Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. Tidsskriftartikel › Forskning › Peer reviewed
  2. Udgivet

    "Future Patient" Telerehabilitation for Patients With Heart Failure : Protocol for a Randomized Controlled Trial. / Dinesen, Birthe; Dittmann, Lars; Gade, Josefine Dam; Jørgensen, Cecilia Klitgaard; Hollingdal, Malene; Leth, Soeren; Melholt, Camilla; Spindler, Helle; Refsgaard, Jens.

    I: JMIR research protocols, Bind 8, Nr. 9, e14517, 09.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    45,X/46,XY Mosaicism and Normozoospermia in a Patient with Male Phenotype. / Ketheeswaran, Shathmigha; Alsbjerg, Birgit; Christensen, Preben; Gravholt, Claus Højbjerg; Humaidan, Peter.

    I: Case reports in medicine, Bind 2019, 2529080, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    A study into the feasibility of using HRV variables to guide treatment in patients with paroxystic sympathetic hyperactivity in a neurointensive step-down unit. / Honoré, Helene; Eggertsen, Kathrine; Søndergaard, Søren.

    I: NeuroRehabilitation, Bind 44, Nr. 1, 2019, s. 141-155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    A study of the discriminative properties of the Six-Spot Step Test in people with Parkinson's disease at risk of falling. / Brincks, John; Jørgensen, Julie Brøbech; Giese, Iben Engelbrecht; Palle, Marie Louise; Callesen, Jacob; Johnsen, Erik; Næss-Schmidt, Erhard Trillingsgaard; Dalgas, Ulrik.

    I: NeuroRehabilitation, Bind 45, Nr. 2, 11.2019, s. 265-272.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    A web-based platform to accommodate symptoms of anxiety and depression by featuring social interaction and animated information in patients undergoing lumbar spine fusion : a randomized clinical trial. / Strøm, Janni; Nielsen, Claus Vinther; Jørgensen, Lene Bastrup; Andersen, Niels Trolle; Laursen, Malene.

    I: The spine journal : official journal of the North American Spine Society, Bind 19, Nr. 5, 05.2019, s. 827-839.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Adherence to prescribed drugs among 65-74 years old men diagnosed with abdominal aortic aneurysm or peripheral arterial disease in a screening trial : A VIVA substudy. / Qvist, Ina; Søgaard, Rikke; Lindholt, Jes S.; Lorentzen, Vibeke; Hallas, J; Frost, Lars.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 57, Nr. 3, 2019, s. 442-450.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Adolescents´Experiences of Participating in a Weight-loss Programme, Linked to Weight Status, Health-related Quality of Life and Self-concept: A Longitudinal Study. / Eg, Marianne; Frederiksen, Kirsten; Vamosi, Marianne; Lorentzen, Vibeke.

    I: Journal of Childhood Obesity, Bind 4, Nr. 1, 12.02.2019, s. 1-11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    An Obturator Nerve Block does not Alleviate Postoperative Pain after Total Hip Arthroplasty : a Randomized Clinical Trial. / Nielsen, Niels Dalsgaard; Runge, Charlotte; Clemmesen, Louise; Børglum, Jens; Mikkelsen, Lone Ramer; Larsen, Jens Rolighed; Nielsen, Thomas Dahl; Søballe, Kjeld; Bendtsen, Thomas Fichtner.

    I: Regional Anesthesia and Pain Medicine, Bind 44, Nr. 4, 2019, s. 466-471.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Anti-tumor necrosis factor treatment increases both the Th17 and Th22 T helper subsets in spondyloarthritis. / Andersen, Thomas; Østgård, René Drage; Aspari, Maithri Prasad; Kragstrup, Tue Wenzel; Glerup, Henning; Jurik, Anne Grethe; Johansen, Claus; Hvid, Malene; Deleuran, Bent Winding.

    I: APMIS, Bind 127, Nr. 12, 12.2019, s. 789-796.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Assessment of Inequality Alongside Policy-oriented Trials : An Empirical Framework Based on the Case of Screening. / Søgaard, Rikke; Lindholt, Jes Sanddal.

    I: Epidemiology, Bind 30, Nr. 5, 09.2019, s. 706-712.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Assessment of mobility in older people hospitalized for medical illness using the de Morton Mobility Index and Cumulated Ambulation Score-Validity and Minimal Clinical Important Difference. / Trøstrup, Jeanette; Andersen, Helle ; Agger Meiner Kam, Charlotte ; Magnusson, Peter; Beyer, Nina.

    I: Journal of Geriatric Physical Therapy, Bind 42, Nr. 3, 2019, s. 153-160.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Association between process performance measures and 1-year mortality among patients with incident heart failure : a Danish nationwide study. / Nakano, Anne; Vinter, Nicklas; Egstrup, Kenneth; Svendsen, Marie Louise; Schjødt, Inge; Johnsen, Søren Paaske.

    I: European heart journal. Quality of care & clinical outcomes, Bind 5, Nr. 1, 01.2019, s. 28-34.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Asymmetry and pelvic movements 6 months after total hip replacement Secondary analyses from a randomized controlled trial. / Mikkelsen, Lone R; Petersen, Annemette K; Søballe, Kjeld; Mikkelsen, Søren S; Mechlenburg, Inger.

    I: Acta Orthopaedica Belgica, Bind 85, Nr. 3, 09.2019, s. 338-345.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Back beliefs in patients with low back pain : A primary care cohort study. / Grøn, Søren; Jensen, Rikke Krüger; Jensen, Tue Secher; Kongsted, Alice.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 20, Nr. 1, 578, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Baseline findings of the population‐based, randomized, multifaceted Danish cardiovascular screening trial (DANCAVAS) of men aged 65–74 years. / Lindholt, J S; Rasmussen, L M; Søgaard, R; Lambrechtsen, J; Steffensen, F H; Frost, L; Egstrup, K; Urbonaviciene, G; Busk, M; Olsen, M H; Hallas, J; Diederichsen, A C.

    I: British Journal of Surgery, Bind 106, Nr. 7, 06.2019, s. 862-871.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Blood pressure, sympathovagal tone, exercise capacity and metabolic status are linked in Turner syndrome. / Brun, Sara; Berglund, Agnethe; Mortensen, Kristian H.; Hjerrild, Britta E.; Hansen, Klavs W.; Andersen, Niels H.; Gravholt, Claus H.

    I: Clinical Endocrinology, Bind 91, Nr. 1, 07.2019, s. 148-155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. E-pub ahead of print

    Body and identity in physiotherapy after stroke. / Roenn-Smidt, Helle; Jensen, Marianne; Pallesen, Hanne.

    I: Physiotherapy Theory and Practice, 23.10.2019, s. 1-13.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Chest pain in the ambulance; prevalence, causes and outcome - a retrospective cohort study. / Pedersen, Claus Kjær; Stengaard, Carsten; Friesgaard, Kristian; Dodt, Karen Kaae; Søndergaard, Hanne Maare; Terkelsen, Christian Juhl; Bøtker, Morten Thingemann.

    I: Scandinavian Journal of Trauma, Resuscitation and Emergency Medicine, Bind 27, Nr. 1, 84, 12.2019, s. 1-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Classification and characteristics of on-label and off-label apixaban use in Denmark and Sweden. / Vinter, Nicklas; Linder, Marie; Andersen, Morten; Pedersen, Alma B; Madsen, Morten; Schachterle, Stephen E; Ataher, Quazi; Mo, Jingping; Johnsen, Søren Paaske; Ehrenstein, Vera.

    I: Pharmacoepidemiology and Drug Safety, Bind 28, Nr. 6, 06.2019, s. 867-878.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Clinical characteristics and outcome in patients with antisynthetase syndrome associated interstitial lung disease : a retrospective cohort study. / Jensen, Mads Lynge; Løkke, Anders; Hilberg, Ole; Hyldgaard, Charlotte; Bendstrup, Elisabeth; Tran, Dan.

    I: European Clinical Respiratory Journal, Bind 6, Nr. 1, 1583516, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Combination of jaw and tongue movement training influences neuroplasticity of corticomotor pathways in humans. / Iida, Takashi; Komoda, Yoshihiro; Kothari, Mohit; Sekihata, Satoshi; Komiyama, Osamu; Sessle, Berry J; Svensson, Peter.

    I: Experimental Brain Research, Bind 237, Nr. 10, 2019, s. 2559-2571.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Comparison of Acute Versus Subacute Coronary Angiography in Patients With NON-ST-Elevation Myocardial Infarction (from the NONSTEMI Trial). / Rasmussen, Martin B; Stengaard, Carsten; Sørensen, Jacob T; Riddervold, Ingunn S; Søndergaard, Hanne M; Niemann, Troels; Dodt, Karen Kaae; Frost, Lars; Jensen, Tage; Raungaard, Bent; Hansen, Troels M; Giebner, Matthias; Rasmussen, Claus-Henrik; Bøtker, Hans Erik; Kristensen, Steen D; Maeng, Michael; Christiansen, Evald H; Terkelsen, Christian J.

    I: The American Journal of Cardiology, Bind 124, Nr. 6, 09.2019, s. 825-832.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Complete genome sequences of two isolates of fusobacterium necrophorum subsp. Funduliforme, obtained from blood from patients with lemierre’s syndrome. / Lyster, Catrine; Kristensen, Lena Hagelskjær; Prag, Jørgen; Jensen, Anders.

    I: Microbiology Resource Announcements, Bind 8, Nr. 4, e01577-18, 01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Computerized quantification of pain drawings. / O'Neill, Søren; Jensen, Tue Secher; Kent, Peter.

    I: Scandinavian Journal of Pain, Bind 20, Nr. 1, 18.12.2019, s. 175-189.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Conditioned pain modulation affects the withdrawal reflex pattern to nociceptive stimulation in humans. / Jure, Fabricio Ariel; Arguissain, Federico Gabriel; Biurrun Manresa, José Alberto; Andersen, Ole Kæseler.

    I: Neuroscience, Bind 408, 2019, s. 259-271.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Conservative vs liberal fluid therapy in septic shock (CLASSIC) trial-Protocol and statistical analysis plan. / Meyhoff, Tine Sylvest; Hjortrup, Peter Buhl; Møller, Morten Hylander; Wetterslev, Jørn; Lange, Theis; Kjaer, Maj-Brit Nørregaard; Jonsson, Andreas Bender; Hjortsø, Carl Johan Steensen; Cronhjort, Maria; Laake, Jon Henrik; Jakob, Stephan M; Nalos, Marek; Pettilä, Ville; van der Horst, Iwan; Ostermann, Marlies; Mouncey, Paul; Rowan, Kathy; Cecconi, Maurizio; Ferrer, Ricard; Malbrain, Manu L N G; Ahlstedt, Christian; Hoffmann, Søren; Bestle, Morten Heiberg; Nebrich, Lars; Russell, Lene; Vang, Marianne; Rasmussen, Michael Lindhardt; Sølling, Christoffer; Rasmussen, Bodil Steen; Brøchner, Anne Craveiro; Perner, Anders.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 63, Nr. 9, 10.2019, s. 1262-1271.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Converting acute inpatient take to outpatient take with fast-track assessment in internal medicine wards - A before-after study. / Bell, Cathrine; Fredberg, Ulrich; Schlünsen, Anders Damgaard Moeller; Vedsted, Peter.

    I: BMC Health Services Research, Bind 19, Nr. 1, 346, 31.05.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Coordinating objects of care : Exploring the role of case managers as brokers in cancer patient pathways. / Aarhus, Rikke; Tjørnhøj-Thomsen, Tine; Tarp, Britta Damgaard; Vedsted, Peter; Andersen, Rikke Sand.

    I: European Journal of Cancer Care, Bind 28, Nr. 3, e13017, 05.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Coping with everyday life and physical activity in the aftermath of an acute pulmonary embolism : A qualitative study exploring patients' perceptions and coping strategies. / Rolving, Nanna; Brocki, Barbara Cristina; Andreasen, Jane.

    I: Thrombosis research, Bind 182, 10.2019, s. 185-191.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Coping with the unfamiliar : How do children cope with hospitalization in relation to acute and/or critical illness? A qualitative metasynthesis. / Jepsen, Stine Leegaard; Haahr, Anita; Eg, Marianne; Jørgensen, Lene Bastrup.

    I: Journal of Child Health Care, Bind 23, Nr. 4, 12.2019, s. 534-550.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Coronary artery disease risk reclassification by a new acoustic-based score. / Schmidt, S E; Winther, S; Larsen, B S; Groenhoej, M H; Nissen, L; Westra, J; Frost, L; Holm, N R; Mickley, H; Steffensen, F H; Lambrechtsen, J; Nørskov, M S; Struijk, J J; Diederichsen, A C P; Boettcher, M.

    I: The international journal of cardiovascular imaging, Bind 35, Nr. 11, 11.2019, s. 2019-2028.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Cortical GABA in migraine with aura -an ultrashort echo magnetic resonance spectroscopy study. / Stærmose, Tobias G; Knudsen, Marie K; Kasch, Helge; Blicher, Jakob U.

    I: The Journal of Headache and Pain, Bind 20, Nr. 1, 110, 03.12.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Cost-analysis of virtual reality training based on the Virtual Reality for Upper Extremity in Subacute stroke (VIRTUES) trial. / Islam, M. Kamrul; Brunner, Iris.

    I: International Journal of Technology Assessment in Health Care, Bind 35, Nr. 5, 2019, s. 373-378.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Cumulative Live Birth Rates in Low Prognosis Patients According to the POSEIDON Criteria : An Analysis of 26,697 Cycles of in vitro Fertilization/Intracytoplasmic Sperm Injection. / Li, Yuan; Li, Xiaofeng; Yang, Xiaoyi; Cai, Sufen; Lu, Guangxiu; Lin, Ge; Humaidan, Peter; Gong, Fei.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 642, 19.09.2019, s. 642.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Danish Trends in Major Amputation After Vascular Reconstruction in Patients With Peripheral Arterial Disease 2002-2014. / Londero, Louise S; Høgh, Annette; Houlind, Kim; Lindholt, Jes S.

    I: European journal of vascular and endovascular surgery : the official journal of the European Society for Vascular Surgery, Bind 57, Nr. 1, 01.2019, s. 111-120.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Danish study of Non-Invasive testing in Coronary Artery Disease 2 (Dan-NICAD 2) : Study design for a controlled study of diagnostic accuracy. / Rasmussen, Laust Dupont; Winther, Simon; Westra, Jelmer; Isaksen, Christin; Ejlersen, June Anita; Brix, Lau; Kirk, Jane; Urbonaviciene, Grazina; Søndergaard, Hanne Maare; Hammid, Osama; Schmidt, Samuel Emil; Knudsen, Lars Lyhne; Madsen, Lene Helleskov; Frost, Lars; Petersen, Steffen E.; Gormsen, Lars Christian; Christiansen, Evald Høj; Eftekhari, Ashkan; Holm, Niels Ramsing; Nyegaard, Mette; Chiribiri, Amedeo; Bøtker, Hans Erik; Böttcher, Morten.

    I: American Heart Journal, Bind 215, 09.2019, s. 114-128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Depression, antidepressants, and the risk of non-valvular atrial fibrillation : A nationwide Danish matched cohort study. / Fenger-Grøn, Morten; Vestergaard, Mogens; Pedersen, Henrik Schou; Frost, Lars; Parner, Erik Thorlund; Ribe, Anette Riisgaard; Davydow, Dimitry S.

    I: European Journal of Preventive Cardiology, Bind 26, Nr. 2, 01.2019, s. 187-195.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Depressive symptoms and mental health-related quality of life in adolescence and young adulthood after early parental death. / Appel, Charlotte W; Frederiksen, Kirsten; Hjalgrim, Henrik; Dyregrov, Atle; Dalton, Susanne O; Dencker, Annemarie; Høybye, Mette Terp; Dige, Jes; Bøge, Per; Mikkelsen, Ole Abildgaard; Johansen, Christoffer; Envold Bidstrup, Pernille.

    I: Scandinavian Journal of Public Health. Supplement, Bind 47, Nr. 7, 11.2019, s. 782-792.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Development of an Internet-delivered educational video for acute whiplash injuries. / Pedersen, Majbritt Mostrup; Fink, Per Klausen; Kasch, Helge; Frostholm, Lisbeth.

    I: Pilot and Feasibility Studies, Bind 5, Nr. 1, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Diagnostic Accuracy of a Point-of-Care Test for Celiac Disease Antibody Screening among Infertile Patients. / Grode, Louise Bang; Jensen, Thomas Møller; Parkner, Tina; Agerholm, Inge Errebo; Humaidan, Peter; Bech, Bodil Hammer; Ramlau-Hansen, Cecilia.

    I: Inflammatory Intestinal diseases, 23.07.2019, s. 1-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Diagnostic accuracies of screening for atrial fibrillation by cardiac nurses versus radiographers. / Kvist, Lærke Marius; Vinter, Nicklas; Urbonaviciene, Grazina; Lindholt, Jes Sanddal; Diederichsen, Axel Cosmus Pyndt; Frost, Lars.

    I: Open Heart, Bind 6, Nr. 1, e000942, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Disease course of inflammatory bowel disease unclassified in a European population-based inception cohort : An Epi-IBD study. / Burisch, Johan; Zammit, Stefania Chetcuti; Ellul, Pierre; Turcan, Svetlana; Duricova, Dana; Bortlik, Martin; Andersen, Karina Winther; Andersen, Vibeke; Kaimakliotis, Ioannis P.; Fumery, Mathurin; Gower-Rousseau, Corinne; Girardin, Giulia; Valpiani, Daniela; Goldis, Adrian; Brinar, Marko; Cukovic-Cavka, Silvija; Oksanen, Pia; Collin, Pekka; Barros, Luisa; Magro, Fernando; Misra, Ravi; Arebi, Naila; Eriksson, Carl; Halfvarson, Jonas; Kievit, Hendrika Adriana Linda; Pedersen, Natalia; Kjeldsen, Jens; Myers, Sally; Sebastian, Shaji; Katsanos, Konstantinos H.; Christodoulou, Dimitrios K.; Midjord, Jongerd; Nielsen, Kari Rubek; Kiudelis, Gediminas; Kupcinskas, Limas; Nikulina, Inna; Belousova, Elena; Schwartz, Doron; Odes, Selwyn; Salupere, Riina; Carmona, Amalia; Pineda, Juan R.; Vegh, Zsuzsanna; Lakatos, Peter L.; Langholz, Ebbe; Munkholm, Pia; Epi-IBD Grp.

    I: Journal of Gastroenterology and Hepatology, Bind 34, Nr. 6, 06.2019, s. 996-1003.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Dual stimulation using corifollitropin alfa in 54 Bologna criteria poor ovarian responders : a case series. / Alsbjerg, Birgit; Haahr, Thor; Elbaek, Helle O; Laursen, Rita; Povlsen, Betina B; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 5, 2019, s. 677-682.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    Early decompressive surgery in patients with traumatic spinal cord injury improves neurological outcome. / Haldrup, Mette; Schwartz, Ole Sondergaard; Kasch, Helge; Rasmussen, Mikkel Mylius.

    I: Acta Neurochirurgica, Bind 161, Nr. 10, 2019, s. 2223-2228.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    Effect of 9 months of vitamin D supplementation on arterial stiffness and blood pressure in Graves' disease : a randomized clinical trial. / Grove-Laugesen, Diana; Malmstroem, Sofie; Ebbehoj, Eva; Riis, Anne Lene; Watt, Torquil; Hansen, Klavs Würgler; Rejnmark, Lars.

    I: Endocrine, Bind 66, Nr. 2, 11.2019, s. 386-397.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Effect of long-term remote ischemic conditioning on inflammation and cardiac remodeling. / Pryds, Kasper; Schmidt, Michael Rahbek; Bjerre, Mette; Thiel, Steffen; Refsgaard, Jens; Bøtker, Hans Erik; Østgård, René Drage; Nielsen, Roni Ranghøj.

    I: Scandinavian Cardiovascular Journal, Bind 53, Nr. 4, 07.2019, s. 183-191.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Effect of magnetic resonance imaging vs conventional treat-to-target strategies on disease activity remission and radiographic progression in rheumatoid arthritis : the IMAGINE-RA randomized clinical trial. / Møller-Bisgaard, Signe; Hørslev-Petersen, Kim; Ejbjerg, Bo; Hetland, Merete Lund; Ørnbjerg, Lykke Midtbøll; Glinatsi, Daniel; Møller, Jakob; Boesen, Mikael; Christensen, Robin; Stengaard-Pedersen, Kristian; Madsen, Ole Rintek; Jensen, Bente; Villadsen, Jan Alexander; Hauge, Ellen Margrethe; Bennett, Philip; Hendricks, Oliver; Asmussen, Karsten; Kowalski, Marcin; Lindegaard, Hanne; Nielsen, Sabrina Mai; Bliddal, Henning; Krogh, Niels Steen; Ellingsen, Torkell; Nielsen, Agnete H.; Balding, Lone; Jurik, Anne Grethe; Thomsen, Henrik S.; Østergaard, Mikkel.

    I: JAMA - Journal of the American Medical Association, Bind 321, Nr. 5, 02.2019, s. 461-472.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Effect of volume status on the estimation of mean systemic filling pressure. / Werner-Moller, Per; Sondergaard, Soren; Jakob, Stephan M; Takala, Jukka; Berger, David.

    I: Journal of Applied Physiology, Bind 126, Nr. 6, 01.06.2019, s. 1503-1513.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Effects of alirocumab on cardiovascular and metabolic outcomes after acute coronary syndrome in patients with or without diabetes : a prespecified analysis of the ODYSSEY OUTCOMES randomised controlled trial. / Ray, Kausik K; Colhoun, Helen M; Szarek, Michael; Baccara-Dinet, Marie; Bhatt, Deepak L; Bittner, Vera A; Budaj, Andrzej J; Diaz, Rafael; Goodman, Shaun G; Hanotin, Corinne; Harrington, Robert A; Jukema, J Wouter; Loizeau, Virginie; Lopes, Renato D; Moryusef, Angèle; Murin, Jan; Pordy, Robert; Ristic, Arsen D; Roe, Matthew T; Tuñón, José; White, Harvey D; Zeiher, Andreas M; Schwartz, Gregory G; Steg, Philippe Gabriel; ODYSSEY OUTCOMES Committees and Investigators.

    I: The Lancet Diabetes & Endocrinology, Bind 7, Nr. 8, 08.2019, s. 618-628.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Effects of supervised exercise compared to non-supervised exercise early after total hip replacement on patient-reported function, pain, health-related quality of life and performance-based function - a systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials. / Hansen, Sebrina; Aaboe, Jens; Mechlenburg, Inger; Overgaard, Søren; Mikkelsen, Lone Ramer.

    I: Clinical Rehabilitation, Bind 33, Nr. 1, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Estimation of age-dependent decrease in blastocyst euploidy by next generation sequencing : development of a novel prediction model. / Esteves, Sandro C; Carvalho, José F; Martinhago, Ciro D; Melo, Augusto A; Bento, Fabiola C; Humaidan, Peter; Alviggi, Carlo; POSEIDON (Patient-Oriented Strategies Encompassing IndividualizeD Oocyte Number) Group.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 3-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Experiences of quality of life the first year after stroke in Denmark and Norway. A qualitative analysis. / Pedersen, Synne G.; Anke, Audny; Aadal, Lena; Pallesen, Hanne; Moe, Siri; Arntzen, Cathrine.

    I: International Journal of Qualitative Studies on Health and Well-Being, Bind 14, Nr. 1, 1659540, 12.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Exploratory study for clinical signs of MODIC changes in patients with low-back pain in the Netherlands armed forces. / Van Der Wurff, Peter; Vredeveld, Tom; Van De Graaf, Caroline; Jensen, Rikke K.; Jensen, Tue S.

    I: Chiropractic and Manual Therapies, Bind 27, Nr. 1, 5, 14.02.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Facilitating learning and change in the daily lives of stroke survivors: A comparative analysis of municipal stroke rehabilitation services in Norway and Denmark. / Arntzen, Cathrine; Moe, Siri; Aadal, Lena; Pallesen, Hanne.

    I: Cogent Medicine - PUBLIC HEALTH & PRIMARY CARE, Bind 6, 1608080, 09.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Feasibility of predicting improvements in motor function following SCI using the SCAR outcome measure : a retrospective study. / Bach Jønsson, Anette; Møller Thygesen, Mathias; Krogh, Søren; Kasch, Helge.

    I: Spinal Cord, Bind 57, Nr. 11, 2019, s. 966-971.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    Finding the Way Forward : The Lived Experience of People With Stroke After Participation in a Complex Psychosocial Intervention. / Kitzmüller, Gabriele; Mangset, Margrete; Evju, Anne S.; Angel, Sanne; Aadal, Lena; Martinsen, Randi; Bronken, Berit A.; Kvigne, Kari; Bragstad, Line K.; Hjelle, Ellen G.; Sveen, Unni; Kirkevold, Marit.

    I: Qualitative Health Research, Bind 29, Nr. 12, 01.01.2019, s. 1711-1724.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Gateway to Recovery: A Comparative Analysis of Stroke Patients’ Experiences of Change and Learning in Norway and Denmark. / Pallesen, Hanne; Aadal, Lena; Moe, Siri; Cathrine, Arntzen.

    I: Rehabilitation Research and Practice, Bind 2019, 1726964, 17.01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    High Rates of Prescribing Antimicrobials for Prophylaxis in Children and Neonates : Results From the Antibiotic Resistance and Prescribing in European Children Point Prevalence Survey. / Hufnagel, Markus; Versporten, Ann; Bielicki, Julia; Drapier, Nico; Sharland, Mike; Goossens, Herman; ARPEC Project Group .

    I: Pediatric Infectious Disease Journal, Bind 8, Nr. 2, 06.2019, s. 143-151.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    How time to healthy singleton delivery could affect decision-making during infertility treatment : a Delphi consensus. / Bosch, Ernesto; Bulletti, Carlo; Copperman, Alan B.; Fanchin, Renato; Yarali, Hakan; Petta, Carlos A.; Polyzos, Nikolaos P.; Shapiro, Daniel; Ubaldi, Filippo Maria; Garcia Velasco, Juan A.; Longobardi, Salvatore; D'Hooghe, Thomas; Humaidan, Peter; Delphi TTP Consensus Group.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 1, 2019, s. 118-130.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Identity work and illness careers of patients with medically unexplained symptoms. / Rossen, Camilla Blach; Buus, Niels; Stenager, Elsebeth; Stenager, Egon.

    I: Health, Bind 23, Nr. 5, 09.2019, s. 551-567.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Illegal cannabis use is common among Danes with multiple sclerosis. / Gustavsen, S.; Sondergaard, H. B.; Andresen, S. R.; Magyari, M.; Sorensen, P. S.; Sellebjerg, F.; Oturai, A. B.

    I: Multiple Sclerosis and Related Disorders, Bind 33, 08.2019, s. 5-12.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Impact of sleep bruxism on training-induced cortical plasticity. / Ikuta, Mai; Iida, Takashi; Kothari, Mohit; Shimada, Akiko; Komiyama, Osamu; Svensson, Peter.

    I: Journal of Prosthodontic Research, Bind 63, Nr. 3, 2019, s. 277-282.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Implementing volunteer peer mentoring as a supplement to professional efforts in primary rehabilitation of persons with spinal cord injury. / Hoffmann, Dorte Dahl; Sundby, Joan; Biering-Sørensen, Fin; Kasch, Helge.

    I: Spinal Cord, Bind 57, 10.2019, s. 881-889.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Improved Patient-Reported Quality of Life and Hip Function After Cementless 1-Stage Revision of Chronic Periprosthetic Hip Joint Infection. / Poulsen, Ninna Rysholt; Mechlenburg, Inger; Søballe, Kjeld; Troelsen, Anders; Lange, Jeppe; CORIHA Research Group.

    I: Journal of Arthroplasty, Bind 34, Nr. 11, 11.2019, s. 2763-2769.e1.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    Improvement in Image Quality of Tc-99m-based Ventilation/Perfusion Single-Photon Emission Computed Tomography in Patients With Chronic Obstructive Pulmonary Disease Through Pretest Continuous Positive Airway Pressure Treatment. / Paludan, Jens Peder Dreyer; Andresen, Sven Robert; Abrahamsen, Jan; Petersen, Lars Jelstrup; Høyer, Christian.

    I: World Journal of Nuclear Medicine, Bind 18, Nr. 2, 05.2019, s. 185-186.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    Improving the referral pattern of patients with knee osteoarthritis to the orthopaedic surgeon : Development and evaluation of a new screening algorithm based on patient-reported data and radiographs. / Mikkelsen, Lone Ramer; Garval, Mette; Holm, Carsten; Skou, Søren Thorgaard.

    I: International Journal of Orthopaedic and Trauma Nursing, Bind 35, 100706, 11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    Incidence and Risk Factors for Stroke in Fast-Track Hip and Knee Arthroplasty—A Clinical Registry Study of 24,862 Procedures. / Petersen, Pelle B.; Kehlet, Henrik; Jørgensen, Christoffer C.; Lundbeck Foundation Center for Fast-track Hip and Knee Replacement Collaborative Group; Madsen, Frank; Hansen, Torben B.; Husted, Henrik; Laursen, Mogens B.; Hansen, Lars T.; Kjærsgaard-Andersen, Per; Solgaard, Søren; Krarup, Niels Harry.

    I: Journal of Arthroplasty, Bind 34, Nr. 4, 2019, s. 743-749.e2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Increased Ferritin Concentration and Risk of Atrial Fibrillation and Heart Failure in Men and Women : Three Studies of the Danish General Population Including 35799 Individuals. / Mikkelsen, Lise Fischer; Nordestgaard, Børge G; Schnohr, Peter; Ellervik, Christina.

    I: Clinical Chemistry, Bind 65, Nr. 1, 01.2019, s. 180-188.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    Increased body mass index associated with increased preterm delivery in frozen embryo transfers. / Ozgur, Kemal; Bulut, Hasan; Berkkanoglu, Murat; Humaidan, Peter; Coetzee, Kevin.

    I: Journal of obstetrics and gynaecology : the journal of the Institute of Obstetrics and Gynaecology, Bind 39, Nr. 3, 2019, s. 377-383.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Influence of Cardiac CT based disease severity and clinical symptoms on the diagnostic performance of myocardial perfusion. / Nissen, L; Winther, S; Westra, J; Ejlersen, J A; Isaksen, C; Rossi, A; Holm, N R; Urbonaviciene, G; Gormsen, L C; Madsen, L H; Christiansen, E H; Maeng, M; Knudsen, L L; Frost, L; Brix, L; Bøtker, H E; Petersen, S E; Bøttcher, M.

    I: The international journal of cardiovascular imaging, Bind 35, Nr. 9, 09.2019, s. 1709-1720.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Interstitial lung disease in rheumatoid arthritis remains a challenge for clinicians. / Bendstrup, Elisabeth; Møller, Janne; Kronborg-White, Sissel; Prior, Thomas Skovhus; Hyldgaard, Charlotte.

    I: Journal of Clinical Medicine, Bind 8, Nr. 12, 2038, 11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Is urinary excretion of plasminogen associated with development of pre-eclampsia? An observational, explorative case-control study. / Nielsen, Lise H; Kronborg, Camilla; Vittinghus, Erik; Kitlen, Gitte; Jensen, Boye L; Knudsen, Ulla B; Ovesen, Per G.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 6, e026489, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Living with outpatient management as spouse to intensively treated acute leukemia patients. / Jepsen, Lene Østergaard; Friis, Lone Smidstrup; Hansen, Dorte Gilså; Marcher, Claus Werenberg; Høybye, Mette Terp.

    I: PLOS ONE, Bind 14, Nr. 5, e0216821, 2019, s. e0216821.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Location of recurrences in high-risk stage Iendometrial cancer patients not given postoperative radiotherapy : A Danish gynecological cancer group study. / Ørtoft, Gitte; Høgdall, Claus; Juhl, Caroline; Petersen, Lone K; Hansen, Estrid S; Dueholm, Margit.

    I: International Journal of Gynecological Cancer, Bind 29, Nr. 3, 03.2019, s. 497-504.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    Low LH Level on the Day of GnRH Agonist Trigger Is Associated With Reduced Ongoing Pregnancy and Live Birth Rates and Increased Early Miscarriage Rates Following IVF/ICSI Treatment and Fresh Embryo Transfer. / Benmachiche, Abdelhamid; Benbouhedja, Sebti; Zoghmar, Abdelali; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 639, 18.09.2019, s. 639.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Low complication rate after same-day total hip arthroplasty : a retrospective, single-center cohort study in 116 procedures. / Madsen, Merete N.; Kirkegaard, Maria L.; Laursen, Malene; Larsen, Jens R.; Pedersen, Merete F.; Skovgaard, Birgitte; PrynØ, Thomas; Mikkelsen, Lone R.

    I: Acta Orthopaedica, Bind 90, Nr. 5, 09.2019, s. 439-444.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Lower Bowel Dysfunction Following Acquired Brain Injury : A Challenge During Rehabilitation. / Aadal, Lena; Mortensen, Jesper; Kellenberger, Simone; Nielsen, Jørgen Feldbæk.

    I: Gastroenterology Nursing, Bind 42, Nr. 1, 29.01.2019, s. 12-19.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. Udgivet

    Lumbar Spine Fusion Patients' Use of an Internet Support Group : Mixed Methods Study. / Strøm, Janni; Høybye, Mette Terp; Laursen, Malene; Jørgensen, Lene Bastrup; Nielsen, Claus Vinther.

    I: Journal of Medical Internet Research, Bind 21, Nr. 7, 9805, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Magnetic resonance imaging of the intraluminal thrombus in abdominal aortic aneurysms. A quantitative and qualitative evaluation and correlation with growth rate. / Behr-Rasmussen, Carsten; Gammelgaard, Lise; Fründ, Ernst T; Dahl, Marie; Lindholt, Jes S.

    I: Journal of Cardiovascular Surgery, Bind 60, Nr. 2, 04.2019, s. 221-229.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Major Amputation Rates in Patients with Peripheral Arterial Disease Aged 50 Years and Over in Denmark during the period 1997-2014 and their Relationship with Demographics, Risk Factors, and Vascular Services. / Londero, Louise S; Hoegh, Annette; Houlind, Kim; Lindholt, Jes.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 58, Nr. 5, 11.2019, s. 729-737.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Male infertility and assisted reproductive technology. / Agarwal, Ashok; Esteves, Sandro C.; Humaidan, Peter; Roque, Matheus.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 01.06.2019, s. 101-103.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    Masseter corticomotor excitability is decreased after intramuscular administration of nerve growth factor. / Costa, Yuri M.; Exposto, Fernando; Kothari, Mohit; Castrillon, Eduardo E.; Conti, Paulo César R; Bonjardim, Leonardo R; Svensson, Peter.

    I: European Journal of Pain, Bind 23, Nr. 9, 10.2019, s. 1619-1630.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Minor Head Injury Symptoms and Recovery From Whiplash Injury : A 1-Year Prospective Study. / Kasch, Helge; Jensen, Luana Leonora.

    I: Rehabilitation Process and Outcome, Bind 8, 1179572719845634, 26.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Muscle Performance and Postural Stability Are Reduced in Patients with Newly Diagnosed Graves' Disease. / Malmstroem, Sofie; Grove-Laugesen, Diana; Riis, Anne Lene; Bruun, Bjarke Johannessen; Ebbehoj, Eva; Hansen, Klavs Würgler; Watt, Torquil; Rejnmark, Lars.

    I: Thyroid, Bind 29, Nr. 6, 06.2019, s. 783-789.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Muscle velocity recovery cycles in neurogenic muscles. / Witt, Agnes Hauschultz; Søgaard Kristensen, Rikke; Fuglsang-Frederiksen, Anders; Pedersen, Thomas Holm; Finnerup, Nanna Brix; Kasch, Helge; Tankisi, Hatice.

    I: Clinical Neurophysiology, Bind 130, Nr. 9, 09.2019, s. 1520-1527.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    Natural disease course of Crohn's disease during the first 5 years after diagnosis in a European population-based inception cohort : an Epi-IBD study. / Burisch, Johan; Kiudelis, Gediminas; Kupcinskas, Limas; Kievit, Hendrika Adriana Linda; Andersen, Karina Winther; Andersen, Vibeke; Salupere, Riina; Pedersen, Natalia; Kjeldsen, Jens; Epi-IBD Grp.

    I: Gut, Bind 68, Nr. 3, 03.2019, s. 423-433.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Neuromodulation ved rehabilitering af rygmarvsskade. / Elmgreen, Søren Bruno; Krogh, Søren; Løve, Uffe Schou; Forman, Axel; Kasch, Helge.

    I: Ugeskift for Læger, Bind 181, V02190104, 26.06.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Neuromuscular effects of dorsiflexor training with and without blood flow restriction. / Kjeldsen, Simon Svanborg; Næss-Schmidt, Erhard Trillingsgaard; Hansen, Gunhild Mo; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Stubbs, Peter William.

    I: Heliyon, Bind 5, Nr. 8, e02341, 08.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Neuromuscular electrical stimulation in early rehabilitation of Guillain-Barré syndrome : A pilot study. / Harbo, Thomas; Markvardsen, Lars Kjøbsted; Hellfritzsch, Michel Bach; Severinsen, Kåre; Nielsen, Jørgen Feldbaek; Andersen, Henning.

    I: Muscle & Nerve, Bind 59, Nr. 4, 2019, s. 481-484.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  91. Udgivet

    Neutrophil-lymphocyte-ratio distributions in a Danish population from general practice. / Christiansen, Mikkel H.; Barup, Kristian; Samson, Mie H.

    I: Scandinavian Journal of Clinical and Laboratory Investigation, Bind 79, Nr. 1-2, 02.2019, s. 75-79.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Non pharmacological nursing care addressing urinary disorders following acquired brain injury during in hospital rehabilitation . A scoping review. / Fog, Lisbet; Nielsen, Mette Nørtoft; Aadal, Lena.

    I: Nursing and Palliative Care, Bind 4, Nr. 2, 06.2019, s. 1-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet
  94. Udgivet

    Oocyte quantity, as well as oocyte quality, plays a significant role for the cumulative live birth rate of a POSEIDON criteria patient. / Esteves, Sandro C; Roque, Matheus; Sunkara, Sesh K; Conforti, Alessandro; Ubaldi, Filippo M; Humaidan, Peter; Alviggi, Carlo.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 34, Nr. 12, 12.2019, s. 2555-2557.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    Operative versus non-operative treatment for 2-part proximal humerus fracture : A multicenter randomized controlled trial. / Launonen, Antti P; Sumrein, Bakir O; Reito, Aleksi; Lepola, Vesa; Paloneva, Juha; Jonsson, Kenneth B; Wolf, Olof; Ström, Peter; Berg, Hans E; Felländer-Tsai, Li; Jansson, Karl-Åke; Fell, Daniel; Mechlenburg, Inger; Døssing, Kaj; Østergaard, Helle; Märtson, Aare; Laitinen, Minna K; Mattila, Ville M; as the NITEP group.

    I: PLOS Medicine, Bind 16, Nr. 7, e1002855, 07.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Ovarian stimulation and assisted reproductive technology outcomes in women transplanted with cryopreserved ovarian tissue : a systematic review. / Andersen, Signe Taasti; Pors, Susanne Elisabeth; Poulsen, Liv la Cour; Colmorn, Lotte Berdiin; Macklon, Kirsten Tryde; Ernst, Erik; Humaidan, Peter; Andersen, Claus Yding; Kristensen, Stine Gry.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 5, 2019, s. 908-921.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Pain assessment in hospitalized spinal cord injured patients – a controlled cross-sectional study. / Rosendahl, Amalie; Krogh, Søren; Kasch, Helge.

    I: Scandinavian Journal of Pain, Bind 19, Nr. 2, 24.04.2019, s. 299-307.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Placental T2* estimated by magnetic resonance imaging and fetal weight estimated by ultrasound in the prediction of birthweight differences in dichorionic twin pairs. / Poulsen, Sofie Sondrup; Sinding, Marianne; Hansen, Ditte Nymark; Peters, David A.; Frøkjær, Jens B.; Sørensen, Anne.

    I: Placenta, Bind 78, 03.2019, s. 18-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  99. Udgivet

    Polymorphisms in the NFkB, TNF-alpha, IL-1beta, and IL-18 pathways are associated with response to anti-TNF therapy in Danish patients with inflammatory bowel disease. / Bank, Steffen; Julsgaard, Mette; Abed, Osama Karim; Burisch, Johan; Broder Brodersen, Jacob; Pedersen, Natalia Konstantinovich; Gouliaev, Anja; Ajan, Rullah; Nytoft Rasmussen, Ditlev; Honore Grauslund, Camilla; Roug, Stine; Galsgaard, Julie; Sprogøe Høyer Finsen, David; Lindby, Karoline; Danish IBD Genetics Working Group; Sørensen, Jeanette; Larsen, Lone; Rohr Andersen, Malene; Brandslund, Ivan; Thomassen, Mads; Green, Anders; Bo Bojesen, Anders; Bek Sørensen, Signe; Vogel, Ulla; Andersen, Vibeke.

    I: Alimentary Pharmacology and Therapeutics, Bind 49, Nr. 7, 2019, s. 890-903.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet

    Post resuscitation prognostication by EEG in 24 vs 48 h of targeted temperature management. / Valdemar Duez, Christophe Henri; Johnsen, Birger; Ebbesen, Mads Qvist; Kvaløy, Marie Bu; Grejs, Anders Morten; Jeppesen, Anni Nørgaard; Søreide, Eldar; Nielsen, Jørgen Feldbæk; Kirkegaard, Hans.

    I: Resuscitation, Bind 135, 02.2019, s. 145-152.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Pragmatic Home-Based Exercise after Total Hip Arthroplasty - Silkeborg: Protocol for a prospective cohort study (PHETHAS-1). / Mikkelsen, Lone Ramer; Madsen, Merete Nørgaard; Rathleff, Michael Skovdal; Thorborg, Kristian ; Rossen, Camilla; Kallemose, Thomas; Bandholm, Thomas.

    I: F1000Research, Bind 8, 965, 10.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste