Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2021
  2. Udgivet

    Cases for forebyggelse og reduktion af madaffald og madspild i de forskellige fødevareværdikædeled. / Kidmose, Ulla; Borum, Anna.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 24 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  3. Udgivet

    Nuværende viden om forskningsresultater og forskningsklynger inden for madspild og fødevaretab. / Kidmose, Ulla; Borum, Anna; Pedersen, Line; Mogensen, Lisbeth.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 35 s. (DCA rapport; Nr. 186).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  4. 2020
  5. Udgivet

    Tilvænning til mindre sød smag og brug af sødemidler, samt præference for sød smag fra barndom. / Pedersen, Line; Kragelund, Kamilla Hall; Kidmose, Ulla.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 46 s. (DCA rapport; Nr. 179).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  6. Udgivet

    Danskernes forbrug af slik og chips - en undersøgelse af portionsstørrelser. / Hansen, Susanne; Kragelund, Kamilla Hall; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 164 s. (DCA rapport; Nr. 170).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  7. Udgivet

    Hvordan motiveres og engageres mænd 55+ til sunde(re) spisevaner? / Laasholdt, Amanda Videbæk; Frantzen, Claus; Hansen, Susanne; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa; Grønhøj, Alice.

    Aarhus : DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2020. 96 s. (DCA rapport; Nr. 172).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  8. Udgivet

    Food Waste in the Danish Food Service Sector. / Borum, Anna; Kidmose, Ulla.

    2020. 23 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  9. Udgivet
  10. 2019
  11. Udgivet

    Forbrugernes holdninger til brug af måltidserstatningersprodukter. / Mangaard Sarraf, Stine Cecilie; Kragelund, Kamilla Hall; Grønhøj, Alice; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    978-87-93787-09-4. : DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 77 s. (DCA rapport; Nr. 142).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  12. Udgivet

    Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget. / Hansen, Susanne; Kragelund, Kamilla Hall; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 42 s. (DCA rapport; Nr. 161).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  13. Udgivet

    Anbefalinger om tilskud af D-vitamin og calcium : - Viden, accept og efterlevelse blandt de 55+ årige. / Frantzen, Claus; Videbæk, Pernille Nørgaard; Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa; Grønhøj, Alice.

    Tjele : DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 95 s. (DCA rapport; Nr. 157).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

  14. 2018
  15. Udgivet

    Forbrugeres holdninger til og brug af måltidserstatningsprodukter. / Mangaard Sarraf, Stine Cecilie; Kragelund, Kamilla Hall; Grønhøj, Alice; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2018. 70 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  16. Udgivet

    Forbrugernes holdninger til og brug af måltidserstatningsprodukter. / Mangaard Sarraf, Stine Cecilie; Kragelund, Kamilla Hall; Grønhøj, Alice; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2018. 11 s. (DCA rapport).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

  17. Udgivet

    Måling af spiseadfærd i dagtilbud - Betydning af børns aktive involvering i tilblivelse af frokostmåltidet i daginstitutioner for børns spiseadfærd. / Frantzen, Claus; Kidmose, Ulla; Byrne, Derek V.; Andersen, Barbara Vad.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 75 s. (DCA rapport; Nr. 126).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  18. Udgivet

    Forbruger-primærproducent kommunikation. / Kragelund, Kamilla Hall; Kjeldsen, Chris; Kidmose, Ulla.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 45 s. (DCA rapport; Nr. 133).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  19. Udgivet

    Food Waste in the Danish Primary Production and Food Industries. / Borum, Anna; Mogensen, Lisbeth; Kristensen, Troels; Hammershøj, Marianne; Jørgensen, Johannes Ravn; Bertelsen, Marianne G.; Sørensen, Jørn Nygaard; Edelenbos, Merete; Kidmose, Ulla.

    143 udg. DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 77 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

  20. Udgivet

    Rammer for mad og måltider i skolen : Et interventionsstudie af skolemad og måltidsrammer som betydningselement for elevers læringsforudsætninger, sundhed og trivsel. / Stovgaard, Mikkel; Thorborg, Mathias Merrild Roerup; Kragelund, Kamilla Hall; Andersen, Barbara Vad; Wistoft, Karen.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2018. 102 s. (DCA rapport; Nr. 137).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

  21. 2017
  22. Udgivet

    Skaber nye livssituationer en ændring i måltidsvaner og et anderledes behov for information om sund kost. / Bundgaard, Lise; Grønbeck, Marlene Schou; Hansen, Gitte Lundberg; Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla; Grønhøj, Alice.

    2017. 88 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  23. Udgivet
  24. Udgivet

    Saltoptag i kartofler, grøntsager og stivelsesholdige produkter under kogning. / Mielby, Line Ahm; Kidmose, Ulla; Akkerman, Marije; Hammershøj, Marianne.

    2017. 17 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  25. Udgivet

    Vækstmuligheder inden for dansk gastronomi : - Analyse af koncepter og barrierer af vækstpotentiale. / Bundgaard, Lise; Hansen, Gitte Lundberg; Mielby, Line Ahm; Jensen, Jørgen Dejgård; Bogers, Marcel; Byrne, Derek V.; Bech-Larsen, Tino.

    2017. 98 s. (DCA rapport; Nr. 096).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  26. Udgivet

    Meninger om mad og måltider blandt ældre i eget hjem : En kvantitativ undersøgelse af ældres måltider, sociale rammer, funktionsevne og livskvalitet. / Bjerge, Helle Huus; Hansen, Gitte Lundberg; Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla; Grønhøj, Alice; Grunert, Klaus G; Byrne, Derek V.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2017. 117 s. (DCA rapport).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  27. Udgivet

    Bidrag til en teknisk beskrivelse af produktet ”Samsø Nye Kartofler”. / Schmidt, Jesper Malling; Edelenbos, Merete.

    Nr. 2017-760-000474, 2017. 12 s., sep. 13, 2017.

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  28. 2016
  29. Udgivet

    Fødevarer og sund aldring i et livsperspektiv : En forskningsstrategi. / Andersen, Barbara Vad; Kidmose, Ulla; Byrne, Derek V.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2016. 24 s. (DCA rapport).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  30. Udgivet

    Effekten af visiteret ernæring, mad og måltider til ældre i eget hjem på livskvalitet, herunder spiseglæde og funktionsevne. / Bjerge, Helle Huus; Kolle, Susanne; Kidmose, Ulla; Andersen, Barbara Vad; Grønhøj, Alice; Grunert, Klaus G; Byrne, Derek V.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2016. 50 s. (DCA rapport; Nr. 075).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  31. 2014
  32. Udgivet

    Terroir : Oprindelse (autenticitet), oprindelsesstedets indflydelse på produktets kvalitet (terroir), samt branding, kvalitetsudvikling, regionale produkter og oprindelsesmærkning. / Kjeldsen, Chris; Kidmose, Ulla; Kristensen, Hanne Lakkenborg.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2014. 21 s. (DCA rapport, Bind 37).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  33. 2013
  34. Udgivet
  35. Udgivet

    Udredning om fødevarekvalitet. / Kidmose, Ulla; Henckel, Poul; Mortensen, Grith.

    DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2013. 48 s. (DCA rapport; Nr. 016).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  36. 2012
  37. Udgivet

    Høringssvar over forslag til lov om ændring af lov om fødevarer og lov om hold af dyr. / Jensen, Karin Hjelholt; Jørgensen, Erik; Kidmose, Ulla.

    Nr. 826062, 2012. 1 s., aug. 17, 2012.

    Publikation: Udredning/notatBesvarelse af spørgsmål/høringer

  38. 2010
  39. Udgivet

    Udredning af hvordan kvalitet og holdbarhed af frisk frugt og grønt påvirkes af alder og anvendte metoder efter høst. / Edelenbos, Merete; Kidmose, Ulla; Bertelsen, Marianne G.

    2010. 104 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

  40. Udgivet

    Videnskabelig udredning om fødevarekvalitetsbegrebet. / Kidmose, Ulla; Henckel, Poul; Mortensen, Grith; Nielsen, Jacob Holm.

    Nr. 731935, 2010. 47 s., jul. 09, 2010.

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  41. 2009
  42. Udgivet

    Fedt til malkekøer : Bilag. / Weisbjerg, Martin Riis; Thorhauge, Mette; Børsting, Christian Friis; Larsen, Mette Krogh; Damgaard, Birthe Marie.

    2009. Paper præsenteret ved Temadag om aktuelle fodringsspørgsmål, Herning Kongrescenter, Herning, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPaperRådgivning

  43. Udgivet
  44. Udgivet

    Indholdsstoffer i rapsfrø, som har betydning for den ernærings- og smagsmæssige kvalitet. / Kidmose, Ulla; Jensen, Søren Krogh.

    Nr. 613567, 2009. 3 s., nov. 20, 2009.

    Publikation: Udredning/notatBesvarelse af spørgsmål/høringer

  45. Udgivet

    Notat omkring teknikker til opbevaring af frisk frugt og grønt i Danmark. / Kidmose, Ulla; Edelenbos, Merete.

    Nr. 611481, 2009. 6 s., nov. 06, 2009.

    Publikation: Udredning/notatBesvarelse af spørgsmål/høringer