Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2022
  2. E-pub ahead of print

    The laparoscopic implantation of neuroprosthesis procedure increases leg lean mass in individuals with paraplegia due to traumatic spinal cord injury  . / Løve, Uffe Schou; Kasch, Helge; Jønsson, Anette Bach et al.

    I: Neuromodulation: Technology at the Neural Interface, 01.06.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Early detection of colorectal neoplasia : application of a blood-based serological protein test on subjects undergoing population-based screening. / Kleif, Jakob; Jørgensen, Lars Nannestad; Hendel, Jakob W. et al.

    I: British Journal of Cancer, Bind 126, Nr. 10, 06.2022, s. 1387-1393.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Vacuum-assisted closure versus on-demand relaparotomy in patients with secondary peritonitis-the VACOR trial : protocol for a randomised controlled trial. / Rajabaleyan, Pooya; Michelsen, Jens; Tange Holst, Uffe et al.

    I: World Journal of Emergency Surgery, Bind 17, Nr. 1, 25, 26.05.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Brug af sentinel lymph node ved kolorektalcancer. / Brask-Thomsen, Maria Kolind; Løve, Uffe Schou.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 184, Nr. 19, V10210813, 05.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  6. Udgivet

    Gastric perforation during second intragastric balloon treatment : a case report. / Berger, Marthe Emilie; Løve, Uffe Schou.

    I: AME case reports, Bind 6, 15, 04.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Effect of pelvic laparoscopic implantation of neuroprosthesis in spinal cord injured subjects: a 1-year prospective randomized controlled study. / Kasch, Helge; Løve, Uffe Schou; Jønsson, Anette Bach et al.

    I: Spinal Cord, Bind 60, Nr. 3, 03.2022, s. 251-255.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Circulating Tumor DNA in Stage III Colorectal Cancer, beyond Minimal Residual Disease Detection, toward Assessment of Adjuvant Therapy Efficacy and Clinical Behavior of Recurrences. / Henriksen, Tenna Vesterman; Tarazona, Noelia; Frydendahl, Amanda et al.

    I: Clinical Cancer Research, Bind 28, Nr. 3, 02.2022, s. 507-517.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. 2021
  10. Udgivet

    Anabolic effects of oral leucine-rich protein with and without β-hydroxybutyrate on muscle protein metabolism in a novel clinical model of systemic inflammation-a randomized crossover trial. / Mose, M; Brodersen, K; Rittig, N et al.

    I: The American Journal of Clinical Nutrition, Bind 114, Nr. 3, 09.2021, s. 1159–1172.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Surgical Aspects of the Possover LION Procedure: An Emerging Procedure for Recovery of Visceral Functions and Locomotion in Paraplegics. / Løve, Uffe Schou; Elmgreen, Søren Bruno; Forman, Axel et al.

    I: World Journal of Laparoscopic Surgery, Bind 14, Nr. 2, 23.08.2021, s. 75-80.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Omentinfarkt forårsaget af intern herniering og omentorsion. / Jensen, Anders Bisgaard; Grau, Louise Schmidt; Meltesen, Simon et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 183, Nr. 26, V02210130, 06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Stentbehandling af stenoser i colon. / Hillgaard, Thomaas Krarup; Løve, Uffe Schou.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 183, Nr. 25, V01210088, 06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  14. Udgivet

    Long-term gastrointestinal sequelae in colon cancer survivors : prospective pilot study on identification, the need for clinical evaluation and effects of treatment. / Larsen, Helene M; Mekhael, Mira; Juul, Therese et al.

    I: Colorectal Disease, Bind 23, Nr. 2, 02.2021, s. 356-366.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Systematic Screening for Late Sequelae after Colorectal Cancer - a Feasibility Study. / Juul, Therese; Bräuner, Annette Boesen; Drewes, Asbjørn Mohr et al.

    I: Colorectal Disease, Bind 23, Nr. 2, 02.2021, s. 345-355.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  16. Udgivet

    Influence of anastomoses on intestine ischemia and cefuroxime concentrations : Evaluated in the ileum and colon in a porcine model. / Hanberg, Pelle; Bue, Mats; Thomassen, Maja et al.

    I: World Journal of Gastrointestinal Pathophysiology, Bind 12, Nr. 1, 01.2021, s. 1-13.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. 2020
  18. Udgivet

    Timing of nasogastric tube insertion and the risk of postoperative pneumonia : an international, prospective cohort study. / EuroSurg Collaborative.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2288-2297.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Validation of the Danish Colorectal Cancer Group (DCCG.dk) database - on behalf of the Danish Colorectal Cancer Group. / Klein, Mads F; Gögenur, Ismail; Ingeholm, Peter et al.

    I: Colorectal Disease, Bind 22, Nr. 12, 12.2020, s. 2057-2067.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Safety of hospital discharge before return of bowel function after elective colorectal surgery. / EuroSurg Collaborative.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 5, 04.2020, s. 552-559.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Safety and efficacy of non-steroidal anti-inflammatory drugs to reduce ileus after colorectal surgery. / EuroSurg Collaborative.

    I: British Journal of Surgery, Bind 107, Nr. 2, 01.2020, s. e161-e169.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Consequences of parenteral iron-dextran loading investigated in minipigs : A new model of transfusional iron overload. / Jensen, Peter Diedrich; Nielsen, Asbjoern Haaning; Simonsen, Carsten Wiberg et al.

    I: Blood Cells, Molecules and Diseases, Bind 83, 102440, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    The effect of surgical trauma on circulating free DNA levels in cancer patients - implications for studies of circulating tumor DNA. / Henriksen, Tenna V; Reinert, Thomas; Christensen, Emil et al.

    I: Molecular Oncology, Bind 14, Nr. 8, 2020, s. 1670-1679.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. 2019
  25. Udgivet

    Neuromodulation ved rehabilitering af rygmarvsskade. / Elmgreen, Søren Bruno; Krogh, Søren; Løve, Uffe Schou et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 181, V02190104, 26.06.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. 2018
  27. Udgivet

    The impact of stapling technique and surgeon specialism on anastomotic failure after right-sided colorectal resection: an international multicentre, prospective audit. / 2015 European Society of Coloproctology collaborating group.

    I: Colorectal Disease, Bind 20, Nr. 11, 11.2018, s. 1028-1040.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Akut abdominal vaskulitis ved reumatologiske sygdomme. / Uhrenholt, Line; Jensen, Lars S; Jakobsen, Thomas S et al.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 180, Nr. 24, V05170419, 11.06.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Perioperative lipid-enriched enteral nutrition versus standard care in patients undergoing elective colorectal surgery (SANICS II) : a multicentre, double-blind, randomised controlled trial. / Peters, Emmeline G; Smeets, Boudewijn J J; Nors, Jesper et al.

    I: The lancet. Gastroenterology & hepatology, Bind 3, Nr. 4, 04.2018, s. 242-251.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Risk factors for unfavourable postoperative outcome in patients with Crohn's disease undergoing right hemicolectomy or ileocaecal resection. An international audit by ESCP and S-ECCO. / 2015 European Society of Coloproctology collaborating group.

    I: Colorectal Disease, Bind 20, Nr. 3, 01.03.2018, s. 219-227.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. 2017
  32. Udgivet

    Radiologisk diagnostik og behandling af akut cholecystitis. / Arsic, Ivan; Abrahamsen, Jan; Gammelgård, Lise et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 179, V02170126, 16.10.2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    The relationship between method of anastomosis and anastomotic failure after right hemicolectomy and ileo-caecal resection : an international snapshot audit. / 2015 European Society of Coloproctology collaborating group.

    I: Colorectal Disease, Bind 19, Nr. 8, 02.08.2017, s. e296–e311.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. 2016
  35. Udgivet

    Protocol Outlines for Parts 1 and 2 of the Prospective Endoscopy III Study for the Early Detection of Colorectal Cancer : Validation of a Concept Based on Blood Biomarkers. / Rasmussen, Louise; Wilhelmsen, Michael; Christensen, Ib Jarle et al.

    I: JMIR research protocols, Bind 5, Nr. 3, e182, 13.09.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Behandling af akut kolecystitis hos gravide i tredje trimester. / Eller, Asger; Shim, Susy; Sigvardt, Louise et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 178, Nr. 16, V12150954, 18.04.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. 2015
  38. Udgivet

    Impaired hepatic counterregulatory response to insulin-induced hypoglycemia in hepatic denervated pigs. / Nielsen, Michael Festersen; Roelsgaard, Klaus; Keiding, Susanne et al.

    I: Journal of clinical & translational endocrinology, Bind 2, Nr. 4, 12.2015, s. 131-136.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Can low-intensity extracorporeal shockwave therapy improve erectile dysfunction? A prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study. / Olsen, Anne B; Persiani, Marie; Boie, Sidsel et al.

    I: Scandinavian Journal of Urology, Bind 49, Nr. 4, 08.2015, s. 329-33.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    D-lactate is a valid biomarker of intestinal ischemia induced by abdominal compartment syndrome. / Nielsen, Casper; Kirkegård, Jakob; Erlandsen, Erland J et al.

    I: The Journal of surgical research, Bind 194, Nr. 2, 04.2015, s. 400-4.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Moderne behandling af patienter med varicer. / Urbonavicius, Sigitas; Sandermann, Jes.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 177, V66791, 02.02.2015.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  42. 2014
  43. Udgivet

    Human lymphatic vessel contractile activity is inhibited in vitro but not in vivo by the calcium channel blocker nifedipine. / Telinius, Niklas; Mohanakumar, Sheyanth; Majgaard, Jens et al.

    I: The Journal of Physiology, Bind 592, Nr. 21, 28.08.2014, s. 4697-4714.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    IGF-I and IGFBP2 in peripheral artery disease : results of a prospective study. / Urbonaviciene, Grazina; Frystyk, Jan; Urbonavicius, Sigitas et al.

    I: Scandinavian Cardiovascular Journal, Bind 48, Nr. 2, 04.2014, s. 99-105.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. 2013
  46. Udgivet

    Jens ole søjbjerg. / Deutch, Søren; Jensen, Steen Lund; Ovesen, Janne et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 175, Nr. 17, 01.04.2013.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  47. Udgivet

    Lethal necrosis and perforation of the stomach and the aorta after multiple EUS-guided celiac plexus neurolysis procedures in a patient with chronic pancreatitis. / Loeve, Uffe Schou; Mortensen, Michael Bau.

    I: Gastrointestinal Endoscopy, Bind 77, Nr. 1, 01.2013, s. 151-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Sexual dysfunction after colpectomy and vaginal reconstruction with a vertical rectus abdominis myocutaneous flap. / Løve, Uffe S; Sjøgren, Pia; Rasmussen, Peter Chr. et al.

    I: Diseases of the Colon and Rectum, Bind 56, Nr. 2, 2013, s. 186-90.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. 2012
  50. Udgivet

    Increased action of pulsatile compared to non-pulsatile insulin delivery during a meal-like glucose exposure simulated by computerized infusion in healthy humans. / Juhl, Claus B; Gjedsted, Jacob; Nielsen, Michael F et al.

    I: Metabolism, Bind 61, Nr. 8, 08.2012, s. 1177-81.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. 2011
  52. Udgivet

    Markers of inflammation in relation to long-term cardiovascular mortality in patients with lower-extremity peripheral arterial disease. / Urbonaviciene, Grazina; Frystyk, Jan; Flyvbjerg, Allan et al.

    I: International Journal of Cardiology, Bind 160, Nr. 2, 02.04.2011, s. 89-94.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Pressure load: the main factor for altered gene expression in right ventricular hypertrophy in chronic hypoxic rats. / Baandrup, Jonas; Markvardsen, Lars H; Peters, Christian Daugaard et al.

    I: P L o S One, Bind 6, Nr. 1, 05.01.2011, s. e15859.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Higher cystatin C level predicts long-term mortality in patients with peripheral arterial disease. / Urbonaviciene, Grazina; Shi, Guo Ping; Urbonavicius, Sigitas et al.

    I: Atherosclerosis, Bind 216, Nr. 2, 2011, s. 440-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Impact of soluble TWEAK and CD163/TWEAK ratio on long-term cardiovascular mortality in patients with peripheral arterial disease. / Urbonaviciene, Grazina; Martin-Ventura, Jose L; Lindholt, Jes S. et al.

    I: Atherosclerosis, Bind 219, Nr. 2, 2011, s. 892-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. 2010
  57. Udgivet

    Proteins associated with the size and expansion rate of the abdominal aortic aneurysm wall as identified by proteomic analysis. / Urbonavicius, Sigitas; Lindholt, Jes S.; Delbosc, Sandrine et al.

    I: Interactive Cardiovascular and Thoracic Surgery, Bind 11, Nr. 4, 01.10.2010, s. 433-41.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Genome-wide association study identifies a sequence variant within the DAB2IP gene conferring susceptibility to abdominal aortic aneurysm. / Gretarsdottir, Solveig; Baas, Annette F; Thorleifsson, Gudmar et al.

    I: Nature Genetics, Bind 42, Nr. 8, 01.08.2010, s. 692-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. 2009
  60. Udgivet

    Colles' fracture treated with non-bridging external fixation : a 1-year follow-up. / Andersen, J K; Høgh, A; Gantov, J et al.

    I: The Journal of hand surgery, European volume, Bind 34, Nr. 4, 08.2009, s. 475-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Proteomic analysis identifies mitochondrial metabolic enzymes as major discriminators between different stages of the failing human myocardium. / Urbonavicius, Sigitas; Wiggers, Henrik; Bøtker, Hans Erik et al.

    I: Acta Cardiologica, Bind 64, Nr. 4, 2009, s. 511-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Proteomic identification of differentially expressed proteins in aortic wall of patients with ruptured and nonruptured abdominal aortic aneurysms. / Urbonavicius, Sigitas; Lindholt, Jes S.; Vorum, Henrik et al.

    I: Journal of Vascular Surgery, Bind 49, Nr. 2, 2009, s. 455-63.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. 2008
  64. Udgivet

    Effects of phosphodiesterase-5 inhibition by sildenafil in the pressure overloaded right heart. / Andersen, Asger; Nielsen, Jan Møller; Peters, Christian Daugaard et al.

    I: European Journal of Heart Failure, Bind 10, Nr. 12, 2008, s. 1158-1165.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Potential circulating biomarkers for abdominal aortic aneurysm expansion and rupture--a systematic review. / Urbonavicius, Sigitas; Urbonaviciene, G; Honoré, B et al.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 36, Nr. 3, 2008, s. 273-80; discussion 281-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  66. 2007
  67. Udgivet

    Characterization of a rat model of right-sided heart failure induced by pulmonary trunk banding. / Schou, Uffe K.; Peters, Christian Daugaard; Wan Kim, Soo et al.

    I: Journal of Experimental Animal Science, Bind 43, Nr. 4, 26.02.2007, s. 237-254.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. 2006
  69. Udgivet

    Expression of matrix metalloproteinases, their tissue inhibitors, and osteopontin in the wall of thoracic and abdominal aortas with dilatative pathology. / Lesauskaite, Vaiva; Epistolato, Maria Carmela; Castagnini, Marta et al.

    I: Human Pathology, Bind 37, Nr. 8, 08.2006, s. 1076-84.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. 2005
  71. Udgivet

    Increased apical targeting of renal epithelial sodium channel subunits and decreased expression of type 2 11beta-hydroxysteroid dehydrogenase in rats with CCl4-induced decompensated liver cirrhosis. / Kim, Soo Wan; Schou, Uffe K; Peters, Christian Daugaard et al.

    I: Journal of the American Society of Nephrology, Bind 16, Nr. 11, 11.2005, s. 3196-210.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. 2004
  73. Udgivet

    Serum antibodies against Chlamydia pneumoniae outer membrane protein cross-react with the heavy chain of immunoglobulin in the wall of abdominal aortic aneurysms. / Lindholt, Jes S; Støvring, Jette; Østergaard, Lars et al.

    I: Circulation, Bind 109, Nr. 17, 2004, s. 2097-102.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. 2002
  75. Udgivet

    Pilvo aortos aneurizmos plysimas. / Urbonavicius, Sigitas; Antusevas, Aleksandras.

    I: Medicina, Bind 38, Nr. 8, 2002, s. 801-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review