Aarhus Universitets segl
  1. 2020
  2. Udgivet

    Diffuse central sensitization in low back patients : A secondary analysis of cross-sectional data including tender point examination and magnetic resonance imaging of the lumbar spine. / Jensen, Ole Kudsk; Nielsen, Claus Vinther; Stengaard-Pedersen, Kristian.

    I: Medicine, Bind 99, Nr. 38, 18.09.2020, s. e22198.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Initial Blood Pressure is Important for Long-term Outcome after Traumatic Spinal Cord Injury. / Jensen, Mette Haldrup; Dyrskog, Stig D; Thygesen, Mathias et al.

    I: Journal of Neurosurgery: Spine, Bind 33, Nr. 2, 08.2020, s. 256–260.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Prevalence of lumbar spinal stenosis in general and clinical populations : a systematic review and meta-analysis. / Jensen, Rikke Krüger; Jensen, Tue Secher; Koes, Bart et al.

    I: European Spine Journal, Bind 29, Nr. 9, 09.2020, s. 2143-2163.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  5. Udgivet

    The intimate vaginal hygiene practice correlates with the vaginal microbiota : an observational study of 328 in vitro fertilization (IVF) patients. / Jensen, K. Rosenstand; Humaidan, P.; Elbaek, H. O. et al.

    I: Human Reproduction, Bind 35, Nr. Suppl.1, P-726, 2020, s. 1468.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  6. Udgivet

    Gut Mucosal Gene Expression and Metabolic Changes After Roux-en-Y Gastric Bypass Surgery. / Jorsal, Tina; Christensen, Marie M.; Mortensen, Brynjulf et al.

    I: Obesity, Bind 28, Nr. 11, 11.2020, s. 2163-2174.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Optimizing heart failure treatment following cardiac resynchronization therapy. / Jorsal, Anders; Pryds, Kasper; McMurray, John J V et al.

    I: Clinical Research in Cardiology, Bind 109, Nr. 5, 05.2020, s. 638-645.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Bilateral dacryocystitis complicated by unilateral retrobulbar abscess in a five-week-old infant. / Juul-Dam, Marianne; Laursen, Clara; Wiboe, Linda et al.

    I: Orbit, Bind 39, Nr. 3, 2020, s. 209-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Relationship between a uterine fibroid diagnosis and the risk of adverse obstetrical outcomes : a cohort study. / Karlsen, Kamilla; Schiøler Kesmodel, Ulrik; Mogensen, Ole et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 2, e032104, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Uterine fibroids increase time to pregnancy : a cohort study. / Karlsen, Kamilla; Mogensen, Ole; Humaidan, Peter et al.

    I: European Journal of Contraception and Reproductive Health Care, Bind 25, Nr. 1, 02.2020, s. 37-42.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Alcohol Intake and Growth Rate of Abdominal Aortic Aneurysms in Men – Results of a Prospective Population - Based Cohort Study of a Randomized Screening Trial. / Kavaliuniate, Egle ; Kristensen, Katrine Lawaetz; Dahl, Marie et al.

    I: Annals of Vascular Medicine & Research, Bind 7, Nr. 2, 1104, 05.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    One-year progression of erosive disease in patients with anti-citrullinated peptide antibodies and arthralgia. / Keller, Kresten Krarup; Thomsen, Jesper S; Stengaard-Pedersen, Kristian et al.

    I: Joint Bone Spine, Bind 87, Nr. 2, 03.2020, s. 181-183.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  13. Udgivet

    Évolution à un an de la maladie érosive chez des patients arthralgiques ayant des anticorps anti-peptides cycliques citrullinés. / Keller, Kresten K.; Thomsen, Jesper S.; Stengaard-Pedersen, Kristian et al.

    I: Revue du Rhumatisme (Edition Francaise), Bind 87, Nr. 5, 10.2020, s. 409-411.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  14. Udgivet

    Effect of whey protein supplementation on sperm quality and fertility in male mice. / Ketheeswaran, Shathmigha; Pors, Susanne Elisabeth; Zuniga Jara, Lenin Arturo et al.

    I: Food and Chemical Toxicology, Bind 141, 111366, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Long-term patient-important outcomes after septic shock : A protocol for 1-year follow-up of the CLASSIC trial. / Kjaer, Maj-Brit N; Meyhoff, Tine S; Madsen, Martin B et al.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 3, 03.2020, s. 410-416.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Well-being of women referred due to suspected side effects after human papilloma virus vaccination. / Kjaer, Jeannett; Jensen, Tina S.; Rolving, Nanna et al.

    I: Danish Medical Journal, Bind 67, Nr. 6, A12190735, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    First-Hand Experience of Severe Dysphagia Following Brainstem Stroke : Two Qualitative Cases. / Kjaersgaard, Annette; Pallesen, Hanne.

    I: Geriatrics, Bind 5, Nr. 1, 15, 04.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    A retrospective study of 251 patients admitted to a multidisciplinary, neurorehabilitation unit with intensive care unit capabilities. / Kjeldsen, Simon; Søndergaard, Søren; Mikkelsen, Lone Ramer et al.

    I: Disability and Rehabilitation, Bind 42, Nr. 4, 02.2020, s. 528-535.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Changes in rest-activity cycles in patients with severe acquired brain injury during early rehabilitation. / Kjeldsen, Simon; Andersen, Ole Kæseler; Nielsen, Jørgen Feldbæk et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  20. Udgivet

    Well-being of women referred due to suspected side effects after HPV vaccination. / Kjær, Jeannett; Storgaard, Tina; Rolving, Nanna et al.

    I: Danish Medical Journal, Bind 67, Nr. 6, A12190735, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Validation of the Danish Colorectal Cancer Group (DCCG.dk) database - on behalf of the Danish Colorectal Cancer Group. / Klein, Mads F; Gögenur, Ismail; Ingeholm, Peter et al.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2057-2067.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Colonic motility in patients with type 1 diabetes and gastrointestinal symptoms. / Klinge, Mette Winther; Haase, Anne-Mette; Mark, Esben Bolvig et al.

    I: Neurogastroenterology and Motility, Bind 32, Nr. 12, e13948, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    High-Resolution Peripheral Quantitative Computed Tomography for Bone Evaluation in Inflammatory Rheumatic Disease. / Klose-Jensen, Rasmus; Tse, Justin J.; Keller, Kresten Krarup et al.

    I: Frontiers in Medicine, Bind 7, 337, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  24. Udgivet

    Histomorphometric case-control study of subarticular osteophytes in patients with osteoarthritis of the hip. / Klose-Jensen, Rasmus; Nielsen, Andreas Wiggers; Hartlev, Louise Brøndt et al.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 21, Nr. 1, 653, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    The Danish Chiropractic Low Back Pain Cohort (ChiCo) : Description and Summary of an Available Data Source for Research Collaborations. / Kongsted, Alice; Nielsen, Orla Lund; Christensen, Henrik Wulff et al.

    I: Clinical epidemiology, Bind 12, 2020, s. 1015-1027.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Gastroenterologiske symptomer hos patienter med diabetes. / Kornum, Ditte Smed; Klinge, Mette Winther; Fassov, Janne et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 49, V06200462, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Effect of Repetitive Transcranial Magnetic Stimulation on Altered Perception of One´s Own Face. / Kothari, Simple F.; Dagsdóttir, Lilja Kristin; Kothari, Mohit et al.

    I: Brain Stimulation, Bind 13, Nr. 3, 05.2020, s. 554-561.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Oral health : something to worry about in individuals with acquired brain injury? / Kothari, Simple F.; Nascimento, Gustavo G.; Jakobsen, Mille Bugslag et al.

    I: Brain Injury, Bind 34, Nr. 9, 2020, s. 1264-1269.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Measurement properties of performance-based instruments to assess mental function during activity and participation in traumatic brain injury : A systematic review. / Kristensen, Lola Qvist; Muren, Marie Almkvist; Petersen, Annemette Krintel et al.

    I: Scandinavian Journal of Occupational Therapy, Bind 27, Nr. 3, 04.2020, s. 168-183.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  30. Udgivet

    Effect of 12 weeks continuous positive airway pressure on day and night arterial stiffness and blood pressure in patients with type 2 diabetes and obstructive sleep apnea : A randomized controlled trial. / Krogager, Christoffer; Banghøj, Anne Margareta; Poulsen, Per L et al.

    I: Journal of Sleep Research, Bind 29, Nr. 4, e12978, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Clinical Value of Ultrasonographic Assessment in Lateral Epicondylitis Versus Asymptomatic Healthy Controls. / Krogh, Thøger P.; Fredberg, Ulrich; Ammitzbøll, Christian et al.

    I: American Journal of Sports Medicine, Bind 48, Nr. 8, 2020, s. 1873-1883.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Feasibility and safety of 4 weeks of blood flow-restricted exercise in an individual with tetraplegia and known autonomic dysreflexia : a case report. / Krogh, Søren; Jønsson, Anette B; Vibjerg, Jørgen et al.

    I: Spinal Cord Series and Cases, Bind 6, Nr. 1, 83, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Palliation of chronic breathlessness with morphine in patients with fibrotic interstitial lung disease - a randomised placebo-controlled trial. / Kronborg-White, Sissel; Andersen, Charlotte Uggerhøj; Kohberg, Charlotte et al.

    I: Respiratory Research, Bind 21, Nr. 1, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Contemporary lipid clinic and achievements in low-density lipoprotein-cholesterol reductions in very high-risk patients. / Larsen, Jens V; Martinsen, Morten H; Mortensen, Martin B et al.

    I: Danish Medical Journal, Bind 68, Nr. 1, A08200610, 22.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Trends in preadmission oral anticoagulant use and clinical outcome in atrial fibrillation patients admitted with acute stroke in Denmark. / Larsen, Laura Kathrine; Ovesen, Christian Aavang; Frost, Lars et al.

    I: European heart journal. Quality of care & clinical outcomes, Bind 6, Nr. 2, 04.2020, s. 112-120.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Kontrolforløb af patienter med diffust storcellet B-celle lymfom (DLBCL) efter afsluttet primær behandling: Retrospektiv undersøgelse af planlagte kontrollers rolle i detektion af relaps. / Lassen, Therese; Gang, Anne O; von Heymann, Anne et al.

    2020. Abstract fra Dansk Hæmatologisk selskabsårsmøde.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  37. Udgivet

    Early normalization of reduced urea synthesis capacity after direct-acting antiviral therapy in hepatitis C cirrhosis. / Laursen, Tea Lund; Sandahl, Thomas Damgaard; Kazankov, Konstantin et al.

    I: American Journal of Physiology: Gastrointestinal and Liver Physiology, Bind 319, Nr. 2, 08.2020, s. G151-G156.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Time-dependent improvement of liver inflammation, fibrosis and metabolic liver function after successful direct-acting antiviral therapy of chronic hepatitis C. / Laursen, Tea Lund; Siggaard, Cecilie Brøckner; Kazankov, Konstantin et al.

    I: Journal of Viral Hepatitis, Bind 27, Nr. 1, 01.2020, s. 28-35.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    High plasma microfibrillar-associated protein 4 is associated with reduced surgical repair in abdominal aortic aneurysms. / Lindholt, Jes Sanddal; Madsen, Mathilde; Kirketerp-Møller, Katrine Lindequist et al.

    I: Journal of Vascular Surgery, Bind 71, Nr. 6, 06.2020, s. 1921-1929.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    New vascular guidelines for treating acute and chronic limb-threatening ischaemia. / Lindholt, J. S.; Cassimjee, I.; Monareng, T. T. et al.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 3, 02.2020, s. 165-166.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  41. Udgivet

    Survival, Prevalence, Progression and Repair of Abdominal Aortic Aneurysms : Results from Three Randomised Controlled Screening Trials Over Three Decades. / Lindholt, Jes S; Diederichsen, Axel C; Rasmussen, Lars M et al.

    I: Clinical epidemiology, Bind 12, 2020, s. 95-103.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Eosinophils improve cardiac function after myocardial infarction. / Liu, Jing; Yang, Chongzhe; Liu, Tianxiao et al.

    I: Nature Communications, Bind 11, 6396, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet
  44. Udgivet
  45. Udgivet

    Therapists´ perceptions of upper limb prediction algorithms after stroke –barriers and facilitators for clinical implementation. / Lundquist, Camilla; Pallesen, Hanne; Tjørnhøj-Thomsen, Tine et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  46. Udgivet

    Therapists´ perceptions of upper limb prediction algorithms after stroke –barriers and facilitators for clinical implementation. / Lundquist, Camilla; Pallesen, Hanne; Tjørnhøj-Thomsen, Tine et al.

    2020. Abstract fra 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  47. E-pub ahead of print

    Træning af arm og håndfunktion efter apopleksi. / Lundquist, Camilla; kiær, camilla.

    I: Fysioterapeuten, 25.06.2020, s. 38-45.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  48. Udgivet

    from research to clinical practice. The PREP2 algorithm for prediction of ul function in patients with stroke. / Lundquist, Camilla; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Brunner, Iris.

    2020. Poster session præsenteret ved European Congress of Neurorehabilitation, Budapest, Ungarn.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  49. Udgivet

    Impact of rheumatoid arthritis on major cardiovascular events in patients with and without coronary artery disease. / Løgstrup, Brian Bridal; Olesen, Kevin Kris Warnakula; Masic, Dzenan et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 79, Nr. 9, 09.2020, s. 1182-1188.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. E-pub ahead of print

    Response to 'Correspondence on 'Impact of rheumatoid arthritis on major cardiovascular events in patients with and without coronary artery disease" by Jong et al. / Løgstrup, Brian Bridal; Olesen, Kevin Kris Warnakula; Masic, Dzenan et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, 02.11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  51. Udgivet

    General practitioner attendance in proximity to hpv vaccination : A nationwide, register-based, matched case–control study. / Lützen, Tina Hovgaard; Rask, Charlotte Ulrikka; Plana-Ripoll, Oleguer et al.

    I: Clinical epidemiology, Bind 12, 2020, s. 929-939.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    The temporality of uncertainty in decision-making and treatment of severe brain injury. / Mathiasen, Mia Krogager; Jørgensen, Lene Bastrup; From, Mette et al.

    I: PLOS ONE, Bind 15, Nr. 10, e0238506, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    The Diversity of Pediatric Residency Programs across Europe: Admission Procedures, Curricula and Duration of Courses. / Meric, Ruya; Stone, Roy Gavin; Lupu, Vasile Valeriu et al.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 222, 01.07.2020, s. 266-268.e1.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLeder

  54. Udgivet

    The Diversity of Pediatric Residency Programs across Europe: Quality Assurance of Training, Night Shifts, and Wages. / Meric, Ruya; Stone, Roy Gavin; Lupu, Vasile Valeriu et al.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 226, 11.2020, s. 319-320.e2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLeder

  55. Udgivet

    Optimizing psychiatric care during the COVID-19 pandemic. / Moesmann Madsen, Michael; Dines, David; Hieronymus, Fredrik.

    I: Acta Psychiatrica Scandinavica, Bind 142, Nr. 1, 07.2020, s. 70-71.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  56. Udgivet

    Adressering af seksualitet kræver vedholdende fokus. / Mortensen, Rikke Bælum ; Føns, Sabrina ; Munch, Rikke Steentoft et al.

    I: Fag og Forskning, Nr. 2, 18.05.2020, s. 36- 41.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  57. Udgivet

    Construct and content validity of the Functional Oral Intake Scale; Analyses from a cohort of patients with acquired brain injury. / Mortensen, Jesper; Pedersen, Asger Roer; Nielsen, Jørgen Feldbæk et al.

    I: Brain Injury, Bind 34, Nr. 9, 2020, s. 1257-1263.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Using Routinely Gathered Clinical Data to Develop a Prognostic Online Tool for Decannulation in Subjects With Acquired Brain Injury. / Mortensen, Jesper; Kjeldsen, Simon; Honoré, Helene et al.

    I: Respiratory Care, Bind 65, Nr. 11, 11.2020, s. 1678-1686.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Use of genetic testing for hypolactasia trait in the North Denmark Region. / Mørk, Morten; Andersen, Stine Linding; Pedersen, Inge Søkilde et al.

    I: Scandinavian Journal of Gastroenterology, Bind 55, Nr. 9, 09.2020, s. 1012-1018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    Ensuring Competency in Open Aortic Aneurysm Repair - Development and Validation of a New Assessment Tool. / Nayahangan, Leizl J.; Lawaetz, Jonathan; Strøm, Michael et al.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 59, Nr. 5, 05.2020, s. 767-774.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    18F-Fluorodeoxyglucose PET/Computed Tomography in the Diagnosis and Monitoring of Giant Cell Arteritis. / Nielsen, Berit Dalsgaard; Gormsen, Lars Christian.

    I: PET Clinics, Bind 15, Nr. 2, 2020, s. 135-145.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  62. Udgivet

    Akut appendicitis efter koloskopi. / Nielsen, Anders Bo; Kristensen, Tobias Kielsgaard; Arsic, Ivan et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, V08200600, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    An Iliopsoas Plane Block does not Cause Motor Blockade : a Blinded Randomized Volunteer Trial. / Nielsen, Niels D; Madsen, Merete N; Østergaard, Helle K et al.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 3, 2020, s. 368-377.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Diagnostic accuracy of ultrasound for detecting large-vessel giant cell arteritis using FDG PET/CT as the reference. / Nielsen, Berit Dalsgaard; Hansen, Ib Tønder; Keller, Kresten Krarup et al.

    I: Rheumatology (Oxford, England), Bind 59, Nr. 8, 08.2020, s. 2062-2073.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Identifying elderly patients at risk of readmission after discharge from a short-stay unit in the emergency department using performance-based tests of daily activities. / Nielsen, Louise Moeldrup; Maribo, Thomas; Kirkegaard, Hans et al.

    I: BMC Geriatrics, Bind 20, 217, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    Undersøgelse af organisatorisk Sundhedskompetence - et pilotprojekt. / Nielsen, Susanne Nygaard; Andersen, Anne Bendix; Kolbæk, Raymond et al.

    2020. Poster session præsenteret ved Forskertræf på HE Midt, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  67. Udgivet

    Implementation of coronary computed tomography angiography as nationally recommended first-line test in patients with suspected chronic coronary syndrome : impact on the use of invasive coronary angiography and revascularization. / Nissen, Louise; Winther, Simon; Schmidt, Morten et al.

    I: European Heart Journal Cardiovascular Imaging, Bind 21, Nr. 12, 12.2020, s. 1353-1362.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    Cohort profile : Design and implementation of the Danish Physiotherapy Research Database for patients receiving primary care with chronic disease. / Næss-Schmidt, Erhard; de Vos Andersen, Nils-Bo; Christiansen, David Høyrup et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 11, e040207, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Daily activity and functional performance in people with chronic disease: A cross-sectional study. / Næss-Schmidt, Erhard; Pedersen, Asger Roer; Christiansen, David Høyrup et al.

    I: Cogent Medicine, Bind 7, 7, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Incidence of Free of Charge Physiotherapy in a Danish National Cohort of Stroke, Parkinson's Disease, Multiple Sclerosis and Rheumatoid Arthritis Patients. / Næss-Schmidt, Erhard Trillingsgaard; Christiansen, David Høyrup; Østgård, Rene Drage et al.

    I: Clinical epidemiology, Bind 12, 2020, s. 23-29.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Using clinical quality databases to monitor the quality of fundamental care : Example with weight status after severe traumatic brain injury. / Odgaard, Lene; Aadal, Lena; Eskildsen, Marianne et al.

    I: Journal of Clinical Nursing, Bind 29, Nr. 11-12, 06.2020, s. 2031-2038.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Case manager-assisted rehabilitation for lumbar spinal fusion patients : an economic evaluation alongside a randomized controlled trial with two-year follow-up. / Oestergaard, Lisa Gregersen; Christensen, Finn Bjarke; Nielsen, Claus Vinther et al.

    I: Clinical Rehabilitation, Bind 34, Nr. 4, 0269215519897096, 04.2020, s. 460-470.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Does adding case management to standard rehabilitation affect functional ability, pain, or the rate of return to work after lumbar spinal fusion? A randomized controlled trial with two-year follow-up. / Oestergaard, Lisa Gregersen; Christensen, Finn Bjarke; Bünger, Cody Eric et al.

    I: Clinical Rehabilitation, Bind 34, Nr. 3, 0269215519897106, 2020, s. 357-368.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Educational interventions to improve outcomes in patients with atrial fibrillation-a systematic review. / Palm, Pernille; Qvist, Ina; Rasmussen, Trine Bernholdt et al.

    I: International Journal of Clinical Practice, Bind 74, Nr. 11, e13629, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  75. Udgivet

    Low plasma neurofilament light levels associated with raised cortical microglial activation suggest inflammation acts to protect prodromal Alzheimer's disease. / Parbo, Peter; Madsen, Lasse Stensvig; Ismail, Rola et al.

    I: Alzheimer's Research & Therapy, Bind 12, Nr. 1, 3, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    Arytmiinduceret hjertesvigt. / Pedersen, Tine Glavind Bülow; Frost, Lars; Pryds, Kasper et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 40, V03200150, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Effect of Self-Management Support for Elderly People Post-Stroke : A Systematic Review. / Pedersen, Sedsel Kristine Stage; Lillelund, Susanne; Stabel, Henriette Holm et al.

    I: Geriatrics, Bind 5, Nr. 2, 38, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  78. Udgivet

    Effect of self-management support for elderly people post-stroke: A systematic review. / Pedersen, Sedsel Kristine Stage; Lillelund, Susanne; Stabel, Henriette Holm et al.

    2020. Poster session præsenteret ved Forskertræf HE Midt 2020, Viborg, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  79. Udgivet

    Remarkable benefits of intravenous immunoglobulin (IVIG) in a patient with polymyositis-associated acute interstitial lung disease. / Peshbahar, Soran; Bendstrup, Elisabeth.

    I: European Clinical Respiratory Journal, Bind 7, Nr. 1, 1840706, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Improvement in fast-track hip and knee arthroplasty : a prospective multicentre study of 36,935 procedures from 2010 to 2017. / Petersen, Pelle Baggesgaard; Kehlet, Henrik; Jørgensen, Christoffer Calov et al.

    I: Scientific Reports, Bind 10, Nr. 1, 21233, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Low-dose hydrocortisone in patients with COVID-19 and severe hypoxia (COVID STEROID) trial—Protocol and statistical analysis plan. / Petersen, Marie Warrer; Meyhoff, Tine Sylvest; Helleberg, Marie et al.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 9, 10.2020, s. 1365-1375.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Motion-based technology for people with dementia training at home : Three-phase pilot study assessing feasibility and efficacy. / Petersen, Jindong Ding; Larsen, Eva Ladekjær; la Cour, Karen et al.

    I: JMIR mental health, Bind 7, Nr. 8, e19495, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Addition of intramuscular progesterone to vaginal progesterone in hormone replacement therapy in vitrified–warmed blastocyst transfer cycles. / Polat, Mehtap; Mumusoglu, Sezcan; Bozdag, Gurkan et al.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 6, 2020, s. 812-818.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Diet quality is not associated with late-onset multiple sclerosis risk– A Danish Cohort Study. / Pommerich, Uwe M.; Nielsen, R.O.; Overvad, Kim et al.

    I: Multiple Sclerosis and Related Disorders, Bind 40, 101968, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. E-pub ahead of print

    No need to use both Disabilities of the Arm, Shoulder and Hand and Constant-Murley score in studies of midshaft clavicular fractures. / Qvist, Andreas H; Vaesel, Michael T; Moss, Carsten et al.

    I: Acta Orthopaedica (Print Edition), Bind 91, 12.09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Randomised trial of telephone counselling to improve participants' adherence to prescribed drugs in a cardiovascular screening trial. A VIVA substudy. / Qvist, Ina; Lindholt, Jes S; Søgaard, Rikke et al.

    I: Basic & Clinical Pharmacology & Toxicology, Bind 127, Nr. 6, 12.2020, s. 477-487.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    The association between socioeconomic position and tumour size, grade, stage, and mortality in Danish sarcoma patients - A national, observational study from 2000 to 2013. / Raedkjaer, Mathias; Maretty-Kongstad, Katja; Baad-Hansen, Thomas et al.

    I: Acta Oncologica, Bind 59, Nr. 2, 02.2020, s. 127-133.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Catastrophization, fear of movement, anxiety, and depression are associated with persistent, severe low back pain, and disability. / Ranger, Tom A.; Cicuttini, Flavia M.; Jensen, Tue Secher et al.

    I: Spine Journal, Bind 20, Nr. 6, 06.2020, s. 857-865.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Psychometric properties of the Assessment of Motor and Process Skills in patients undergoing rehabilitation following hand-related disorders. / Ransby, Thea Birch; Hansen, Alice Ørts; Rolving, Nanna.

    I: Hand Therapy, Bind 25, Nr. 2, 2020, s. 63-72.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Almen praksis og kræftopfølgning : Allerede nu spiller almen praksis en stor rolle. / Rasmussen, Linda Aagaard; Jensen, Henry; Virgilsen, Line Flytkjær et al.

    I: Maanedsskrift for Almen Praksis, Nr. 8, 08.2020, s. 500-505.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  91. Udgivet

    Revisiting Risk-stratified Whiplash-exposed Patients 12 to 14 Years After Injury. / Rasmussen, Martin K.; Kongsted, Alice; Carstensen, Tina et al.

    I: The Clinical Journal of Pain, Bind 36, Nr. 12, 12.2020, s. 923-931.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Prognostication in Multiple myeloma : A validation of the Myeloma Risk Profile in the Danish National Multiple Myeloma Registry. / Redder, Louise; Klausen, Tobias Wirenfeldt; Vangsted, Annette J et al.

    2020. Abstract fra Dansk Hæmatologisk selskabsårsmøde.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  93. Udgivet

    Long-term oral budesonide treatment and risk of osteoporotic fractures in patients with microscopic colitis. / Reilev, Mette; Hallas, Jesper; Thomsen Ernst, Martin et al.

    I: Alimentary Pharmacology and Therapeutics, Bind 51, Nr. 6, 01.03.2020, s. 644-651.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. Udgivet

    Cementless one-stage revision in early periprosthetic hip joint infection (PJI) - A single-center, retrospective case series. / Riemer, Kristoffer ; Prynø, Thomas; Lange, Jeppe.

    2020. Poster session præsenteret ved Danish Orthopaedic Society Congress.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  95. Udgivet

    The association between believing staying active is beneficial and achieving a clinically relevant functional improvement after 52 weeks : a prospective cohort study of patients with chronic low back pain in secondary care. / Riis, Allan; Karran, Emma Louise; Thomsen, Janus Laust et al.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 21, Nr. 1, 47, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Oral D/L-3-hydroxybutyrate stimulates cholecystokinin- and insulin secretion and slows gastric emptying in healthy males. / Rittig, Nikolaj; Svart, Mads; Thomsen, Henrik Holm et al.

    I: The Journal of clinical endocrinology and metabolism, Bind 105, Nr. 10, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Effect of a Physiotherapist-Guided Home-Based Exercise Intervention on Physical Capacity and Patient-Reported Outcomes Among Patients With Acute Pulmonary Embolism : A Randomized Clinical Trial. / Rolving, Nanna; Brocki, Barbara C.; Bloch-Nielsen, Jannie R. et al.

    I: JAMA network open, Bind 3, Nr. 2, e200064, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Perspectives of patients and health professionals on important factors influencing rehabilitation following acute pulmonary embolism : A multi-method study. / Rolving, Nanna; Bloch-Nielsen, Jannie Rhod; Brocki, Barbara Cristina et al.

    I: Thrombosis Research, Bind 196, 12.2020, s. 283-290.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    "Y, what do you think about what X just said?” Conversation analysis of stance-eliciting questions in open dialogue network meetings. / Rossen, Camilla; Schriver, Karen; Tarber, Christel et al.

    I: Journal of Marital and Family Therapy, Bind 46, Nr. 4, 10.2020, s. 719-731.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    Prediction of Coronary Revascularization in Stable Angina : Comparison of FFRCT With CMR Stress Perfusion Imaging. / Rønnow Sand, Niels Peter; Nissen, Louise; Winther, Simon et al.

    I: JACC: Cardiovascular Imaging, Bind 13, Nr. 4, 04.2020, s. 994-1004.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Patient characteristics and healthcare utilisation among Danish patients with chronic conditions : a nationwide cohort study in general practice and hospitals. / Schlünsen, Anders Damgaard Møller; Christiansen, David Høyrup; Fredberg, Ulrich et al.

    I: BMC Health Services Research, Bind 20, Nr. 1, 976, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review