Projekter pr. år
Fingerprint
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Profiler
-
Anupam Abraham
- Institut for Fødevarer - Differentierede og biofunktionelle fødevarer - Videnskabelig assistent, Ph.d.-studerende
Person: PHD, VIP
-
Marc Auguet Lara
- Institut for Fødevarer - Differentierede og biofunktionelle fødevarer - Lønnet ph.d-stipendiat, Ph.d.-studerende
Person: PHD
-
Hanne Christine Bertram
- Institut for Fødevarer - Differentierede og biofunktionelle fødevarer - Professor
- CiFOOD - Professor
Person: VIP
-
Assessing the impact of exogenous fat supplementation on the lipid nutritional value of cultivated meat (LipCellMeat)
Prieto Vidal, N. (PI), Guo, Z. (Deltager), Therkildsen, M. (Deltager) & Abraham, A. (Deltager)
01/02/2025 → 31/01/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
Liguster sortsældning - forebyggelse af blomstring i produktionsfasen og metoder til forbedret rodning
Jensen, M. (PI)
01/01/2025 → 31/12/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
Vidensyntese - review af metoder til vegetativ formering af almindelig ask og lind
Jensen, M. (PI)
01/01/2025 → 31/12/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
An in vitro study of oral bioavailability of lupin stabilized nanocarriers for curcumin
Hashemi, N., Tsochatzis, E., Rasmussen, M. K. & Corredig, M., 15 mar. 2025, I: Food Chemistry. 468, 13 s., 142384.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil2 Downloads (Pure) -
Cellular milk production: Proteins and minerals in secretomes from cultivated bovine milk-derived mammary cells
Che, J., Yue, Y., Sirinayake Lokuge, G. M., Nielsen, S.D.-H., Sundekilde, U. K., Purup, S., Larsen, L. B. & Poulsen, N. A., 1 mar. 2025, I: Food Chemistry. 467, 11 s., 142386.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil9 Downloads (Pure) -
Dairy products to your gut and brain (YourGutBrain) – the study protocol and first preliminary results
Erturk, Z., Nielsen, K., Gottlieb, A. D., Cotter, P. D., Bertram, H. C. S., Karabanov, A. N. & Roager, H. M., 11 feb. 2025.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Aktiviteter
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Bertram, H. C. (Fagfællebedømmer)
19 apr. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Magnetic Resonance in Chemistry (Tidsskrift)
Bertram, H. C. (Fagfællebedømmer)
29 mar. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Chemistry (Tidsskrift)
Bertram, H. C. (Fagfællebedømmer)
27 mar. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Priser
Presse/medier
-
-
How far are we from cultivated foie gras? Leading experts shared their perspectives on future foods
27/02/2025
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Coffee with the Editor - Cultured and plant based hybrid meat nutrition
Young, J. F. & Niall Young, E.
28/10/2024
1 element af Mediedækning
Presse/medie