Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Jordbrug og fødevarer › Fødevarer og levnedsmiddelteknologi › Tekstur og struktur

Tilbage til søgning

1 - 3 ud af 3Pr. side: 100
  1. Wiking, Lars

    Tekstur og struktur, Automatisk malkning - AMS, Fedt, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Mælkefedtets sammensætning, struktur og krystallisation; lipolyse i relation til automatiske malkesystemer, processeringens indflydelse på mælkekvalitet), Mælk og mejeriprodukter, Produktionsprocesser, Teknik og produktion

    • Hammershøj, Marianne

      Tekstur og struktur, Enzymer, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter, Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi), Mælk og mejeriprodukter, Reologi, Æg