Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2021
  2. Udgivet

    Biorefinery of Green Biomass─How to Extract and Evaluate High Quality Leaf Protein for Food? / Møller, Anders Hauer; Hammershøj, Marianne; Hachow Motta dos Passos, Natália; Tanambell, Hart; Stødkilde-Jørgensen, Lene; Ambye-Jensen, Morten; Danielsen, Marianne; Jensen, Søren Krogh; Dalsgaard, Trine Kastrup (Redaktør).

    I: Journal of Agricultural and Food Chemistry, Bind 69, Nr. 48, 12.2021, s. 14341-14357.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Imitation cheese – New insights to relations between microstructure and functionality. / Esager Ørskov, Kathrine; Bach Christensen, Line; Wiking, Lars; Hannibal, Thomas; Hammershøj, Marianne.

    I: Food Structure, Bind 29, 100206, 07.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. 2020
  5. Udgivet

    Protein solubility is increased by antioxidant addition during protein extraction from the green macroalga, Ulva sp. / Pedersen, Louise Juul; Møller, Anders Hauer; Bruhn, Annette; Jensen, Søren Krogh; Dalsgaard, Trine Kastrup.

    I: Journal of Applied Phycology, 10.2020, s. 545-555.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Simultaneous Determination of L- and D-Amino Acids in Proteins : A Sensitive Method Using Hydrolysis in Deuterated Acid and Liquid Chromatography–Tandem Mass Spectrometry Analysis. / Danielsen, Marianne; Nebel, Caroline; Dalsgaard, Trine Kastrup.

    I: Foods, Bind 9 , Nr. 3, 309, 03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet
  8. Udgivet
  9. 2019
  10. Udgivet

    GreenPork - impact of grass-protein to slaughter pigs on final meat. / Therkildsen, Margrethe; Rasmussen, Martin Krøyer; Jensen, Jens Askov; Jensen, Søren Krogh; Stødkilde-Jørgensen, Lene.

    2019. Poster session præsenteret ved ICoMST 2019 65th International Congress of Meat Science and Technology, Potsdam, Tyskland.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  11. Udgivet

    Improving the quality of green protein. / Møller, Anders Hauer; Amer, Bashar; Pedersen, Louise Juul; Dalsgaard, Trine Kastrup.

    2019. Poster session præsenteret ved Circular Bioeconomy Days on New protein sources for Europe, Foulum, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterFormidling

  12. 2017
  13. Udgivet

    Green biomass - protein production through biorefining. / Hermansen, John Erik; Jørgensen, Uffe; Lærke, Poul Erik; Manevski, Kiril; Boelt, Birte; Jensen, Søren Krogh; Weisbjerg, Martin Riis; Dalsgaard, Trine Kastrup; Danielsen, Marianne; Asp, Torben; Ambye-Jensen, Morten; Sørensen, Claus Aage Grøn; Jensen, Mikkel Vestby ; Gylling, Morten; Lindedam, Jane; Lübeck, Mette; Fog, Erik .

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2017. 72 s. (DCA rapport; Nr. 93).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  14. 2016
  15. Udgivet

    Angiotensin I-converting enzyme inhibitory and antihypertensive properties of potato and rapeseed protein-derived peptides. / Mäkinen, Sari; Streng, Tomi; Larsen, Lotte Bach; Laine, Aire ; Pihlanto, Anne.

    I: Journal of Functional Foods, Bind 25, 2016, s. 160-173.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. 2015
  17. Udgivet

    Øget indhold af nitrat i foderet til malkekøer reducerer udledningen af metan betydeligt. / Lund, Peter; Olijhoek, Dana; Dahl, Regina; Brask, Maike; Hellwing, Anne Louise Frydendahl; Petersen, Søren O; Højberg, Ole; Larsen, Mette Krogh; Weisbjerg, Martin Riis.

    Malkekoens ernæring - fodringsstrategier målrette produktivitet og miljøhensyn: DCA Rapport nr. 060 - April 2015. red. / Peter Lund. 2015. s. 34-47.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til rapportForskning

  18. 2012
  19. Udgivet

    An efficient protocol for regeneration and transformation of Symphyotrichum novi-belgii. / Mørk, Eline Kirk; Henriksen, Karin; Brinch-Pedersen, Henrik; Kristiansen, Kell; Petersen, Karen Koefoed.

    I: Plant Cell, Tissue and Organ Culture, Bind 108, Nr. 3, 2012, s. 501-512.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. 2008
  21. Udgivet

    MS-based protein chips for detection of food-derived bioactive components : Organized by MRC Greenwood, Erik Gershwin, UC Davis. / Stagsted, Jan; Jørgensen, Ann Louise; Juul-Madsen, Helle Risdahl.

    2008. Abstract fra Foods for Health in the 21st Century: A Road Map for the Future, Davis, USA.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  22. 2001
  23. Udgivet

    LDL receptor-GFP fusion proteins : new tools for the characterisation of disease-causing mutations in the LDL receptor gene. / Holst, H U; Dagnaes-Hansen, F; Corydon, T J; Andreasen, P H; Jørgensen, M M; Kølvraa, S; Bolund, L; Jensen, T G.

    I: European Journal of Human Genetics, Bind 9, Nr. 11, 11.2001, s. 815-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. 2000
  25. Udgivet

    Green tea extract influences plasma protein oxidation in a short-term human intervention study. / Dragsted, L.O.; Nilsson, L.; Haraldsdóttir, J.; Daneshvar, B.; Kall, M.A.; Young, Jette F.; Sandström, B.

    Martens, S. Treutter, D., Forkmann, G. (Eds.). Polyphenols Communication. Technical University of München, München. 2000. s. 489-490.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskning

  26. 1994
  27. Udgivet

    Protein Quality and Energy Density of Green Peas as Influenced by Seed Size and Time of Harvest. / Brunsgaard, Grete; Kidmose, Ulla; Kaack, Karl Viggo; Eggum(+), Bjørn O.

    I: Journal of the Science of Food and Agriculture, Bind 65, 1994, s. 363-370.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review