Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2021
  2. Udgivet

    Stentbehandling af stenoser i colon. / Hillgaard, Thomaas Krarup; Løve, Uffe Schou.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 183, Nr. 25, 21.06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. E-pub ahead of print

    Anabolic effects of oral leucine-rich protein with and without β-hydroxybutyrate on muscle protein metabolism in a novel clinical model of systemic inflammation-a randomized crossover trial. / Mose, M; Brodersen, K; Rittig, N; Schmidt, J; Jessen, N; Mikkelsen, U R; Jørgensen, J O L; Møller, N.

    I: The American Journal of Clinical Nutrition, 03.06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Long-term gastrointestinal sequelae in colon cancer survivors : prospective pilot study on identification, the need for clinical evaluation and effects of treatment. / Larsen, Helene M; Mekhael, Mira; Juul, Therese; Borre, Mette; Christensen, Peter; Mohr Drewes, Asbjørn; Thorlacius-Ussing, Ole; Laurberg, Søren; Krogh, Klaus; Ladefoged Fassov, Janne; Danish Cancer Society Centre for Research on Survivorship and Late Adverse Effects after Cancer in the Pelvic Organs Study Group.

    I: Colorectal Disease, Bind 23, Nr. 2, 02.2021, s. 356-366.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Influence of anastomoses on intestine ischemia and cefuroxime concentrations : Evaluated in the ileum and colon in a porcine model. / Hanberg, Pelle; Bue, Mats; Thomassen, Maja; Løve, Uffe Schou; Kipp, Josephine Olsen; Harlev, Christina; Petersen, Elisabeth; Søballe, Kjeld; Stilling, Maiken.

    I: World Journal of Gastrointestinal Pathophysiology, Bind 12, Nr. 1, 01.2021, s. 1-13.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. 2020
  7. Udgivet

    Timing of nasogastric tube insertion and the risk of postoperative pneumonia : an international, prospective cohort study. / EuroSurg Collaborative.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2288-2297.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Validation of the Danish Colorectal Cancer Group (DCCG.dk) database - on behalf of the Danish Colorectal Cancer Group. / Klein, Mads F; Gögenur, Ismail; Ingeholm, Peter; Njor, Sisse H; Iversen, Lene H; Emmertsen, Katrine J; DCCG Validation Group.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2057-2067.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Safety of hospital discharge before return of bowel function after elective colorectal surgery. / EuroSurg Collaborative.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 5, 04.2020, s. 552-559.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Safety and efficacy of non-steroidal anti-inflammatory drugs to reduce ileus after colorectal surgery. / EuroSurg Collaborative.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 2, 01.2020, s. e161-e169.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Consequences of parenteral iron-dextran loading investigated in minipigs : A new model of transfusional iron overload. / Jensen, Peter Diedrich; Nielsen, Asbjoern Haaning; Simonsen, Carsten Wiberg; Baandrup, Ulrik Thorngren; Vyberg, Mogens; Jensen, Svend Eggert; Magnusdottir, Sigridur Olga; Krarup, Henrik Bygum; Nielsen, Michael Festersen; Kjaergaard, Benedict.

    I: Blood Cells, Molecules and Diseases, Bind 83, 102440, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    The effect of surgical trauma on circulating free DNA levels in cancer patients - implications for studies of circulating tumor DNA. / Henriksen, Tenna V; Reinert, Thomas; Christensen, Emil; Sethi, Himanshu; Birkenkamp-Demtröder, Karin; Gögenur, Mikail; Gögenur, Ismail; Zimmermann, Bernhard G; IMPROVE study group ; Dyrskjøt, Lars; Andersen, Claus L.

    I: Molecular Oncology, Bind 14, Nr. 8, 2020, s. 1670-1679.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. 2019
  14. Udgivet

    Neuromodulation ved rehabilitering af rygmarvsskade. / Elmgreen, Søren Bruno; Krogh, Søren; Løve, Uffe Schou; Forman, Axel; Kasch, Helge.

    I: Ugeskift for Læger, Bind 181, V02190104, 26.06.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. 2018
  16. Udgivet

    The impact of stapling technique and surgeon specialism on anastomotic failure after right-sided colorectal resection: an international multicentre, prospective audit. / 2015 European Society of Coloproctology collaborating group.

    I: Colorectal Disease, Bind 20, Nr. 11, 11.2018, s. 1028-1040.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Akut abdominal vaskulitis ved reumatologiske sygdomme. / Uhrenholt, Line; Jensen, Lars S; Jakobsen, Thomas S; Kristensen, Salome; Dahlerup, Jens Frederik; Pahle, Einar; Nielsen, Michael F.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 180, Nr. 24, V05170419, 11.06.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Perioperative lipid-enriched enteral nutrition versus standard care in patients undergoing elective colorectal surgery (SANICS II) : a multicentre, double-blind, randomised controlled trial. / Peters, Emmeline G; Smeets, Boudewijn J J; Nors, Jesper; Back, Christian M; Funder, Jonas A; Sommer, Thorbjørn; Laurberg, Søren; Løve, Uffe S; Leclercq, Wouter K G; Slooter, Gerrit D; de Vries Reilingh, Tammo S; Wegdam, Johannes A; Nieuwenhuijzen, Grard A P; Hiligsmann, Mickaël; Buise, Marc P; Buurman, Willem A; de Jonge, Wouter J; Rutten, Harm J T; Luyer, Misha D P.

    I: The lancet. Gastroenterology & hepatology, Bind 3, Nr. 4, 04.2018, s. 242-251.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Risk factors for unfavourable postoperative outcome in patients with Crohn's disease undergoing right hemicolectomy or ileocaecal resection. An international audit by ESCP and S-ECCO. / 2015 European Society of Coloproctology collaborating group.

    I: Colorectal Disease, Bind 20, Nr. 3, 01.03.2018, s. 219-227.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. 2017
  21. Udgivet

    Radiologisk diagnostik og behandling af akut cholecystitis. / Arsic, Ivan; Abrahamsen, Jan; Gammelgård, Lise; Vainoriene, Vilma; Pahle, Einar; Nielsen, Michael Festersen.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 179, V02170126, 16.10.2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    The relationship between method of anastomosis and anastomotic failure after right hemicolectomy and ileo-caecal resection : an international snapshot audit. / 2015 European Society of Coloproctology collaborating group.

    I: Colorectal Disease, Bind 19, Nr. 8, 02.08.2017, s. e296–e311.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. 2016
  24. Udgivet

    Protocol Outlines for Parts 1 and 2 of the Prospective Endoscopy III Study for the Early Detection of Colorectal Cancer : Validation of a Concept Based on Blood Biomarkers. / Rasmussen, Louise; Wilhelmsen, Michael; Christensen, Ib Jarle; Andersen, Jens; Jørgensen, Lars Nannestad; Rasmussen, Morten; Hendel, Jakob W; Madsen, Mogens R; Vilandt, Jesper; Hillig, Thore; Klærke, Michael; Münster, Anna-Marie Bloch; Andersen, Lars M; Andersen, Berit; Hornung, Nete; Erlandsen, Erland J; Khalid, Ali; Nielsen, Hans Jørgen.

    I: JMIR research protocols, Bind 5, Nr. 3, e182, 13.09.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Behandling af akut kolecystitis hos gravide i tredje trimester. / Eller, Asger; Shim, Susy; Sigvardt, Louise; Rask, Peter; Nielsen, Michael Festersen.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 178, Nr. 16, V12150954, 18.04.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. 2015
  27. Udgivet

    Impaired hepatic counterregulatory response to insulin-induced hypoglycemia in hepatic denervated pigs. / Nielsen, Michael Festersen; Roelsgaard, Klaus; Keiding, Susanne; Brodersen, Katrine; Møller, Niels; Vyberg, Mogens; Vilstrup, Hendrik.

    I: Journal of clinical & translational endocrinology, Bind 2, Nr. 4, 12.2015, s. 131-136.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Can low-intensity extracorporeal shockwave therapy improve erectile dysfunction? A prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study. / Olsen, Anne B; Persiani, Marie; Boie, Sidsel; Hanna, Milad; Lund, Lars.

    I: Scandinavian Journal of Urology, Bind 49, Nr. 4, 08.2015, s. 329-33.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    D-lactate is a valid biomarker of intestinal ischemia induced by abdominal compartment syndrome. / Nielsen, Casper; Kirkegård, Jakob; Erlandsen, Erland J; Lindholt, Jes S; Mortensen, Frank V.

    I: The Journal of surgical research, Bind 194, Nr. 2, 04.2015, s. 400-4.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Moderne behandling af patienter med varicer. / Urbonavicius, Sigitas; Sandermann, Jes.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 177, V66791, 02.02.2015.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  31. 2014
  32. Udgivet

    Human lymphatic vessel contractile activity is inhibited in vitro but not in vivo by the calcium channel blocker nifedipine. / Telinius, Niklas; Mohanakumar, Sheyanth; Majgaard, Jens; Kim, Sukhan; Pilegaard, Hans; Pahle, Einar; Nielsen, Jørn; de Leval, Marc; Aalkjaer, Christian; Hjortdal, Vibeke; Boedtkjer, Donna Briggs.

    I: The Journal of Physiology, Bind 592, Nr. 21, 28.08.2014, s. 4697-4714.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    IGF-I and IGFBP2 in peripheral artery disease : results of a prospective study. / Urbonaviciene, Grazina; Frystyk, Jan; Urbonavicius, Sigitas; Lindholt, Jes S.

    I: Scandinavian Cardiovascular Journal, Bind 48, Nr. 2, 04.2014, s. 99-105.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. 2013
  35. Udgivet

    Jens ole søjbjerg. / Deutch, Søren; Jensen, Steen Lund; Ovesen, Janne; Væsel, Michael Toft; Frich, Lars Henrik; Johannsen, Hans Viggo Skjeldborg; Møller-Madsen, Bjarne; Hvid, Ivan; Helmig, Peter; Olsen, Bo Sanderhoff.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 175, Nr. 17, 01.04.2013.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  36. Udgivet

    Lethal necrosis and perforation of the stomach and the aorta after multiple EUS-guided celiac plexus neurolysis procedures in a patient with chronic pancreatitis. / Loeve, Uffe Schou; Mortensen, Michael Bau.

    I: Gastrointestinal Endoscopy, Bind 77, Nr. 1, 01.2013, s. 151-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Sexual dysfunction after colpectomy and vaginal reconstruction with a vertical rectus abdominis myocutaneous flap. / Løve, Uffe S; Sjøgren, Pia; Rasmussen, Peter Chr.; Laurberg, Søren; Christensen, Henrik K.

    I: Diseases of the Colon and Rectum, Bind 56, Nr. 2, 2013, s. 186-90.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. 2012
  39. Udgivet

    Increased action of pulsatile compared to non-pulsatile insulin delivery during a meal-like glucose exposure simulated by computerized infusion in healthy humans. / Juhl, Claus B; Gjedsted, Jacob; Nielsen, Michael F; Schmitz, Ole.

    I: Metabolism, Bind 61, Nr. 8, 08.2012, s. 1177-81.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. 2011
  41. Udgivet

    Markers of inflammation in relation to long-term cardiovascular mortality in patients with lower-extremity peripheral arterial disease. / Urbonaviciene, Grazina; Frystyk, Jan; Flyvbjerg, Allan; Urbonavicius, Sigitas; Henneberg, Eskild W; Lindholt, Jes S.

    I: International Journal of Cardiology, Bind 160, Nr. 2, 02.04.2011, s. 89-94.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Pressure load: the main factor for altered gene expression in right ventricular hypertrophy in chronic hypoxic rats. / Baandrup, Jonas; Markvardsen, Lars H; Peters, Christian Daugaard; Schou, Uffe K; Jensen, Jens L; Magnusson, Nils Erik; Ørntoft, Torben Falck; Kruhøffer, Mogens; Simonsen, Ulf.

    I: P L o S One, Bind 6, Nr. 1, 05.01.2011, s. e15859.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Higher cystatin C level predicts long-term mortality in patients with peripheral arterial disease. / Urbonaviciene, Grazina; Shi, Guo Ping; Urbonavicius, Sigitas; Henneberg, Eskild W; Lindholt, Jes S.

    I: Atherosclerosis, Bind 216, Nr. 2, 2011, s. 440-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Impact of soluble TWEAK and CD163/TWEAK ratio on long-term cardiovascular mortality in patients with peripheral arterial disease. / Urbonaviciene, Grazina; Martin-Ventura, Jose L; Lindholt, Jes S.; Urbonavicius, Sigitas; Moreno, Juan A; Egido, Jesús; Blanco-Colio, Luis M.

    I: Atherosclerosis, Bind 219, Nr. 2, 2011, s. 892-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. 2010
  46. Udgivet

    Proteins associated with the size and expansion rate of the abdominal aortic aneurysm wall as identified by proteomic analysis. / Urbonavicius, Sigitas; Lindholt, Jes S.; Delbosc, Sandrine; Urbonaviciene, Grazina; Henneberg, Eskild Winther; Vorum, Henrik; Meilhac, Olivier; Honoré, Bent.

    I: Interactive Cardiovascular and Thoracic Surgery, Bind 11, Nr. 4, 01.10.2010, s. 433-41.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Genome-wide association study identifies a sequence variant within the DAB2IP gene conferring susceptibility to abdominal aortic aneurysm. / Gretarsdottir, Solveig; Baas, Annette F; Thorleifsson, Gudmar; Holm, Hilma; den Heijer, Martin; de Vries, Jean-Paul P M; Kranendonk, Steef E; Zeebregts, Clark J A M; van Sterkenburg, Steven M; Geelkerken, Robert H; van Rij, Andre M; Williams, Michael J A; Boll, Albert P M; Kostic, Jelena P; Jonasdottir, Adalbjorg; Jonasdottir, Aslaug; Walters, G Bragi; Masson, Gisli; Sulem, Patrick; Saemundsdottir, Jona; Mouy, Magali; Magnusson, Kristinn P; Tromp, Gerard; Elmore, James R; Sakalihasan, Natzi; Limet, Raymond; Defraigne, Jean-Olivier; Ferrell, Robert E; Ronkainen, Antti; Ruigrok, Ynte M; Wijmenga, Cisca; Grobbee, Diederick E; Shah, Svati H; Granger, Christopher B; Quyyumi, Arshed A; Vaccarino, Viola; Patel, Riyaz S; Zafari, A Maziar; Levey, Allan I; Austin, Harland; Girelli, Domenico; Pignatti, Pier Franco; Olivieri, Oliviero; Martinelli, Nicola; Malerba, Giovanni; Trabetti, Elisabetta; Becker, Lewis C; Becker, Diane M; Reilly, Muredach P; Rader, Daniel J; Mueller, Thomas; Dieplinger, Benjamin; Haltmayer, Meinhard; Urbonavicius, Sigitas; Lindblad, Bengt; Gottsäter, Anders; Gaetani, Eleonora; Pola, Roberto; Wells, Philip; Rodger, Marc; Forgie, Melissa; Langlois, Nicole; Corral, Javier; Vicente, Vicente; Fontcuberta, Jordi; España, Francisco; Grarup, Niels; Jørgensen, Torben; Witte, Daniel R; Hansen, Torben; Pedersen, Oluf; Aben, Katja K; de Graaf, Jacqueline; Holewijn, Suzanne; Folkersen, Lasse; Franco-Cereceda, Anders; Eriksson, Per; Collier, David A; Stefansson, Hreinn; Steinthorsdottir, Valgerdur; Rafnar, Thorunn; Valdimarsson, Einar M; Magnadottir, Hulda B; Sveinbjornsdottir, Sigurlaug; Olafsson, Isleifur; Magnusson, Magnus Karl; Palmason, Robert; Haraldsdottir, Vilhelmina; Andersen, Karl; Onundarson, Pall T; Thorgeirsson, Gudmundur; Kiemeney, Lambertus A; Powell, Janet T; Carey, David J; Kuivaniemi, Helena; Lindholt, Jes S.; Jones, Gregory T; Kong, Augustine; Blankensteijn, Jan D; Matthiasson, Stefan E; Thorsteinsdottir, Unnur; Stefansson, Kari; Urbonavicius, Sigitas.

    I: Nature Genetics, Bind 42, Nr. 8, 01.08.2010, s. 692-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. 2009
  49. Udgivet

    Colles' fracture treated with non-bridging external fixation : a 1-year follow-up. / Andersen, J K; Høgh, A; Gantov, J; Vaesel, M T; Hansen, Torben Bæk.

    I: The Journal of hand surgery, European volume, Bind 34, Nr. 4, 08.2009, s. 475-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Proteomic analysis identifies mitochondrial metabolic enzymes as major discriminators between different stages of the failing human myocardium. / Urbonavicius, Sigitas; Wiggers, Henrik; Bøtker, Hans Erik; Nielsen, Torsten Toftegaard; Kimose, Hans Henrik; Østergaard, Morten; Lindholt, Jes S; Vorum, Henrik; Honoré, Bent.

    I: Acta Cardiologica, Bind 64, Nr. 4, 2009, s. 511-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Proteomic identification of differentially expressed proteins in aortic wall of patients with ruptured and nonruptured abdominal aortic aneurysms. / Urbonavicius, Sigitas; Lindholt, Jes S.; Vorum, Henrik; Urbonaviciene, Grazina; Henneberg, Eskild W; Honoré, Bent.

    I: Journal of Vascular Surgery, Bind 49, Nr. 2, 2009, s. 455-63.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. 2008
  53. Udgivet

    Effects of phosphodiesterase-5 inhibition by sildenafil in the pressure overloaded right heart. / Andersen, Asger; Nielsen, Jan Møller; Peters, Christian Daugaard; Schou, Uffe Kjær; Sloth, Erik; Nielsen-Kudsk, Jens Erik.

    I: European Journal of Heart Failure, Bind 10, Nr. 12, 2008, s. 1158-1165.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Potential circulating biomarkers for abdominal aortic aneurysm expansion and rupture--a systematic review. / Urbonavicius, Sigitas; Urbonaviciene, G; Honoré, B; Henneberg, E W; Vorum, H; Lindholt, J S.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 36, Nr. 3, 2008, s. 273-80; discussion 281-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  55. 2007
  56. Udgivet

    Characterization of a rat model of right-sided heart failure induced by pulmonary trunk banding. / Schou, Uffe K.; Peters, Christian Daugaard; Wan Kim, Soo; Frøkiær, Jørgen; Nielsen, Søren.

    I: Journal of Experimental Animal Science, Bind 43, Nr. 4, 26.02.2007, s. 237-254.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. 2006
  58. Udgivet

    Expression of matrix metalloproteinases, their tissue inhibitors, and osteopontin in the wall of thoracic and abdominal aortas with dilatative pathology. / Lesauskaite, Vaiva; Epistolato, Maria Carmela; Castagnini, Marta; Urbonavicius, Sigitas; Tanganelli, Piero.

    I: Human Pathology, Bind 37, Nr. 8, 08.2006, s. 1076-84.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. 2005
  60. Udgivet

    Increased apical targeting of renal epithelial sodium channel subunits and decreased expression of type 2 11beta-hydroxysteroid dehydrogenase in rats with CCl4-induced decompensated liver cirrhosis. / Kim, Soo Wan; Schou, Uffe K; Peters, Christian Daugaard; de Seigneux, Sophie; Kwon, Tae-Hwan; Knepper, Mark A; Jonassen, Thomas E N; Frøkiaer, Jørgen; Nielsen, Søren.

    I: Journal of the American Society of Nephrology, Bind 16, Nr. 11, 11.2005, s. 3196-210.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. 2004
  62. Udgivet

    Serum antibodies against Chlamydia pneumoniae outer membrane protein cross-react with the heavy chain of immunoglobulin in the wall of abdominal aortic aneurysms. / Lindholt, Jes S; Støvring, Jette; Østergaard, Lars; Urbonavicius, Sigitas; Henneberg, Eskild W; Honoré, Bent; Vorum, Henrik; Urbonavicius, Sigitas.

    I: Circulation, Bind 109, Nr. 17, 2004, s. 2097-102.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. 2002
  64. Udgivet

    Pilvo aortos aneurizmos plysimas. / Urbonavicius, Sigitas; Antusevas, Aleksandras.

    I: Medicina, Bind 38, Nr. 8, 2002, s. 801-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review