Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Jordbrug og fødevarer › Fødevarer og levnedsmiddelteknologi › Proteiner

Tilbage til søgning

1 - 5 ud af 5Pr. side: 100
  1. Poulsen, Nina Aagaard

    Proteiner, Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Mælkekvalitet, Produktkvalitet

    • Larsen, Lotte Bach

      Proteiner, Bioaktive stoffer, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Kvalitetsstyring, Mælk og mejeriprodukter, Mælkekvalitet, Proteomics

      • Dalsgaard, Trine Kastrup

        Proteiner, Antioxidanter, Fødevarekvalitetsbestemmelse, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter), Mælk og mejeriprodukter, Oxidation, Spektrometri