen, Christian F.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 9, 10.2020, s. 1262-1269.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Lengthening of magnetically controlled growing rods caused minimal pain in 25 children : pain assessment with FPS-R, NRS, and r-FLACC. / Skov, Simon Toftgaard; Bünger, Cody; Li, Haisheng; Vigh-Larsen, Marianne; Rölfing, Jan Duedal.

    I: Spine Deformity, Bind 8, Nr. 4, 08.2020, s. 763-770.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. Udgivet

    New growth rod concept provides three dimensional correction, spinal growth, and preserved pulmonary function in early-onset scoliosis. / Skov, Simon Toftgaard; Haisheng, Li; Hansen, Ebbe Stender; Høy, Kristian; Helmig, Peter; Rölfing, Jan Hendrik Duedal; Bünger, Cody.

    I: International Orthopaedics, Bind 44, Nr. 9, 2020, s. 1773-1783.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    Carfilzomib, Elotuzumab and Dexamethasone for Relapsed or Refractory Myeloma Patients. / Silvennoinen, Raija Helena ; Nahi, Hareth; Anttila, Pekka ; Koskenvesa, Perttu; Lievonen, Juha ; Marttila, Anu ; Varmavuo, Ville ; Sikiö, Anu ; Nurmi, Marita ; Säily, Marjaana; Partanen, Anu ; Sankelo, Marja ; Luoma, Sini; Mäntymaa, Pentti ; Ilveskero, Sorella ; Eshoj, Henrik Rode; Nielsen, Lene Kongsgaard; Jantunen, Esa; Heckman, Caroline.

    I: Blood, Bind 136, Nr. Supplement 1 , 20, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Epilepsy after severe traumatic brain injury : frequency and injury severity. / Siig Hausted, Hanna; Nielsen, Jørgen F.; Odgaard, Lene.

    I: Brain Injury, Bind 34, Nr. 7, 2020, s. 889-894.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Musiklytning for en patient med agiteret adfærd efter alvorlig erhvervet hjerneskade : Et kvalitativt single-casestudie. / Setterberg, Ulla; Honoré, Helene; Bonde, Lars Ole; Aadal, Lena.

    I: Dansk Musikterapi, Bind 17, Nr. 1, 04.2020, s. 4-15.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Assessment of a standalone photoplethysmography (PPG) algorithm for detection of atrial fibrillation on wristband-derived data. / Selder, J L; Proesmans, T; Breukel, L; Dur, O; Gielen, W; van Rossum, A C; Allaart, C P.

    I: Computer Methods and Programs in Biomedicine, Bind 197, 105753, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Comparison of quantitative flow ratio and fractional flow reserve with myocardial perfusion scintigraphy and cardiovascular magnetic resonance as reference standard. A Dan-NICAD substudy. / Sejr-Hansen, Martin; Westra, Jelmer; Winther, Simon; Tu, Shengxian; Nissen, Louise; Gormsen, Lars; Petersen, Steffen E; Ejlersen, June; Isaksen, Christin; Bøtker, Hans Erik; Bøttcher, Morten; Christiansen, Evald H; Holm, Niels Ramsing.

    I: The international journal of cardiovascular imaging, Bind 36, Nr. 3, 2020, s. 395-402.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    Monoamniotic twin pregnancy following the transfer of a single blastocyst resulting from intracytoplasmic sperm injection of a single oocyte : A case report. / Sciorio, Romualdo; Esteves, Sandro C.; Alahmad, Motaz; Angelaki, Elisavet; Al-Azemi, Naser.

    I: Zygote, Bind 28, Nr. 4, 2020, s. 344-348.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. E-pub ahead of print

    The Cost-Effectiveness of One-Time Opportunistic Screening for Atrial Fibrillation in Different Age Cohorts of Inhabitants in Denmark Aged 65 Years and Above. A Markov Modelled Analysis. / Sciera, Lucca Katrine; Frost, Lars; Dybro, Lars; Poulsen, Peter Bo.

    I: European heart journal. Quality of care & clinical outcomes, 18.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste