Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2021
  2. Udgivet

    Datomærker 2020. / Hansen, Susanne; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 101 s. (DCA rapport; Nr. 189).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  3. Udgivet

    Danskernes forbrugsvaner for fastfood og færdigretter, søde og salte snacks og sodavand. / Futtrup, Rebecca; Bech-Larsen, Tino.

    Nr. 20 19-0029781, 2021. 38 s., feb. 12, 2021. (DCA rapport; Nr. 184).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Forbrugeropfattelse og anvendelse af Nøglehulsmærket. / Laasholdt, Amanda Videbæk; Hansen, Susanne; Tønnesen, Mathilde Tønning; Nguyen, Bao Ngoc Khanh; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 101 s. (DCA rapport; Nr. 183).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  6. Udgivet

    Kvalitetsindeks 2020 : Fokus på holdninger til kød og kødalternativer. / Hesselberg, Julie; Skjøt, Sebastian Hall; Grønhøj, Alice; Bech-Larsen, Tino.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 69 s. (DCA rapport; Nr. 182).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  7. Udgivet

    Mindre kød i kosten? Motiver for kødreduktion samt brug af alternativer til kød hos personer, som har reduceret kødforbruget. / Hesselberg, Julie; Skjøt, Sebastian Hall; Lähteenmäki, Liisa; Bech-Larsen, Tino; Grønhøj, Alice.

    Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 60 s. (DCA rapport; Nr. 180).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  8. 2020
  9. Udgivet

    Danskernes forbrug af slik og chips - en undersøgelse af portionsstørrelser. / Hansen, Susanne; Kragelund, Kamilla Hall; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 164 s. (DCA rapport; Nr. 170).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  10. Udgivet

    Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser : fokus på ”food literacy” i en ny livssituation. / Laasholdt, Amanda Videbæk; Hansen, Susanne; Grønhøj, Alice.

    Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 135 s. (DCA rapport; Nr. 171).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  11. Udgivet

    Analyse af barrierer og potentialer for at udbrede Det Økologiske Spisemærke hos de private professionelle spisesteder : delundersøgelse 4, 5 og 6. / Gantriis, Rebecca Futtrup; Grunert, Klaus G.

    Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 80 s. (DCA rapport; Nr. 165).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  12. Udgivet

    Kvalitetsindeks 2019 : Fokus på bæredygtighed og valg af fødevarer med kvalitetsmærkninger. / Hesselberg, Julie; Gantriis, Rebecca Futtrup; Grunert, Klaus G; Bech-Larsen, Tino.

    Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 62 s. (DCA rapport; Nr. 169).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  13. 2019
  14. Udgivet

    Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget. / Hansen, Susanne; Kragelund, Kamilla Hall; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 42 s. (DCA rapport; Nr. 161).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  15. 2018
  16. Udgivet

    Forbrugeres holdninger til og brug af måltidserstatningsprodukter. / Mangaard Sarraf, Stine Cecilie; Kragelund, Kamilla Hall; Grønhøj, Alice; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2018. 70 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  17. Udgivet

    Forbrugernes holdninger til og brug af måltidserstatningsprodukter. / Mangaard Sarraf, Stine Cecilie; Kragelund, Kamilla Hall; Grønhøj, Alice; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2018. 11 s. (DCA rapport).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

  18. Udgivet

    Forbrug af kvalitetsfødevarer 2017. / Videbæk, Pernille Nørgaard; Hansen, Gitte Lundberg; Jeppesen, Kristiane Holk; Grunert, Klaus G.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 79 s. (DCA rapport; Nr. 123).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  19. 2015
  20. Udgivet

    Kvalitetsindeks 2015 : Et instrument til kortlægning af fødevare-forbrugernes kvalitetsopfattelser. / Tsalis, George; Mørk, Trine; Bech-Larsen, Tino.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2015. 39 s. (DCA rapport; Nr. 069).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  21. 2013
  22. Udgivet

    Undersøgelse af danske forbrugeres kendskab til sundhedsskadelige stoffer i fødevarer. / Volke Christensen, Katrine; Hansen, Inge Hummelshøj; Grunert, Klaus G.

    2013. 105 s. (DCA rapport; Nr. 032).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  23. Udgivet

    Ernærings- og sundhedsanprisninger - forståelse og anvendelse blandt danske forbrugere. / Aachmann, Kristina; Hansen, Inge Hummelshøj; Grunert, Klaus G.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2013. 124 s. (DCA rapport; Nr. 26).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  24. 2012
  25. Udgivet

    Mærkningselementer på fødevarer - forståelse og oplevet relevans blandt forbrugere. / Aachmann, Kristina; Grunert, Klaus G.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2012. 61 s. (DCA rapport; Nr. 009).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning