Aarhus Universitets segl
  1. 2019
  2. Udgivet

    A study into the feasibility of using HRV variables to guide treatment in patients with paroxystic sympathetic hyperactivity in a neurointensive step-down unit. / Honoré, Helene; Eggertsen, Kathrine; Søndergaard, Søren.

    I: NeuroRehabilitation, Bind 44, Nr. 1, 2019, s. 141-155.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Few complications following percutaneous needle fasciotomy for Dupuytren contracture. / Houstrup Therkelsen, Laura; Skov, Simon Toftgaard; Laursen, Malene et al.

    2019. Poster session præsenteret ved Aarhus University Graduate School of Health, PhD Day 2019: Excel, Explain and Excite.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  4. Udgivet

    Is percutaneous needle fasciotomy a safe treatment for Dupuytren contracture? – An observational study on 3,365 treated fingers in 2,280 patients. / Houstrup Therkelsen, Laura; Skov, Simon Toftgaard; Laursen, Malene et al.

    2019. Abstract fra Dansk Ortopædkirurgisk Selskab Kongres 2019.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  5. Udgivet

    Percutaneous Needle Fasciotomy Is A Safe Treatment-Modality For Dupuytren Contracture. / Houstrup Therkelsen, Laura; Skov, Simon Toftgaard; Laursen, Malene et al.

    2019. Abstract fra 20th Congress of the European Federation of National Associations of Orthopaedics and Traumatology (EFORT).

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  6. Udgivet

    Safety of percutaneous needle fasciotomy for Dupuytren contracture. / Houstrup Therkelsen, Laura; Skov, Simon Toftgaard; Laursen, Malene et al.

    2019. Abstract fra Kongres for Medicinsk Studenterforskning.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  7. Udgivet

    High Rates of Prescribing Antimicrobials for Prophylaxis in Children and Neonates : Results From the Antibiotic Resistance and Prescribing in European Children Point Prevalence Survey. / Hufnagel, Markus; Versporten, Ann; Bielicki, Julia et al.

    I: Pediatric Infectious Disease Journal, Bind 8, Nr. 2, 06.2019, s. 143-151.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Bureaucratic overheating is a parasite hampering modern clinical research - a viewpoint from the 'belly of the beast'. / Humaidan, Peter; Haahr, Thor.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 4, 04.2019, s. 487-489.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  9. Udgivet

    Future Perspectives of POSEIDON Stratification for Clinical Practice and Research. / Humaidan, Peter; La Marca, Antonio; Alviggi, Carlo et al.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 439, 07.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  10. Udgivet

    Hot topics in female infertility : an afterword. / Humaidan, Peter; Esteves, Sandro C; Roque, Matheus et al.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 97-99.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederpeer review

  11. Udgivet

    EAT-10 administered in SCI In-Patients. Can We Detect the Patients at Risk of Dysphagia? / Hviid, Signe Skovgaard; Thomsen, Anne-Mette; Kasch, Helge.

    2019. Poster session præsenteret ved The 58th International Spinal Cord Society Annual Scientific Meeting in Nice, France, Nice, Frankrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  12. Udgivet

    Rheumatoid Arthritis-Associated Interstitial Lung Disease : Clinical Characteristics and Predictors of Mortality. / Hyldgaard, Charlotte; Ellingsen, Torkell; Hilberg, Ole et al.

    I: Respiration, Bind 98, Nr. 5, 11.2019, s. 455-460.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Forebyggelse i Viborg. / Høgh, Annette Langager; Lindholt, Jes S.; Dahl, Marie.

    2019, Social og sundhedsudvalgsmøde i Viborg Kommune.

    Publikation: AndetAndet bidragFormidling

  14. Udgivet

    Risk factors and haemodynamic variables in patients with low toe-brachial index but normal ankle-brachial index. / Høyer, Christian; Høgh, Annette L.; Sandermann, Jes et al.

    I: Atherosclerosis, Bind 289, 10.2019, s. 21-26.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Combination of jaw and tongue movement training influences neuroplasticity of corticomotor pathways in humans. / Iida, Takashi; Komoda, Yoshihiro; Kothari, Mohit et al.

    I: Experimental Brain Research, Bind 237, Nr. 10, 2019, s. 2559-2571.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Impact of sleep bruxism on training-induced cortical plasticity. / Ikuta, Mai; Iida, Takashi; Kothari, Mohit et al.

    I: Journal of Prosthodontic Research, Bind 63, Nr. 3, 2019, s. 277-282.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Cost-analysis of virtual reality training based on the Virtual Reality for Upper Extremity in Subacute stroke (VIRTUES) trial. / Islam, M. Kamrul; Brunner, Iris.

    I: International Journal of Technology Assessment in Health Care, Bind 35, Nr. 5, 2019, s. 373-378.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Clinical characteristics and outcome in patients with antisynthetase syndrome associated interstitial lung disease : a retrospective cohort study. / Jensen, Mads Lynge; Løkke, Anders; Hilberg, Ole et al.

    I: European Clinical Respiratory Journal, Bind 6, Nr. 1, 1583516, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Den kroniske smertepatient 4 : arbejdsmarkedsrehabilitering . / Jensen, Ole Kudsk; Langagergaard, Vivian.

    Smerter: baggrund, evidens, behandling. red. / Mads U. Werner; Nanna B. Finnerup; Lars Arendt-Nielsen. 4. udg. København : FADL's Forlag, 2019. s. 494-509.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

  20. Udgivet

    Prevalence of MRI findings in the cervical spine in patients with persistent neck pain based on quantification of narrative MRI reports 11 Medical and Health Sciences 1103 Clinical Sciences. / Jensen, Rikke Krüger; Jensen, Tue Secher; Grøn, Søren et al.

    I: Chiropractic & Manual Therapies, Bind 27, Nr. 1, 13, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Probiotics for chronic low back pain with type 1 Modic changes : a randomized double-blind, placebo-controlled trial with 1-year follow-up using Lactobacillus Rhamnosis GG. / Jensen, Ole K; Andersen, Morten H; Østgård, René D et al.

    I: European Spine Journal, Bind 28, Nr. 11, 11.2019, s. 2478-2486.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Virtual Reality @ssessment for Spatial Neglect. / Jensen, Jim; Lindeløv, Jonas Kristoffer; Knoche, Hendrik et al.

    2019. Poster session præsenteret ved Third congress on NeuroRehabilitation and Neural Repair, Maastricht, Holland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  23. Udgivet

    Coping with the unfamiliar : How do children cope with hospitalization in relation to acute and/or critical illness? A qualitative metasynthesis. / Jepsen, Stine Leegaard; Haahr, Anita; Eg, Marianne et al.

    I: Journal of Child Health Care, Bind 23, Nr. 4, 12.2019, s. 534-550.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Living with outpatient management as spouse to intensively treated acute leukemia patients. / Jepsen, Lene Østergaard; Friis, Lone Smidstrup; Hansen, Dorte Gilså et al.

    I: PLOS ONE, Bind 14, Nr. 5, e0216821, 2019, s. e0216821.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Rehabilitation during intensive treatment of acute leukaemia including allogenic stem cell transplantation : a qualitative study of patient experiences. / Jepsen, Lene Østergaard; Friis, Lone Smidstrup; Hoybye, Mette Terp et al.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 11, e029470, 14.11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Rhabdomyolysis in an elite dancer after training with electromyostimulation : A case report. / Johannsen, Anders Dahl; Krogh, Thøger P.

    I: Translational Sports Medicine, Bind 2, Nr. 5, 09.2019, s. 294-297.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Swimming Upstream : Disentangling the Association between Alcohol Intake and Venous Thromboembolism. / Johnsen, Søren Paaske; Frost, Lars.

    I: Thrombosis and Haemostasis, Bind 119, Nr. 6, 06.2019, s. 858-859.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederpeer review

  28. Udgivet

    Conditioned pain modulation affects the withdrawal reflex pattern to nociceptive stimulation in humans. / Jure, Fabricio Ariel; Arguissain, Federico Gabriel; Biurrun Manresa, José Alberto et al.

    I: Neuroscience, Bind 408, 2019, s. 259-271.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Minor Head Injury Symptoms and Recovery From Whiplash Injury : A 1-Year Prospective Study. / Kasch, Helge; Jensen, Luana Leonora.

    I: Rehabilitation Process and Outcome, Bind 8, 1179572719845634, 26.04.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Alcohol intake and growth rate of abdominal aortic aneurysms in men – results of a prospective population-based randomised screening trial with up to five year follow-up. / Kavaliuniate, Egle ; Kristensen, Katrine Lawaetz; Dahl, Marie et al.

    2019. Poster session præsenteret ved ESVS annual meeting 2019, Hamborg , Tyskland.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  31. Udgivet

    Prophylactic anticoagulation in nephrotic syndrome prevents thromboembolic complications. / Kelddal, Sarah; Nykjær, Karen Marie; Gregersen, Jon Waarst et al.

    I: BMC Nephrology, Bind 20, Nr. 1, 139, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Forståelsesramme for neurorehabiliterende sygepleje. / Kellenberger, Simone; Kilde, Tove; Nielsen, Mette Nørtoft et al.

    I: Klinisk Sygepleje, Bind 33, Nr. 7, 2019, s. 296 - 303.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  33. Udgivet

    OP0133 One-year progression of erosive disease evaluated with high-resolution peripheral quantitative computed tomography in patients with anti-citrullinated peptide antibodies and arthralgia. / Keller, Kresten Krarup; Thomsen, Jesper Skovhus; Stengaard-Pedersen, Kristian et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 78, Nr. Suppl 2, 06.2019, s. 141-142.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  34. Udgivet

    45,X/46,XY Mosaicism and Normozoospermia in a Patient with Male Phenotype. / Ketheeswaran, Shathmigha; Alsbjerg, Birgit; Christensen, Preben et al.

    I: Case reports in medicine, Bind 2019, 2529080, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Protein supplementation intake for bodybuilding and resistance training may impact sperm quality of subfertile men undergoing fertility treatment : a pilot study. / Ketheeswaran, Shathmigha; Haahr, Thor; Povlsen, Betina et al.

    I: Asian Journal of Andrology, Bind 21, Nr. 2, 01.03.2019, s. 208-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterpeer review

  36. Udgivet

    Finding the Way Forward : The Lived Experience of People With Stroke After Participation in a Complex Psychosocial Intervention. / Kitzmüller, Gabriele; Mangset, Margrete; Evju, Anne S. et al.

    I: Qualitative Health Research, Bind 29, Nr. 12, 01.01.2019, s. 1711-1724.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Daytime resting periods in neurorehabilitation. / Kjeldsen, Simon; Arguissain, Federico Gabriel; Nielsen, Jørgen Feldbæk et al.

    2019. Abstract fra European Congress for Neurorehabilitation, Budapest, Ungarn.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  38. Udgivet

    Daytime resting periods in neurorehabilitation. / Kjeldsen, Simon; Arguissain, Federico Gabriel; Nielsen, Jørgen Feldbæk et al.

    2019. Poster session præsenteret ved European Congress for Neurorehabilitation, Budapest, Ungarn.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  39. Udgivet

    Neuromuscular effects of dorsiflexor training with and without blood flow restriction. / Kjeldsen, Simon Svanborg; Næss-Schmidt, Erhard Trillingsgaard; Hansen, Gunhild Mo et al.

    I: Heliyon, Bind 5, Nr. 8, e02341, 08.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    AB0796 DIFFERENCES AND SIMILARITIES OF THE BONE-CARTILAGE UNIT IN PATIENTS WITH PRIMARY OSTEOARTHRITIS AND SECONDARY OSTEOARTHRITIS CAUSED BY RHEUMATOID ARTHRITIS. / Klose-Jensen, Rasmus; Christensen, Anne Friesgaard; Hartlev, Louise Brondt et al.

    I: Annals of the Rheumatic Diseases, Bind 78, Nr. Suppl 2, 06.2019, s. 1868-1869.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  41. Udgivet

    Physicians' guideline adherence is associated with long-term heart failure mortality in outpatients with heart failure with reduced ejection fraction : the QUALIFY international registry. / Komajda, Michel; Schöpe, Jakob; Wagenpfeil, Stefan et al.

    I: European Journal of Heart Failure, Bind 21, Nr. 7, 07.2019, s. 921-929.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Cerebellar haemorrhage after lumbar surgery with intraoperative dural tear. / Korshøj, Anders Rosendal; Lukacova, Slavka; Mikic, Nikola et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 181, Nr. 20A, 14.10.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  43. Udgivet

    Tumor treating fields in cancer treatment in Denmark. / Korshøj, Anders Rosendal; Lukacova, Slavka; Mikic, Nikola et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 181, Nr. 5, 28.01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  44. Udgivet

    Association of orofacial dysfunction and dysphagia with oral intake in patients with brain injury. / Kothari, Mohit.

    2019. Poster session præsenteret ved European Society for Swallowing Disorders, Vienna, Østrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  45. Udgivet

    Developing a framework and vocabulary for supported communication in sub-acute neurorehabilitation. / Kristensen, Lisbeth Frølund; Steensig, Inger; Christensen, Maria Elm et al.

    2019. Poster session præsenteret ved Nordic Aphasia Conference, Turku, Finland.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  46. Udgivet

    Mitochondria and reproduction : possibilities for testing and treatment. / Kristensen, Stine G; Humaidan, Peter; Coetzee, Kevin.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 82-96.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  47. Udgivet

    Can magnetic brain stimulation improve recovery after spinal cord injury? / Krogh, Søren; Aagaard, Per; Kasch, Helge.

    2019. Poster session præsenteret ved 3rd Annual Research Meeting 2019, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  48. Udgivet

    The Effects of Repetitive Transcranial Magnetic Stimulation (rTMS) Treatment During Early Rehabilitation of SCI. / Krogh, Søren; Aagaard, Per; Frandsen, Ulrik et al.

    2019. Poster session præsenteret ved 16th Congress of the Nordic Spinal Cord Society, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  49. Udgivet

    The effects of systematic repetitive transcranial magnetic stimulation in rehabilitation follow spinal cord injury : Neuromuscular adaptations and recovery of lower limb muscle strength. / Krogh, Søren; Aagaard, Per; Frandsen, Ulrik et al.

    2019. Poster session præsenteret ved Ph.D. day 2019, Aarhus , Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  50. Udgivet

    Diagnostic accuracies of screening for atrial fibrillation by cardiac nurses versus radiographers. / Kvist, Lærke Marius; Vinter, Nicklas; Urbonaviciene, Grazina et al.

    I: Open Heart, Bind 6, Nr. 1, e000942, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    PREVALENCE OF SELF-REPORTED SHOULDER AND NECK SYMPTOMS IN INDIVIDUALS WITH CHRONIC SPINAL CORD INJURY - AN OBSERVATIONAL CROSS-SECTIONAL STUDY. / Larsen, Camilla Marie; Juul-Kristensen, Birgit; Kasch, Helge et al.

    2019. Poster session præsenteret ved 16th Congress of the Nordic Spinal Cord Society, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  52. Udgivet

    The Danish Spinal Cord Injury Study (DanSCIS) _ Methodology and Overall Results. / Larsen, Camilla Marie; Kristensen, Birgit Juul; Kasch, Helge et al.

    2019. Poster session præsenteret ved 16th Congress of the Nordic Spinal Cord Society, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  53. Udgivet

    Operative versus non-operative treatment for 2-part proximal humerus fracture : A multicenter randomized controlled trial. / Launonen, Antti P; Sumrein, Bakir O; Reito, Aleksi et al.

    I: PLOS Medicine, Bind 16, Nr. 7, e1002855, 07.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Hormonal stimulation of spermatogenesis : a new way to treat the infertile male with non-obstructive azoospermia? / Laursen, Rita J; Elbaek, Helle O; Povlsen, Betina B et al.

    I: International Urology and Nephrology, Bind 51, Nr. 3, 03.2019, s. 453-456.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  55. Udgivet

    Metabolic liver function improves 12 weeks after successful sofosbuvir-based direct-acting antiviral therapy in patients with chronic hepatitis C and advanced liver disease. / Laursen, Tea Lund; Siggard, Cecilie Brockner; Kazankov, Konstantin et al.

    2019. E738-E738 Poster session præsenteret ved International Liver Congress / 54th Annual Meeting of the European-Association-for-the-Study-of-the-Liver (EASL), Vienna, Østrig.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  56. Udgivet

    Prevalence of peripheral arterial disease, hypertension and diabetes in a population of 66-82 years old asymptomatic women 6 years after screening-detected carotid plaque. / Laursen, Rasmus ; Dahl, Marie; Lindholt, Jes S. et al.

    2019. Poster session præsenteret ved European society of cardiology, Maastricht, Holland.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  57. Udgivet

    Neuroplasticity and functional change after therapy in inpatients with spinal cord injury - an explorative study. / Leerskov, Kasper; Spaich, Erika G.; Krogh, Søren et al.

    2019. Poster session præsenteret ved 16th Congress of the Nordic Spinal Cord Society , København, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  58. Udgivet

    The Role of Bowel Ultrasound in Detecting Subclinical Inflammation in Pregnant Women with Crohn’s Disease. / Leung, Yvette; Shim, Hang Hock; Wilkens, Rune et al.

    I: Journal of the Canadian Association of Gastroenterology, Bind 2, Nr. 4, 12.2019, s. 153-160.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Cumulative Live Birth Rates in Low Prognosis Patients According to the POSEIDON Criteria : An Analysis of 26,697 Cycles of in vitro Fertilization/Intracytoplasmic Sperm Injection. / Li, Yuan; Li, Xiaofeng; Yang, Xiaoyi et al.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 642, 19.09.2019, s. 642.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    Baseline findings of the population‐based, randomized, multifaceted Danish cardiovascular screening trial (DANCAVAS) of men aged 65–74 years. / Lindholt, J S; Rasmussen, L M; Søgaard, R et al.

    I: British Journal of Surgery, Bind 106, Nr. 7, 06.2019, s. 862-871.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Danish Trends in Major Amputation After Vascular Reconstruction in Patients With Peripheral Arterial Disease 2002-2014. / Londero, Louise S; Høgh, Annette; Houlind, Kim et al.

    I: European journal of vascular and endovascular surgery : the official journal of the European Society for Vascular Surgery, Bind 57, Nr. 1, 01.2019, s. 111-120.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Major Amputation Rates in Patients with Peripheral Arterial Disease Aged 50 Years and Over in Denmark during the period 1997-2014 and their Relationship with Demographics, Risk Factors, and Vascular Services. / Londero, Louise S; Hoegh, Annette; Houlind, Kim et al.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 58, Nr. 5, 11.2019, s. 729-737.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Testicular sperm for intracytoplasmic sperm injection in non-azoospermic men : a paradigm shift. / Lopes, Leonardo S.; Esteves, Sandro C.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 06.2019, s. 178-186.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  64. Udgivet
  65. Udgivet

    National Behandlingsvejledning "Graviditet, Amning og Mandlig reproduktion". / Lorenzen, Tove; Lindegaard, Hanne Merete; Voss, Anne et al.

    2019, National Behandlingsvejledning "Graviditet, Amning og Mandlig reproduktion".

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  66. Udgivet
  67. Udgivet

    Complete genome sequences of two isolates of fusobacterium necrophorum subsp. Funduliforme, obtained from blood from patients with lemierre’s syndrome. / Lyster, Catrine; Kristensen, Lena Hagelskjær; Prag, Jørgen et al.

    I: Microbiology Resource Announcements, Bind 8, Nr. 4, e01577-18, 01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    Low complication rate after same-day total hip arthroplasty : a retrospective, single-center cohort study in 116 procedures. / Madsen, Merete N.; Kirkegaard, Maria L.; Laursen, Malene et al.

    I: Acta Orthopaedica, Bind 90, Nr. 5, 09.2019, s. 439-444.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Muscle Performance and Postural Stability Are Reduced in Patients with Newly Diagnosed Graves' Disease. / Malmstroem, Sofie; Grove-Laugesen, Diana; Riis, Anne Lene et al.

    I: Thyroid, Bind 29, Nr. 6, 06.2019, s. 783-789.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. Udgivet

    The influence of the assessment interviews on control group participants in a complex psychosocial intervention study after stroke. / Mangset, Margrete; Kitzmüller, Gabriele; Evju, Anne S. et al.

    2019. Poster session præsenteret ved Nordic Stroke Society, Tromsø, Norge.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  71. Udgivet

    Prevalence of clinical familial hypercholesterolaemia among patients with high cholesterol levels. / Martinsen, Morten Hostrup; Hedegaard, Berit Storgaard; Klausen, Ib Christian et al.

    I: Danish Medical Journal, Bind 66, Nr. 11, 5574, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Systematic review of the measurement properties of performance-based functional tests in patients with neck disorders. / McGee, Steven; Sipos, Taylor; Allin, Thomas et al.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 11, e031242, 11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Conservative vs liberal fluid therapy in septic shock (CLASSIC) trial-Protocol and statistical analysis plan. / Meyhoff, Tine Sylvest; Hjortrup, Peter Buhl; Møller, Morten Hylander et al.

    I: Acta Anaesthesiologica Scandinavica, Bind 63, Nr. 9, 10.2019, s. 1262-1271.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Asymmetry and pelvic movements 6 months after total hip replacement Secondary analyses from a randomized controlled trial. / Mikkelsen, Lone R; Petersen, Annemette K; Søballe, Kjeld et al.

    I: Acta Orthopaedica Belgica, Bind 85, Nr. 3, 09.2019, s. 338-345.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. Udgivet

    Improving the referral pattern of patients with knee osteoarthritis to the orthopaedic surgeon : Development and evaluation of a new screening algorithm based on patient-reported data and radiographs. / Mikkelsen, Lone Ramer; Garval, Mette; Holm, Carsten et al.

    I: International Journal of Orthopaedic and Trauma Nursing, Bind 35, 100706, 11.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  76. Udgivet

    Increased Ferritin Concentration and Risk of Atrial Fibrillation and Heart Failure in Men and Women : Three Studies of the Danish General Population Including 35799 Individuals. / Mikkelsen, Lise Fischer; Nordestgaard, Børge G; Schnohr, Peter et al.

    I: Clinical Chemistry, Bind 65, Nr. 1, 01.2019, s. 180-188.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Pragmatic Home-Based Exercise after Total Hip Arthroplasty - Silkeborg: Protocol for a prospective cohort study (PHETHAS-1). / Mikkelsen, Lone Ramer; Madsen, Merete Nørgaard; Rathleff, Michael Skovdal et al.

    I: F1000Research, Bind 8, 965, 10.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Methods of surgical sperm extraction and implications for assisted reproductive technology success. / Miyaoka, Ricardo; Orosz, Jose E.; Achermann, Arnold P. et al.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 06.2019, s. 164-177.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  79. Udgivet

    Prediction of 2-year work participation in sickness absentees with neck or shoulder pain : The contribution of demographic, patient-reported, clinical and imaging information. / Moll, Line Thorndal; Schmidt, Anne Mette; Stapelfeldt, Christina Malmose et al.

    I: BMC Musculoskeletal Disorders, Bind 20, Nr. 1, 525, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Using clinical data to develop a prognostic model for decannulation in patients with acquired brain injury. / Mortensen, Jesper; Kjeldsen, Simon; Honoré, Helene et al.

    2019. Abstract fra European Congress of Neurorehabilitation, Budapest, Ungarn.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

  81. Udgivet

    Effect of magnetic resonance imaging vs conventional treat-to-target strategies on disease activity remission and radiographic progression in rheumatoid arthritis : the IMAGINE-RA randomized clinical trial. / Møller-Bisgaard, Signe; Hørslev-Petersen, Kim; Ejbjerg, Bo et al.

    I: JAMA - Journal of the American Medical Association, Bind 321, Nr. 5, 02.2019, s. 461-472.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. Udgivet

    Association between process performance measures and 1-year mortality among patients with incident heart failure : a Danish nationwide study. / Nakano, Anne; Vinter, Nicklas; Egstrup, Kenneth et al.

    I: European heart journal. Quality of care & clinical outcomes, Bind 5, Nr. 1, 01.2019, s. 28-34.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  83. Udgivet

    An Obturator Nerve Block does not Alleviate Postoperative Pain after Total Hip Arthroplasty : a Randomized Clinical Trial. / Nielsen, Niels Dalsgaard; Runge, Charlotte; Clemmesen, Louise et al.

    I: Regional Anesthesia and Pain Medicine, Bind 44, Nr. 4, 2019, s. 466-471.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Half of patients with multiple myeloma with rehabilitation needs report moderate to severe symptoms or functional problems. / Nielsen, Lene Kongsgaard ; Larsen, Rikke Faebo; Jarlbaek, Lene et al.

    2019. Abstract fra Nordic Myeloma Study Group plenary meeting, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  85. Udgivet

    Is urinary excretion of plasminogen associated with development of pre-eclampsia? An observational, explorative case-control study. / Nielsen, Lise H; Kronborg, Camilla; Vittinghus, Erik et al.

    I: BMJ Open, Bind 9, Nr. 6, e026489, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Validation of Catquest-9SF in Danish : developing a revised form of the Catquest-9SF - the Danish Catquest-7SF. / Nielsen, Esben; Lundström, Mats; Pesudovs, Konrad et al.

    I: Acta Ophthalmologica, Bind 97, Nr. 2, 2019, s. 173-177.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    Influence of Cardiac CT based disease severity and clinical symptoms on the diagnostic performance of myocardial perfusion. / Nissen, L; Winther, S; Westra, J et al.

    I: The international journal of cardiovascular imaging, Bind 35, Nr. 9, 09.2019, s. 1709-1720.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Sensorimotor Learning Effects of Prism Adaptation for Spatial Neglect Across and Within Sessions. / Nordfang, Maria; Wilms, Inge ; Evald, Lars.

    I: Perception, Bind 48, Nr. 2_suppl, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  89. Udgivet

    Prevalence and severity of fatigue in adolescents and young adults with acquired brain injury : A nationwide study. / Norup, Anne; Svendsen, Susanne Wulff; Doser, Karoline et al.

    I: Neuropsychological Rehabilitation, Bind 29, Nr. 7, 2019, s. 1113-1128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Diffusion kurtosis imaging in patients with prolonged post-concussion symptoms. / Næss-Schmidt, Erhard; Blicher, Jakob Udby; Møller, Mille Thastum et al.

    I: Journal of Psychosomatic Research, Bind 121, 06.2019, s. 123.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  91. Udgivet

    Computerized quantification of pain drawings. / O'Neill, Søren; Jensen, Tue Secher; Kent, Peter.

    I: Scandinavian Journal of Pain, Bind 20, Nr. 1, 18.12.2019, s. 175-189.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    Return to work after severe traumatic brain injury in diverse labour market and welfare state contexts. / Odgaard, Lene; Harsløf, Ivan ; Stubbs, Peter W.

    New dynamics of disability and rehabilitation: interdisciplinary perspectives. red. / Ivan Harsløf; Ingrid Poulsen; Kristian Larsen. Singapore : Palgrave Macmillan, 2019. s. 145-170.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  93. Udgivet

    Survey of oral nursing care attitudes, knowledge and practices in a neuro-rehabilitation setting. / Odgaard, Lene; Kothari, Mohit.

    I: Journal of Oral Rehabilitation, Bind 46, Nr. 8, 08.2019, s. 730-737.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. Udgivet

    Therapeutic endometrial scratching and implantation after in vitro fertilization : a multicenter randomized controlled trial. / Olesen, Mia Steengaard; Hauge, Benedicte; Ohrt, Lisbeth et al.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 6, 12.2019, s. 1015-1021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  95. Udgivet

    Precollision Medical Diagnoses Predict Chronic Neck Pain Following Acute Whiplash trauma. / Osterland, Tine Blom; Kasch, Helge; Frostholm, Lisbeth et al.

    I: The Clinical Journal of Pain, Bind 35, Nr. 4, 04.2019, s. 304-314.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    Increased body mass index associated with increased preterm delivery in frozen embryo transfers. / Ozgur, Kemal; Bulut, Hasan; Berkkanoglu, Murat et al.

    I: Journal of obstetrics and gynaecology : the journal of the Institute of Obstetrics and Gynaecology, Bind 39, Nr. 3, 2019, s. 377-383.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Gateway to Recovery: A Comparative Analysis of Stroke Patients’ Experiences of Change and Learning in Norway and Denmark. / Pallesen, Hanne; Aadal, Lena; Moe, Siri et al.

    I: Rehabilitation Research and Practice, Bind 2019, 1726964, 17.01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Krop, bevægelse og deltagelse. / Pallesen, Hanne; Kissow, Anne-Merete.

    Sociologi og rehabilitering. red. / Lotte Murmand. 2. udg. København : Munksgaard , 2019. s. 164-180.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiUndervisning

  99. Udgivet

    The Effects of High-Intensity Aerobic Exercise on Cognitive Performance After Stroke : A Pilot Randomised Controlled Trial. / Pallesen, Hanne; Maria, Bjerk; Pedersen, Asger Roer et al.

    I: Journal of Central Nervous System Disease, Bind 11, 21.03.2019, s. 1-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  100. Udgivet
  101. Udgivet

    Improvement in Image Quality of Tc-99m-based Ventilation/Perfusion Single-Photon Emission Computed Tomography in Patients With Chronic Obstructive Pulmonary Disease Through Pretest Continuous Positive Airway Pressure Treatment. / Paludan, Jens Peder Dreyer; Andresen, Sven Robert; Abrahamsen, Jan et al.

    I: World Journal of Nuclear Medicine, Bind 18, Nr. 2, 05.2019, s. 185-186.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review