Aarhus Universitets segl
  1. 2022
  2. Udgivet

    Diagnostic Yield of Genetic Testing in Young Patients With Atrioventricular Block of Unknown Cause. / Dyssekilde, Johnni Resdal; Frederiksen, Tanja Charlotte; Christiansen, Morten Krogh et al.

    I: Journal of the American Heart Association, Bind 11, Nr. 9, e025643, 05.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Supine versus sitting upright position electrocardiography in acute patients with chest pain. / Vestergaard, Jacob; Sjørslev Schmidt, Anders; Eie Albertsen, Andi.

    I: European Journal of Emergency Medicine, Bind 29, Nr. 2, 01.04.2022, s. 152-153.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Goal-directed haemodynamic therapy during general anaesthesia for noncardiac surgery : a systematic review and meta-analysis. / Jessen, Marie K.; Fink Vallentin, Mikael; Holmberg, Mathias J. et al.

    I: British Journal of Anaesthesia, Bind 128, Nr. 3, 03.2022, s. 416-433.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Web Portals for Patients With Chronic Diseases : Scoping Review of the Functional Features and Theoretical Frameworks of Telerehabilitation Platforms. / Morimoto, Yuh; Takahashi, Tetsuya; Sawa, Ryuichi et al.

    I: Journal of Medical Internet Research, Bind 24, Nr. 1, e27759, 27.01.2022, s. e27759.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  6. 2021
  7. Udgivet

    Effect of Intravenous or Intraosseous Calcium vs Saline on Return of Spontaneous Circulation in Adults With Out-of-Hospital Cardiac Arrest : A Randomized Clinical Trial. / Vallentin, Mikael Fink; Granfeldt, Asger; Meilandt, Carsten et al.

    I: JAMA, Bind 326, Nr. 22, 14.12.2021, s. 2268-2276.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Anterior-Lateral Versus Anterior-Posterior Electrode Position for Cardioverting Atrial Fibrillation. / Schmidt, Anders Sjørslev; Lauridsen, Kasper Glerup; Møller, Dorthe Svenstrup et al.

    I: Circulation, Bind 144, Nr. 25, 12.2021, s. 1995-2003.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Implication of response shift for micro-, meso-, and macro-level healthcare decision-making using results of patient-reported outcome measures. / Sawatzky, Richard; Kwon, Jae-Yung ; Barclay, Ruth et al.

    I: Quality of Life Research, Bind 30, Nr. 12, 12.2021, s. 3343-3357.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Reply to : Meta-analyses of targeted temperature management in adult cardiac arrest studies - the big picture is dependent on study selection! / Granfeldt, Asger; Holmberg, Mathias J; Nolan, Jerry P et al.

    I: Resuscitation, Bind 169, 12.2021, s. 225-226.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  11. Udgivet

    Response shift in results of patient-reported outcome measures: a commentary to The Response Shift-in Sync Working Group initiative. / Sprangers, Mirjam A G; Sajobi, Tolulope; Vanier, Antoine et al.

    I: Quality of Life Research, Bind 30, Nr. 12, 12.2021, s. 3299-3308.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  12. Udgivet

    Patient-reported outcomes in patients with hematological relapse or progressive disease: a longitudinal observational study. / Sommer, Mia; Nielsen, Lene Kongsgaard; Nielsen, Lars Børty et al.

    I: Health and Quality of Life Outcomes, Bind 19, Nr. 251, 251, 04.11.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Effects of Telerehabilitation Interventions on Heart Failure Management (2015-2020) : Scoping Review. / Skov Schacksen, Cathrine; Henneberg, Nanna Celina; Muthulingam, Janusiya Anajan et al.

    I: JMIR Rehabilitation and Assistive Technologies, Bind 8, Nr. 4, e29714, 11.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  14. Udgivet

    A blinded approach to ensure integrity of interpreting secondary health-related quality of life (HRQL) endpoint when the primary endpoint is know : A practical example from the CARFI study – a Nordic Myeloma Study Group trial. / Eshoj, Henrik ; King, Madeleine ; Abildgaard, Niels et al.

    2021. Abstract fra The International Society of Quality of Life Research Virtual 28th Annual Conference.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  15. Udgivet

    Can missing PRO data be handled appropriately by last observation carried forward (LOCF)? / Nielsen, Lene Kongsgaard; Mercieca-Bebber, Rebecca; Möller, Sören et al.

    2021. Abstract fra The International Society of Quality of Life Research Virtual 28th Annual Conference.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  16. Udgivet

    Effect of Vasopressin and Methylprednisolone vs Placebo on Return of Spontaneous Circulation in Patients with In-Hospital Cardiac Arrest : A Randomized Clinical Trial. / Andersen, Lars W.; Isbye, Dan; Kjærgaard, Jesper et al.

    I: JAMA, Bind 326, Nr. 16, 10.2021, s. 1586-1594.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Targeted Temperature Management in Adult Cardiac Arrest : Systematic Review and Meta-Analysis. / Granfeldt, Asger; Holmberg, Mathias J; Nolan, Jerry P et al.

    I: Resuscitation, Bind 167, 10.2021, s. 160-172.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  18. Udgivet

    The COVID-19 pandemic does not affect the quality of life reportings of Danish patients with multiple myeloma. / Redder, Louise; Möller, Sören ; Eshoj, Henrik et al.

    2021. Abstract fra The International Society of Quality of Life Research Virtual 28th Annual Conference.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  19. Udgivet

    Unsupervised Learning Methods for Assessing Differential Item Functioning in Hospital Anxiety and Depression Scale. / Sajobi, Tolulope; Lix, Lisa ; Nielsen, Lene Kongsgaard et al.

    2021. Abstract fra The International Society of Quality of Life Research Virtual 28th Annual Conference.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  20. Udgivet

    Health-related quality of life in patients with multiple myeloma participating in a multidisciplinary rehabilitation program. / Nielsen, Lene Kongsgaard; Larsen, Rikke Faebo; Jarlbaek, Lene et al.

    I: Annals of Hematology, Bind 100, Nr. 9, 09.2021, s. 2311-2323.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Relationship between reasons for intermittent missing PRO data and last observation carried forward (LOCF). / Nielsen, Lene Kongsgaard; Mercieca-Bebber, Rebecca; Möller, Sören et al.

    2021. Abstract fra Nordic Myeloma Study Group plenary meeting, Stockholm, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  22. Udgivet

    Reported quality of life from Danish patients with multiple myeloma during the COVID-19 pandemic. / Redder, Louise; Möller, Sören ; Eshoj, Henrik et al.

    2021. Abstract fra Nordic Myeloma Study Group plenary meeting, Stockholm, Sverige.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  23. Udgivet

    Pulmonary embolism after discharge for COVID-19 : A report of two cases. / Deutch, Mikkel Rodin; Holmberg, Mathias J; Gissel, Tina et al.

    I: J R S M Cardiovascular Disease, Bind 10, 27.08.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Quality of Life in Danish Patients with Multiple Myeloma during the COVID-19 pandemic. / Redder, Louise; Möller, Sören ; Johnsen, Anna Thit et al.

    I: Cancer, 24.08.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Age and sex differences in outcomes after in-hospital cardiac arrest. / Stankovic, Nikola; Holmberg, Mathias J; Høybye, Maria et al.

    I: Resuscitation, Bind 165, 08.2021, s. 58-65.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    How does the COVID-19 pandemic affect the quality of life reportings of Danish patients with multiple myeloma? / Redder, Louise ; Möller, Sören ; Johnsen, Anna Thit et al.

    2021. Abstract fra Danske Kræftforskningsdage.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  27. Udgivet

    Pulseless electrical activity vs. asystole in adult in-hospital cardiac arrest : Predictors and outcomes. / Høybye, Maria; Stankovic, Nikola; Lauridsen, Kasper G. et al.

    I: Resuscitation, Bind 165, 08.2021, s. 50-57.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Barriers and facilitators for in-hospital resuscitation: A prospective clinical study. / Glerup Lauridsen, Kasper; Krogh, Kristian; Müller, Sune D et al.

    I: Resuscitation, Bind 164, 07.2021, s. 70-78.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Patient-reported outcomes from patients with heart failure participating in the future patient telerehabilitation program : Data from the intervention arm of a randomized controlled trial. / Schacksen, Cathrine Skov; Dyrvig, Anne Kirstine; Henneberg, Nanna Celina et al.

    I: JMIR Cardio, Bind 5, Nr. 2, e26544, 07.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    The Danish Future Patient Telerehabilitation Program for patients with atrial fibrillation : Design and pilot study in collaboration with patients and their spouses. / Dinesen, Birthe; Gade, Josefine Dam; Schacksen, Cathrine Skov et al.

    I: JMIR Cardio, Bind 5, Nr. 2, e27321, 07.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    The impact of changed treatment patterns in multiple myeloma on health-care utilisation and costs, myeloma complications, and survival : a population-based comparison between two time periods in Denmark. / Hannig, Louise Hur; Nielsen, Lene Kongsgaard; Ibsen, Rikke et al.

    I: European Journal of Haematology, Bind 107, Nr. 1, 07.2021, s. 63-73.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Clinical Outcomes and Response to Vericiguat According to Index Heart Failure Event : Insights From the VICTORIA Trial. / Lam, Carolyn S P; Giczewska, Anna; Sliwa, Karen et al.

    I: JAMA cardiology, Bind 6, Nr. 6, 01.06.2021, s. 706-712.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Danish Patients with multiple myeloma report no change in quality of life during the COVID-19 pandemic. / Redder, Louise; Möller, Sören ; Johnsen, Anna Thit et al.

    2021. Abstract fra The European Hematology Association 2021 Virtual Congress.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  34. Udgivet

    Motivating patients in cardiac rehabilitation programs : A multicenter randomized controlled trial. / Spindler, Helle; Hollingdal, Malene; Refsgaard, Jens et al.

    I: International Journal of Telerehabilitation , Bind 13, Nr. 1, e6365, 06.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Age-Related Cognitive Bias in In-Hospital Cardiac Arrest. / Holmberg, Mathias J; Granfeldt, Asger; Moskowitz, Ari et al.

    I: Resuscitation, Bind 162, Nr. 5, 05.2021, s. 43-46.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Thermoregulation in Post-cardiac Arrest Patients Treated with Targeted Temperature Management. / Hoeyer-Nielsen, Anne Kirstine; Holmberg, Mathias J; Christensen, Erika F et al.

    I: Resuscitation, Bind 162, 05.2021, s. 63-69.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Ubiquinol (reduced Coenzyme Q10) as a Metabolic Resuscitator in Post-Cardiac Arrest : A Randomized, Double-Blind, Placebo-Controlled Trial. / Holmberg, Mathias J; Andersen, Lars W; Moskowitz, Ari et al.

    I: Resuscitation, Bind 162, 05.2021, s. 388-395.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Indlæggelser, genindlæggelser og forbrug af sundhedsydelser hos praktiserende speciallæger for multisyge borgere. / Nielsen, Lene Kongsgaard; Hørup, Jette Knudsgård ; Søballe, Bente et al.

    2021. Abstract fra Forskningssymposium, Dansk Selskab for Kvalitet i Sundhedssektoren, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  39. Udgivet

    Invasive aortic pulse pressure is not superior to cuff pulse pressure in cardiovascular risk prediction. / Laugesen, Esben; Knudsen, Søren T; Hansen, Klavs W et al.

    I: Journal of Hypertension, Bind 39, Nr. 4, 04.2021, s. 607-613.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Validation of the UK myeloma research alliance risk profile, a new clinical prediction model for outcome in patients with newly diagnosed multiple myeloma not eligible for autologous stem cell transplantation : a population-based study from the Danish national multiple myeloma registry. / Redder, Louise; Klausen, Tobias Wirenfeldt; Vangsted, Annette J et al.

    I: British Journal of Haematology, Bind 193, Nr. 1, 04.2021, s. 119-124.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Vasopressin and methylprednisolone for in-hospital cardiac arrest : Protocol for a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. / Andersen, Lars W; Sindberg, Birthe; Holmberg, Mathias Johan et al.

    I: Resuscitation Plus, Bind 5, 100081, 03.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Echocardiographic parameters during prolonged targeted temperature Management in out-of-hospital Cardiac Arrest Survivors to predict neurological outcome – a post-hoc analysis of the TTH48 trial. / Jensen, Thomas Hvid; Juhl-Olsen, Peter; Nielsen, Bent Roni Ranghøj et al.

    I: Scandinavian Journal of Trauma, Resuscitation and Emergency Medicine, Bind 29, Nr. 1, 37, 02.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Pulmonary vasodilation by sildenafil in acute intermediate-high risk pulmonary embolism : a randomized explorative trial. / Andersen, Asger; Waziri, Farhad; Schultz, Jacob Gammelgaard et al.

    I: BMC Pulmonary Medicine, Bind 21, 72, 02.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Everyday living with pain - reported by patients with multiple myeloma. / Jespersen, Eva; Nielsen, Lene K; Larsen, Rikke F et al.

    I: Scandinavian Journal of Pain, Bind 21, Nr. 1, 01.2021, s. 127-134.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    The DANish randomized, double-blind, placebo controlled trial in patients with chronic HEART failure (DANHEART) : A 2 x 2 factorial trial of hydralazine-isosorbide dinitrate in patients with chronic heart failure (H-HeFT) and metformin in patients with chronic heart failure and diabetes or prediabetes (Met-HeFT). / Wiggers, Henrik; Køber, Lars; Gislason, Gunnar et al.

    I: American Heart Journal, Bind 231, 01.2021, s. 137-146.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    Trends over time in drug administration during pediatric in-hospital cardiac arrest in the United States. / Ross, Catherine E; Moskowitz, Ari; Grossestreuer, Anne V et al.

    I: Resuscitation, Bind 158, 01.2021, s. 243-252.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. 2020
  48. Udgivet

    Contemporary lipid clinic and achievements in low-density lipoprotein-cholesterol reductions in very high-risk patients. / Larsen, Jens V; Martinsen, Morten H; Mortensen, Martin B et al.

    I: Danish Medical Journal, Bind 68, Nr. 1, A08200610, 22.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Non-Contact Respiratory Measurement Using a Depth Camera for Elderly People. / Imano, Wakana; Kameyama, Kenichi; Hollingdal, Malene et al.

    I: Sensors, Bind 20, Nr. 23, 03.12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Familial hypercholesterolaemia : history, diagnosis, screening, management and challenges. / Schmidt, Erik Berg; Hedegaard, Berit Storgaard; Retterstol, Kjetil.

    I: Heart, Bind 106, Nr. 24, 12.2020, s. 1940-1946.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Trends in Survival and Introduction of the 2010 and 2015 Guidelines for Adult In-Hospital Cardiac Arrest. / Holmberg, Mathias J; Granfeldt, Asger; Girotra, Saket et al.

    I: Resuscitation, Bind 157, 12.2020, s. P112-120.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Carfilzomib, Elotuzumab and Dexamethasone for Relapsed or Refractory Myeloma Patients. / Silvennoinen, Raija Helena ; Nahi, Hareth; Anttila, Pekka et al.

    I: Blood, Bind 136, Nr. Supplement 1 , 20, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Predictors of Walking Activity in Patients with Systolic Heart Failure Equipped with a Step Counter : Randomized Controlled Trial. / Gade, Josefine D; Spindler, Helle; Hollingdal, Malene et al.

    I: JMIR Biomedical Engineering, Bind 5, Nr. 1, e20776, 11.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Estimating Risk Ratios and Risk Differences : Alternatives to Odds Ratios. / Holmberg, Mathias J; Andersen, Lars W.

    I: JAMA, Bind 324, Nr. 11, 09.2020, s. 1098-1099.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Role for machine learning in sex-specific prediction of successful electrical cardioversion in atrial fibrillation? / Vinter, Nicklas; Frederiksen, Anne Sofie; Albertsen, Andi Eie et al.

    I: Open Heart, Bind 7, e001297 , 06.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. 2019
  57. Udgivet

    Baseline features of the VICTORIA (Vericiguat Global Study in Subjects with Heart Failure with Reduced Ejection Fraction) trial. / Pieske, Burkert; Patel, Mahesh J; Westerhout, Cynthia M et al.

    I: European Journal of Heart Failure, Bind 21, Nr. 12, 12.2019, s. 1596-1604.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. Udgivet

    Chest pain in the ambulance; prevalence, causes and outcome - a retrospective cohort study. / Pedersen, Claus Kjær; Stengaard, Carsten; Friesgaard, Kristian et al.

    I: Scandinavian Journal of Trauma, Resuscitation and Emergency Medicine, Bind 27, Nr. 1, 84, 12.2019, s. 1-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Ticagrelor in Patients with Stable Coronary Disease and Diabetes. / Steg, P Gabriel; Bhatt, Deepak L; Simon, Tabassome et al.

    I: The New England Journal of Medicine, Bind 381, Nr. 14, 03.10.2019, s. 1309-1320.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    "Future Patient" Telerehabilitation for Patients With Heart Failure : Protocol for a Randomized Controlled Trial. / Dinesen, Birthe; Dittmann, Lars; Gade, Josefine Dam et al.

    I: JMIR research protocols, Bind 8, Nr. 9, e14517, 09.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Comparison of Acute Versus Subacute Coronary Angiography in Patients With NON-ST-Elevation Myocardial Infarction (from the NONSTEMI Trial). / Rasmussen, Martin B; Stengaard, Carsten; Sørensen, Jacob T et al.

    I: The American Journal of Cardiology, Bind 124, Nr. 6, 09.2019, s. 825-832.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Danish study of Non-Invasive testing in Coronary Artery Disease 2 (Dan-NICAD 2) : Study design for a controlled study of diagnostic accuracy. / Rasmussen, Laust Dupont; Winther, Simon; Westra, Jelmer et al.

    I: American Heart Journal, Bind 215, 09.2019, s. 114-128.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Ticagrelor in patients with diabetes and stable coronary artery disease with a history of previous percutaneous coronary intervention (THEMIS-PCI) : a phase 3, placebo-controlled, randomised trial. / Bhatt, Deepak L; Steg, Philippe Gabriel; Mehta, Shamir R et al.

    I: Lancet, Bind 394, Nr. 10204, 09.2019, s. 1169-1180.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Effect of long-term remote ischemic conditioning on inflammation and cardiac remodeling. / Pryds, Kasper; Schmidt, Michael Rahbek; Bjerre, Mette et al.

    I: Scandinavian Cardiovascular Journal, Bind 53, Nr. 4, 07.2019, s. 183-191.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. Udgivet

    Physicians' guideline adherence is associated with long-term heart failure mortality in outpatients with heart failure with reduced ejection fraction : the QUALIFY international registry. / Komajda, Michel; Schöpe, Jakob; Wagenpfeil, Stefan et al.

    I: European Journal of Heart Failure, Bind 21, Nr. 7, 07.2019, s. 921-929.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. Udgivet

    Split skin-hudtransplantation som indgangsport for Staphylococcus aureus toksisk shock-syndrom. / Hansen, Niklas Schurmann; Nielsen, Lars Toft; Leth, Steffen.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 181, V08180580, 01.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    Transmission and loss of ECG snapshots : Remote monitoring in implantable cardiac monitors. / Sogaard, Peter; Behrens, Steffen; Konyi, Attila et al.

    I: Journal of Electrocardiology, Bind 56, 2019, s. 24-28.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. Udgivet

    When Does Team Leadership Fail during In-hospital Resuscitation? A Qualitative Study. / Glerup Lauridsen, Kasper; Schmidt, Anders Sjørslev; Nadkarni, Vinay et al.

    I: Resuscitation, Bind 142, Nr. Supplement 1, 2019, s. e34.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  69. 2018
  70. Udgivet

    Reasons for Tracheal Intubation during In-hospital Cardiac Arrest: A Prospective Multicenter Study. / Glerup Lauridsen, Kasper; Schmidt, Anders Sjørslev; Nadkarni, Vinay M et al.

    I: Resuscitation, 01.09.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  71. Udgivet

    Cardioversion of atrial fibrillation in a real-world setting : non-vitamin K antagonist oral anticoagulants ensure a fast and safe strategy compared to warfarin. / Frederiksen, Anne Sofie; Albertsen, Andi Eie; Christesen, Amanda Marie Somer et al.

    I: Europace, Bind 20, Nr. 7, 07.2018, s. 1078-1085.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. Udgivet

    Shared care versus hospital-based cardiac rehabilitation : a cost-utility analysis based on a randomised controlled trial. / Bertelsen, Jannik; Tayyari Dehbarez, Nasrin; Refsgaard, Jens et al.

    I: Open Heart, Bind 5, Nr. 1, 07.02.2018, s. e000584.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  73. Udgivet

    Rivaroxaban with or without aspirin in patients with stable coronary artery disease : an international, randomised, double-blind, placebo-controlled trial. / Connolly, Stuart J; Eikelboom, John W; Bosch, Jackie et al.

    I: Lancet, Bind 391, Nr. 10117, 20.01.2018, s. 205-218.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Rivaroxaban with or without aspirin in patients with stable peripheral or carotid artery disease : an international, randomised, double-blind, placebo-controlled trial. / Anand, Sonia S; Bosch, Jackie; Eikelboom, John W et al.

    I: Lancet, Bind 391, Nr. 10117, 20.01.2018, s. 219-229.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. 2017
  76. Udgivet

    Effect of long-term remote ischemic conditioning in patients with chronic ischemic heart failure. / Pryds, Kasper; Nielsen, Roni Ranghøj; Jorsal, Anders et al.

    I: Basic Research in Cardiology, Bind 112, Nr. 67, 25.10.2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  77. Udgivet

    Rivaroxaban with or without Aspirin in Stable Cardiovascular Disease. / COMPASS Investigators.

    I: The New England Journal of Medicine, Bind 377, Nr. 14, 05.10.2017, s. 1319-1330.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  78. Udgivet

    Self-reported Mental Health Status in Patients with Acute Coronary Syndrome : A Strong Predictor of Readmission, of Subsequent Anxiety and Depression and of Poor Risk Factor Modification? / Bertelsen, Jannik; Refsgaard, Jens; Kanstrup, Helle Lynge et al.

    I: Journal of cardiac and pulmonary rehabilitation, Bind 1, Nr. 2, 113, 16.08.2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  79. Udgivet

    Effect of long-term remote ischaemic conditioning on platelet function and fibrinolysis in patients with chronic ischaemic heart failure. / Pryds, Kasper; Kristiansen, Jacobina; Neergaard-Petersen, Søs et al.

    I: Thrombosis Research, Bind 153, 01.05.2017, s. 40-46.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Antitrombotisk behandling af patienter med valvulær atrieflimren. / Bovin, Ann; Christensen, Thomas Decker; Grove, Erik Lerkevang.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 179, Nr. 21, 01.01.2017, s. 1842-1845.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  81. Udgivet

    Cardiac rehabilitation after acute coronary syndrome comparing adherence and risk factor modification in a community-based shared care model versus hospital-based care in a randomised controlled trial with 12 months of follow-up. / Bertelsen, Jannik B; Refsgaard, Jens; Kanstrup, Helle et al.

    I: European Journal of Cardiovascular Nursing, Bind 16, Nr. 4, 2017, s. 334-343 .

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  82. 2016
  83. Udgivet

    Defibrillator Implantation in Patients with Nonischemic Systolic Heart Failure. / Køber, Lars; Thune, Jens J; Nielsen, Jens Cosedis et al.

    I: The New England Journal of Medicine, Bind 375, Nr. 13, 29.09.2016, s. 1221-1230.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  84. Udgivet

    Renal denervation in treatment-resistant essential hypertension. A randomized, SHAM-controlled, double-blinded 24-h blood pressure-based trial. / Mathiassen, Ole N; Vase, Henrik; Bech, Jesper N et al.

    I: Journal of Hypertension, Bind 34, Nr. 8, 08.2016, s. 1639-1647.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Hjertestop på hospital om natten er associeret med dårlig prognose. / Aaboe, Morten L.; Søndergaard, Hanne M.; Møller, Dorthe S.

    2016. Poster session præsenteret ved DCS Årsmøde 2016, Nyborg, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  86. Udgivet

    Acute versus subacute angiography in patients with non-ST-elevation myocardial infarction - the NONSTEMI trial phase I. / Stengaard, Carsten; Sørensen, Jacob T; Rasmussen, Martin B et al.

    I: European Heart Journal: Acute Cardiovascular Care, Bind 6, Nr. 6, 06.05.2016, s. 490-499.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  87. Udgivet

    Dyspnea, a high-risk symptom in patients suspected of myocardial infarction in the ambulance? A population-based follow-up study. / Bøtker, Morten Thingemann; Stengaard, Carsten; Andersen, Mikkel Strømgaard et al.

    I: Scandinavian Journal of Trauma, Resuscitation and Emergency Medicine, Bind 24, 15, 02.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  88. Udgivet

    Risk Related to Pre-Diabetes Mellitus and Diabetes Mellitus in Heart Failure With Reduced Ejection Fraction : Insights From Prospective Comparison of ARNI With ACEI to Determine Impact on Global Mortality and Morbidity in Heart Failure Trial. / Kristensen, Søren L; Preiss, David; Jhund, Pardeep S et al.

    I: Circulation. Heart Failure, Bind 9, Nr. 1, 01.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Effect of tighter glycemic control on cardiac function, exercise capacity, and muscle strength in heart failure patients with type 2 diabetes : a randomized study. / Nielsen, Bent Roni Ranghøj; Wiggers, Henrik; Thomsen, Henrik Holm et al.

    I: BMJ open diabetes research & care, Bind 4, Nr. 1, e000202, 2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. 2015
  91. Udgivet

    Effect of Vericiguat, a Soluble Guanylate Cyclase Stimulator, on Natriuretic Peptide Levels in Patients With Worsening Chronic Heart Failure and Reduced Ejection Fraction : The SOCRATES-REDUCED Randomized Trial. / Gheorghiade, Mihai; Greene, Stephen J; Butler, Javed et al.

    I: JAMA: The Journal of the American Medical Association, Bind 314, Nr. 21, 01.12.2015, s. 2251-62.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  92. Udgivet

    En struktureret tværfaglig tilgang sikrer patienter med atrieflimren korrekt antikoagulationsbehandling. / Albertsen, Andi Eie; Mønning, Eric Døssing; Nielsen, Bent Roni Ranghøj et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 177, Nr. 24, V12140677, 23.11.2015, s. 2318-2320.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  93. Udgivet

    Characteristics and outcome after in-hospital cardiac arrest: 2 years systematic registration in the Danish Cardiac Arrest Registry at one single hospital. / Aaboe, Morten L.; Qvortrup, Mette; Søndergaard, Hanne et al.

    I: Resuscitation, Bind 96S, AP006, 11.2015, s. 45.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  94. Udgivet

    Characteristics and outcome after in-hospital cardiac arrest: 2 years systematic registration in the Danish Cardiac Arrest Registry at one single hospital. / Aaboe, Morten L.; Qvortrup, Mette; Søndergaard, Hanne et al.

    2015. Poster session præsenteret ved Resuscitation Congress 2015, Praque, Tjekkiet.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  95. Udgivet

    Effectiveness of structured hospital based nurse-led atrial fibrillation clinics : A comparison of a real-world population versus a clinical trial population. / Qvist, I.; Hendriks, J. M. L.; Moeller, D. S. et al.

    I: European Heart Journal, Bind 36, Nr. Suppl. 1, 01.08.2015, s. 902-902.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  96. Udgivet

    Low myocardial glucose uptake in Turner syndrome is unaffected by growth hormone: a randomized, placebo-controlled FDG-PET study. / Trolle, Christian; Hjerrild, Britta; Mortensen, Kristian Havmand et al.

    I: Clinical Endocrinology, Bind 83, Nr. 1, 20.07.2015, s. 133-40.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    A putative placebo analysis of the effects of LCZ696 on clinical outcomes in heart failure. / McMurray, John; Packer, Milton; Desai, Akshay et al.

    I: European Heart Journal, Bind 36, Nr. 7, 14.02.2015, s. 434-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. Udgivet

    Effectiveness of structured hospital based nurse-led atrial fibrillation clinics : A comparison of a real-world population versus a clinical trial population. / Qvist, Ina; Hendriks, Jeroen M. L.; Møller, Dorthe et al.

    2015. Poster session præsenteret ved European Society of Cardiology (ESC) 2015, London, Storbritannien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  99. 2014
  100. Udgivet

    Angiotensin-neprilysin inhibition versus enalapril in heart failure. / McMurray, John J V; Packer, Milton; Desai, Akshay S et al.

    I: The New England Journal of Medicine, Bind 371, Nr. 11, 11.09.2014, s. 993-1004.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Rationale and design of the SOluble guanylate Cyclase stimulatoR in heArT failurE Studies (SOCRATES). / Pieske, Burkert; Butler, Javed; Filippatos, Gerasimos et al.

    I: European Journal of Heart Failure, Bind 16, Nr. 9, 09.2014, s. 1026-38.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  102. Udgivet

    Three-Year Outcomes After Revascularization With Everolimus- and Sirolimus-Eluting Stents From the SORT OUT IV Trial. / Jensen, Lisette Okkels; Thayssen, Per; Maeng, Michael et al.

    I: JACC. Cardiovascular interventions, 22.07.2014.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  103. Udgivet

    Diagnostic performance and system delay using telemedicine for prehospital diagnosis in triaging and teatment of STEMI. / Rasmussen, Martin Bøhme; Frost, Lars; Stengaard, Carsten et al.

    I: Heart, Bind 100, 05.2014, s. 711-715.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  104. Udgivet

    Differential clinical outcomes after 1 year versus 5 years in a randomised comparison of zotarolimus-eluting and sirolimus-eluting coronary stents (the SORT OUT III study) : a multicentre, open-label, randomised superiority trial. / Maeng, Michael; Tilsted, Hans-Henrik; Jensen, Lisette Okkels et al.

    I: Lancet, 13.03.2014.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  105. Udgivet

    Delayed uptake and washout of contrast in non-viable infarcted myocardium shown with dynamic computed tomography. / Udholm, Sebastian; Laugesen, Sofie; Agger, Peter et al.

    I: Cardiovascular diagnosis and therapy, Bind 4, Nr. 5, 2014, s. 350-356.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  106. 2013
  107. Udgivet

    EURObservational Research Programme : regional differences and 1-year follow-up results of the Heart Failure Pilot Survey (ESC-HF Pilot). / Maggioni, Aldo P; Dahlström, Ulf; Filippatos, Gerasimos et al.

    I: European Journal of Heart Failure, Bind 15, Nr. 7, 07.2013, s. 808-17.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  108. 2012
  109. Udgivet

    Heart rate and use of beta-blockers in stable outpatients with coronary artery disease. / Steg, Ph Gabriel; Ferrari, Roberto; Ford, Ian et al.

    I: PLOS ONE, Bind 7, Nr. 5, e36284, 2012.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  110. 2010
  111. Udgivet

    The prognostic importance of lung function in patients admitted with heart failure. / Iversen, Kasper Karmark; Kjaergaard, Jesper; Akkan, Dilek et al.

    I: European Journal of Heart Failure, Bind 12, Nr. 7, 07.2010, s. 685-91.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  112. 2008
  113. Udgivet

    Chronic obstructive pulmonary disease in patients admitted with heart failure. / ECHOS Lung Function Study Group.

    I: Journal of Internal Medicine, Bind 264, Nr. 4, 10.2008, s. 361-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 Næste