Institut for Virksomhedsledelse

Mennesker og kulturer › Kultur og samfund › Globalisering

Tilbage til søgning

1 - 3 ud af 3Pr. side: 100
  1. Esbjerg, Lars

    Globalisering (Globalisering og medarbejderindflydelse i fødevareindustrien), Detailhandel (Detailhandlens egne mærker, Fødevaredetailhandel, Samarbejde mellem detailkæder og leverandører)

    • Nielsen, Jørn Flohr

      Globalisering (Globalisering og medarbejderindflydelse, Kontrol af udenlandske datterselskaber), Arbejde og arbejdspladser (Globalisering og medarbejderindflydelse), Forandringskommunikation (Organisationsaspekter ved service management, Organisationsændring og -udvikling, Organisationsændringsmodeller og -deltagelse, Strategi og organisationsændringer i offentlige organisationer - herunder det offentlige sundhedsvæsen), Forvaltning og bureaukrati (Organisationsaspekter ved service management, Strategi og organisationsændringer i offentlige organisationer - herunder det offentlige sundhedsvæsen), Organisationsforandringer og it (Organisationsaspekter ved ny informationsteknologi), Organisationsudvikling (Globalisering og medarbejderindflydelse, Kontrol af udenlandske datterselskaber, Organisationsaspekter ved ny informationsteknologi, Organisationsaspekter ved service management, Organisationsændring og -udvikling, Organisationsændringsmodeller og -deltagelse, Strategi og organisationsændringer i offentlige organisationer - herunder det offentlige sundhedsvæsen)

      • Rittenhofer, Iris

        Globalisering (Globalisering og cross-cultural management, Globalisering og markedskommunikation, Hvad er globalisering - og hvad er ikke), Interkulturel kommunikation (Interkulturel kommunikation, Kulturel intelligent kommunikation), Interview (globalization from within, Post-postmodernism, Poststrukturalisme), Kultur og organisation (identitet og business design, international comparison), Ledelsesteori (cross-cultural management, gender in management, Trust and credibility), Medieindustri, Økologi (international comparison, Labeling, Økologisk tilgang, Økologiske fødevarer, Økologiske virksomheder)