Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2022
  2. E-pub ahead of print

    The laparoscopic implantation of neuroprosthesis procedure increases leg lean mass in individuals with paraplegia due to traumatic spinal cord injury  . / Løve, Uffe Schou; Kasch, Helge; Jønsson, Anette Bach et al.

    I: Neuromodulation: Technology at the Neural Interface, 01.06.2022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Observer experience and accuracy of 18F-sodium-fluoride PET/CT for the diagnosis of bone metastases in prostate cancer. / Zacho, Helle D.; Ravn, Søren; Ejlersen, June A. et al.

    I: Nuclear Medicine Communications, Bind 43, Nr. 6, 06.2022, s. 680-686.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Chronic mesenteric ischaemia: the importance of the individual mesenteric artery. / Høyer, Christian; Christensen, Mette Høgh; Sandermann, Jes et al.

    I: Clinical Physiology and Functional Imaging, Bind 42, Nr. 1, 01.2022, s. 15-22.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. 2021
  6. Udgivet

    Intrathoracic Goiter Visualized on iodine-123 and technetium-99m Single-Photon Emission Computed Tomography/Computed Tomography. / Hedegaard Kristensen, Mattias; Abrahamsen, Jan; Thomsen, Henrik Holm.

    I: World Journal of Nuclear Medicine, Bind 20, Nr. 4, 01.11.2021, s. 377-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. 2020
  8. Udgivet

    Bedside Toe Pressures Measurements in a Department of Vascular Surgery : A Study of Diagnostic Accuracy. / Glargaard, Gine L.; Høyer, Christian; Høgh, Annette.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 59, Nr. 6, 06.2020, s. 965-971.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet
  10. Udgivet

    The Ability of the Toe-Brachial Index to Predict the Outcome of Treadmill Exercise Testing in Patients With a Normal Resting Ankle-Brachial Index. / Høyer, Christian; Strandberg, Jesper Erik Karl S.; Jordansen, Malene Kragh Overvad et al.

    I: Annals of Vascular Surgery, Bind 64, 04.2020, s. 263-269.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Low plasma neurofilament light levels associated with raised cortical microglial activation suggest inflammation acts to protect prodromal Alzheimer's disease. / Parbo, Peter; Madsen, Lasse Stensvig; Ismail, Rola et al.

    I: Alzheimer's Research & Therapy, Bind 12, Nr. 1, 3, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. 2019
  13. Udgivet

    Risk factors and haemodynamic variables in patients with low toe-brachial index but normal ankle-brachial index. / Høyer, Christian; Høgh, Annette L.; Sandermann, Jes et al.

    I: Atherosclerosis, Bind 289, 10.2019, s. 21-26.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Improvement in Image Quality of Tc-99m-based Ventilation/Perfusion Single-Photon Emission Computed Tomography in Patients With Chronic Obstructive Pulmonary Disease Through Pretest Continuous Positive Airway Pressure Treatment. / Paludan, Jens Peder Dreyer; Andresen, Sven Robert; Abrahamsen, Jan et al.

    I: World Journal of Nuclear Medicine, Bind 18, Nr. 2, 05.2019, s. 185-186.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. 2017
  16. Udgivet

    Comparison of two methods based on photoplethysmography for the diagnosis of peripheral arterial disease. / Høyer, Christian; Nielsen, Nikolaj Schandorph; Jordansen, Malene Kragh Overvad et al.

    I: Scandinavian Journal of Clinical & Laboratory Investigation, Bind 77, Nr. 8, 12.2017, s. 622-627.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Radiologisk diagnostik og behandling af akut cholecystitis. / Arsic, Ivan; Abrahamsen, Jan; Gammelgård, Lise et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 179, V02170126, 16.10.2017.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Skin perfusion pressure and healing after below-the-knee amputation. / Smidt, Kate; Abrahamsen, Jan; Krarup, Niels H. et al.

    I: Italian Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 24, Nr. 3, 01.09.2017, s. 83-88.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. 2016
  20. Udgivet

    Effect of tighter glycemic control on cardiac function, exercise capacity, and muscle strength in heart failure patients with type 2 diabetes : a randomized study. / Nielsen, Bent Roni Ranghøj; Wiggers, Henrik; Thomsen, Henrik Holm et al.

    I: BMJ open diabetes research & care, Bind 4, Nr. 1, e000202, 2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. 2015
  22. Udgivet

    Is there a correlation between skin perfusion pressure and healing after amputation below the knee. / Smidt, Kate; Jensen, Niels Harry Krarup; Abrahamsen, Jan et al.

    2015.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  23. 2014
  24. Udgivet

    The influence of the gastrointestinal tract and the liver on cystatin C serum concentrations. / Erlandsen, Erland Jørn; Abrahamsen, Jan.

    I: Scandinavian journal of clinical and laboratory investigation, Bind 74, Nr. 5, 08.2014, s. 447-53.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Capsaicin-induced neurogenic inflammation in pig skin: A behavioural study. / di Giminiani, Pierpaolo; Petersen, Lars Jelstrup; Herskin, Mette S.

    I: Research in Veterinary Science, Bind 96, 2014, s. 447-453.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. 2013
  27. Udgivet

    Diagnostic accuracy of laser Doppler flowmetry versus strain gauge plethysmography for segmental pressure measurement. / Høyer, Christian; Sandermann, Jes; Paludan, Jens Peder D et al.

    I: Journal of Vascular Surgery, Bind 58, Nr. 6, 12.2013, s. 1563-70.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Number of distal limb and brachial pressure measurements required when diagnosing peripheral arterial disease by laser Doppler flowmetry. / Høyer, C.; Biurrun Manresa, J.A.; Petersen, L.J.

    I: Physiological Measurement, Bind 34, Nr. 10, 01.10.2013, s. 1351-1362.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Reliability of mercury-in-silastic strain gauge plethysmography curve reading : influence of clinical clues and observer variation. / Høyer, Christian; Pavar, Susanne; Pedersen, Begitte H et al.

    I: Scandinavian journal of clinical and laboratory investigation, Bind 73, Nr. 5, 08.2013, s. 380-6.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    The toe-brachial index in the diagnosis of peripheral arterial disease. / Høyer, Christian; Sandermann, Jes; Petersen, Lars J.

    I: Journal of Vascular Surgery, Bind 58, Nr. 1, 07.2013, s. 231-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Myocardial perfusion imaging in patients with a recent, normal exercise test. / Bovin, Ann; Klausen, Ib Christian; Petersen, Lars Jelstrup.

    I: World Journal of Cardiology, Bind 5, Nr. 3, 26.03.2013, s. 54-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Chronic intestinal ischemia and splanchnic blood-flow : reference values and correlation with body-composition. / Zacho, Helle Damgaard; Henriksen, Jens Henrik; Abrahamsen, Jan.

    I: World Journal of Gastroenterology, Bind 19, Nr. 6, 14.02.2013, s. 882-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Forskning på regionshospitaler i Region Midtjylland og Region Nordjylland. / Lauszus, Finn Friis; Nielsen, Gunnar Lauge; Petersen, Lars Jelstrup et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 175, Nr. 6, 04.02.2013, s. 339-41.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Randomised diagnostic accuracy study of a fully automated portable device for diagnosing peripheral arterial disease by measuring the toe-brachial index. / Høyer, C; Sandermann, J; Petersen, L J.

    I: European journal of vascular and endovascular surgery : the official journal of the European Society for Vascular Surgery, Bind 45, Nr. 1, 01.2013, s. 57-64.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Assessment of pain response in capsaicin-induced dynamic mechanical allodynia using a novel and fully automated brushing device. / du Jardin, Kristian Gaarn; Gregersen, Lise Skøtt; Røsland, Turid et al.

    I: Pain Research & Management, Bind 18, Nr. 1, 2013, s. 6-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. 2012
  37. Udgivet

    Estimating the glomerular filtration rate using serum cystatin C levels in patients with spinal cord injuries. / Erlandsen, E J; Hansen, Rikke Bod Middelhede; Randers, E et al.

    I: Spinal Cord, Bind 50, Nr. 10, 10.2012, s. 778-83.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Validation of a porcine behavioural model of UVB induced inflammatory pain. / di Giminiani, Pierpaolo; Petersen, Lars Jelstrup; Herskin, Mette S.

    2012. Poster session præsenteret ved IASP , Milan, Italien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  39. Udgivet

    Validation of a porcine behavioural model of UVB induced inflammatory pain. / di Giminiani, Pierpaolo; Petersen, Lars Jelstrup; Herskin, Mette S.

    2012. Abstract fra Joint Annual Meeting of SASP and DSF, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  40. 2011
  41. Udgivet

    Ex vivo examination of the biocompatibility of biodegradable magnesium via microdialysis in the isolated perfused bovine udder model. / Schumacher, Stephan; Stahl, Jessica; Bäumer, Wolfgang et al.

    I: International Journal of Artificial Organs, Bind 34, Nr. 1, 01.01.2011, s. 34-43.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    A substantial number of scientific publications originate from non-university hospitals. / Fedder, Jens; Nielsen, Gunnar Lauge; Petersen, Lars J et al.

    I: Danish Medical Bulletin (Online), Bind 58, Nr. 11, 2011, s. A4332.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Validation of assessment of nociceptive responses in pigs' skin. / di Giminiani, Pierpaolo; Herskin, Mette S; Petersen, Lars Jelstrup.

    Proceedings of the 45th Congress of the ISAE 2011. Wageningen Academic Publishers, 2011. s. 11.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  44. 2010
  45. Udgivet

    Tissue viability imaging for assessment of pharmacologically induced vasodilation and vasoconstriction in human skin. / Petersen, Lars Jelstrup; Zacho, Helle D; Lyngholm, Ann Marie et al.

    I: Microvascular Research, Bind 80, Nr. 3, 01.12.2010, s. 499-504.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    A novel model of inflammatory pain in human skin involving topical application of sodium lauryl sulfate. / Petersen, Lars Jelstrup; Lyngholm, A M; Arendt-Nielsen, Lars.

    I: Inflammation Research, Bind 59, Nr. 9, 01.09.2010, s. 775-81.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Samarium-153 treatment of bone pain in patients with metastatic prostate cancer. / Petersen, Lars Jelstrup; Lund, Lars; Jønler, Morten et al.

    I: Danish medical bulletin, Bind 57, Nr. 6, 01.06.2010, s. A4154.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Translational studies in pigs – validation of a porcine model for inflammatory pain. / Di Giminiani, Pierpaolo; Herskin, Mette S; Petersen, Lars Jelstrup.

    2010. Poster session præsenteret ved International Behavioral Neuroscience Society Annual meeting, Villasimius, Italien.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  49. 2009
  50. Udgivet

    Forskning ved regionale hospitalsenheder i Vestdanmark. / Nielsen, Gunnar Lauge; Petersen, Lars Jelstrup; Hornung, Nete et al.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 171, Nr. 50, 07.12.2009, s. 3698-701.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Anticoagulation therapy for prevention and treatment of venous thromboembolic events in cancer patients: a review of current guidelines. / Petersen, Lars Jelstrup.

    I: Cancer Treatment Reviews, Bind 35, Nr. 8, 01.12.2009, s. 754-64.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Anti-cancer properties of low-molecular-weight heparin: preclinical evidence. / Mousa, Shaker A; Petersen, Lars Jelstrup.

    I: Thrombosis and Haemostasis, Bind 102, Nr. 2, 01.08.2009, s. 258-67.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Acute effects of nicotine and smoking on blood flow, tissue oxygen, and aerobe metabolism of the skin and subcutis. / Sørensen, Lars Tue; Jørgensen, Stig; Petersen, Lars Jelstrup et al.

    I: The Journal of surgical research, Bind 152, Nr. 2, 01.04.2009, s. 224-30.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Histamine is not released in acute thermal injury in human skin in vivo: a microdialysis study. / Petersen, Lars Jelstrup; Pedersen, Juri Lindy; Skov, Per Stahl et al.

    I: Inflammation Research, 06.03.2009.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. 2008
  56. Udgivet

    Randomized, single-blind, factorial design study of the interaction of food and time on intestinal activity in 99mTc-tetrofosmin stress myocardial perfusion scintigraphy. / Lyngholm, Ann Marie; Pedersen, Begitte H; Petersen, Lars Jelstrup.

    I: Nuclear Medicine Communications, Bind 29, Nr. 9, 01.09.2008, s. 759-63.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. 2007
  58. Udgivet

    The prevalence of osteoporosis in patients with chronic obstructive pulmonary disease: a cross sectional study. / Jørgensen, N R; Schwarz, Peter; Holme, I et al.

    I: Respiratory Medicine, Bind 101, Nr. 1, 01.01.2007, s. 177-85.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  59. Udgivet

    Apical Myocardial Stunning in a Large Size Porcine Model Assessed by Strain and Strain Rate Echocardiography. / Høyer, Christian; Aagaard, Søren Rosborg; Pedersen, Troels Fogh et al.

    I: Echocardiography: A Journal of Cardiovascular Ultrasound and Allied Techniques, Bind 24, Nr. 9, 2007, s. 923-932.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. 2006
  61. Udgivet

    No effect of heparin on IgE-dependent and IgE-independent histamine release in human skin in vivo: a microdialysis study. / Petersen, Lars Jelstrup; Skov, Per Stahl.

    I: Journal of Dermatological Science, Bind 44, Nr. 2, 01.11.2006, s. 123-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. 2005
  63. Udgivet

    Targeting interleukin-15 in patients with rheumatoid arthritis: a proof-of-concept study. / Baslund, Bo; Tvede, Niels; Danneskiold-Samsoe, Bente et al.

    I: Arthritis & Rheumatism, Bind 52, Nr. 9, 01.09.2005, s. 2686-92.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. Udgivet

    Strut chordal-sparing mitral valve replacement preserves long-term left ventricular shape and function in pigs. / Smerup, Morten; Funder, Jonas; Nyboe, Camilla et al.

    I: The Journal of Thoracic and Cardiovascular Surgery, Bind 130, Nr. 6, 2005, s. 1675-1682.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  65. 2003
  66. Udgivet

    Effect of terbutaline and bambuterol on immediate-type allergic skin responses and mediator release in human skin. / Petersen, L J; Skov, P S; Petersen, Lars Jelstrup.

    I: Inflammation Research, Bind 52, Nr. 9, 01.09.2003, s. 372-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. 1999
  68. Udgivet

    Birthweight in women with potential gestational diabetes mellitus--an effect of obesity rather than glucose intolerance? / Lauszus, F F; Paludan, J; Klebe, J G.

    I: Acta Obstetricia et Gynecologica Scandinavica, Bind 78, Nr. 6, 07.1999, s. 520-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  69. Udgivet

    Carotid angioplasty (multiple letters) [5]. / Levine, M. A.; Abrahamsen, J.; Roder, O.

    I: European Journal of Vascular and Endovascular Surgery, Bind 17, Nr. 6, 01.01.1999, s. 546-547.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterpeer review