Aarhus Universitets segl
  1. 2019
  2. Udgivet

    Lower Bowel Dysfunction Following Acquired Brain Injury : A Challenge During Rehabilitation. / Aadal, Lena; Mortensen, Jesper; Kellenberger, Simone et al.

    I: Gastroenterology Nursing, Bind 42, Nr. 1, 29.01.2019, s. 12-19.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Municipal Cross-Disciplinary Rehabilitation following Stroke in Denmark and Norway : A Qualitative sub study of NORDA. / Aadal, Lena; Pallesen, Hanne; Cathrine, Arntzen et al.

    2019. Abstract fra Nordic Stroke Society, Tromsø, Norge.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

  4. Udgivet

    Municipal Cross-Disciplinary Rehabilitation following Stroke in Denmark and Norway: A Qualitative Study. / Aadal, Lena; Pallesen, Hanne; Cathrine, Arntzen et al.

    2019. Abstract fra European Association of Neuroscience Nurses EANN , Manchester, Storbritannien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

  5. Udgivet

    Nutritional status in patients with moderate to severe brain injury admitted to sub- acute rehabilitation. / Aadal, Lena; Odgaard, Lene; Nielsen, Jørgen Feldbæk et al.

    2019. Abstract fra European Association of Neuroscience Nurses EANN , Manchester, Storbritannien.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

  6. Udgivet

    Coordinating objects of care : Exploring the role of case managers as brokers in cancer patient pathways. / Aarhus, Rikke; Tjørnhøj-Thomsen, Tine; Tarp, Britta Damgaard et al.

    I: European Journal of Cancer Care, Bind 28, Nr. 3, e13017, 05.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Male Oxidative Stress Infertility (MOSI) : Proposed Terminology and Clinical Practice Guidelines for Management of Idiopathic Male Infertility. / Agarwal, Ashok; Parekh, Neel; Selvam, Manesh Kumar Panner et al.

    I: World journal of mens health, Bind 37, Nr. 3, 09.2019, s. 296-312.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  8. Udgivet

    Male infertility and assisted reproductive technology. / Agarwal, Ashok; Esteves, Sandro C.; Humaidan, Peter et al.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 01.06.2019, s. 101-103.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Dual stimulation using corifollitropin alfa in 54 Bologna criteria poor ovarian responders : a case series. / Alsbjerg, Birgit; Haahr, Thor; Elbaek, Helle O et al.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 5, 2019, s. 677-682.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Anti-tumor necrosis factor treatment increases both the Th17 and Th22 T helper subsets in spondyloarthritis. / Andersen, Thomas; Østgård, René Drage; Aspari, Maithri Prasad et al.

    I: APMIS, Bind 127, Nr. 12, 12.2019, s. 789-796.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Change in the use of cardiovascular preventive drugs one year after screening for carotid plaque, peripheral arterial disease and diabetes among 67-years-old Danes. / Andersen, Jesper Winkler; Dahl, Marie; Lindholt, Jes S. et al.

    2019. Poster session præsenteret ved European society of cardiology, Maastricht, Holland.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  12. Udgivet

    Ovarian stimulation and assisted reproductive technology outcomes in women transplanted with cryopreserved ovarian tissue : a systematic review. / Andersen, Signe Taasti; Pors, Susanne Elisabeth; Poulsen, Liv la Cour et al.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 5, 2019, s. 908-921.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    The effect of autologous blood patch treatment among patients with hard-to-heal wounds; a clinical perspective. / Andersen, Jesper Winkler; Dashnaw, Birgit Pedersen; Høgh, Annette Langager.

    2019. Poster session præsenteret ved ESVS annual meeting 2019, Hamborg , Tyskland.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  14. Udgivet

    The effect of autologous blood patch treatment among patients with hard-to-heal wounds; a clinical perspektive. / Andersen, Jesper Winkler; Høgh, Annette; Dashnaw, Birgit Pedersen.

    2019. Poster session præsenteret ved International symposium on the diabetic foot, Hague, Holland.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  15. Udgivet

    Protocol for a multicentre randomised controlled trial to investigate the effect on asthma-related quality of life from breathing retraining in patients with incomplete asthma control attending specialist care in Denmark. / Andreasson, Karen Hjerrild; Skou, Søren Thorgaard; Ulrik, Charlotte Suppli et al.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 12, e032984, 31.12.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Depressive symptoms and mental health-related quality of life in adolescence and young adulthood after early parental death. / Appel, Charlotte W; Frederiksen, Kirsten; Hjalgrim, Henrik et al.

    I: Scandinavian Journal of Public Health. Supplement, Bind 47, Nr. 7, 11.2019, s. 782-792.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Compromised general intellectual functioning in adults with repaired atrial septal defect. / Arlander, Benjamin Asschenfeldt; Heiberg, Johan; Eskildsen, Simon Fristed et al.

    I: World Journal for Pediatric and Congenital Heart Surgery, Bind 10, Nr. 2, 2019, s. NP37.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  18. Udgivet

    Compromised general intellectual functioning in adults with repaired atrial septal defect. / Arlander, Benjamin Asschenfeldt; Heiberg, Johan; Eskildsen, Simon Fristed et al.

    2019. Poster session præsenteret ved 22nd Annual Update on Pediatric and Congenital Cardiovascular Disease, California, USA.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  19. Udgivet

    What Level of Inflammation Leads to Structural Damage in the Sacroiliac Joints? A Four-Year Magnetic Resonance Imaging Follow-Up Study of Low Back Pain Patients. / Arnbak, Bodil; Jensen, Tue S.; Schiøttz-Christensen, Berit et al.

    I: Arthritis and Rheumatology, Bind 71, Nr. 12, 2019, s. 2027-2033.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Facilitating learning and change in the daily lives of stroke survivors: A comparative analysis of municipal stroke rehabilitation services in Norway and Denmark. / Arntzen, Cathrine; Moe, Siri; Aadal, Lena et al.

    I: Cogent Medicine - PUBLIC HEALTH & PRIMARY CARE, Bind 6, 1608080, 09.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Impaired executive function in adults with a repaired atrial septal defect. / Asschenfeldt, Benjamin; Evald, Lars; Eskildsen, Simon Fristed et al.

    I: Circulation, Bind 140, Nr. Suppl 1, A13312, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  22. Udgivet

    Use of proton pump inhibitors among Danish children : A 16-year register-based nationwide study. / Aznar-Lou, Ignacio; Reilev, Mette; Lødrup, Anders Bergh et al.

    I: Basic & Clinical Pharmacology & Toxicology, Bind 124, Nr. 6, 06.2019, s. 704-710.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Feasibility of predicting improvements in motor function following SCI using the SCAR outcome measure : a retrospective study. / Bach Jønsson, Anette; Møller Thygesen, Mathias; Krogh, Søren et al.

    I: Spinal Cord, Bind 57, Nr. 11, 2019, s. 966-971.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    O-39 High resolution ultrasound of scapula alata – a prospective case control study. / Bak, Sara Silkjær; Johnsen, Birger; Døssing, Kaj Verner et al.

    I: Clinical Neurophysiology, Bind 130, Nr. 7, 01.07.2019, s. e34.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  25. Udgivet

    Polymorphisms in the NFkB, TNF-alpha, IL-1beta, and IL-18 pathways are associated with response to anti-TNF therapy in Danish patients with inflammatory bowel disease. / Bank, Steffen; Julsgaard, Mette; Abed, Osama Karim et al.

    I: Alimentary Pharmacology and Therapeutics, Bind 49, Nr. 7, 2019, s. 890-903.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Magnetic resonance imaging of the intraluminal thrombus in abdominal aortic aneurysms. A quantitative and qualitative evaluation and correlation with growth rate. / Behr-Rasmussen, Carsten; Gammelgaard, Lise; Fründ, Ernst T et al.

    I: Journal of Cardiovascular Surgery, Bind 60, Nr. 2, 04.2019, s. 221-229.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...11 Næste