Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2020
  2. Udgivet

    Contemporary lipid clinic and achievements in low-density lipoprotein-cholesterol reductions in very high-risk patients. / Larsen, Jens V; Martinsen, Morten H; Mortensen, Martin B et al.

    I: Danish Medical Journal, Bind 68, Nr. 1, A08200610, 22.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Sår - baggrund, diagnose og behandling : Venøse bensår. / Høgh, Annette.

    3 udg. Munksgaard, 2020. 10 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

  4. Udgivet

    Non-Contact Respiratory Measurement Using a Depth Camera for Elderly People. / Imano, Wakana; Kameyama, Kenichi; Hollingdal, Malene et al.

    I: Sensors, Bind 20, Nr. 23, 03.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Active conventional treatment and three different biological treatments in early rheumatoid arthritis : phase IV investigator initiated, randomised, observer blinded clinical trial. / Hetland, Merete Lund; Haavardsholm, Espen A.; Rudin, Anna et al.

    I: BMJ (Clinical research ed.), Bind 371, m4328, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Akut appendicitis efter koloskopi. / Nielsen, Anders Bo; Kristensen, Tobias Kielsgaard; Arsic, Ivan et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, V08200600, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Assessment of a standalone photoplethysmography (PPG) algorithm for detection of atrial fibrillation on wristband-derived data. / Selder, J L; Proesmans, T; Breukel, L et al.

    I: Computer Methods and Programs in Biomedicine, Bind 197, 105753, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Cell-based noninvasive prenatal testing (cbNIPT) detects pathogenic copy number variations. / Hatt, Lotte; Singh, Ripudaman; Christensen, Rikke et al.

    I: Clinical Case Reports, Bind 8, Nr. 12, 12.2020, s. 2561-2567.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Colonic motility in patients with type 1 diabetes and gastrointestinal symptoms. / Klinge, Mette Winther; Haase, Anne-Mette; Mark, Esben Bolvig et al.

    I: Neurogastroenterology and Motility, Bind 32, Nr. 12, e13948, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Death of a Partner and Risks of Ischemic Stroke and Intracerebral Hemorrhage : A Nationwide Danish Matched Cohort Study. / Fenger-Grøn, Morten; Paulsen Møller, Ida; Schou Pedersen, Henrik et al.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 9, Nr. 23, e018763, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Eosinophils improve cardiac function after myocardial infarction. / Liu, Jing; Yang, Chongzhe; Liu, Tianxiao et al.

    I: Nature Communications, Bind 11, 6396, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Familial hypercholesterolaemia : history, diagnosis, screening, management and challenges. / Schmidt, Erik Berg; Hedegaard, Berit Storgaard; Retterstol, Kjetil.

    I: Heart, Bind 106, Nr. 24, 12.2020, s. 1940-1946.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Funktionelle symptomer hos tidligere raske børn under COVID-19 pandemien. / Hjortebjerg, Mathias Bækgaard; Balslev, Thomas.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 50, V09200654, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Imaging in large-vessel vasculitis. / Schmidt, Wolfgang A; Nielsen, Berit D.

    I: Best Practice & Research: Clinical Rheumatology, Bind 34, Nr. 6, 101589, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Implementation of coronary computed tomography angiography as nationally recommended first-line test in patients with suspected chronic coronary syndrome : impact on the use of invasive coronary angiography and revascularization. / Nissen, Louise; Winther, Simon; Schmidt, Morten et al.

    I: European Heart Journal Cardiovascular Imaging, Bind 21, Nr. 12, 12.2020, s. 1353-1362.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Improvement in fast-track hip and knee arthroplasty : a prospective multicentre study of 36,935 procedures from 2010 to 2017. / Petersen, Pelle Baggesgaard; Kehlet, Henrik; Jørgensen, Christoffer Calov et al.

    I: Scientific Reports, Bind 10, Nr. 1, 21233, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Incidence and prevalence of microscopic colitis between 2001 and 2016 : A Danish nationwide cohort study. / Weimers, Petra; Ankersen, Dorit Vedel; Lophaven, Søren et al.

    I: Journal of Crohn's & colitis, Bind 14, Nr. 12, 12.2020, s. 1717-1723.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Nature-based rehabilitation for adults with acquired brain injury : a scoping review. / Vibholm, Anne Pernille; Christensen, Jeanette Reffstrup; Pallesen, Hanne.

    I: International Journal of Environmental Health Research, Bind 30, Nr. 6, 12.2020, s. 661-676.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Patient characteristics and healthcare utilisation among Danish patients with chronic conditions : a nationwide cohort study in general practice and hospitals. / Schlünsen, Anders Damgaard Møller; Christiansen, David Høyrup; Fredberg, Ulrich et al.

    I: BMC Health Services Research, Bind 20, Nr. 1, 976, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Perspectives of patients and health professionals on important factors influencing rehabilitation following acute pulmonary embolism : A multi-method study. / Rolving, Nanna; Bloch-Nielsen, Jannie Rhod; Brocki, Barbara Cristina et al.

    I: Thrombosis Research, Bind 196, 12.2020, s. 283-290.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Plasticity in corticomotor pathways linked to a jaw protrusion training task: Potential implications for management of patients with obstructive sleep apnea. / Iida, Takashi; Kothari, Mohit; Sekihata, Satoshi et al.

    I: Brain Research, Bind 1749, 147124, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Randomised trial of telephone counselling to improve participants' adherence to prescribed drugs in a cardiovascular screening trial. A VIVA substudy. / Qvist, Ina; Lindholt, Jes S; Søgaard, Rikke et al.

    I: Basic & Clinical Pharmacology & Toxicology, Bind 127, Nr. 6, 12.2020, s. 477-487.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Revisiting Risk-stratified Whiplash-exposed Patients 12 to 14 Years After Injury. / Rasmussen, Martin K.; Kongsted, Alice; Carstensen, Tina et al.

    I: The Clinical Journal of Pain, Bind 36, Nr. 12, 12.2020, s. 923-931.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Timing of nasogastric tube insertion and the risk of postoperative pneumonia : an international, prospective cohort study. / EuroSurg Collaborative.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2288-2297.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Tracing Uncertainties in New Prognostics of Consciousness. / Andersen, Lise Marie; Boelsbjerg, Hanne Bess; Høybye, Mette Terp.

    I: Tidsskrift for Forskning i Sygdom og Samfund, Bind 17, Nr. 33, 12.2020, s. 87-108.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Trends in Survival and Introduction of the 2010 and 2015 Guidelines for Adult In-Hospital Cardiac Arrest. / Holmberg, Mathias J; Granfeldt, Asger; Girotra, Saket et al.

    I: Resuscitation, Bind 157, 12.2020, s. P112-120.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Validation of the Danish Colorectal Cancer Group (DCCG.dk) database - on behalf of the Danish Colorectal Cancer Group. / Klein, Mads F; Gögenur, Ismail; Ingeholm, Peter et al.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2057-2067.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    What is spiritual care? Professional perspectives on the concept of spiritual care identified through group concept mapping. / Hvidt, Niels Christian; Nielsen, Kristina Tomra; Kørup, Alex K. et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 12, e042142, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Reduction of patients wait before elective surgery. / Gryet, Inger Markussen; Holm, Merete Lebeck.

    2020.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  30. E-pub ahead of print

    Response to 'Correspondence on 'Impact of rheumatoid arthritis on major cardiovascular events in patients with and without coronary artery disease" by Jong et al. / Løgstrup, Brian Bridal; Olesen, Kevin Kris Warnakula; Masic, Dzenan et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, 02.11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  31. Udgivet

    Carfilzomib, Elotuzumab and Dexamethasone for Relapsed or Refractory Myeloma Patients. / Silvennoinen, Raija Helena ; Nahi, Hareth; Anttila, Pekka et al.

    I: Blood, Bind 136, Nr. Supplement 1 , 20, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Classification of Thyroid Dysfunction in Pregnant Women Differs by Analytical Method and Type of Thyroid Function Test. / Andersen, Stine Linding; Christensen, Peter Astrup; Knøsgaard, Louise et al.

    I: The Journal of clinical endocrinology and metabolism, Bind 105, Nr. 11, dgaa567, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Cohort profile : Design and implementation of the Danish Physiotherapy Research Database for patients receiving primary care with chronic disease. / Næss-Schmidt, Erhard; de Vos Andersen, Nils-Bo; Christiansen, David Høyrup et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 11, e040207, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet
  35. Udgivet

    Educational interventions to improve outcomes in patients with atrial fibrillation-a systematic review. / Palm, Pernille; Qvist, Ina; Rasmussen, Trine Bernholdt et al.

    I: International Journal of Clinical Practice, Bind 74, Nr. 11, e13629, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  36. Udgivet

    Gastroenterologiske symptomer hos patienter med diabetes. / Kornum, Ditte Smed; Klinge, Mette Winther; Fassov, Janne et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 49, V06200462, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Gut Mucosal Gene Expression and Metabolic Changes After Roux-en-Y Gastric Bypass Surgery. / Jorsal, Tina; Christensen, Marie M.; Mortensen, Brynjulf et al.

    I: Obesity, Bind 28, Nr. 11, 11.2020, s. 2163-2174.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Outcomes following discectomy for lumbar disc herniation in patients with substantial back pain. / Sorensen, Simon Thorbjorn; Bech-Azeddine, Rachid; Fruensgaard, Soren et al.

    I: Journal of Neurosurgery, Bind 33, Nr. 5, 11.2020, s. 623-626.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Predictors of Walking Activity in Patients with Systolic Heart Failure Equipped with a Step Counter : Randomized Controlled Trial. / Gade, Josefine D; Spindler, Helle; Hollingdal, Malene et al.

    I: JMIR Biomedical Engineering, Bind 5, Nr. 1, e20776, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Predictors of surgical sperm retrieval in non-obstructive azoospermia : summary of current literature. / Arshad, Muhammad A.; Majzoub, Ahmad; Esteves, Sandro C.

    I: International Urology and Nephrology, Bind 52, Nr. 11, 11.2020, s. 2015-2038.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  41. Udgivet

    The Diversity of Pediatric Residency Programs across Europe: Quality Assurance of Training, Night Shifts, and Wages. / Meric, Ruya; Stone, Roy Gavin; Lupu, Vasile Valeriu et al.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 226, 11.2020, s. 319-320.e2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskning

  42. Udgivet

    Ultrasound imaging in patients with hip pain and suspected hip osteoarthritis : an inter-rater and intra-rater reliability study. / Clausen, Stine; Kjær, Søren; Fredberg, Ulrich et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 11, e038643, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Using Routinely Gathered Clinical Data to Develop a Prognostic Online Tool for Decannulation in Subjects With Acquired Brain Injury. / Mortensen, Jesper; Kjeldsen, Simon; Honoré, Helene et al.

    I: Respiratory Care, Bind 65, Nr. 11, 11.2020, s. 1678-1686.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Changes in rest-activity cycles in patients with severe acquired brain injury during early rehabilitation. / Kjeldsen, Simon; Andersen, Ole Kæseler; Nielsen, Jørgen Feldbæk et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  45. Udgivet

    "Y, what do you think about what X just said?” Conversation analysis of stance-eliciting questions in open dialogue network meetings. / Rossen, Camilla; Schriver, Karen; Tarber, Christel et al.

    I: Journal of Marital and Family Therapy, Bind 46, Nr. 4, 10.2020, s. 719-731.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    Adherence to key domains in low back pain guidelines: a cross-sectional study of Danish physiotherapists. / Christensen, Maja Husted; Rossen, Camilla; Jensen, Tue Secher et al.

    I: Physiotherapy Research International, Bind 25, Nr. 4, e1858, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Assessment and treatment of spatial neglect in current clinical practise: A nationwide Internet survey. / Evald, Lars; Wilms, Inge Linda; Nordfang, Maria.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress for Neurorehabilitation, Lyon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  48. Udgivet

    Cementless one-stage revision in early periprosthetic hip joint infection (PJI) - A single-center, retrospective case series. / Riemer, Kristoffer ; Prynø, Thomas; Lange, Jeppe.

    2020. Poster session præsenteret ved Danish Orthopaedic Society Congress.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  49. Udgivet

    Characterization of the vaginal DNA virome in health and dysbiosis. / Jakobsen, Rasmus Riemer; Haahr, Thor; Humaidan, Peter et al.

    I: Viruses, Bind 12, Nr. 10, 1143, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Detecting peripheral motor nervous system involvement in chronic spinal cord injury using two novel methods : MScanFit MUNE and muscle velocity recovery cycles. / Witt, A.; Fuglsang-Frederiksen, A.; Finnerup, N. B. et al.

    I: Clinical Neurophysiology, Bind 131, Nr. 10, 10.2020, s. 2383-2392.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Effect of clindamycin and a live biotherapeutic on the reproductive outcomes of IVF patients with abnormal vaginal microbiota : protocol for a double-blind, placebo-controlled multicentre trial. / Haahr, Thor; Freiesleben, Nina La Cour; Pinborg, Anja et al.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 10, 10.2020, s. e035866.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Endocrine Requirements for Oocyte Maturation Following hCG, GnRH Agonist, and Kisspeptin During IVF Treatment. / Abbara, Ali; Hunjan, Tia; Ho, Vu N.A. et al.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 537205, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Extent of arterial calcification by conventional vitamin K antagonist treatment. / Hasific, Selma; Øvrehus, Kristian Altern; Gerke, Oke et al.

    I: PLOS ONE, Bind 15, Nr. 10, e0241450, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Histomorphometric case-control study of subarticular osteophytes in patients with osteoarthritis of the hip. / Klose-Jensen, Rasmus; Nielsen, Andreas Wiggers; Hartlev, Louise Brøndt et al.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 21, Nr. 1, 653, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Low-dose hydrocortisone in patients with COVID-19 and severe hypoxia (COVID STEROID) trial—Protocol and statistical analysis plan. / Petersen, Marie Warrer; Meyhoff, Tine Sylvest; Helleberg, Marie et al.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 9, 10.2020, s. 1365-1375.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Myeloproliferative and lymphoproliferative malignancies occurring in the same patient : a nationwide discovery cohort. / Holst, Johanne M; Plesner, Trine L; Pedersen, Martin B et al.

    I: Haematologica, Bind 105, Nr. 10, 10.2020, s. 2432-2439.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    Neurofilament light chain as a biomarker for brain metastases. / Winther‐Larsen, Anne; Hviid, Claus Vinter Bødker; Meldgaard, Peter et al.

    I: Cancers, Bind 12, Nr. 10, 2852, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Neuropsychological outcome after cardiac arrest : a prospective case control sub-study of the Targeted hypothermia versus targeted normothermia after out-of-hospital cardiac arrest trial (TTM2). / Blennow Nordström, Erik; Lilja, Gisela; Vestberg, Susanna et al.

    I: BMC Cardiovascular Disorders, Bind 20, Nr. 1, 439, 10.2020, s. 11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Quantifying digital behavior on smartphones in patients with stroke - QuantStroke : A longitudinal cohort study - Protocol. / Brunner, Iris; Ghosh, Arko.

    2020.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  60. Udgivet

    Renin-angiotensin system blockers and 1-year mortality in patients with post-operative acute kidney injury. / Slagelse, Charlotte; Gammelager, Henrik; Iversen, Lene H. et al.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 64, Nr. 9, 10.2020, s. 1262-1269.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    The temporality of uncertainty in decision-making and treatment of severe brain injury. / Mathiasen, Mia Krogager; Jørgensen, Lene Bastrup; From, Mette et al.

    I: PLOS ONE, Bind 15, Nr. 10, e0238506, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Therapists´ perceptions of upper limb prediction algorithms after stroke –barriers and facilitators for clinical implementation. / Lundquist, Camilla; Pallesen, Hanne; Tjørnhøj-Thomsen, Tine et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  63. Udgivet

    Virtual Reality Assessment and Treatment of Spatial Neglect (VR@SN). / Evald, Lars; Hougaard, Bastian Ilsø; Brunner, Iris et al.

    2020. Poster session præsenteret ved 11th World Congress for Neurorehabilitation, Lyon, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  64. Udgivet

    from research to clinical practice. The PREP2 algorithm for prediction of ul function in patients with stroke. / Lundquist, Camilla; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Brunner, Iris.

    2020. Poster session præsenteret ved European Congress of Neurorehabilitation, Budapest, Ungarn.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  65. Udgivet

    Évolution à un an de la maladie érosive chez des patients arthralgiques ayant des anticorps anti-peptides cycliques citrullinés. / Keller, Kresten K.; Thomsen, Jesper S.; Stengaard-Pedersen, Kristian et al.

    I: Revue du Rhumatisme (Edition Francaise), Bind 87, Nr. 5, 10.2020, s. 409-411.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  66. Udgivet

    Diffuse central sensitization in low back patients : A secondary analysis of cross-sectional data including tender point examination and magnetic resonance imaging of the lumbar spine. / Jensen, Ole Kudsk; Nielsen, Claus Vinther; Stengaard-Pedersen, Kristian.

    I: Medicine, Bind 99, Nr. 38, 18.09.2020, s. e22198.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. E-pub ahead of print

    No need to use both Disabilities of the Arm, Shoulder and Hand and Constant-Murley score in studies of midshaft clavicular fractures. / Qvist, Andreas H; Vaesel, Michael T; Moss, Carsten et al.

    I: Acta Orthopaedica (Print Edition), Bind 91, 12.09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    Feasibility of integrating medical specialties and outpatient appointments - a novel pathway for multimorbid patients encountering several outpatient clinics. / Bell, Cathrine; Appel, Charlotte Welling; Frølich, Anne et al.

    2020. Poster session præsenteret ved International Conference for Integrated Care 2020, Kroatien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  69. Udgivet

    Arytmiinduceret hjertesvigt. / Pedersen, Tine Glavind Bülow; Frost, Lars; Pryds, Kasper et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 40, V03200150, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Cerebellar Cognitive Affective Syndrome in Children With Acute Postinfectious Cerebellar Ataxia. / Evald, Lars; Evald, Jane; Hansen, Dorthe et al.

    I: Pediatric Neurology, Bind 110, 09.2020, s. 71-79.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Direct-access to sonographic diagnosis of deep vein thrombosis in general practice : a descriptive cohort study. / Appel, Charlotte W.; Balle, Annette M.; Krintel, Mads M. et al.

    I: BMC Family Practice, Bind 21, 195, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Effect of extended scope physiotherapists assessments in orthopaedic diagnostic setting : a systematic review. / Trøstrup, J; Juhl, Carsten B; Mikkelsen, L R.

    I: Physiotherapy, Bind 108, 09.2020, s. 120-128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Estimating Risk Ratios and Risk Differences : Alternatives to Odds Ratios. / Holmberg, Mathias J; Andersen, Lars W.

    I: JAMA, Bind 324, Nr. 11, 09.2020, s. 1098-1099.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Facebook as a Medium for the Support and Enhancement of Ambulatory Care for People With Diabetes : Qualitative Realist Evaluation of a Real-World Trial. / Cleal, Bryan; Willaing, Ingrid; Hoybye, Mette T et al.

    I: JMIR diabetes, Bind 5, Nr. 3, e18146, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Global Research Alliance N2O chamber methodology guidelines : Flux calculations. / Venterea, Rodney T.; Petersen, Søren O.; de Klein, Cecile A.M. et al.

    I: Journal of Environmental Quality, Bind 49, Nr. 5, 09.2020, s. 1141-1155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    GnRHa for trigger and luteal phase support in natural cycle frozen embryo transfer – A proof of concept study. / Bar Hava, Itai; Yafee, Hadar; Omer, Yeela et al.

    I: Reproductive Biology, Bind 20, Nr. 3, 09.2020, s. 282-287.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Impact of rheumatoid arthritis on major cardiovascular events in patients with and without coronary artery disease. / Løgstrup, Brian Bridal; Olesen, Kevin Kris Warnakula; Masic, Dzenan et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 79, Nr. 9, 09.2020, s. 1182-1188.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Low biomass microbiota in the upper genital tract of reproductive age women : fact or fiction? / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Altmäe, Signe et al.

    I: Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials, Bind 19, 41, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  79. Udgivet

    Prevalence of lumbar spinal stenosis in general and clinical populations : a systematic review and meta-analysis. / Jensen, Rikke Krüger; Jensen, Tue Secher; Koes, Bart et al.

    I: European Spine Journal, Bind 29, Nr. 9, 09.2020, s. 2143-2163.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  80. Udgivet
    Productive Hesitations of the Body : - an audio postcard. Høybye, Mette Terp (Producent). 2020. Begivenhed: MUSTS Event 2020<br/>Thematic focus: Embodied Expertise in Art, Science and Medicinee, Maastricht University , Maastricht, Holland.

    Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformBilleder, Video- og Lydoptagelser (digital)Formidling

  81. Udgivet

    Relationship between biochemical and symptomatic hypoglycemia after RYGB. Responses to a mixed meal test : a case-control study. / Søeby, Mette; Nielsen, Joan B; Pedersen, Steen B et al.

    I: Surgery for Obesity and Related Diseases, Bind 16, Nr. 9, 09.2020, s. 1179-1185.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Therapists´ perceptions of upper limb prediction algorithms after stroke –barriers and facilitators for clinical implementation. / Lundquist, Camilla; Pallesen, Hanne; Tjørnhøj-Thomsen, Tine et al.

    2020. Abstract fra 11th World Congress of Neurorehabilitation.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  83. Udgivet

    Thoracic Bone Mineral Density Derived from Cardiac CT Is Associated with Greater Fracture Rate. / Therkildsen, Josephine; Nissen, Louise; Jørgensen, Hanne S. et al.

    I: Radiology, Bind 296, Nr. 3, 09.2020, s. 499-508.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Use of genetic testing for hypolactasia trait in the North Denmark Region. / Mørk, Morten; Andersen, Stine Linding; Pedersen, Inge Søkilde et al.

    I: Scandinavian Journal of Gastroenterology, Bind 55, Nr. 9, 09.2020, s. 1012-1018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Vascular ultrasound for the diagnosis of giant cell arteritis : A reliability and agreement study based on a standardised training programme. / Chrysidis, Stavros; Terslev, Lene; Christensen, Robin et al.

    I: RMD Open, Bind 6, Nr. 3, e001337, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Under udarbejdelse

    Sygepleje til den ortopædkirurgiske patient : Ortopædkirurgisk sygepleje til rygpatienter. / Strøm, Janni.

    Sygepleje til den ortopædkirurgiske patient. 2020.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

  87. Udgivet

    Almen praksis og kræftopfølgning : Allerede nu spiller almen praksis en stor rolle. / Rasmussen, Linda Aagaard; Jensen, Henry; Virgilsen, Line Flytkjær et al.

    I: Maanedsskrift for Almen Praksis, Nr. 8, 08.2020, s. 500-505.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  88. Udgivet

    Atypical manifestations of COVID-19 in general practice : a case of gastrointestinal symptoms. / Wahab, Sardam Faraidon; Løgstrup, Brian Bridal.

    I: BMJ Case Reports, Bind 13, Nr. 8, e237520, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Changes in management of idiopathic pulmonary fibrosis : impact on disease severity and mortality. / Hyldgaard, Charlotte; Møller, Janne; Bendstrup, Elisabeth.

    I: European Clinical Respiratory Journal, Bind 7, Nr. 1, 1807682, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Comorbidity and risk of venous thromboembolism after hospitalization for first-time myocardial infarction : A population-based cohort study. / Würtz, Morten; Grove, Erik Lerkevang; Corraini, Priscila et al.

    I: Journal of Thrombosis and Haemostasis, Bind 18, Nr. 8, 08.2020, s. 1974-1985.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  91. Udgivet

    Diagnostic accuracy of ultrasound for detecting large-vessel giant cell arteritis using FDG PET/CT as the reference. / Nielsen, Berit Dalsgaard; Hansen, Ib Tønder; Keller, Kresten Krarup et al.

    I: Rheumatology (Oxford, England), Bind 59, Nr. 8, 08.2020, s. 2062-2073.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Early normalization of reduced urea synthesis capacity after direct-acting antiviral therapy in hepatitis C cirrhosis. / Laursen, Tea Lund; Sandahl, Thomas Damgaard; Kazankov, Konstantin et al.

    I: American Journal of Physiology: Gastrointestinal and Liver Physiology, Bind 319, Nr. 2, 08.2020, s. G151-G156.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Effect of 12 weeks continuous positive airway pressure on day and night arterial stiffness and blood pressure in patients with type 2 diabetes and obstructive sleep apnea : A randomized controlled trial. / Krogager, Christoffer; Banghøj, Anne Margareta; Poulsen, Per L et al.

    I: Journal of Sleep Research, Bind 29, Nr. 4, e12978, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. Udgivet

    Freeze-all versus fresh blastocyst transfer strategy during in vitro fertilisation in women with regular menstrual cycles : multicentre randomised controlled trial. / Stormlund, Sacha; Sopa, Negjyp; Zedeler, Anne et al.

    I: B M J, Bind 370, m2519, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    Initial Blood Pressure is Important for Long-term Outcome after Traumatic Spinal Cord Injury. / Jensen, Mette Haldrup; Dyrskog, Stig D; Thygesen, Mathias et al.

    I: Journal of Neurosurgery: Spine, Bind 33, Nr. 2, 08.2020, s. 256–260.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Lengthening of magnetically controlled growing rods caused minimal pain in 25 children : pain assessment with FPS-R, NRS, and r-FLACC. / Skov, Simon Toftgaard; Bünger, Cody; Li, Haisheng et al.

    I: Spine Deformity, Bind 8, Nr. 4, 08.2020, s. 763-770.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Motion-based technology for people with dementia training at home : Three-phase pilot study assessing feasibility and efficacy. / Petersen, Jindong Ding; Larsen, Eva Ladekjær; la Cour, Karen et al.

    I: JMIR mental health, Bind 7, Nr. 8, e19495, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    No-need-to-see-forløb for binyreincidentalomer. / Trolle, Christian; Shukla, Atul; Alstrup, Kirsten et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 36, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Reproductive outcomes after in vitro fertilization treatment in a cohort of Danish women transplanted with cryopreserved ovarian tissue. / Dueholm Hjorth, Ina Marie; Kristensen, Stine Gry; Dueholm, Margit et al.

    I: Fertility and Sterility, Bind 114, Nr. 2, 08.2020, s. 379-387.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    Trends in excess mortality associated with atrial fibrillation over 45 years (Framingham Heart Study) : community based cohort study. / Vinter, Nicklas; Huang, Qiuxi; Fenger-Grøn, Morten et al.

    I: B M J, Bind 370, m2724, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    The Diversity of Pediatric Residency Programs across Europe: Admission Procedures, Curricula and Duration of Courses. / Meric, Ruya; Stone, Roy Gavin; Lupu, Vasile Valeriu et al.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 222, 01.07.2020, s. 266-268.e1.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskning

Forrige 1 2 3 Næste