Projekter pr. år
Fingerprint
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Profiler
-
Anupam Abraham
- Institut for Fødevarer - Differentierede og biofunktionelle fødevarer - Ph.d.-studerende
Person: PHD
-
Caroline Lindow Agerschou
- Institut for Fødevarer - Fødevarekvalitet, Perception & Samfund - Videnskabelig assistent
Person: VIP
-
Adriana Maribell Aguilar Torres
- Institut for Fødevarer - Fødevareteknologi - Postdoc, Ph.d.-studerende
Person: PHD, VIP
-
Vidensyntese - review af metoder til vegetativ formering af almindelig ask og lind
Jensen, M. (PI)
01/01/2025 → 31/12/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
Nitrat i mælk i forhold til fodermidler og sæson
Poulsen, N. A. (PI), Wiking, L. (Deltager), Larsen, M. (Deltager) & Karlsson, M. (Deltager)
01/01/2025 → 31/12/2026
Projekter: Projekt › Forskning
-
Hvorledes reducerer vi metan fra malkekøerne med foderfedt uden at få harsk mælk?
Wiking, L. (PI)
01/01/2025 → 31/12/2028
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
An in vitro study of oral bioavailability of lupin stabilized nanocarriers for curcumin
Hashemi, N., Tsochatzis, E., Rasmussen, M. K. & Corredig, M., 15 mar. 2025, I: Food Chemistry. 468, 142384.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
A time-resolved investigation at multiple-length scales of the structure of liquid foam stabilized by albumins from pea
Li, R., Lamolinairie, J., Chiappisi, L. & Corredig, M., 15 jan. 2025, I: Journal of Colloid and Interface Science. 678, s. 1049-1060 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Cellular milk production: Proteins and minerals in secretomes from cultivated bovine milk-derived mammary cells
Che, J., Yue, Y., Sirinayake Lokuge, G. M., Nielsen, S.D.-H., Sundekilde, U. K., Purup, S., Larsen, L. B. & Poulsen, N. A., 1 mar. 2025, I: Food Chemistry. 467Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang
Aktiviteter
-
Critical Reviews in Food Science and Nutrition (Tidsskrift)
Young, J. F. (Redaktør)
7 jan. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Hydrocolloids (Tidsskrift)
Larsen, L. B. (Fagfællebedømmer)
2 jan. 2025Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
International Dairy Journal (Tidsskrift)
Larsen, L. B. (Fagfællebedømmer)
29 dec. 2024Aktivitet: Udgivelse af peer-review og redaktionelt arbejde - typer › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
Priser
-
1st prize J.T.M WOUTERS Young Scientist Award
Nielsen, S.D.-H. (Modtager), 2019
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
-
2020 Excellent International Student of University of Chinese Academy of Sciences
Peng-Li, Danni (Modtager), okt. 2020
Pris: Priser, stipendier, udnævnelser
Fil -
Presse/medier
-
-
Breaking New Ground: AU FOOD Scientists Secure Two Villum Experiment Grants for Pioneering Insect and Algae Research
Prieto Vidal, N. & Portillo Perez, G. A.
13/12/2024
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Kurser
-
Project supervisor and examinator in Bachelor project "Changes in protein composition in various blue lupin varieties" - by Kubra Tarin. Main supervisor: Milena Corredig
Roman Rivas, L. 01/04/2021 → 30/06/2021
Kursus: Vejledning