Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2020
  2. Udgivet

    The associations of acceptance with quality of life and mental health following spinal cord injury : a systematic review. / Aaby, Anders; Ravn, Sophie Lykkegaard; Kasch, Helge et al.

    I: Spinal Cord, Bind 58, Nr. 2, 02.2020, s. 130-148.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  3. Udgivet

    Head circumference at birth and intellectual disability : a nationwide cohort study. / Aagaard, Kristina; Matthiesen, Niels B; Bach, Cathrine C et al.

    I: Pediatric Research, Bind 87, Nr. 3, 02.2020, s. 595-601.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Endocrine Requirements for Oocyte Maturation Following hCG, GnRH Agonist, and Kisspeptin During IVF Treatment. / Abbara, Ali; Hunjan, Tia; Ho, Vu N.A. et al.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 537205, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Novel physiology and definition of poor ovarian response : clinical recommendations. / Abu-Musa, Antoine; Haahr, Thor; Humaidan, Peter.

    I: International Journal of Molecular Sciences , Bind 21, Nr. 6, 2110, 03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  6. Udgivet

    Can combining vaginal and rectal progesterone achieve the optimum progesterone range required for implantation in the HRT-FET model? / Alsbjerg, B.; Thomsen, L.; Elbaek, H. O. et al.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 6, 06.2020, s. 805-811.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Serum progesterone levels on day of embryo transfer in frozen embryo transfer cycles—the truth lies in the detail. / Alsbjerg, Birgit; Labarta, Elena; Humaidan, Peter.

    I: Journal of Assisted Reproduction and Genetics, Bind 37, Nr. 8, 2020, s. 2045-2046.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  8. Udgivet

    COVID-19 and assisted reproductive technology services : repercussions for patients and proposal for individualized clinical management. / Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Orvieto, Raoul et al.

    I: Reproductive biology and endocrinology : RB&E, Bind 18, 45, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  9. Udgivet

    Ovarian reserve tests : Are they only a quantitative measure? / Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Conforti, Alessandro.

    I: Fertility and Sterility, Bind 113, Nr. 4, 04.2020, s. 761-762.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  10. Udgivet

    Antithyroid drugs and birth defects. / Andersen, Stine Linding; Andersen, Stig.

    I: Thyroid Research, Bind 13, 11, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  11. Udgivet

    Classification of Thyroid Dysfunction in Pregnant Women Differs by Analytical Method and Type of Thyroid Function Test. / Andersen, Stine Linding; Christensen, Peter Astrup; Knøsgaard, Louise et al.

    I: The Journal of clinical endocrinology and metabolism, Bind 105, Nr. 11, dgaa567, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Disorders of Consciousness: An embedded ethnographic approach to uncovering the specific influence of functional neurodiagnostics of consciousness in surrogate decision making. / Andersen, Lise Marie; Boelsbjerg, Hanne Bess; Høybye, Mette Terp.

    I: Neuroethics, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  13. Udgivet

    Electromagnetic navigation bronchoscopy for lung nodule evaluation : Patient selection, diagnostic variables and safety. / Andersen, Frank D; Degn, Kristine B; Riis Rasmussen, Torben.

    I: The Clinical Respiratory Journal, Bind 14, Nr. 6, 06.2020, s. 557-563.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Tracing Uncertainties in New Prognostics of Consciousness. / Andersen, Lise Marie; Boelsbjerg, Hanne Bess; Høybye, Mette Terp.

    I: Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, Bind 17, Nr. 33, 12.2020, s. 87-108.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Direct-access to sonographic diagnosis of deep vein thrombosis in general practice : a descriptive cohort study. / Appel, Charlotte W.; Balle, Annette M.; Krintel, Mads M. et al.

    I: BMC Family Practice, Bind 21, 195, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Predictors of surgical sperm retrieval in non-obstructive azoospermia : summary of current literature. / Arshad, Muhammad A.; Majzoub, Ahmad; Esteves, Sandro C.

    I: International Urology and Nephrology, Bind 52, Nr. 11, 11.2020, s. 2015-2038.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  17. Udgivet

    Neuropsychological Status and Structural Brain Imaging in Adults With Simple Congenital Heart Defects Closed in Childhood. / Asschenfeldt, Benjamin; Evald, Lars; Heiberg, Johan et al.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 11, e015843, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    GnRHa for trigger and luteal phase support in natural cycle frozen embryo transfer – A proof of concept study. / Bar Hava, Itai; Yafee, Hadar; Omer, Yeela et al.

    I: Reproductive Biology, Bind 20, Nr. 3, 09.2020, s. 282-287.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Feasibility of integrating medical specialties and outpatient appointments - a novel pathway for multimorbid patients encountering several outpatient clinics. / Bell, Cathrine; Appel, Charlotte Welling; Frølich, Anne et al.

    2020. Poster session præsenteret ved International Conference for Integrated Care 2020, Kroatien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  20. Udgivet

    Neuropsychological outcome after cardiac arrest : a prospective case control sub-study of the Targeted hypothermia versus targeted normothermia after out-of-hospital cardiac arrest trial (TTM2). / Blennow Nordström, Erik; Lilja, Gisela; Vestberg, Susanna et al.

    I: BMC Cardiovascular Disorders, Bind 20, Nr. 1, 439, 10.2020, s. 11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    The Future of Cryopreservation in Assisted Reproductive Technologies. / Bosch, Ernesto; De Vos, Michel; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 67, 02.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  22. Udgivet

    Corrigendum to Use of skeletal-related events preventive agents in patients with solid tumours and bone metastases in central Denmark : Ann Oncol 2019; 30 suppl. 5: v731, abstr. 1793P (Annals of Oncology (2019) 30(S5) (v731), (S0923753419599252), (10.1093/annonc/mdz265.039)). / Boysen, A. K.; Andersen, I. T.; Acquavella, J. et al.

    I: Annals of Oncology, Bind 31, Nr. 3, 03.2020, s. 443.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  23. Udgivet

    Whole-body magnetic resonance imaging for detection of malignant disease: a head-to-head-comparison with whole-body 18F-FDG-PET/CT as the reference standard. / Brix, Lau; Ejlersen, June Anita; Fledelius, Joan et al.

    I: Journal of Radiology and Imaging, Bind 4, Nr. 3, 04.2020, s. 17-24.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Brain Computer Interface training for patients with severe upper limb paresis in subacute stroke. / Brunner, Iris; Lundquist, Camilla; Arguissain, Frederico.

    2020. Poster session præsenteret ved 7th International Conference on Non-invasive Brain Stimulation.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  25. Udgivet

    Quantifying digital behavior on smartphones in patients with stroke - QuantStroke : A longitudinal cohort study - Protocol. / Brunner, Iris; Ghosh, Arko.

    2020.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  26. Udgivet

    Gonadotropin-releasing hormone agonist for ovulation trigger - OHSS prevention and use of modified luteal phase support for fresh embryo transfer. / Castillo, Juan Carlos; Haahr, Thor; Martínez-Moya, María et al.

    I: Upsala Journal of Medical Sciences, Bind 125, Nr. 2, 05.2020, s. 131-137.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Gonadotropin-releasing hormone agonist ovulation trigger—beyond OHSS prevention. / Castillo, Juan Carlos; Haahr, Thor; Martínez-Moya, María et al.

    I: Upsala Journal of Medical Sciences, Bind 125, Nr. 2, 05.2020, s. 138-143.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  28. Udgivet

    Adherence to key domains in low back pain guidelines: a cross-sectional study of Danish physiotherapists. / Christensen, Maja Husted; Rossen, Camilla; Jensen, Tue Secher et al.

    I: Physiotherapy Research International, Bind 25, Nr. 4, e1858, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Genetic Risk of Coronary Artery Disease, Features of Atherosclerosis, and Coronary Plaque Burden. / Christiansen, Morten Krogh; Nissen, Louise; Winther, Simon et al.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 3, e014795, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Vascular ultrasound for the diagnosis of giant cell arteritis : A reliability and agreement study based on a standardised training programme. / Chrysidis, Stavros; Terslev, Lene; Christensen, Robin et al.

    I: RMD Open, Bind 6, Nr. 3, e001337, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Ultrasound imaging in patients with hip pain and suspected hip osteoarthritis : an inter-rater and intra-rater reliability study. / Clausen, Stine; Kjær, Søren; Fredberg, Ulrich et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 11, e038643, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Facebook as a Medium for the Support and Enhancement of Ambulatory Care for People With Diabetes : Qualitative Realist Evaluation of a Real-World Trial. / Cleal, Bryan; Willaing, Ingrid; Hoybye, Mette T et al.

    I: JMIR diabetes, Bind 5, Nr. 3, e18146, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Large-for-gestational age is male-gender dependent in artificial frozen embryo transfers cycles : a cohort study of 1295 singleton live births. / Coetzee, Kevin; Ozgur, Kemal; Bulut, Hasan et al.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 1, 01.2020, s. 134-141.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Self-Detection of the LH Surge in Urine After GnRH Agonist Trigger in IVF : How to Minimize Failure to Retrieve Oocytes. / Cozzolino, Mauro; Matey, Sonia; Alvarez, Abigail et al.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 221, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Embryotoxicity testing of IVF disposables : how do manufacturers test? / Delaroche, L; Oger, P; Genauzeau, E et al.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 35, Nr. 2, 02.2020, s. 283-292.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Degenerative findings in lumbar spine MRI : An inter-rater reliability study involving three raters. / Doktor, Klaus; Jensen, Tue Secher; Christensen, Henrik Wulff et al.

    I: Chiropractic and Manual Therapies, Bind 28, Nr. 1, 8, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Opdatering af neonatal konjugeret hyperbilirubinæmi i Danmark. / Donneborg, Mette Line; Hansen, Bo Mølholm; Petersen, Jesper Padkær et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 14A, V11190671, 30.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    An exploratory study of different definitions and thresholds for lumbar disc degeneration assessed by MRI and their associations with low back pain using data from a cohort study of a general population. / Dragsbæk, Line; Kjaer, Per; Hancock, Mark et al.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 21, Nr. 1, 253, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Reproductive outcomes after in vitro fertilization treatment in a cohort of Danish women transplanted with cryopreserved ovarian tissue. / Dueholm Hjorth, Ina Marie; Kristensen, Stine Gry; Dueholm, Margit et al.

    I: Fertility and Sterility, Bind 114, Nr. 2, 08.2020, s. 379-387.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    CT-guided transarticular biopsy of the sacroiliac joint : Technique and histomorphological results. A preliminary study. / Egund, Niels; Sørensen, Flemming Brandt; Østgård, René et al.

    I: Skeletal Radiology, Bind 49, Nr. 3, 03.2020, s. 453-460.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    An update on clinical and surgical interventions to reduce sperm DNA fragmentation in infertile men. / Esteves, Sandro C.; Santi, Daniele; Simoni, Manuela.

    I: Andrology, Bind 8, Nr. 1, 12724, 01.2020, s. 53-81.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  42. Udgivet

    Are specialized sperm function tests clinically useful in planning assisted reproductive technology? / Esteves, Sandro C.

    I: International Braz J Urol, Bind 46, Nr. 1, 01.01.2020, s. 116-123.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Sperm retrieval rates by micro-TESE versus conventional TESE in men with non-obstructive azoospermia-the assumption of independence in effect sizes might lead to misleading conclusions. / Esteves, Sandro C.; Ramasamy, Ranjith; Colpi, Giovanni M. et al.

    I: Human Reproduction Update, Bind 26, Nr. 4, 05.2020, s. 603-605.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Validation of ART Calculator for Predicting the Number of Metaphase II Oocytes Required for Obtaining at Least One Euploid Blastocyst for Transfer in Couples Undergoing in vitro Fertilization/Intracytoplasmic Sperm Injection. / Esteves, Sandro C.; Yarali, Hakan; Ubaldi, Filippo M. et al.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 917, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    When to pull the trigger in nonazoospermic infertile men undergoing intracytoplasmic sperm injection? / Esteves, Sandro; Lewis, Sheena.

    I: Asian Journal of Andrology, Bind 22, Nr. 4, 07.2020, s. 439-440.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  46. Udgivet

    Assessment and treatment of spatial neglect in current clinical practise: A nationwide Internet survey. / Evald, Lars; Wilms, Inge Linda; Nordfang, Maria.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress for Neurorehabilitation, Lyon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  47. Udgivet

    Cerebellar Cognitive Affective Syndrome in Children With Acute Postinfectious Cerebellar Ataxia. / Evald, Lars; Evald, Jane; Hansen, Dorthe et al.

    I: Pediatric Neurology, Bind 110, 09.2020, s. 71-79.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Treatment of spatial neglect in clinical practice : A nationwide survey. / Evald, Lars; Wilms, Inge; Nordfang, Maria.

    I: Acta Neurologica Scandinavica, Bind 141, Nr. 1, 01.2020, s. 81-89.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Virtual Reality Assessment and Treatment of Spatial Neglect (VR@SN). / Evald, Lars; Hougaard, Bastian Ilsø; Brunner, Iris et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress for Neurorehabilitation, Lyon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  50. Udgivet

    Younger Age Increases Risk of Self-reported Affective and Cognitive Sequelae Six Months Post Cardiac Arrest. / Evald, Lars; Brønnick, Kolbjørn; Duez, Christophe Henri Valdemar et al.

    I: Circulation, Bind 142, Nr. Suppl_4, 316, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  51. Udgivet

    Improved treatment of community-acquired pneumonia through tailored interventions : Results from a controlled, multicentre quality improvement project. / Fally, Markus; von Plessen, Christian; Anhøj, Jacob et al.

    I: PLOS ONE, Bind 15, Nr. 6, e0234308, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Body mass and atrial fibrillation risk : Status of the epidemiology concerning the influence of fat versus lean body mass. / Fenger-Grøn, Morten; Vinter, Nicklas; Frost, Lars.

    I: Trends in Cardiovascular Medicine, Bind 30, Nr. 4, 05.2020, s. 205-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  53. Udgivet

    Death of a Partner and Risks of Ischemic Stroke and Intracerebral Hemorrhage : A Nationwide Danish Matched Cohort Study. / Fenger-Grøn, Morten; Paulsen Møller, Ida; Schou Pedersen, Henrik et al.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 23, e018763, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Depression and Uptake of Oral Anticoagulation Therapy in Patients With Atrial Fibrillation : A Danish Nationwide Cohort Study. / Fenger-Grøn, Morten; Vestergaard, Claus H; Frost, Lars et al.

    I: Medical Care, Bind 58, Nr. 3, 2020, s. 216-224.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Phospholipase C zeta and oocyte activation defects : moving toward the objective identification of patients eligible for artificial oocyte activation. / Figueira, Rita Cássia S.; Esteves, Sandro C.

    I: Fertility and Sterility, Bind 114, Nr. 1, 07.2020, s. 77-78.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  56. Udgivet

    Early Life Exposure to Perfluoroalkyl Substances (PFAS) and ADHD : A Meta-Analysis of Nine European Population-Based Studies. / Forns, Joan; Verner, Marc-Andre; Iszatt, Nina et al.

    I: Environmental Health Perspectives, Bind 128, Nr. 5, 57002, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    Predictors of Walking Activity in Patients with Systolic Heart Failure Equipped with a Step Counter : Randomized Controlled Trial. / Gade, Josefine D; Spindler, Helle; Hollingdal, Malene et al.

    I: JMIR Biomedical Engineering, Bind 5, Nr. 1, e20776, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Bedside Toe Pressures Measurements in a Department of Vascular Surgery : A Study of Diagnostic Accuracy. / Glargaard, Gine L.; Høyer, Christian; Høgh, Annette.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 59, Nr. 6, 06.2020, s. 965-971.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Hospital contacts due to hepatobiliary adverse events in >5000 patients with inflammatory joint disease treated with originator or biosimilar etanercept (SB4): an observational nationwide study applying linkage between DANBIO and national registries. / Glintborg, Bente; Georgiadis, Stylianos; Loft, Anne Gitte Rasmussen et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 79, Nr. 6, 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  60. Udgivet

    Response to ''To switch or not to switch' : the missing piece in the puzzle of biosimilar literature?' by Scherlinger et al. / Glintborg, Bente; Loft, Anne Gitte; Omerovic, Emina et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 79, Nr. 4, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskning

  61. Udgivet

    Are changes in upper extremity use during sub-acute rehabilitation after stroke associated with physical, cognitive, and social activities? An observational cohort pilot study. / Gohlke, Jacob; Juul-Kristensen, Birgit; Brunner, Iris.

    I: Physiotherapy Research International, Bind 25, Nr. 2, e1818, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Arterial Stiffness and Blood Pressure in Patients Newly Diagnosed with Graves' Disease Compared with Euthyroid Controls. / Grove-Laugesen, Diana; Malmstroem, Sofie; Ebbehoj, Eva et al.

    I: European Thyroid Journal, Bind 9, 2020, s. 148-156.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Effects of supplemental vitamin D on muscle performance and quality of life in Graves' disease : a randomized clinical trial. / Grove-Laugesen, Diana; Cramon, Per Karkov; Malmstroem, Sofie et al.

    I: Thyroid : official journal of the American Thyroid Association, Bind 30, Nr. 5, 05.2020, s. 661-671.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Reduction of patients wait before elective surgery. / Gryet, Inger Markussen; Holm, Merete Lebeck.

    2020.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  65. Udgivet

    The contribution of frailty, cognition, activity of daily life and comorbidities on outcome in acutely admitted patients over 80 years in European ICUs : the VIP2 study. / Guidet, Bertrand; de Lange, Dylan W.; Boumendil, Ariane et al.

    I: Intensive Care Medicine, Bind 46, Nr. 1, 2020, s. 57-69.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    Corrigendum to : Vaginal Microbiota and In Vitro Fertilization Outcomes: Development of a Simple Diagnostic Tool to Predict Patients at Risk of a Poor Reproductive Outcome. / Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Elbaek, Helle Olesen et al.

    I: The Journal of Infectious Diseases, Bind 221, Nr. 9, 2020, s. 1565-1566.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  67. Udgivet

    Effect of clindamycin and a live biotherapeutic on the reproductive outcomes of IVF patients with abnormal vaginal microbiota : protocol for a double-blind, placebo-controlled multicentre trial. / Haahr, Thor; Freiesleben, Nina La Cour; Pinborg, Anja et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 10, 10.2020, s. e035866.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    Low biomass microbiota in the upper genital tract of reproductive age women : fact or fiction? / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Altmäe, Signe et al.

    I: Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials, Bind 19, 41, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  69. Udgivet

    Research and business – the yin and yang in modern medicine. / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 5, 05.2020, s. 613-616.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  70. Udgivet

    Concise practice recommendations for the provision of andrological services and assisted reproductive technology for male infertility patients during the SARS-CoV-2 in Brazil. / Hallak, Jorge; Esteves, Sandro C.

    I: International Braz J Urol, Bind 46, Nr. 6, 2020, s. 1082-1089.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    The impact of changed treatment patterns in multiple myeloma on health-economic cost, myeloma complications and survival; a population based comparison between two time periods in Denmark. / Hanning, Louise Hur; Nielsen, Lene Kongsgaard; Ibsen, Rikke et al.

    2020. Poster session præsenteret ved European Hematology Association 25th Virtual Conference.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  72. Udgivet

    A contribution to the ontology of the Fundamentals of Care framework from a wonder-based approach. / Hansen, Finn Thorbjørn; Jørgensen, Lene Bastrup.

    I: Journal of Clinical Nursing, Bind 29, Nr. 11-12, 2020, s. 1797-1807.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Effectiveness of supervised resistance training for patients with hip osteoarthritis : a systematic review. / Hansen, Sebrina; Mikkelsen, Lone Ramer; Overgaard, Søren et al.

    I: Danish Medical Journal, Bind 67, Nr. 6, A08190424, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Effects of unrestricted access to flash glucose monitoring in type 1 diabetes. / Hansen, Klavs Würgler.

    I: Endocrinology, Diabetes and Metabolism, Bind 3, Nr. 3, e00125, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Individualized treatment for acute Achilles tendon rupture based on the Copenhagen Achilles Rupture Treatment Algorithm (CARTA): a study protocol for a multicenter randomized controlled trial. / Hansen, Maria Swennergren; Vestermark, Marianne Toft; Holmich, Per et al.

    I: Trials, Bind 21, 399, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    Item analysis of the Eating Assessment Tool (EAT-10) by the Rasch model : A secondary analysis of cross-sectional survey data obtained among community-dwelling elders. / Hansen, Tina; Kjaersgaard, Annette.

    I: Health and Quality of Life Outcomes, Bind 18, Nr. 1, 139, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Pharmacological Preventive Potential Among Attenders at Vascular Screening : Findings from the VIVA Trial. / Hansen, Tina B; Søgaard, Rikke; Lindholt, Jes S.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 59, Nr. 4, 2020, s. 662-673.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Extent of arterial calcification by conventional vitamin K antagonist treatment. / Hasific, Selma; Øvrehus, Kristian Altern; Gerke, Oke et al.

    I: PLOS ONE, Bind 15, Nr. 10, e0241450, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. Udgivet

    Cell-based noninvasive prenatal testing (cbNIPT) detects pathogenic copy number variations. / Hatt, Lotte; Singh, Ripudaman; Christensen, Rikke et al.

    I: Clinical Case Reports, Bind 8, Nr. 12, 12.2020, s. 2561-2567.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Health-Related Quality of Life At 3 And 12 Months Post-Stroke in A Danish And Arctic Norwegian Region And Predictors For Change. / Heiberg, Guri Anita; Friborg, Oddgeir; Pedersen, Synne Garder et al.

    I: Journal of Rehabilitation Medicine, Bind 52, Nr. 9, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    The effect of surgical trauma on circulating free DNA levels in cancer patients - implications for studies of circulating tumor DNA. / Henriksen, Tenna V; Reinert, Thomas; Christensen, Emil et al.

    I: Molecular Oncology, Bind 14, Nr. 8, 2020, s. 1670-1679.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Active conventional treatment and three different biological treatments in early rheumatoid arthritis : phase IV investigator initiated, randomised, observer blinded clinical trial. / Hetland, Merete Lund; Haavardsholm, Espen A.; Rudin, Anna et al.

    I: BMJ (Clinical research ed.), Bind 371, m4328, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Positive predictive value of the giant cell arteritis diagnosis in the danish national patient registry : A validation study. / Hjort, Peter Engholm; Therkildsen, Philip; Nielsen, Berit Dalsgaard et al.

    I: Clinical epidemiology, Bind 12, 2020, s. 731-736.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Funktionelle symptomer hos tidligere raske børn under COVID-19 pandemien. / Hjortebjerg, Mathias Bækgaard; Balslev, Thomas.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 50, V09200654, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Estimating Risk Ratios and Risk Differences : Alternatives to Odds Ratios. / Holmberg, Mathias J; Andersen, Lars W.

    I: JAMA, Bind 324, Nr. 11, 09.2020, s. 1098-1099.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Trends in Survival and Introduction of the 2010 and 2015 Guidelines for Adult In-Hospital Cardiac Arrest. / Holmberg, Mathias J; Granfeldt, Asger; Girotra, Saket et al.

    I: Resuscitation, Bind 157, 12.2020, s. P112-120.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    Myeloproliferative and lymphoproliferative malignancies occurring in the same patient : a nationwide discovery cohort. / Holst, Johanne M; Plesner, Trine L; Pedersen, Martin B et al.

    I: Haematologica, Bind 105, Nr. 10, 10.2020, s. 2432-2439.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Bridging the gap between practice and research : Evidence-based practice after aquired brain injury in a sub-acute rehabilitation setting. / Honoré, Helene; Kjeldsen, Simon; Skjærbæk Svane, Mette et al.

    2020. Abstract fra International Forum on Quality and Safety in Healthcare 2020, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

  89. Udgivet

    Hjernens plasticitet. / Honoré, Helene; Stabel, Henriette Holm.

    Ergoterapi ved Kognitive Dysfunktioner. København : Munksgaard , 2020. s. 79-100.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  90. Udgivet

    Percutaneous needle fasciotomy in Dupuytren contracture: a register-based, observational cohort study on complications in 3,331 treated fingers in 2,257 patients. / Houstrup Therkelsen, Laura; Skov, Simon Toftgaard; Laursen, Malene et al.

    I: Acta Orthopaedica, Bind 91, Nr. 3, 2020, s. 326-330.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  91. Udgivet

    What is spiritual care? Professional perspectives on the concept of spiritual care identified through group concept mapping. / Hvidt, Niels Christian; Nielsen, Kristina Tomra; Kørup, Alex K. et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 12, e042142, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Changes in management of idiopathic pulmonary fibrosis : impact on disease severity and mortality. / Hyldgaard, Charlotte; Møller, Janne; Bendstrup, Elisabeth.

    I: European Clinical Respiratory Journal, Bind 7, Nr. 1, 1807682, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Sår - baggrund, diagnose og behandling : Venøse bensår. / Høgh, Annette.

    3 udg. Munksgaard, 2020. 10 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

  94. Udgivet

    "Does the Response to Morning Medication Predict the ADL-Level of the Day in Parkinson's Disease?". / Hørmann Thomsen, Trine; Kjær, Troels Wesenberg; Bastrup Jørgensen, Lene et al.

    I: Parkinson's Disease, Bind 2020, 7140984, 07.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet
    Productive Hesitations of the Body : - an audio postcard. Høybye, Mette Terp (Producent). 2020. Begivenhed: MUSTS Event 2020<br/>Thematic focus: Embodied Expertise in Art, Science and Medicinee, Maastricht University , Maastricht, Holland.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Formidling

  96. Udgivet

    The Ability of the Toe-Brachial Index to Predict the Outcome of Treadmill Exercise Testing in Patients With a Normal Resting Ankle-Brachial Index. / Høyer, Christian; Strandberg, Jesper Erik Karl S.; Jordansen, Malene Kragh Overvad et al.

    I: Annals of Vascular Surgery, Bind 64, 04.2020, s. 263-269.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Plasticity in corticomotor pathways linked to a jaw protrusion training task: Potential implications for management of patients with obstructive sleep apnea. / Iida, Takashi; Kothari, Mohit; Sekihata, Satoshi et al.

    I: Brain Research, Bind 1749, 147124, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Non-Contact Respiratory Measurement Using a Depth Camera for Elderly People. / Imano, Wakana; Kameyama, Kenichi; Hollingdal, Malene et al.

    I: Sensors, Bind 20, Nr. 23, 03.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Increased serum levels of microfibrillar-associated protein 4 (MFAP4) are not associated with clinical synovitis in rheumatoid arthritis but may reflect underlying cardiovascular comorbidity. / Issa, Saida Farah; Lindegaard, Hanne; Lorenzen, Tove et al.

    I: Clinical and Experimental Rheumatology, Bind 38, Nr. 1, 2020, s. 122-128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    Characterization of the vaginal DNA virome in health and dysbiosis. / Jakobsen, Rasmus Riemer; Haahr, Thor; Humaidan, Peter et al.

    I: Viruses, Bind 12, Nr. 10, 1143, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Consequences of parenteral iron-dextran loading investigated in minipigs : A new model of transfusional iron overload. / Jensen, Peter Diedrich; Nielsen, Asbjoern Haaning; Simonsen, Carsten Wiberg et al.

    I: Blood Cells, Molecules and Diseases, Bind 83, 102440, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste