Aarhus Universitets segl
  1. 2020
  2. Udgivet
    Productive Hesitations of the Body : - an audio postcard. Høybye, Mette Terp (Producent). 2020. Begivenhed: MUSTS Event 2020<br/>Thematic focus: Embodied Expertise in Art, Science and Medicinee, Maastricht University , Maastricht, Holland.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Formidling

  3. Udgivet

    Prognostication in Multiple myeloma : A validation of the Myeloma Risk Profile in the Danish National Multiple Myeloma Registry. / Redder, Louise; Klausen, Tobias Wirenfeldt; Vangsted, Annette J et al.

    2020. Abstract fra Dansk Hæmatologisk selskabsårsmøde.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  4. Udgivet

    Therapists´ perceptions of upper limb prediction algorithms after stroke –barriers and facilitators for clinical implementation. / Lundquist, Camilla; Pallesen, Hanne; Tjørnhøj-Thomsen, Tine et al.

    2020. Abstract fra 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  5. Udgivet

    Kontrolforløb af patienter med diffust storcellet B-celle lymfom (DLBCL) efter afsluttet primær behandling: Retrospektiv undersøgelse af planlagte kontrollers rolle i detektion af relaps. / Lassen, Therese; Gang, Anne O; von Heymann, Anne et al.

    2020. Abstract fra Dansk Hæmatologisk selskabsårsmøde.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  6. Udgivet

    Bridging the gap between practice and research : Evidence-based practice after aquired brain injury in a sub-acute rehabilitation setting. / Honoré, Helene; Kjeldsen, Simon; Skjærbæk Svane, Mette et al.

    2020. Abstract fra International Forum on Quality and Safety in Healthcare 2020, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

  7. Udgivet

    Cementless one-stage revision in early periprosthetic hip joint infection (PJI) - A single-center, retrospective case series. / Riemer, Kristoffer ; Prynø, Thomas; Lange, Jeppe.

    2020. Poster session præsenteret ved Danish Orthopaedic Society Congress.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  8. Udgivet

    Effect of self-management support for elderly people post-stroke: A systematic review. / Pedersen, Sedsel Kristine Stage; Lillelund, Susanne; Stabel, Henriette Holm et al.

    2020. Poster session præsenteret ved Forskertræf HE Midt 2020, Viborg, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  9. Udgivet

    Undersøgelse af organisatorisk Sundhedskompetence - et pilotprojekt. / Nielsen, Susanne Nygaard; Andersen, Anne Bendix; Kolbæk, Raymond et al.

    2020. Poster session præsenteret ved Forskertræf på HE Midt, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  10. Udgivet

    Therapists´ perceptions of upper limb prediction algorithms after stroke –barriers and facilitators for clinical implementation. / Lundquist, Camilla; Pallesen, Hanne; Tjørnhøj-Thomsen, Tine et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  11. Udgivet

    from research to clinical practice. The PREP2 algorithm for prediction of ul function in patients with stroke. / Lundquist, Camilla; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Brunner, Iris.

    2020. Poster session præsenteret ved European Congress of Neurorehabilitation, Budapest, Ungarn.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  12. Udgivet
  13. Udgivet
  14. Udgivet

    Changes in rest-activity cycles in patients with severe acquired brain injury during early rehabilitation. / Kjeldsen, Simon; Andersen, Ole Kæseler; Nielsen, Jørgen Feldbæk et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  15. Udgivet

    The impact of changed treatment patterns in multiple myeloma on health-economic cost, myeloma complications and survival; a population based comparison between two time periods in Denmark. / Hanning, Louise Hur; Nielsen, Lene Kongsgaard; Ibsen, Rikke et al.

    2020. Poster session præsenteret ved European Hematology Association 25th Virtual Conference.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  16. Udgivet

    Reduction of patients wait before elective surgery. / Gryet, Inger Markussen; Holm, Merete Lebeck.

    2020.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  17. Udgivet

    Assessment and treatment of spatial neglect in current clinical practise: A nationwide Internet survey. / Evald, Lars; Wilms, Inge Linda; Nordfang, Maria.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress for Neurorehabilitation, Lyon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  18. Udgivet

    Virtual Reality Assessment and Treatment of Spatial Neglect (VR@SN). / Evald, Lars; Hougaard, Bastian Ilsø; Brunner, Iris et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress for Neurorehabilitation, Lyon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  19. Udgivet

    Brain Computer Interface training for patients with severe upper limb paresis in subacute stroke. / Brunner, Iris; Lundquist, Camilla; Arguissain, Frederico.

    2020. Poster session præsenteret ved 7th International Conference on Non-invasive Brain Stimulation.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  20. Udgivet

    Quantifying digital behavior on smartphones in patients with stroke - QuantStroke : A longitudinal cohort study - Protocol. / Brunner, Iris; Ghosh, Arko.

    2020.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  21. Udgivet

    Feasibility of integrating medical specialties and outpatient appointments - a novel pathway for multimorbid patients encountering several outpatient clinics. / Bell, Cathrine; Appel, Charlotte Welling; Frølich, Anne et al.

    2020. Poster session præsenteret ved International Conference for Integrated Care 2020, Kroatien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  22. Under udarbejdelse

    Sygepleje til den ortopædkirurgiske patient : Ortopædkirurgisk sygepleje til rygpatienter. / Strøm, Janni.

    Sygepleje til den ortopædkirurgiske patient. 2020.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

  23. Udgivet

    Hjernens plasticitet. / Honoré, Helene; Stabel, Henriette Holm.

    Ergoterapi ved Kognitive Dysfunktioner. København : Munksgaard , 2020. s. 79-100.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  24. Udgivet

    Sår - baggrund, diagnose og behandling : Venøse bensår. / Høgh, Annette.

    3 udg. Munksgaard, 2020. 10 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

  25. Udgivet

    The intimate vaginal hygiene practice correlates with the vaginal microbiota : an observational study of 328 in vitro fertilization (IVF) patients. / Jensen, K. Rosenstand; Humaidan, P.; Elbaek, H. O. et al.

    I: Human Reproduction, Bind 35, Nr. Suppl.1, P-726, 2020, s. 1468.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  26. Udgivet

    Younger Age Increases Risk of Self-reported Affective and Cognitive Sequelae Six Months Post Cardiac Arrest. / Evald, Lars; Brønnick, Kolbjørn; Duez, Christophe Henri Valdemar et al.

    I: Circulation, Bind 142, Nr. Suppl_4, 316, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  27. Udgivet

    Erratum : ESHRE guideline: ovarian stimulation for IVF/ICSI. / ESHRE Guideline Group on Ovarian Stimulation; Bosch, Ernesto; Broer, Simone et al.

    I: Human reproduction open, Bind 2020, Nr. 4, 2020, s. hoaa067.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  28. Udgivet

    Optimizing psychiatric care during the COVID-19 pandemic. / Moesmann Madsen, Michael; Dines, David; Hieronymus, Fredrik.

    I: Acta Psychiatrica Scandinavica, Bind 142, Nr. 1, 07.2020, s. 70-71.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  29. E-pub ahead of print

    Response to 'Correspondence on 'Impact of rheumatoid arthritis on major cardiovascular events in patients with and without coronary artery disease" by Jong et al. / Løgstrup, Brian Bridal; Olesen, Kevin Kris Warnakula; Masic, Dzenan et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, 02.11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  30. Udgivet

    New vascular guidelines for treating acute and chronic limb-threatening ischaemia. / Lindholt, J. S.; Cassimjee, I.; Monareng, T. T. et al.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 3, 02.2020, s. 165-166.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  31. Udgivet

    One-year progression of erosive disease in patients with anti-citrullinated peptide antibodies and arthralgia. / Keller, Kresten Krarup; Thomsen, Jesper S; Stengaard-Pedersen, Kristian et al.

    I: Joint Bone Spine, Bind 87, Nr. 2, 03.2020, s. 181-183.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  32. Udgivet

    Évolution à un an de la maladie érosive chez des patients arthralgiques ayant des anticorps anti-peptides cycliques citrullinés. / Keller, Kresten K.; Thomsen, Jesper S.; Stengaard-Pedersen, Kristian et al.

    I: Revue du Rhumatisme (Edition Francaise), Bind 87, Nr. 5, 10.2020, s. 409-411.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  33. Udgivet

    Corrigendum to : Vaginal Microbiota and In Vitro Fertilization Outcomes: Development of a Simple Diagnostic Tool to Predict Patients at Risk of a Poor Reproductive Outcome. / Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Elbaek, Helle Olesen et al.

    I: The Journal of Infectious Diseases, Bind 221, Nr. 9, 2020, s. 1565-1566.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  34. Udgivet

    Research and business – the yin and yang in modern medicine. / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 5, 05.2020, s. 613-616.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  35. Udgivet

    Response to ''To switch or not to switch' : the missing piece in the puzzle of biosimilar literature?' by Scherlinger et al. / Glintborg, Bente; Loft, Anne Gitte; Omerovic, Emina et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 79, Nr. 4, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskning

  36. Udgivet

    When to pull the trigger in nonazoospermic infertile men undergoing intracytoplasmic sperm injection? / Esteves, Sandro; Lewis, Sheena.

    I: Asian Journal of Andrology, Bind 22, Nr. 4, 07.2020, s. 439-440.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  37. Udgivet

    Corrigendum to Use of skeletal-related events preventive agents in patients with solid tumours and bone metastases in central Denmark : Ann Oncol 2019; 30 suppl. 5: v731, abstr. 1793P (Annals of Oncology (2019) 30(S5) (v731), (S0923753419599252), (10.1093/annonc/mdz265.039)). / Boysen, A. K.; Andersen, I. T.; Acquavella, J. et al.

    I: Annals of Oncology, Bind 31, Nr. 3, 03.2020, s. 443.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  38. Udgivet

    Disorders of Consciousness: An embedded ethnographic approach to uncovering the specific influence of functional neurodiagnostics of consciousness in surrogate decision making. / Andersen, Lise Marie; Boelsbjerg, Hanne Bess; Høybye, Mette Terp.

    I: Neuroethics, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  39. Udgivet

    COVID-19 and assisted reproductive technology services : repercussions for patients and proposal for individualized clinical management. / Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Orvieto, Raoul et al.

    I: Reproductive biology and endocrinology : RB&E, Bind 18, 45, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  40. Udgivet

    The Diversity of Pediatric Residency Programs across Europe: Admission Procedures, Curricula and Duration of Courses. / Meric, Ruya; Stone, Roy Gavin; Lupu, Vasile Valeriu et al.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 222, 01.07.2020, s. 266-268.e1.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLeder

  41. Udgivet

    The Diversity of Pediatric Residency Programs across Europe: Quality Assurance of Training, Night Shifts, and Wages. / Meric, Ruya; Stone, Roy Gavin; Lupu, Vasile Valeriu et al.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 226, 11.2020, s. 319-320.e2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLeder

  42. Udgivet

    Phospholipase C zeta and oocyte activation defects : moving toward the objective identification of patients eligible for artificial oocyte activation. / Figueira, Rita Cássia S.; Esteves, Sandro C.

    I: Fertility and Sterility, Bind 114, Nr. 1, 07.2020, s. 77-78.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederpeer review

  43. Udgivet

    Ovarian reserve tests : Are they only a quantitative measure? / Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Conforti, Alessandro.

    I: Fertility and Sterility, Bind 113, Nr. 4, 04.2020, s. 761-762.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederpeer review

  44. Udgivet

    Drugs during cardiopulmonary resuscitation. / Vallentin, Mikael F; Granfeldt, Asger; Holmberg, Mathias J et al.

    I: Current Opinion in Critical Care, Bind 26, Nr. 3, 2020, s. 242-250.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  45. Udgivet

    Managing employees' depression from the employees', co-workers' and employers' perspectives. An integrative review. / Thisted, Cecilie Nørby; Labriola, Merete; Nielsen, Claus Vinther et al.

    I: Disability and Rehabilitation, Bind 42, Nr. 4, 02.2020, s. 445-459.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  46. Udgivet

    Clinical utility of freeze-all approach in ART treatment : A mini-review. / Sciorio, Romualdo; Esteves, Sandro C.

    I: Cryobiology, Bind 92, 2020, s. 9-14.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  47. Udgivet

    Effect of Self-Management Support for Elderly People Post-Stroke : A Systematic Review. / Pedersen, Sedsel Kristine Stage; Lillelund, Susanne; Stabel, Henriette Holm et al.

    I: Geriatrics, Bind 5, Nr. 2, 38, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  48. Udgivet

    Educational interventions to improve outcomes in patients with atrial fibrillation-a systematic review. / Palm, Pernille; Qvist, Ina; Rasmussen, Trine Bernholdt et al.

    I: International Journal of Clinical Practice, Bind 74, Nr. 11, e13629, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  49. Udgivet

    18F-Fluorodeoxyglucose PET/Computed Tomography in the Diagnosis and Monitoring of Giant Cell Arteritis. / Nielsen, Berit Dalsgaard; Gormsen, Lars Christian.

    I: PET Clinics, Bind 15, Nr. 2, 2020, s. 135-145.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  50. Udgivet

    Measurement properties of performance-based instruments to assess mental function during activity and participation in traumatic brain injury : A systematic review. / Kristensen, Lola Qvist; Muren, Marie Almkvist; Petersen, Annemette Krintel et al.

    I: Scandinavian Journal of Occupational Therapy, Bind 27, Nr. 3, 04.2020, s. 168-183.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  51. Udgivet

    High-Resolution Peripheral Quantitative Computed Tomography for Bone Evaluation in Inflammatory Rheumatic Disease. / Klose-Jensen, Rasmus; Tse, Justin J.; Keller, Kresten Krarup et al.

    I: Frontiers in Medicine, Bind 7, 337, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  52. Udgivet

    Prevalence of lumbar spinal stenosis in general and clinical populations : a systematic review and meta-analysis. / Jensen, Rikke Krüger; Jensen, Tue Secher; Koes, Bart et al.

    I: European Spine Journal, Bind 29, Nr. 9, 09.2020, s. 2143-2163.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  53. Udgivet

    Body mass and atrial fibrillation risk : Status of the epidemiology concerning the influence of fat versus lean body mass. / Fenger-Grøn, Morten; Vinter, Nicklas; Frost, Lars.

    I: Trends in Cardiovascular Medicine, Bind 30, Nr. 4, 05.2020, s. 205-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  54. Udgivet

    An update on clinical and surgical interventions to reduce sperm DNA fragmentation in infertile men. / Esteves, Sandro C.; Santi, Daniele; Simoni, Manuela.

    I: Andrology, Bind 8, Nr. 1, 12724, 01.2020, s. 53-81.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  55. Udgivet

    Gonadotropin-releasing hormone agonist ovulation trigger—beyond OHSS prevention. / Castillo, Juan Carlos; Haahr, Thor; Martínez-Moya, María et al.

    I: Upsala Journal of Medical Sciences, Bind 125, Nr. 2, 05.2020, s. 138-143.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  56. Udgivet

    The Future of Cryopreservation in Assisted Reproductive Technologies. / Bosch, Ernesto; De Vos, Michel; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 67, 02.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  57. Udgivet

    Predictors of surgical sperm retrieval in non-obstructive azoospermia : summary of current literature. / Arshad, Muhammad A.; Majzoub, Ahmad; Esteves, Sandro C.

    I: International Urology and Nephrology, Bind 52, Nr. 11, 11.2020, s. 2015-2038.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  58. Udgivet

    Antithyroid drugs and birth defects. / Andersen, Stine Linding; Andersen, Stig.

    I: Thyroid Research, Bind 13, 11, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  59. Udgivet

    Novel physiology and definition of poor ovarian response : clinical recommendations. / Abu-Musa, Antoine; Haahr, Thor; Humaidan, Peter.

    I: International Journal of Molecular Sciences , Bind 21, Nr. 6, 2110, 03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  60. Udgivet

    The associations of acceptance with quality of life and mental health following spinal cord injury : a systematic review. / Aaby, Anders; Ravn, Sophie Lykkegaard; Kasch, Helge et al.

    I: Spinal Cord, Bind 58, Nr. 2, 02.2020, s. 130-148.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  61. Udgivet

    Low biomass microbiota in the upper genital tract of reproductive age women : fact or fiction? / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Altmäe, Signe et al.

    I: Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials, Bind 19, 41, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterpeer review

  62. Udgivet

    Hospital contacts due to hepatobiliary adverse events in >5000 patients with inflammatory joint disease treated with originator or biosimilar etanercept (SB4): an observational nationwide study applying linkage between DANBIO and national registries. / Glintborg, Bente; Georgiadis, Stylianos; Loft, Anne Gitte Rasmussen et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 79, Nr. 6, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterpeer review

  63. Udgivet

    Serum progesterone levels on day of embryo transfer in frozen embryo transfer cycles—the truth lies in the detail. / Alsbjerg, Birgit; Labarta, Elena; Humaidan, Peter.

    I: Journal of Assisted Reproduction and Genetics, Bind 37, Nr. 8, 2020, s. 2045-2046.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterpeer review

  64. Udgivet

    ESHRE guideline : ovarian stimulation for IVF/ICSI†. / The Eshre Guideline Group On Ovarian Stimulation; Bosch, Ernesto; Broer, Simone et al.

    I: Human reproduction open, Bind 2020, Nr. 2, hoaa009, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Safety and efficacy of non-steroidal anti-inflammatory drugs to reduce ileus after colorectal surgery. / EuroSurg Collaborative.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 2, 01.2020, s. e161-e169.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    Safety of hospital discharge before return of bowel function after elective colorectal surgery. / EuroSurg Collaborative.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 5, 04.2020, s. 552-559.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    Timing of nasogastric tube insertion and the risk of postoperative pneumonia : an international, prospective cohort study. / EuroSurg Collaborative.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2288-2297.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    Spatiotemporal dynamics of brightness coding in human visual cortex revealed by the temporal context effect. / Zhou, Hao; Davidson, Matthew; Kok, Peter et al.

    I: NeuroImage, Bind 205, 116277, 01.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Comorbidity and risk of venous thromboembolism after hospitalization for first-time myocardial infarction : A population-based cohort study. / Würtz, Morten; Grove, Erik Lerkevang; Corraini, Priscila et al.

    I: Journal of Thrombosis and Haemostasis, Bind 18, Nr. 8, 08.2020, s. 1974-1985.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Detecting peripheral motor nervous system involvement in chronic spinal cord injury using two novel methods : MScanFit MUNE and muscle velocity recovery cycles. / Witt, A.; Fuglsang-Frederiksen, A.; Finnerup, N. B. et al.

    I: Clinical Neurophysiology, Bind 131, Nr. 10, 10.2020, s. 2383-2392.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Neurofilament light chain as a biomarker for brain metastases. / Winther‐Larsen, Anne; Hviid, Claus Vinter Bødker; Meldgaard, Peter et al.

    I: Cancers, Bind 12, Nr. 10, 2852, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    The ABO Locus is Associated with Increased Fibrin Network Formation in Patients with Stable Coronary Artery Disease. / Winther-Larsen, Anne; Christiansen, Morten Krogh; Larsen, Sanne Bøjet et al.

    I: Thrombosis and Haemostasis, Bind 120, Nr. 9, 2020, s. 1248-1256.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Incidence and prevalence of microscopic colitis between 2001 and 2016 : A Danish nationwide cohort study. / Weimers, Petra; Ankersen, Dorit Vedel; Lophaven, Søren et al.

    I: Journal of Crohn's & colitis, Bind 14, Nr. 12, 12.2020, s. 1717-1723.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Atypical manifestations of COVID-19 in general practice : a case of gastrointestinal symptoms. / Wahab, Sardam Faraidon; Løgstrup, Brian Bridal.

    I: BMJ Case Reports, Bind 13, Nr. 8, e237520, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Determinants of the hCG Concentration in the Early Luteal Phase After Final Maturation of Follicles With Bolus Trigger of Recombinant hCG. / Vuong, Lan N.; Pham, Toan D.; Ho, Vu N.A. et al.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 137, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    The early luteal hormonal profile in IVF patients triggered with hCG. / Vuong, Lan N; Ho, Tuong M; Pham, Toan D et al.

    I: Human Reproduction, Bind 35, Nr. 1, 01.2020, s. 157-166.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    The effect of intra-ovarian androgen priming on ovarian reserve parameters in Bologna poor responders. / Vuong, Lan Ngoc; Ho, Tuong M; Ha, Anh N et al.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 2, 02.2020, s. 223-228.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Role for machine learning in sex-specific prediction of successful electrical cardioversion in atrial fibrillation? / Vinter, Nicklas; Frederiksen, Anne Sofie; Albertsen, Andi Eie et al.

    I: Open Heart, Bind 7, e001297 , 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. Udgivet

    Trends in excess mortality associated with atrial fibrillation over 45 years (Framingham Heart Study) : community based cohort study. / Vinter, Nicklas; Huang, Qiuxi; Fenger-Grøn, Morten et al.

    I: B M J, Bind 370, m2724, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Twenty-year time trends in use of evidence-based heart failure drug therapy in Denmark. / Vinter, Nicklas; Jensen, Martin; Skjøth, Flemming et al.

    I: Basic & Clinical Pharmacology & Toxicology, Bind 127, Nr. 1, 07.2020, s. 30-38.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Nature-based rehabilitation for adults with acquired brain injury : a scoping review. / Vibholm, Anne Pernille; Christensen, Jeanette Reffstrup; Pallesen, Hanne.

    I: International Journal of Environmental Health Research, Bind 30, Nr. 6, 12.2020, s. 661-676.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Global Research Alliance N2O chamber methodology guidelines : Flux calculations. / Venterea, Rodney T.; Petersen, Søren O.; de Klein, Cecile A.M. et al.

    I: Journal of Environmental Quality, Bind 49, Nr. 5, 09.2020, s. 1141-1155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Value of Routine Flexible Sigmoidoscopy and Potential Predictive Factors for Colonic Ischemia after Open Ruptured Abdominal Aortic Aneurysm Repair. / Urbonavicius, Sigitas; Feuerhake, Ingrid Luise; Srinanthalogen, Reshaabi et al.

    I: Medicina, Bind 56, Nr. 5, 229, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Effect of extended scope physiotherapists assessments in orthopaedic diagnostic setting : a systematic review. / Trøstrup, J; Juhl, Carsten B; Mikkelsen, L R.

    I: Physiotherapy, Bind 108, 09.2020, s. 120-128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    No-need-to-see-forløb for binyreincidentalomer. / Trolle, Christian; Shukla, Atul; Alstrup, Kirsten et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 36, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Characteristics in a traumatic spinal cord injury population. / Thygesen, Mathias Moller; Jonsson, Anette Bach; Rasmussen, Mikkel Mylius et al.

    I: Danish Medical Bulletin (Online), Bind 67, Nr. 4, 09190490, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    Identifying and prioritising technical procedures for simulation-based curriculum in paediatrics: a Delphi-based general needs assessment. / Thim, Signe; Nayahangan, Leizl Joy; Paltved, Charlotte et al.

    I: BMJ paediatrics open, Bind 4, Nr. 1, e000697, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Feasibility of Opportunistic Screening for Low Thoracic Bone Mineral Density in Patients Referred for Routine Cardiac CT. / Therkildsen, Josephine; Winther, Simon; Nissen, Louise et al.

    I: Journal of Clinical Densitometry, Bind 23, Nr. 1, 2020, s. 117-127.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Thoracic Bone Mineral Density Derived from Cardiac CT Is Associated with Greater Fracture Rate. / Therkildsen, Josephine; Nissen, Louise; Jørgensen, Hanne S. et al.

    I: Radiology, Bind 296, Nr. 3, 09.2020, s. 499-508.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet
  91. Udgivet

    Association of aortic valve calcification and vitamin K antagonist treatment. / Sønderskov, Pernille Stegemejer; Lindholt, Jes Sandal; Hallas, Jesper et al.

    I: European Heart Journal Cardiovascular Imaging, Bind 21, Nr. 7, 07.2020, s. 718-724.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Relationship between biochemical and symptomatic hypoglycemia after RYGB. Responses to a mixed meal test : a case-control study. / Søeby, Mette; Nielsen, Joan B; Pedersen, Steen B et al.

    I: Surgery for Obesity and Related Diseases, Bind 16, Nr. 9, 09.2020, s. 1179-1185.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Clinimetrics: The Scandinavian Stroke Scale. / Stubbs, Peter William; Mortensen, Jesper.

    I: Journal of Physiotherapy, Bind 66, Nr. 2, 04.2020, s. 132.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. Udgivet

    Freeze-all versus fresh blastocyst transfer strategy during in vitro fertilisation in women with regular menstrual cycles : multicentre randomised controlled trial. / Stormlund, Sacha; Sopa, Negjyp; Zedeler, Anne et al.

    I: B M J, Bind 370, m2519, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    Outcomes following discectomy for lumbar disc herniation in patients with substantial back pain. / Sorensen, Simon Thorbjorn; Bech-Azeddine, Rachid; Fruensgaard, Soren et al.

    I: Journal of Neurosurgery, Bind 33, Nr. 5, 11.2020, s. 623-626.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Different Caregiver, different callaboration. / Smidt, Helle Rønn; Shim, Janet K. ; Fitzsimmons, Amber et al.

    I: Journal of Social, Behavioral, and Health Sciences, Bind 14, Nr. 1, 04.2020, s. 68-86.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Renin-angiotensin system blockers and 1-year mortality in patients with post-operative acute kidney injury. / Slagelse, Charlotte; Gammelager, Henrik; Iversen, Lene H. et al.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 9, 10.2020, s. 1262-1269.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Lengthening of magnetically controlled growing rods caused minimal pain in 25 children : pain assessment with FPS-R, NRS, and r-FLACC. / Skov, Simon Toftgaard; Bünger, Cody; Li, Haisheng et al.

    I: Spine Deformity, Bind 8, Nr. 4, 08.2020, s. 763-770.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    New growth rod concept provides three dimensional correction, spinal growth, and preserved pulmonary function in early-onset scoliosis. / Skov, Simon Toftgaard; Haisheng, Li; Hansen, Ebbe Stender et al.

    I: International Orthopaedics, Bind 44, Nr. 9, 2020, s. 1773-1783.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    Carfilzomib, Elotuzumab and Dexamethasone for Relapsed or Refractory Myeloma Patients. / Silvennoinen, Raija Helena ; Nahi, Hareth; Anttila, Pekka et al.

    I: Blood, Bind 136, Nr. Supplement 1 , 20, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Epilepsy after severe traumatic brain injury : frequency and injury severity. / Siig Hausted, Hanna; Nielsen, Jørgen F.; Odgaard, Lene.

    I: Brain Injury, Bind 34, Nr. 7, 2020, s. 889-894.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste