Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. Tidsskriftartikel
  2. Udgivet

    Lower Bowel Dysfunction Following Acquired Brain Injury : A Challenge During Rehabilitation. / Aadal, Lena; Mortensen, Jesper; Kellenberger, Simone; Nielsen, Jørgen Feldbæk.

    I: Gastroenterology Nursing, Bind 42, Nr. 1, 29.01.2019, s. 12-19.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Coordinating objects of care : Exploring the role of case managers as brokers in cancer patient pathways. / Aarhus, Rikke; Tjørnhøj-Thomsen, Tine; Tarp, Britta Damgaard; Vedsted, Peter; Andersen, Rikke Sand.

    I: European Journal of Cancer Care, Bind 28, Nr. 3, e13017, 05.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Male infertility and assisted reproductive technology. / Agarwal, Ashok; Esteves, Sandro C.; Humaidan, Peter; Roque, Matheus.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 01.06.2019, s. 101-103.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Dual stimulation using corifollitropin alfa in 54 Bologna criteria poor ovarian responders : a case series. / Alsbjerg, Birgit; Haahr, Thor; Elbaek, Helle O; Laursen, Rita; Povlsen, Betina B; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 5, 2019, s. 677-682.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Anti-tumor necrosis factor treatment increases both the Th17 and Th22 T helper subsets in spondyloarthritis. / Andersen, Thomas; Østgård, René Drage; Aspari, Maithri Prasad; Kragstrup, Tue Wenzel; Glerup, Henning; Jurik, Anne Grethe; Johansen, Claus; Hvid, Malene; Deleuran, Bent Winding.

    I: APMIS, Bind 127, Nr. 12, 12.2019, s. 789-796.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Ovarian stimulation and assisted reproductive technology outcomes in women transplanted with cryopreserved ovarian tissue : a systematic review. / Andersen, Signe Taasti; Pors, Susanne Elisabeth; Poulsen, Liv la Cour; Colmorn, Lotte Berdiin; Macklon, Kirsten Tryde; Ernst, Erik; Humaidan, Peter; Andersen, Claus Yding; Kristensen, Stine Gry.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 5, 2019, s. 908-921.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Protocol for a multicentre randomised controlled trial to investigate the effect on asthma-related quality of life from breathing retraining in patients with incomplete asthma control attending specialist care in Denmark. / Andreasson, Karen Hjerrild; Skou, Søren Thorgaard; Ulrik, Charlotte Suppli; Madsen, Hanne; Sidenius, Kirsten; Jacobsen, Jannie Søndergaard; Assing, Karin Dahl; Rasmussen, Kirsten Brændholt; Porsbjerg, Celeste; Thomas, Mike; Bodtger, Uffe.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 12, e032984, 31.12.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Depressive symptoms and mental health-related quality of life in adolescence and young adulthood after early parental death. / Appel, Charlotte W; Frederiksen, Kirsten; Hjalgrim, Henrik; Dyregrov, Atle; Dalton, Susanne O; Dencker, Annemarie; Høybye, Mette Terp; Dige, Jes; Bøge, Per; Mikkelsen, Ole Abildgaard; Johansen, Christoffer; Envold Bidstrup, Pernille.

    I: Scandinavian Journal of Public Health. Supplement, Bind 47, Nr. 7, 11.2019, s. 782-792.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    What Level of Inflammation Leads to Structural Damage in the Sacroiliac Joints? A Four-Year Magnetic Resonance Imaging Follow-Up Study of Low Back Pain Patients. / Arnbak, Bodil; Jensen, Tue S.; Schiøttz-Christensen, Berit; Pedersen, Susanne J.; Østergaard, Mikkel; Weber, Ulrich; Hendricks, Oliver; Zejden, Anna; Manniche, Claus; Jurik, Anne G.

    I: Arthritis and Rheumatology, Bind 71, Nr. 12, 2019, s. 2027-2033.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Facilitating learning and change in the daily lives of stroke survivors: A comparative analysis of municipal stroke rehabilitation services in Norway and Denmark. / Arntzen, Cathrine; Moe, Siri; Aadal, Lena; Pallesen, Hanne.

    I: Cogent Medicine - PUBLIC HEALTH & PRIMARY CARE, Bind 6, 1608080, 09.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Use of proton pump inhibitors among Danish children : A 16-year register-based nationwide study. / Aznar-Lou, Ignacio; Reilev, Mette; Lødrup, Anders Bergh; Rubio-Valera, Maria; Haastrup, Peter Fentz; Pottegård, Anton.

    I: Basic & Clinical Pharmacology & Toxicology, Bind 124, Nr. 6, 06.2019, s. 704-710.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Feasibility of predicting improvements in motor function following SCI using the SCAR outcome measure : a retrospective study. / Bach Jønsson, Anette; Møller Thygesen, Mathias; Krogh, Søren; Kasch, Helge.

    I: Spinal Cord, Bind 57, Nr. 11, 2019, s. 966-971.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Polymorphisms in the NFkB, TNF-alpha, IL-1beta, and IL-18 pathways are associated with response to anti-TNF therapy in Danish patients with inflammatory bowel disease. / Bank, Steffen; Julsgaard, Mette; Abed, Osama Karim; Burisch, Johan; Broder Brodersen, Jacob; Pedersen, Natalia Konstantinovich; Gouliaev, Anja; Ajan, Rullah; Nytoft Rasmussen, Ditlev; Honore Grauslund, Camilla; Roug, Stine; Galsgaard, Julie; Sprogøe Høyer Finsen, David; Lindby, Karoline; Danish IBD Genetics Working Group; Sørensen, Jeanette; Larsen, Lone; Rohr Andersen, Malene; Brandslund, Ivan; Thomassen, Mads; Green, Anders; Bo Bojesen, Anders; Bek Sørensen, Signe; Vogel, Ulla; Andersen, Vibeke.

    I: Alimentary Pharmacology and Therapeutics, Bind 49, Nr. 7, 2019, s. 890-903.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Magnetic resonance imaging of the intraluminal thrombus in abdominal aortic aneurysms. A quantitative and qualitative evaluation and correlation with growth rate. / Behr-Rasmussen, Carsten; Gammelgaard, Lise; Fründ, Ernst T; Dahl, Marie; Lindholt, Jes S.

    I: Journal of Cardiovascular Surgery, Bind 60, Nr. 2, 04.2019, s. 221-229.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Converting acute inpatient take to outpatient take with fast-track assessment in internal medicine wards - A before-after study. / Bell, Cathrine; Fredberg, Ulrich; Schlünsen, Anders Damgaard Moeller; Vedsted, Peter.

    I: BMC Health Services Research, Bind 19, Nr. 1, 346, 31.05.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Interstitial lung disease in rheumatoid arthritis remains a challenge for clinicians. / Bendstrup, Elisabeth; Møller, Janne; Kronborg-White, Sissel; Prior, Thomas Skovhus; Hyldgaard, Charlotte.

    I: Journal of Clinical Medicine, Bind 8, Nr. 12, 2038, 11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Low LH Level on the Day of GnRH Agonist Trigger Is Associated With Reduced Ongoing Pregnancy and Live Birth Rates and Increased Early Miscarriage Rates Following IVF/ICSI Treatment and Fresh Embryo Transfer. / Benmachiche, Abdelhamid; Benbouhedja, Sebti; Zoghmar, Abdelali; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 639, 18.09.2019, s. 639.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    How time to healthy singleton delivery could affect decision-making during infertility treatment : a Delphi consensus. / Bosch, Ernesto; Bulletti, Carlo; Copperman, Alan B.; Fanchin, Renato; Yarali, Hakan; Petta, Carlos A.; Polyzos, Nikolaos P.; Shapiro, Daniel; Ubaldi, Filippo Maria; Garcia Velasco, Juan A.; Longobardi, Salvatore; D'Hooghe, Thomas; Humaidan, Peter; Delphi TTP Consensus Group.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 1, 2019, s. 118-130.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Psykologiske, neurologiske og cellulære virkningsmekanismer ved mindfulnesstræning. / Boutrup, Rasmus Jentoft; Jørgensen, Malene Munk; Gregersen, Niels; Frost, Lars; Aagaard, Heidi; Djernis, Dorthe; van der Velden, Anne Maj; Dahlgaard, Jesper.

    I: Ugeskr for Læger, Bind 181, V11180784, 07.2019, s. 1-4.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Predictive value of a multi-biomarker disease activity score for clinical remission and radiographic progression in patients with early rheumatoid arthritis : a post-hoc study of the OPERA trial. / Brahe, C H; Østergaard, M; Johansen, J S; Defranoux, N; Wang, X; Bolce, R; Sasso, E H; Ørnbjerg, L M; Hørslev-Petersen, K; Stengaard-Pedersen, K; Junker, P; Ellingsen, T; Ahlquist, P; Lindegaard, H; Linauskas, A; Schlemmer, A; Dam, M Y; Hansen, I; Lottenburger, T; Ammitzbøll, C; Jørgensen, A; Krintel, S B; Raun, J; Hetland, M L.

    I: Scandinavian Journal of Rheumatology, Bind 48, Nr. 1, 2019, s. 9-16.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    A study of the discriminative properties of the Six-Spot Step Test in people with Parkinson's disease at risk of falling. / Brincks, John; Jørgensen, Julie Brøbech; Giese, Iben Engelbrecht; Palle, Marie Louise; Callesen, Jacob; Johnsen, Erik; Næss-Schmidt, Erhard Trillingsgaard; Dalgas, Ulrik.

    I: NeuroRehabilitation, Bind 45, Nr. 2, 11.2019, s. 265-272.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Blood pressure, sympathovagal tone, exercise capacity and metabolic status are linked in Turner syndrome. / Brun, Sara; Berglund, Agnethe; Mortensen, Kristian H.; Hjerrild, Britta E.; Hansen, Klavs W.; Andersen, Niels H.; Gravholt, Claus H.

    I: Clinical Endocrinology, Bind 91, Nr. 1, 07.2019, s. 148-155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Disease course of inflammatory bowel disease unclassified in a European population-based inception cohort : An Epi-IBD study. / Burisch, Johan; Zammit, Stefania Chetcuti; Ellul, Pierre; Turcan, Svetlana; Duricova, Dana; Bortlik, Martin; Andersen, Karina Winther; Andersen, Vibeke; Kaimakliotis, Ioannis P.; Fumery, Mathurin; Gower-Rousseau, Corinne; Girardin, Giulia; Valpiani, Daniela; Goldis, Adrian; Brinar, Marko; Cukovic-Cavka, Silvija; Oksanen, Pia; Collin, Pekka; Barros, Luisa; Magro, Fernando; Misra, Ravi; Arebi, Naila; Eriksson, Carl; Halfvarson, Jonas; Kievit, Hendrika Adriana Linda; Pedersen, Natalia; Kjeldsen, Jens; Myers, Sally; Sebastian, Shaji; Katsanos, Konstantinos H.; Christodoulou, Dimitrios K.; Midjord, Jongerd; Nielsen, Kari Rubek; Kiudelis, Gediminas; Kupcinskas, Limas; Nikulina, Inna; Belousova, Elena; Schwartz, Doron; Odes, Selwyn; Salupere, Riina; Carmona, Amalia; Pineda, Juan R.; Vegh, Zsuzsanna; Lakatos, Peter L.; Langholz, Ebbe; Munkholm, Pia; Epi-IBD Grp.

    I: Journal of Gastroenterology and Hepatology, Bind 34, Nr. 6, 06.2019, s. 996-1003.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Natural disease course of Crohn's disease during the first 5 years after diagnosis in a European population-based inception cohort : an Epi-IBD study. / Burisch, Johan; Kiudelis, Gediminas; Kupcinskas, Limas; Kievit, Hendrika Adriana Linda; Andersen, Karina Winther; Andersen, Vibeke; Salupere, Riina; Pedersen, Natalia; Kjeldsen, Jens; Epi-IBD Grp.

    I: Gut, Bind 68, Nr. 3, 03.2019, s. 423-433.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Recommendations for Core Outcome Domain Set for Whiplash Associated Disorders (CATWAD). / Chen, Kenneth; Andersen, Tonny; Carroll, Linda; Connelly, Luke; Côté, Pierre; Curatolo, Michele; Elliott, James; Grant, Genevieve; Jull, Gwendolen; Kasch, Helge; MacDermid, Joy; Malmström, Eva-Maj; Maujean, Annick; McLean, Samuel A; Nielsen, Mandy; Rebbeck, Trudy; Söderlund, Anne; Sterling, Joanna; Treleaven, Julia; Walton, David M; Westergren, Hans; Sterling, Michele.

    I: The Clinical Journal of Pain, Bind 35, Nr. 9, 09.2019, s. 727-736.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Neutrophil-lymphocyte-ratio distributions in a Danish population from general practice. / Christiansen, Mikkel H.; Barup, Kristian; Samson, Mie H.

    I: Scandinavian Journal of Clinical and Laboratory Investigation, Bind 79, Nr. 1-2, 02.2019, s. 75-79.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Transportal central femoral tunnel placement has a significantly higher revision rate than transtibial AM femoral tunnel placement in hamstring ACL reconstruction. / Clatworthy, Mark; Sauer, Steffen; Roberts, Tim.

    I: Knee Surgery, Sports Traumatology, Arthroscopy, Bind 27, Nr. 1, 2019, s. 124-129.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Role of plant architecture on littoral macroinvertebrates in temperate and subtropical shallow lakes : a comparative manipulative field experiment. / Clemente, Juan M.; Boll, Thomas; Teixeira-de Mello, Franco; Iglesias, Carlos; Pedersen, Asger Roer; Jeppesen, Erik; Meerhoff, Mariana.

    I: Limnetica, Bind 38, Nr. 2, 2019, s. 759-772.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Masseter corticomotor excitability is decreased after intramuscular administration of nerve growth factor. / Costa, Yuri M.; Exposto, Fernando; Kothari, Mohit; Castrillon, Eduardo E.; Conti, Paulo César R; Bonjardim, Leonardo R; Svensson, Peter.

    I: European Journal of Pain, Bind 23, Nr. 9, 10.2019, s. 1619-1630.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    "Future Patient" Telerehabilitation for Patients With Heart Failure : Protocol for a Randomized Controlled Trial. / Dinesen, Birthe; Dittmann, Lars; Gade, Josefine Dam; Jørgensen, Cecilia Klitgaard; Hollingdal, Malene; Leth, Soeren; Melholt, Camilla; Spindler, Helle; Refsgaard, Jens.

    I: JMIR research protocols, Bind 8, Nr. 9, e14517, 09.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Adolescents´Experiences of Participating in a Weight-loss Programme, Linked to Weight Status, Health-related Quality of Life and Self-concept: A Longitudinal Study. / Eg, Marianne; Frederiksen, Kirsten; Vamosi, Marianne; Lorentzen, Vibeke.

    I: Journal of Childhood Obesity, Bind 4, Nr. 1, 12.02.2019, s. 1-11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Neuromodulation ved rehabilitering af rygmarvsskade. / Elmgreen, Søren Bruno; Krogh, Søren; Løve, Uffe Schou; Forman, Axel; Kasch, Helge.

    I: Ugeskift for Læger, Bind 181, V02190104, 26.06.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Estimation of age-dependent decrease in blastocyst euploidy by next generation sequencing : development of a novel prediction model. / Esteves, Sandro C; Carvalho, José F; Martinhago, Ciro D; Melo, Augusto A; Bento, Fabiola C; Humaidan, Peter; Alviggi, Carlo; POSEIDON (Patient-Oriented Strategies Encompassing IndividualizeD Oocyte Number) Group.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 3-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Oocyte quantity, as well as oocyte quality, plays a significant role for the cumulative live birth rate of a POSEIDON criteria patient. / Esteves, Sandro C; Roque, Matheus; Sunkara, Sesh K; Conforti, Alessandro; Ubaldi, Filippo M; Humaidan, Peter; Alviggi, Carlo.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 34, Nr. 12, 12.2019, s. 2555-2557.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    The POSEIDON Criteria and Its Measure of Success Through the Eyes of Clinicians and Embryologists. / Esteves, Sandro C; Alviggi, Carlo; Humaidan, Peter; Fischer, Robert; Andersen, Claus Y; Conforti, Alessandro; Bühler, Klaus; Sunkara, Sesh K; Polyzos, Nikolaos P; Galliano, Daniela; Grynberg, Michael; Yarali, Hakan; Özbek, Irem Y; Roque, Matheus; Vuong, Lan N; Banker, Manish; Rienzi, Laura; Vaiarelli, Alberto; Cimadomo, Danilo; Ubaldi, Filippo M.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 814, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Prolonged targeted temperature management reduces memory retrieval deficits six months post-cardiac arrest : A randomised controlled trial. / Evald, Lars; Brønnick, Kolbjørn; Duez, Christophe Henri Valdemar; Grejs, Anders Morten; Jeppesen, Anni Nørgaard; Søreide, Eldar; Kirkegaard, Hans; Nielsen, Jørgen Feldbæk.

    I: Resuscitation, Bind 134, 2019, s. 1-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Depression, antidepressants, and the risk of non-valvular atrial fibrillation : A nationwide Danish matched cohort study. / Fenger-Grøn, Morten; Vestergaard, Mogens; Pedersen, Henrik Schou; Frost, Lars; Parner, Erik Thorlund; Ribe, Anette Riisgaard; Davydow, Dimitry S.

    I: European Journal of Preventive Cardiology, Bind 26, Nr. 2, 01.2019, s. 187-195.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Non pharmacological nursing care addressing urinary disorders following acquired brain injury during in hospital rehabilitation . A scoping review. / Fog, Lisbet; Nielsen, Mette Nørtoft; Aadal, Lena.

    I: Nursing and Palliative Care, Bind 4, Nr. 2, 06.2019, s. 1-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Response to ovulation trigger is correlated to late follicular phase progesterone levels : A hypothesis explaining reduced reproductive outcomes caused by increased late follicular progesterone rise. / Friis Wang, N.; Skouby, S. O.; Humaidan, P.; Andersen, C. Y.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 34, Nr. 5, 2019, s. 942-948.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Diagnostic Accuracy of a Point-of-Care Test for Celiac Disease Antibody Screening among Infertile Patients. / Grode, Louise Bang; Jensen, Thomas Møller; Parkner, Tina; Agerholm, Inge Errebo; Humaidan, Peter; Bech, Bodil Hammer; Ramlau-Hansen, Cecilia.

    I: Inflammatory Intestinal diseases, 23.07.2019, s. 1-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Effect of 9 months of vitamin D supplementation on arterial stiffness and blood pressure in Graves' disease : a randomized clinical trial. / Grove-Laugesen, Diana; Malmstroem, Sofie; Ebbehoj, Eva; Riis, Anne Lene; Watt, Torquil; Hansen, Klavs Würgler; Rejnmark, Lars.

    I: Endocrine, Bind 66, Nr. 2, 11.2019, s. 386-397.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Back beliefs in patients with low back pain : A primary care cohort study. / Grøn, Søren; Jensen, Rikke Krüger; Jensen, Tue Secher; Kongsted, Alice.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 20, Nr. 1, 578, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Illegal cannabis use is common among Danes with multiple sclerosis. / Gustavsen, S.; Sondergaard, H. B.; Andresen, S. R.; Magyari, M.; Sorensen, P. S.; Sellebjerg, F.; Oturai, A. B.

    I: Multiple Sclerosis and Related Disorders, Bind 33, 08.2019, s. 5-12.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    Vaginal microbiota and in vitro fertilization outcomes : development of a simple diagnostic tool to predict patients at risk of a poor reproductive outcome. / Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Elbaek, Helle Olesen; Alsbjerg, Birgit; Laursen, Rita Jakubcionyte; Rygaard, Kåre; Johannesen, Thor Bech; Andersen, Paal Skytt; Ng, Kim Lee; Jensen, Jørgen Skov.

    I: The Journal of Infectious Diseases, Bind 219, Nr. 11, 2019, s. 1809-1817.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    Early decompressive surgery in patients with traumatic spinal cord injury improves neurological outcome. / Haldrup, Mette; Schwartz, Ole Sondergaard; Kasch, Helge; Rasmussen, Mikkel Mylius.

    I: Acta Neurochirurgica, Bind 161, Nr. 10, 2019, s. 2223-2228.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Effects of supervised exercise compared to non-supervised exercise early after total hip replacement on patient-reported function, pain, health-related quality of life and performance-based function - a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. / Hansen, Sebrina; Aaboe, Jens; Mechlenburg, Inger; Overgaard, Søren; Mikkelsen, Lone Ramer.

    I: Clinical Rehabilitation, Bind 33, Nr. 1, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Split skin-hudtransplantation som indgangsport for Staphylococcus aureus toksisk shock-syndrom. / Hansen, Niklas Schurmann; Nielsen, Lars Toft; Leth, Steffen.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 181, V08180580, 01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Three-dimensional kinematics of shoulder function in stroke patients : Inter- and intra-rater reliability. / Hansen, Gunhild M.; Kersting, Uwe G.; Pedersen, Asger R.; Svendsen, Susanne W.; Nielsen, Jørgen F.

    I: Journal of Electromyography and Kinesiology, Bind 47, 2019, s. 35-42.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Neuromuscular electrical stimulation in early rehabilitation of Guillain-Barré syndrome : A pilot study. / Harbo, Thomas; Markvardsen, Lars Kjøbsted; Hellfritzsch, Michel Bach; Severinsen, Kåre; Nielsen, Jørgen Feldbaek; Andersen, Henning.

    I: Muscle & Nerve, Bind 59, Nr. 4, 2019, s. 481-484.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Implementing volunteer peer mentoring as a supplement to professional efforts in primary rehabilitation of persons with spinal cord injury. / Hoffmann, Dorte Dahl; Sundby, Joan; Biering-Sørensen, Fin; Kasch, Helge.

    I: Spinal Cord, Bind 57, 10.2019, s. 881-889.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Qualitative Interview Studies of Working Mechanisms in Electronic Health : Tools to Enhance Study Quality. / Holter, Marianne Ts; Johansen, Ayna B; Ness, Ottar; Brinkmann, Svend; Høybye, Mette T; Brendryen, Håvar.

    I: Journal of Medical Internet Research, Bind 21, Nr. 5, 10354, 05.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    A study into the feasibility of using HRV variables to guide treatment in patients with paroxystic sympathetic hyperactivity in a neurointensive step-down unit. / Honoré, Helene; Eggertsen, Kathrine; Søndergaard, Søren.

    I: NeuroRehabilitation, Bind 44, Nr. 1, 2019, s. 141-155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    High Rates of Prescribing Antimicrobials for Prophylaxis in Children and Neonates : Results From the Antibiotic Resistance and Prescribing in European Children Point Prevalence Survey. / Hufnagel, Markus; Versporten, Ann; Bielicki, Julia; Drapier, Nico; Sharland, Mike; Goossens, Herman; ARPEC Project Group .

    I: Pediatric Infectious Disease Journal, Bind 8, Nr. 2, 06.2019, s. 143-151.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Rheumatoid Arthritis-Associated Interstitial Lung Disease : Clinical Characteristics and Predictors of Mortality. / Hyldgaard, Charlotte; Ellingsen, Torkell; Hilberg, Ole; Bendstrup, Elisabeth.

    I: Respiration, Bind 98, Nr. 5, 11.2019, s. 455-460.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Risk factors and haemodynamic variables in patients with low toe-brachial index but normal ankle-brachial index. / Høyer, Christian; Høgh, Annette L.; Sandermann, Jes; Zacho, Helle D.; Petersen, Lars J.

    I: Atherosclerosis, Bind 289, 10.2019, s. 21-26.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    Combination of jaw and tongue movement training influences neuroplasticity of corticomotor pathways in humans. / Iida, Takashi; Komoda, Yoshihiro; Kothari, Mohit; Sekihata, Satoshi; Komiyama, Osamu; Sessle, Berry J; Svensson, Peter.

    I: Experimental Brain Research, Bind 237, Nr. 10, 2019, s. 2559-2571.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Impact of sleep bruxism on training-induced cortical plasticity. / Ikuta, Mai; Iida, Takashi; Kothari, Mohit; Shimada, Akiko; Komiyama, Osamu; Svensson, Peter.

    I: Journal of Prosthodontic Research, Bind 63, Nr. 3, 2019, s. 277-282.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Cost-analysis of virtual reality training based on the Virtual Reality for Upper Extremity in Subacute stroke (VIRTUES) trial. / Islam, M. Kamrul; Brunner, Iris.

    I: International Journal of Technology Assessment in Health Care, Bind 35, Nr. 5, 2019, s. 373-378.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    Clinical characteristics and outcome in patients with antisynthetase syndrome associated interstitial lung disease : a retrospective cohort study. / Jensen, Mads Lynge; Løkke, Anders; Hilberg, Ole; Hyldgaard, Charlotte; Bendstrup, Elisabeth; Tran, Dan.

    I: European Clinical Respiratory Journal, Bind 6, Nr. 1, 1583516, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Prevalence of MRI findings in the cervical spine in patients with persistent neck pain based on quantification of narrative MRI reports 11 Medical and Health Sciences 1103 Clinical Sciences. / Jensen, Rikke Krüger; Jensen, Tue Secher; Grøn, Søren; Frafjord, Erik; Bundgaard, Uffe; Damsgaard, Anders Lynge; Mathiasen, Jeppe Mølgaard; Kjaer, Per.

    I: Chiropractic & Manual Therapies, Bind 27, Nr. 1, 13, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Probiotics for chronic low back pain with type 1 Modic changes : a randomized double-blind, placebo-controlled trial with 1-year follow-up using Lactobacillus Rhamnosis GG. / Jensen, Ole K; Andersen, Morten H; Østgård, René D; Andersen, Niels T; Rolving, Nanna.

    I: European Spine Journal, Bind 28, Nr. 11, 11.2019, s. 2478-2486.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Coping with the unfamiliar : How do children cope with hospitalization in relation to acute and/or critical illness? A qualitative metasynthesis. / Jepsen, Stine Leegaard; Haahr, Anita; Eg, Marianne; Jørgensen, Lene Bastrup.

    I: Journal of Child Health Care, Bind 23, Nr. 4, 12.2019, s. 534-550.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Living with outpatient management as spouse to intensively treated acute leukemia patients. / Jepsen, Lene Østergaard; Friis, Lone Smidstrup; Hansen, Dorte Gilså; Marcher, Claus Werenberg; Høybye, Mette Terp.

    I: PLOS ONE, Bind 14, Nr. 5, e0216821, 2019, s. e0216821.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Rehabilitation during intensive treatment of acute leukaemia including allogenic stem cell transplantation : a qualitative study of patient experiences. / Jepsen, Lene Østergaard; Friis, Lone Smidstrup; Hoybye, Mette Terp; Marcher, Claus Werenberg; Hansen, Dorte Gilså.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 11, e029470, 14.11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    Rhabdomyolysis in an elite dancer after training with electromyostimulation : A case report. / Johannsen, Anders Dahl; Krogh, Thøger P.

    I: Translational Sports Medicine, Bind 2, Nr. 5, 09.2019, s. 294-297.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    Conditioned pain modulation affects the withdrawal reflex pattern to nociceptive stimulation in humans. / Jure, Fabricio Ariel; Arguissain, Federico Gabriel; Biurrun Manresa, José Alberto; Andersen, Ole Kæseler.

    I: Neuroscience, Bind 408, 2019, s. 259-271.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    Minor Head Injury Symptoms and Recovery From Whiplash Injury : A 1-Year Prospective Study. / Kasch, Helge; Jensen, Luana Leonora.

    I: Rehabilitation Process and Outcome, Bind 8, 1179572719845634, 26.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Prophylactic anticoagulation in nephrotic syndrome prevents thromboembolic complications. / Kelddal, Sarah; Nykjær, Karen Marie; Gregersen, Jon Waarst; Birn, Henrik.

    I: BMC Nephrology, Bind 20, Nr. 1, 139, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Forståelsesramme for neurorehabiliterende sygepleje. / Kellenberger, Simone; Kilde, Tove; Nielsen, Mette Nørtoft; Aadal, Lena.

    I: Klinisk Sygepleje, Bind 33, Nr. 7, 2019, s. 296 - 303.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  71. Udgivet

    45,X/46,XY Mosaicism and Normozoospermia in a Patient with Male Phenotype. / Ketheeswaran, Shathmigha; Alsbjerg, Birgit; Christensen, Preben; Gravholt, Claus Højbjerg; Humaidan, Peter.

    I: Case reports in medicine, Bind 2019, 2529080, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Finding the Way Forward : The Lived Experience of People With Stroke After Participation in a Complex Psychosocial Intervention. / Kitzmüller, Gabriele; Mangset, Margrete; Evju, Anne S.; Angel, Sanne; Aadal, Lena; Martinsen, Randi; Bronken, Berit A.; Kvigne, Kari; Bragstad, Line K.; Hjelle, Ellen G.; Sveen, Unni; Kirkevold, Marit.

    I: Qualitative Health Research, Bind 29, Nr. 12, 01.01.2019, s. 1711-1724.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Neuromuscular effects of dorsiflexor training with and without blood flow restriction. / Kjeldsen, Simon Svanborg; Næss-Schmidt, Erhard Trillingsgaard; Hansen, Gunhild Mo; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Stubbs, Peter William.

    I: Heliyon, Bind 5, Nr. 8, e02341, 08.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Diagnostic accuracies of screening for atrial fibrillation by cardiac nurses versus radiographers. / Kvist, Lærke Marius; Vinter, Nicklas; Urbonaviciene, Grazina; Lindholt, Jes Sanddal; Diederichsen, Axel Cosmus Pyndt; Frost, Lars.

    I: Open Heart, Bind 6, Nr. 1, e000942, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Operative versus non-operative treatment for 2-part proximal humerus fracture : A multicenter randomized controlled trial. / Launonen, Antti P; Sumrein, Bakir O; Reito, Aleksi; Lepola, Vesa; Paloneva, Juha; Jonsson, Kenneth B; Wolf, Olof; Ström, Peter; Berg, Hans E; Felländer-Tsai, Li; Jansson, Karl-Åke; Fell, Daniel; Mechlenburg, Inger; Døssing, Kaj; Østergaard, Helle; Märtson, Aare; Laitinen, Minna K; Mattila, Ville M; as the NITEP group.

    I: PLOS Medicine, Bind 16, Nr. 7, e1002855, 07.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    The Role of Bowel Ultrasound in Detecting Subclinical Inflammation in Pregnant Women with Crohn’s Disease. / Leung, Yvette; Shim, Hang Hock; Wilkens, Rune; Tayingoh, Divine; Afshar, Elnaz Ehteshami; Sharifi, Nastaran; Pauls, Mehrnoosh; Novak, Kerri L; Kaplan, Gilaad G; Panaccione, Remo; Wilson, Stephanie R; Seow, Cynthia H.

    I: Journal of the Canadian Association of Gastroenterology, Bind 2, Nr. 4, 12.2019, s. 153-160.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Cumulative Live Birth Rates in Low Prognosis Patients According to the POSEIDON Criteria : An Analysis of 26,697 Cycles of in vitro Fertilization/Intracytoplasmic Sperm Injection. / Li, Yuan; Li, Xiaofeng; Yang, Xiaoyi; Cai, Sufen; Lu, Guangxiu; Lin, Ge; Humaidan, Peter; Gong, Fei.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 642, 19.09.2019, s. 642.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Baseline findings of the population‐based, randomized, multifaceted Danish cardiovascular screening trial (DANCAVAS) of men aged 65–74 years. / Lindholt, J S; Rasmussen, L M; Søgaard, R; Lambrechtsen, J; Steffensen, F H; Frost, L; Egstrup, K; Urbonaviciene, G; Busk, M; Olsen, M H; Hallas, J; Diederichsen, A C.

    I: British Journal of Surgery, Bind 106, Nr. 7, 06.2019, s. 862-871.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. Udgivet

    Danish Trends in Major Amputation After Vascular Reconstruction in Patients With Peripheral Arterial Disease 2002-2014. / Londero, Louise S; Høgh, Annette; Houlind, Kim; Lindholt, Jes S.

    I: European journal of vascular and endovascular surgery : the official journal of the European Society for Vascular Surgery, Bind 57, Nr. 1, 01.2019, s. 111-120.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Major Amputation Rates in Patients with Peripheral Arterial Disease Aged 50 Years and Over in Denmark during the period 1997-2014 and their Relationship with Demographics, Risk Factors, and Vascular Services. / Londero, Louise S; Hoegh, Annette; Houlind, Kim; Lindholt, Jes.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 58, Nr. 5, 11.2019, s. 729-737.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Complete genome sequences of two isolates of fusobacterium necrophorum subsp. Funduliforme, obtained from blood from patients with lemierre’s syndrome. / Lyster, Catrine; Kristensen, Lena Hagelskjær; Prag, Jørgen; Jensen, Anders.

    I: Microbiology Resource Announcements, Bind 8, Nr. 4, e01577-18, 01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Low complication rate after same-day total hip arthroplasty : a retrospective, single-center cohort study in 116 procedures. / Madsen, Merete N.; Kirkegaard, Maria L.; Laursen, Malene; Larsen, Jens R.; Pedersen, Merete F.; Skovgaard, Birgitte; PrynØ, Thomas; Mikkelsen, Lone R.

    I: Acta Orthopaedica, Bind 90, Nr. 5, 09.2019, s. 439-444.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Muscle Performance and Postural Stability Are Reduced in Patients with Newly Diagnosed Graves' Disease. / Malmstroem, Sofie; Grove-Laugesen, Diana; Riis, Anne Lene; Bruun, Bjarke Johannessen; Ebbehoj, Eva; Hansen, Klavs Würgler; Watt, Torquil; Rejnmark, Lars.

    I: Thyroid, Bind 29, Nr. 6, 06.2019, s. 783-789.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Prevalence of clinical familial hypercholesterolaemia among patients with high cholesterol levels. / Martinsen, Morten Hostrup; Hedegaard, Berit Storgaard; Klausen, Ib Christian; Mortensen, Martin Bødtker.

    I: Danish Medical Journal, Bind 66, Nr. 11, 5574, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Systematic review of the measurement properties of performance-based functional tests in patients with neck disorders. / McGee, Steven; Sipos, Taylor; Allin, Thomas; Chen, Celia; Greco, Alexandra; Bobos, Pavlos; Macdermid, Joy; CATWAD.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 11, e031242, 11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Conservative vs liberal fluid therapy in septic shock (CLASSIC) trial-Protocol and statistical analysis plan. / Meyhoff, Tine Sylvest; Hjortrup, Peter Buhl; Møller, Morten Hylander; Wetterslev, Jørn; Lange, Theis; Kjaer, Maj-Brit Nørregaard; Jonsson, Andreas Bender; Hjortsø, Carl Johan Steensen; Cronhjort, Maria; Laake, Jon Henrik; Jakob, Stephan M; Nalos, Marek; Pettilä, Ville; van der Horst, Iwan; Ostermann, Marlies; Mouncey, Paul; Rowan, Kathy; Cecconi, Maurizio; Ferrer, Ricard; Malbrain, Manu L N G; Ahlstedt, Christian; Hoffmann, Søren; Bestle, Morten Heiberg; Nebrich, Lars; Russell, Lene; Vang, Marianne; Rasmussen, Michael Lindhardt; Sølling, Christoffer; Rasmussen, Bodil Steen; Brøchner, Anne Craveiro; Perner, Anders.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 63, Nr. 9, 10.2019, s. 1262-1271.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    Asymmetry and pelvic movements 6 months after total hip replacement Secondary analyses from a randomized controlled trial. / Mikkelsen, Lone R; Petersen, Annemette K; Søballe, Kjeld; Mikkelsen, Søren S; Mechlenburg, Inger.

    I: Acta Orthopaedica Belgica, Bind 85, Nr. 3, 09.2019, s. 338-345.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Improving the referral pattern of patients with knee osteoarthritis to the orthopaedic surgeon : Development and evaluation of a new screening algorithm based on patient-reported data and radiographs. / Mikkelsen, Lone Ramer; Garval, Mette; Holm, Carsten; Skou, Søren Thorgaard.

    I: International Journal of Orthopaedic and Trauma Nursing, Bind 35, 100706, 11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Increased Ferritin Concentration and Risk of Atrial Fibrillation and Heart Failure in Men and Women : Three Studies of the Danish General Population Including 35799 Individuals. / Mikkelsen, Lise Fischer; Nordestgaard, Børge G; Schnohr, Peter; Ellervik, Christina.

    I: Clinical Chemistry, Bind 65, Nr. 1, 01.2019, s. 180-188.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Pragmatic Home-Based Exercise after Total Hip Arthroplasty - Silkeborg: Protocol for a prospective cohort study (PHETHAS-1). / Mikkelsen, Lone Ramer; Madsen, Merete Nørgaard; Rathleff, Michael Skovdal; Thorborg, Kristian ; Rossen, Camilla; Kallemose, Thomas; Bandholm, Thomas.

    I: F1000Research, Bind 8, 965, 10.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  91. Udgivet

    Prediction of 2-year work participation in sickness absentees with neck or shoulder pain : The contribution of demographic, patient-reported, clinical and imaging information. / Moll, Line Thorndal; Schmidt, Anne Mette; Stapelfeldt, Christina Malmose; Labriola, Merete; Jensen, Ole Kudsk; Kindt, Morten Wasmod; Jensen, Tue Secher; Schiøttz-Christensen, Berit.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 20, Nr. 1, 525, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Effect of magnetic resonance imaging vs conventional treat-to-target strategies on disease activity remission and radiographic progression in rheumatoid arthritis : the IMAGINE-RA randomized clinical trial. / Møller-Bisgaard, Signe; Hørslev-Petersen, Kim; Ejbjerg, Bo; Hetland, Merete Lund; Ørnbjerg, Lykke Midtbøll; Glinatsi, Daniel; Møller, Jakob; Boesen, Mikael; Christensen, Robin; Stengaard-Pedersen, Kristian; Madsen, Ole Rintek; Jensen, Bente; Villadsen, Jan Alexander; Hauge, Ellen Margrethe; Bennett, Philip; Hendricks, Oliver; Asmussen, Karsten; Kowalski, Marcin; Lindegaard, Hanne; Nielsen, Sabrina Mai; Bliddal, Henning; Krogh, Niels Steen; Ellingsen, Torkell; Nielsen, Agnete H.; Balding, Lone; Jurik, Anne Grethe; Thomsen, Henrik S.; Østergaard, Mikkel.

    I: JAMA - Journal of the American Medical Association, Bind 321, Nr. 5, 02.2019, s. 461-472.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Association between process performance measures and 1-year mortality among patients with incident heart failure : a Danish nationwide study. / Nakano, Anne; Vinter, Nicklas; Egstrup, Kenneth; Svendsen, Marie Louise; Schjødt, Inge; Johnsen, Søren Paaske.

    I: European heart journal. Quality of care & clinical outcomes, Bind 5, Nr. 1, 01.2019, s. 28-34.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. Udgivet

    An Obturator Nerve Block does not Alleviate Postoperative Pain after Total Hip Arthroplasty : a Randomized Clinical Trial. / Nielsen, Niels Dalsgaard; Runge, Charlotte; Clemmesen, Louise; Børglum, Jens; Mikkelsen, Lone Ramer; Larsen, Jens Rolighed; Nielsen, Thomas Dahl; Søballe, Kjeld; Bendtsen, Thomas Fichtner.

    I: Regional Anesthesia and Pain Medicine, Bind 44, Nr. 4, 2019, s. 466-471.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    Is urinary excretion of plasminogen associated with development of pre-eclampsia? An observational, explorative case-control study. / Nielsen, Lise H; Kronborg, Camilla; Vittinghus, Erik; Kitlen, Gitte; Jensen, Boye L; Knudsen, Ulla B; Ovesen, Per G.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 6, e026489, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Influence of Cardiac CT based disease severity and clinical symptoms on the diagnostic performance of myocardial perfusion. / Nissen, L; Winther, S; Westra, J; Ejlersen, J A; Isaksen, C; Rossi, A; Holm, N R; Urbonaviciene, G; Gormsen, L C; Madsen, L H; Christiansen, E H; Maeng, M; Knudsen, L L; Frost, L; Brix, L; Bøtker, H E; Petersen, S E; Bøttcher, M.

    I: The international journal of cardiovascular imaging, Bind 35, Nr. 9, 09.2019, s. 1709-1720.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Prevalence and severity of fatigue in adolescents and young adults with acquired brain injury : A nationwide study. / Norup, Anne; Svendsen, Susanne Wulff; Doser, Karoline; Ryttersgaard, Trine Okkerstrøm; Frandsen, Nicole; Gade, Louise; Forchhammer, Hysse Birgitte.

    I: Neuropsychological Rehabilitation, Bind 29, Nr. 7, 2019, s. 1113-1128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Computerized quantification of pain drawings. / O'Neill, Søren; Jensen, Tue Secher; Kent, Peter.

    I: Scandinavian Journal of Pain, Bind 20, Nr. 1, 18.12.2019, s. 175-189.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Survey of oral nursing care attitudes, knowledge and practices in a neuro-rehabilitation setting. / Odgaard, Lene; Kothari, Mohit.

    I: Journal of Oral Rehabilitation, Bind 46, Nr. 8, 08.2019, s. 730-737.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    Therapeutic endometrial scratching and implantation after in vitro fertilization : a multicenter randomized controlled trial. / Olesen, Mia Steengaard; Hauge, Benedicte; Ohrt, Lisbeth; Olesen, Tine Nørregaard; Roskær, Janne; Bæk, Vibeke; Elbæk, Helle Olesen; Nøhr, Bugge; Nyegaard, Mette; Overgaard, Michael Toft; Humaidan, Peter; Forman, Axel; Agerholm, Inge.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 6, 12.2019, s. 1015-1021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Precollision Medical Diagnoses Predict Chronic Neck Pain Following Acute Whiplash trauma. / Osterland, Tine Blom; Kasch, Helge; Frostholm, Lisbeth; Bendix, Tom; Jensen, Troels Staehelin; Jensen, Jens Søndergaard; Carstensen, Tina Birgitte Wisbech.

    I: The Clinical Journal of Pain, Bind 35, Nr. 4, 04.2019, s. 304-314.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste