Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Jordbrug og fødevarer › Fødevarer og levnedsmiddelteknologi › Forarbejdning

Tilbage til søgning

1 - 2 ud af 2Pr. side: 100
  1. Hammershøj, Marianne

    Forarbejdning, Enzymer, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter, Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi), Mælk og mejeriprodukter, Reologi, Tekstur og struktur, Æg

    • Wiking, Lars

      Forarbejdning, Automatisk malkning - AMS, Fedt, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Mælkefedtets sammensætning, struktur og krystallisation; lipolyse i relation til automatiske malkesystemer, processeringens indflydelse på mælkekvalitet), Mælk og mejeriprodukter, Produktionsprocesser, Teknik og produktion, Tekstur og struktur