Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Jordbrug og fødevarer › Fødevarer og levnedsmiddelteknologi › Mælk og mejeriprodukter

Tilbage til søgning

1 - 6 ud af 6Pr. side: 100
  1. Dalsgaard, Trine Kastrup

    Mælk og mejeriprodukter, Antioxidanter, Fødevarekvalitetsbestemmelse, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter), Oxidation, Proteiner, Spektrometri

    • Hammershøj, Marianne

      Mælk og mejeriprodukter, Enzymer, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter, Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi), Reologi, Tekstur og struktur, Æg

      • Larsen, Lotte Bach

        Mælk og mejeriprodukter, Bioaktive stoffer, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Kvalitetsstyring, Mælkekvalitet, Proteiner, Proteomics

        • Poulsen, Nina Aagaard

          Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælkekvalitet, Produktkvalitet, Proteiner

          • Wiking, Lars

            Mælk og mejeriprodukter, Automatisk malkning - AMS, Fedt, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Mælkefedtets sammensætning, struktur og krystallisation; lipolyse i relation til automatiske malkesystemer, processeringens indflydelse på mælkekvalitet), Produktionsprocesser, Teknik og produktion, Tekstur og struktur