Aarhus University Seal

Jordbrug og fødevarer

Tilbage til søgning

Begræns yderligere ved at vælge et eller flere af følgende emneord...

1 - 7 ud af 7Pr. side: 100
  1. Dalsgaard, Trine Kastrup

    Antioxidanter, Fødevarekvalitetsbestemmelse, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter), Mælk og mejeriprodukter, Oxidation, Proteiner, Spektrometri

    • Larsen, Lotte Bach

      Bioaktive stoffer, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Kvalitetsstyring, Mælk og mejeriprodukter, Mælkekvalitet, Proteiner, Proteomics

      • Poulsen, Nina Aagaard

        Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Mælkekvalitet, Produktkvalitet, Proteiner

        • Wiking, Lars

          Automatisk malkning - AMS, Fedt, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Mælkefedtets sammensætning, struktur og krystallisation; lipolyse i relation til automatiske malkesystemer, processeringens indflydelse på mælkekvalitet), Mælk og mejeriprodukter, Produktionsprocesser, Teknik og produktion, Tekstur og struktur