Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2020
  2. Udgivet

    Tilvænning til mindre sød smag og brug af sødemidler, samt præference for sød smag fra barndom. / Pedersen, Line; Kragelund, Kamilla Hall; Kidmose, Ulla.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 46 s. (DCA rapport; Nr. 179).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  3. 2018
  4. Udgivet

    Forbruger-primærproducent kommunikation. / Kragelund, Kamilla Hall; Kjeldsen, Chris; Kidmose, Ulla.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 45 s. (DCA rapport; Nr. 133).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  5. 2009
  6. Udgivet

    Indholdsstoffer i rapsfrø, som har betydning for den ernærings- og smagsmæssige kvalitet. / Kidmose, Ulla; Jensen, Søren Krogh.

    Nr. 613567, 2009. 3 s., nov. 20, 2009.

    Publikation: Udredning/notatBesvarelse af spørgsmål/høringer