Aarhus Universitets segl

Jordbrug og fødevarer › Fødevarer og levnedsmiddelteknologi › Mælkekvalitet

Tilbage til søgning

1 - 2 ud af 2Pr. side: 100
  1. Larsen, Lotte Bach

    Mælkekvalitet, Bioaktive stoffer, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Kvalitetsstyring, Mælk og mejeriprodukter, Proteiner, Proteomics

    • Poulsen, Nina Aagaard

      Mælkekvalitet, Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Produktkvalitet, Proteiner