Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2021
  2. Udgivet

    IVF and the exogenous progesterone-free luteal phase. / Kol, Shahar; Humaidan, Peter.

    I: Current Opinion in Obstetrics & Gynecology, Bind 33, Nr. 3, 06.2021, s. 188-195.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Ovulation before or after intrauterine insemination does not affect live birth rates : a retrospective cohort study of 6701 cycles. / Svenstrup, Louise; Fedder, Jens; Wu, Chunsen; Erb, Karin; Rasmussen, Per Emil; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 42, Nr. 5, 05.2021, s. 1015-1022.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Association between women's age and stage, morphology, and implantation of the competent blastocyst : a multicenter cohort study. / Borgstrøm, Maria Buhl; Grøndahl, Marie Louise; Klausen, Tobias Wirenfeldt; Danielsen, Anne Kjærgaard; Thomsen, Thordis; Gabrielsen, Anette; Zedeler, Anne; Povlsen, Betina Boel; Hnida, Christina; Almind, Gitte Juul; Fedder, Jens; Kirk, John; Hindkjær, Johnny; Lemmen, Josephine G; Petersen, Karsten; Haahr, Katrine; Petersen, Morten Rønn; Laursen, Steen; Hansen, Thomas Høst; Knudsen, Ulla Breth; Bentin-Ley, Ursula; Larsen, Thomas; Kesmodel, Ulrik Schiøler.

    I: Fertility and Sterility, Bind 115, Nr. 3, 03.2021, s. 646-654.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Improving Reporting of Clinical Studies Using the POSEIDON Criteria : POSORT Guidelines. / Esteves, Sandro C.; Conforti, Alessandro; Sunkara, Sesh K.; Carbone, Luigi; Picarelli, Silvia; Vaiarelli, Alberto; Cimadomo, Danilo; Rienzi, Laura; Ubaldi, Filippo Maria; Zullo, Fulvio; Andersen, Claus Yding; Orvieto, Raoul; Humaidan, Peter; Alviggi, Carlo.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 12, 587051, 03.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Sperm DNA fragmentation testing : Summary evidence and clinical practice recommendations. / Esteves, Sandro C; Zini, Armand; Coward, Robert Matthew; Evenson, Donald P; Gosálvez, Jaime; Lewis, Sheena E M; Sharma, Rakesh; Humaidan, Peter.

    I: Andrologia, Bind 53, Nr. 2, e13874, 03.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  7. Udgivet

    The association between vaginal dysbiosis and reproductive outcomes in sub‐fertile women undergoing ivf‐treatment : A systematic prisma review and meta‐analysis. / Skafte‐holm, Axel; Humaidan, Peter; Bernabeu, Andrea; Lledo, Belen; Jensen, Jørgen Skov; Haahr, Thor.

    I: Pathogens, Bind 10, Nr. 3, 295, 03.2021, s. 1-17.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  8. Udgivet

    What does a varicocele do to a man's fertility? There is much more than meets the eye. / Lewis, Sheena E.M.; Esteves, Sandro C.

    I: International Brazilian Journal of Urology, Bind 47, Nr. 2, 03.2021, s. 284-286.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  9. Udgivet

    Predictive model to estimate the chances of successful sperm retrieval by testicular sperm aspiration in patients with nonobstructive azoospermia. / Majzoub, Ahmad; Arafa, Mohamed; Khalafalla, Kareim; AlSaid, Sami; Burjaq, Hasan; Albader, Moza; Al-Marzooqi, Thoraya; Esteves, Sandro C.; Elbardisi, Haitham.

    I: Fertility and Sterility, Bind 115, Nr. 2, 02.2021, s. 373-381.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Role of genetics and epigenetics in male infertility. / Gunes, Sezgin; Esteves, Sandro C.

    I: Andrologia, Bind 53, Nr. 1, e13586, 02.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  11. Udgivet

    Role of the total progressive motile sperm count (TPMSC) in different infertility factors in IUI : A retrospective cohort study. / Lin, Haiyan; Li, Yu; Ou, Songbang; Jiao, Xuedan; Wang, Wenjun; Humaidan, Peter; Zhang, Qingxue.

    I: BMJ Open, Bind 11, Nr. 2, e040563, 02.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Seeking the elusive genes associated with varicocele : a step forward. / Santana, Viviane P.; Esteves, Sandro C.

    I: Fertility and Sterility, Bind 115, Nr. 2, 02.2021, s. 313-314.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  13. Udgivet

    The impact of preovulatory versus midluteal serum progesterone level on live birth rates during fresh embryo transfer. / Benmachiche, Abdelhamid; Benbouhedja, Sebti; Zoghmar, Abdelali; Al Humaidan, Peter Samir Hesjaer.

    I: PLOS ONE, Bind 16, Nr. 2 , e0246440, 02.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Vaginal, cervical and uterine pH in women with normal and abnormal vaginal microbiota. / Lykke, Malene Risager; Becher, Naja Helene; Haahr, Thor; Boedtkjer, Ebbe; Jensen, Jørgen Skov; Uldbjerg, Niels.

    I: Pathogens, Bind 10, Nr. 2, 90, 02.2021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Live birth after intrauterine insemination : is there an upper cut-off for the number of motile spermatozoa inseminated? / Delaroche, Lucie; Caillou, Hugo; Lamazou, Frédéric; Genauzeau, Emmanuel; Meicler, Philippe; Oger, Pierre; Dupont, Charlotte; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 42, Nr. 1, 01.2021, s. 117-124.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    SARS-CoV-2 and its relationship with the genitourinary tract : Implications for male reproductive health in the context of COVID-19 pandemic. / Hallak, Jorge; Teixeira, Thiago A.; Bernardes, Felipe S.; Carneiro, Felipe; Duarte, Sergio A.S.; Pariz, Juliana R.; Esteves, Sandro C.; Kallas, Esper; Saldiva, Paulo H.N.

    I: Andrology, Bind 9, Nr. 1, 01.2021, s. 73-79.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    SARS-CoV-2 pandemic and repercussions for male infertility patients : A proposal for the individualized provision of andrological services. / Esteves, Sandro C; Lombardo, Francesco; Garrido, Nicolás; Alvarez, Juan; Zini, Armand; Colpi, Giovanni M; Kirkman-Brown, Jackson; Lewis, Sheena E M; Björndahl, Lars; Majzoub, Ahmad; Cho, Chak-Lam; Vendeira, Pedro; Hallak, Jorge; Amar, Edouard; Cocuzza, Marcello; Bento, Fabiola C; Figueira, Rita C; Sciorio, Romualdo; Laursen, Rita J; Metwalley, Ahmad M; Jindal, Sunil K; Parekattil, Sijo; Ramasamy, Ranjith; Alviggi, Carlo; Humaidan, Peter; Yovich, John L; Agarwal, Ashok.

    I: Andrology, Bind 9, Nr. 1, 01.2021, s. 10-18.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. 2020
  19. Udgivet

    Predictors of surgical sperm retrieval in non-obstructive azoospermia : summary of current literature. / Arshad, Muhammad A.; Majzoub, Ahmad; Esteves, Sandro C.

    I: International Urology and Nephrology, Bind 52, Nr. 11, 11.2020, s. 2015-2038.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  20. Udgivet

    Characterization of the vaginal DNA virome in health and dysbiosis. / Jakobsen, Rasmus Riemer; Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Jensen, Jørgen Skov; Kot, Witold Piotr; Castro-Mejia, Josue Leonardo; Deng, Ling; Leser, Thomas Dyrmann; Nielsen, Dennis Sandris.

    I: Viruses, Bind 12, Nr. 10, 1143, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Effect of clindamycin and a live biotherapeutic on the reproductive outcomes of IVF patients with abnormal vaginal microbiota : protocol for a double-blind, placebo-controlled multicentre trial. / Haahr, Thor; Freiesleben, Nina La Cour; Pinborg, Anja; Nielsen, Henriette Svarre; Hartvig, Vibeke; Mikkelsen, Anne Lis; Parks, Thomas; Uldbjerg, Niels; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 10, 10.2020, s. e035866.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Endocrine Requirements for Oocyte Maturation Following hCG, GnRH Agonist, and Kisspeptin During IVF Treatment. / Abbara, Ali; Hunjan, Tia; Ho, Vu N.A.; Clarke, Sophie A.; Comninos, Alexander N.; Izzi-Engbeaya, Chioma; Ho, Tuong M.; Trew, Geoffrey H.; Hramyka, Artsiom; Kelsey, Tom; Salim, Rehan; Humaidan, Peter; Vuong, Lan N.; Dhillo, Waljit S.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 537205, 10.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    GnRHa for trigger and luteal phase support in natural cycle frozen embryo transfer – A proof of concept study. / Bar Hava, Itai; Yafee, Hadar; Omer, Yeela; Humaidan, Peter; Ganer Herman, Hadas.

    I: Reproductive Biology, Bind 20, Nr. 3, 09.2020, s. 282-287.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Low biomass microbiota in the upper genital tract of reproductive age women : fact or fiction? / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Altmäe, Signe; Humaidan, Peter.

    I: Annals of Clinical Microbiology and Antimicrobials, Bind 19, 41, 09.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  25. Udgivet

    Freeze-all versus fresh blastocyst transfer strategy during in vitro fertilisation in women with regular menstrual cycles : multicentre randomised controlled trial. / Stormlund, Sacha; Sopa, Negjyp; Zedeler, Anne; Bogstad, Jeanette; Prtorius, Lisbeth; Nielsen, Henriette Svarre; Kitlinski, Margaretha Laczna; Skouby, Sven O.; Mikkelsen, Anne Lis; Spangmose, Anne Laerke; Jeppesen, Janni Vikkelso; Khatibi, Ali; Freiesleben, Nina la Cour; Ziebe, Soren; Polyzos, Nikolaos P.; Bergh, Christina; Humaidan, Peter; Andersen, Anders Nyboe; Lossl, Kristine; Pinborg, Anja.

    I: B M J, Bind 370, m2519, 08.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Reproductive outcomes after in vitro fertilization treatment in a cohort of Danish women transplanted with cryopreserved ovarian tissue. / Dueholm Hjorth, Ina Marie; Kristensen, Stine Gry; Dueholm, Margit; Humaidan, Peter.

    I: Fertility and Sterility, Bind 114, Nr. 2, 08.2020, s. 379-387.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Phospholipase C zeta and oocyte activation defects : moving toward the objective identification of patients eligible for artificial oocyte activation. / Figueira, Rita Cássia S.; Esteves, Sandro C.

    I: Fertility and Sterility, Bind 114, Nr. 1, 07.2020, s. 77-78.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  28. Udgivet

    When to pull the trigger in nonazoospermic infertile men undergoing intracytoplasmic sperm injection? / Esteves, Sandro; Lewis, Sheena.

    I: Asian Journal of Andrology, Bind 22, Nr. 4, 07.2020, s. 439-440.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  29. Udgivet

    Can combining vaginal and rectal progesterone achieve the optimum progesterone range required for implantation in the HRT-FET model? / Alsbjerg, B.; Thomsen, L.; Elbaek, H. O.; Laursen, R.; Povlsen, B. B.; Haahr, T.; Humaidan, P.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 6, 06.2020, s. 805-811.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    COVID-19 and assisted reproductive technology services : repercussions for patients and proposal for individualized clinical management. / Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Orvieto, Raoul; Conforti, Alessandro; La Marca, Antonio; Fischer, Robert; Andersen, Claus Y.; Bühler, Klaus; Sunkara, Sesh K.; Polyzos, Nikolaos P.; Strina, Ida; Carbone, Luigi; Bento, Fabiola C.; Galliano, Daniela; Yarali, Hakan; Vuong, Lan N.; Grynberg, Michael; Drakopoulos, Panagiotis; Xavier, Pedro; Llacer, Joaquin; Neuspiller, Fernando; Horton, Marcos; Roque, Matheus; Papanikolaou, Evangelos; Banker, Manish; Dahan, Michael H.; Foong, Shu; Tournaye, Herman; Blockeel, Christophe; Vaiarelli, Alberto; Humaidan, Peter; Ubaldi, Filippo M.; POSEIDON (Patient-Oriented Strategies Encompassing IndividualizeD Oocyte Number) Group.

    I: Reproductive biology and endocrinology : RB&E, Bind 18, 45, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  31. Udgivet

    ESHRE guideline : ovarian stimulation for IVF/ICSI†. / The Eshre Guideline Group On Ovarian Stimulation; Bosch, Ernesto; Broer, Simone; Griesinger, Georg; Grynberg, Michael; Humaidan, Peter; Kolibianakis, Estratios; Kunicki, Michal; La Marca, Antonio; Lainas, George; Le Clef, Nathalie; Massin, Nathalie; Mastenbroek, Sebastiaan; Polyzos, Nikolaos; Sunkara, Sesh Kamal; Timeva, Tanya; Töyli, Mira; Urbancsek, Janos; Vermeulen, Nathalie; Broekmans, Frank.

    I: Human reproduction open, Bind 2020, Nr. 2, hoaa009, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Gonadotropin-releasing hormone agonist for ovulation trigger - OHSS prevention and use of modified luteal phase support for fresh embryo transfer. / Castillo, Juan Carlos; Haahr, Thor; Martínez-Moya, María; Humaidan, Peter.

    I: Upsala Journal of Medical Sciences, Bind 125, Nr. 2, 05.2020, s. 131-137.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Gonadotropin-releasing hormone agonist ovulation trigger—beyond OHSS prevention. / Castillo, Juan Carlos; Haahr, Thor; Martínez-Moya, María; Humaidan, Peter.

    I: Upsala Journal of Medical Sciences, Bind 125, Nr. 2, 05.2020, s. 138-143.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  34. Udgivet

    Research and business – the yin and yang in modern medicine. / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 5, 05.2020, s. 613-616.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  35. Udgivet

    Sperm retrieval rates by micro-TESE versus conventional TESE in men with non-obstructive azoospermia-the assumption of independence in effect sizes might lead to misleading conclusions. / Esteves, Sandro C.; Ramasamy, Ranjith; Colpi, Giovanni M.; Carvalho, José F.; Schlegel, Peter N.

    I: Human Reproduction Update, Bind 26, Nr. 4, 05.2020, s. 603-605.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Ovarian reserve tests : Are they only a quantitative measure? / Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Conforti, Alessandro.

    I: Fertility and Sterility, Bind 113, Nr. 4, 04.2020, s. 761-762.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  37. Udgivet

    Self-Detection of the LH Surge in Urine After GnRH Agonist Trigger in IVF : How to Minimize Failure to Retrieve Oocytes. / Cozzolino, Mauro; Matey, Sonia; Alvarez, Abigail; Toribio, Mónica; López, Verónica; Perona, Marta; Henzenn, Elizabet; Piró, Manuel; Humaidan, Peter; Garcia-Velasco, Juan A.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 221, 04.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Novel physiology and definition of poor ovarian response : clinical recommendations. / Abu-Musa, Antoine; Haahr, Thor; Humaidan, Peter.

    I: International Journal of Molecular Sciences, Bind 21, Nr. 6, 2110, 03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  39. Udgivet

    Embryotoxicity testing of IVF disposables : how do manufacturers test? / Delaroche, L; Oger, P; Genauzeau, E; Meicler, P; Lamazou, F; Dupont, C; Humaidan, P.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 35, Nr. 2, 02.2020, s. 283-292.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    The Future of Cryopreservation in Assisted Reproductive Technologies. / Bosch, Ernesto; De Vos, Michel; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 67, 02.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  41. Udgivet

    The effect of intra-ovarian androgen priming on ovarian reserve parameters in Bologna poor responders. / Vuong, Lan Ngoc; Ho, Tuong M; Ha, Anh N; Pham, Toan D; Le, Tam T N; Yding Andersen, Claus; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 2, 02.2020, s. 223-228.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Uterine fibroids increase time to pregnancy : a cohort study. / Karlsen, Kamilla; Mogensen, Ole; Humaidan, Peter; Kesmodel, Ulrik S; Ravn, Pernille.

    I: European Journal of Contraception and Reproductive Health Care, Bind 25, Nr. 1, 02.2020, s. 37-42.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Are specialized sperm function tests clinically useful in planning assisted reproductive technology? / Esteves, Sandro C.

    I: International Braz J Urol, Bind 46, Nr. 1, 01.01.2020, s. 116-123.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    An update on clinical and surgical interventions to reduce sperm DNA fragmentation in infertile men. / Esteves, Sandro C.; Santi, Daniele; Simoni, Manuela.

    I: Andrology, Bind 8, Nr. 1, 12724, 01.2020, s. 53-81.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  45. Udgivet

    Large-for-gestational age is male-gender dependent in artificial frozen embryo transfers cycles : a cohort study of 1295 singleton live births. / Coetzee, Kevin; Ozgur, Kemal; Bulut, Hasan; Berkkanoglu, Murat; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 1, 01.2020, s. 134-141.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    The early luteal hormonal profile in IVF patients triggered with hCG. / Vuong, Lan N; Ho, Tuong M; Pham, Toan D; Ho, Vu N A; Andersen, Claus Yding; Humaidan, Peter.

    I: Human Reproduction, Bind 35, Nr. 1, 01.2020, s. 157-166.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Addition of intramuscular progesterone to vaginal progesterone in hormone replacement therapy in vitrified–warmed blastocyst transfer cycles. / Polat, Mehtap; Mumusoglu, Sezcan; Bozdag, Gurkan; Ozbek, Irem Yarali; Humaidan, Peter; Yarali, Hakan.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 40, Nr. 6, 2020, s. 812-818.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Clinical utility of freeze-all approach in ART treatment : A mini-review. / Sciorio, Romualdo; Esteves, Sandro C.

    I: Cryobiology, Bind 92, 2020, s. 9-14.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  49. Udgivet

    Concise practice recommendations for the provision of andrological services and assisted reproductive technology for male infertility patients during the SARS-CoV-2 in Brazil. / Hallak, Jorge; Esteves, Sandro C.

    I: International Braz J Urol, Bind 46, Nr. 6, 2020, s. 1082-1089.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Corrigendum to : Vaginal Microbiota and In Vitro Fertilization Outcomes: Development of a Simple Diagnostic Tool to Predict Patients at Risk of a Poor Reproductive Outcome. / Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Elbaek, Helle Olesen; Alsbjerg, Birgit; Laursen, Rita Jakubcionyte; Rygaard, Kåre; Johannesen, Thor Bech; Andersen, Paal Skytt; Ng, Kim Lee; Jensen, Jørgen Skov.

    I: The Journal of Infectious Diseases, Bind 221, Nr. 9, 2020, s. 1565-1566.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  51. Udgivet

    Determinants of the hCG Concentration in the Early Luteal Phase After Final Maturation of Follicles With Bolus Trigger of Recombinant hCG. / Vuong, Lan N.; Pham, Toan D.; Ho, Vu N.A.; Ho, Tuong M.; Humaidan, Peter; Andersen, Claus Yding.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 11, 137, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Effect of whey protein supplementation on sperm quality and fertility in male mice. / Ketheeswaran, Shathmigha; Pors, Susanne Elisabeth; Zuniga Jara, Lenin Arturo; Lemser, Camilla Engel; Høj, Terese Kimmie; Bøtkjær, Jane Alrø; Christensen, Preben; Humaidan, Peter; Kristensen, Stine Gry.

    I: Food and Chemical Toxicology, Bind 141, 111366, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Monoamniotic twin pregnancy following the transfer of a single blastocyst resulting from intracytoplasmic sperm injection of a single oocyte : A case report. / Sciorio, Romualdo; Esteves, Sandro C.; Alahmad, Motaz; Angelaki, Elisavet; Al-Azemi, Naser.

    I: Zygote, Bind 28, Nr. 4, 2020, s. 344-348.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Relationship between a uterine fibroid diagnosis and the risk of adverse obstetrical outcomes : a cohort study. / Karlsen, Kamilla; Schiøler Kesmodel, Ulrik; Mogensen, Ole; Humaidan, Peter; Ravn, Pernille.

    I: BMJ Open, Bind 10, Nr. 2, e032104, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Serum progesterone levels on day of embryo transfer in frozen embryo transfer cycles—the truth lies in the detail. / Alsbjerg, Birgit; Labarta, Elena; Humaidan, Peter.

    I: Journal of Assisted Reproduction and Genetics, Bind 37, Nr. 8, 2020, s. 2045-2046.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  56. Udgivet

    The intimate vaginal hygiene practice correlates with the vaginal microbiota : an observational study of 328 in vitro fertilization (IVF) patients. / Jensen, K. Rosenstand; Humaidan, P.; Elbaek, H. O.; Alsbjerg, B.; Laursen, R. J.; Mikkelsen, A.; Praetorius, L.; Freiesleben, N. L. C.; Pinborg, A.; Hartvig, V.; Haahr, T.

    I: Human Reproduction, Bind 35, Nr. Suppl.1, P-726, 2020, s. 1468.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  57. Udgivet

    Validation of ART Calculator for Predicting the Number of Metaphase II Oocytes Required for Obtaining at Least One Euploid Blastocyst for Transfer in Couples Undergoing in vitro Fertilization/Intracytoplasmic Sperm Injection. / Esteves, Sandro C.; Yarali, Hakan; Ubaldi, Filippo M.; Carvalho, José F.; Bento, Fabiola C.; Vaiarelli, Alberto; Cimadomo, Danilo; Özbek, İrem Y.; Polat, Mehtap; Bozdag, Gurkan; Rienzi, Laura; Alviggi, Carlo; The POSEIDON Group.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 917, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. 2019
  59. Udgivet

    Oocyte quantity, as well as oocyte quality, plays a significant role for the cumulative live birth rate of a POSEIDON criteria patient. / Esteves, Sandro C; Roque, Matheus; Sunkara, Sesh K; Conforti, Alessandro; Ubaldi, Filippo M; Humaidan, Peter; Alviggi, Carlo.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 34, Nr. 12, 12.2019, s. 2555-2557.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. Udgivet

    Therapeutic endometrial scratching and implantation after in vitro fertilization : a multicenter randomized controlled trial. / Olesen, Mia Steengaard; Hauge, Benedicte; Ohrt, Lisbeth; Olesen, Tine Nørregaard; Roskær, Janne; Bæk, Vibeke; Elbæk, Helle Olesen; Nøhr, Bugge; Nyegaard, Mette; Overgaard, Michael Toft; Humaidan, Peter; Forman, Axel; Agerholm, Inge.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 6, 12.2019, s. 1015-1021.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  61. Udgivet

    Cumulative Live Birth Rates in Low Prognosis Patients According to the POSEIDON Criteria : An Analysis of 26,697 Cycles of in vitro Fertilization/Intracytoplasmic Sperm Injection. / Li, Yuan; Li, Xiaofeng; Yang, Xiaoyi; Cai, Sufen; Lu, Guangxiu; Lin, Ge; Humaidan, Peter; Gong, Fei.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 642, 19.09.2019, s. 642.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. Udgivet

    Low LH Level on the Day of GnRH Agonist Trigger Is Associated With Reduced Ongoing Pregnancy and Live Birth Rates and Increased Early Miscarriage Rates Following IVF/ICSI Treatment and Fresh Embryo Transfer. / Benmachiche, Abdelhamid; Benbouhedja, Sebti; Zoghmar, Abdelali; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 639, 18.09.2019, s. 639.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  63. Udgivet

    Management Strategies for POSEIDON Groups 3 and 4. / Haahr, Thor; Dosouto, Carlos; Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 614, 11.09.2019, s. 614.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  64. Udgivet

    Blastocyst ploidy is not related to the number of embryos generated nor to the type of ovarian stimulation. / Esteves, Sandro C.; Humaidan, Peter; Carvalho, Jose F.; Cimadomo, Danilo; Vaiarelli, Alberto; Yarali, Hakan; Ozbek, Irem Y.; Haahr, Thor; Conforti, Alessandro; Alviggi, Carlo; Ubaldi, Filippo Maria.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 3, 09.2019, s. E134-E134.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  65. Udgivet

    Male Oxidative Stress Infertility (MOSI) : Proposed Terminology and Clinical Practice Guidelines for Management of Idiopathic Male Infertility. / Agarwal, Ashok; Parekh, Neel; Selvam, Manesh Kumar Panner; Henkel, Ralf; Shah, Rupin; Homa, Sheryl T.; Ramasamy, Ranjith; Ko, Edmund; Tremellen, Kelton; Esteves, Sandro; Majzoub, Ahmad; Alvarez, Juan G.; Gardner, David K.; Jayasena, Channa N.; Ramsay, Jonathan W.; Cho, Chak-Lam; Saleh, Ramadan; Sakkas, Denny; Hotaling, James M.; Lundy, Scott D.; Vij, Sarah; Marmar, Joel; Gosalvez, Jaime; Sabanegh, Edmund; Park, Hyun Jun; Zini, Armand; Kavoussi, Parviz; Micic, Sava; Smith, Ryan; Busetto, Gian Maria; Bakircioglu, Mustafa Emre; Haidl, Gerhard; Balercia, Giancarlo; Garrido Puchalt, Nicols; Ben-Khalifa, Moncef; Tadros, Nicholas; Kirkman-Browne, Jackson; Moskovtsev, Sergey; Huang, Xuefeng; Borges, Edson; Franken, Daniel; Bar-Chama, Natan; Morimoto, Yoshiharu; Tomita, Kazuhisa; Srini, Vasan Satya; Ombelet, Willem; Baldi, Elisabetta; Muratori, Monica; Yumura, Yasushi; La Vignera, Sandro; Kosgi, Raghavender; Martinez, Marlon P.; Evenson, Donald P.; Zylbersztejn, Daniel Suslik; Roque, Matheus; Cocuzza, Marcello; Vieira, Marcelo; Ben-Meir, Assaf; Orvieto, Raoul; Levitas, Eliahu; Wiser, Amir; Arafa, Mohamed; Malhotra, Vineet; Parekattil, Sijo Joseph; Elbardisi, Haitham; Carvalho, Luiz; Dada, Rima; Sifer, Christophe; Talwar, Pankaj; Gudeloglu, Ahmet; Mahmoud, Ahmed M. A.; Terras, Khaled; Yazbeck, Chadi; Nebojsa, Bojanic; Durairajanayagam, Damayanthi; Mounir, Ajina; Kahn, Linda G.; Baskaran, Saradha; Pai, Rishma Dhillon; Paoli, Donatella; Leisegang, Kristian; Moein, Mohamed-Reza; Malik, Sonia; Yaman, Onder; Samanta, Luna; Bayane, Fouad; Jindal, Sunil K.; Kendirci, Muammer; Altay, Baris; Perovic, Dragoljub; Harlev, Avi.

    I: World journal of mens health, Bind 37, Nr. 3, 09.2019, s. 296-312.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  66. Udgivet

    Diagnostic Accuracy of a Point-of-Care Test for Celiac Disease Antibody Screening among Infertile Patients. / Grode, Louise Bang; Jensen, Thomas Møller; Parkner, Tina; Agerholm, Inge Errebo; Humaidan, Peter; Bech, Bodil Hammer; Ramlau-Hansen, Cecilia.

    I: Inflammatory Intestinal diseases, 23.07.2019, s. 1-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  67. Udgivet

    Future Perspectives of POSEIDON Stratification for Clinical Practice and Research. / Humaidan, Peter; La Marca, Antonio; Alviggi, Carlo; Esteves, Sandro C.; Haahr, Thor.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 439, 07.2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  68. Udgivet

    Vaginal microbiota and IVF outcomes : poor diagnosis results in flawed conclusions. / Haahr, Thor; Jensen, Jørgen Skov; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 39, Nr. 1, 07.2019, s. 178-178.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  69. Udgivet

    Growth Hormone and Reproduction : Lessons Learned From Animal Models and Clinical Trials. / Dosouto, Carlos; Calaf, Joaquim; Polo, Ana; Haahr, Thor; Humaidan, Peter.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 404, 26.06.2019, s. 404.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  70. Udgivet

    Male infertility and assisted reproductive technology. / Agarwal, Ashok; Esteves, Sandro C.; Humaidan, Peter; Roque, Matheus.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 01.06.2019, s. 101-103.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  71. Udgivet

    Hot topics in male infertility : an afterword. / Esteves, Sandro C; Agarwal, Ashok; Roque, Matheus; Humaidan, Peter.

    I: Minerva Medica, Bind 61, Nr. 2, 06.2019, s. 196-199.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  72. Udgivet

    Methods of surgical sperm extraction and implications for assisted reproductive technology success. / Miyaoka, Ricardo; Orosz, Jose E.; Achermann, Arnold P.; Esteves, Sandro C.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 06.2019, s. 164-177.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  73. Udgivet

    Paternal age and assisted reproductive technology : problem solver or trouble maker? / Bertoncelli Tanaka, Mariana; Agarwal, Ashok; Esteves, Sandro C.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 06.2019, s. 138-151.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  74. Udgivet

    Testicular sperm for intracytoplasmic sperm injection in non-azoospermic men : a paradigm shift. / Lopes, Leonardo S.; Esteves, Sandro C.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 2, 06.2019, s. 178-186.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  75. Udgivet

    Longitudinal characterization of the vaginal microbiome in the late second trimester of pregnancy and its association with obstetrical and neonatal outcomes: a prospective cohort study. / Haahr, Thor.

    2019. Poster session præsenteret ved ECCMID, Amsterdam, Holland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  76. Udgivet

    Bureaucratic overheating is a parasite hampering modern clinical research - a viewpoint from the 'belly of the beast'. / Humaidan, Peter; Haahr, Thor.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 4, 04.2019, s. 487-489.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  77. Udgivet

    Protein supplementation intake for bodybuilding and resistance training may impact sperm quality of subfertile men undergoing fertility treatment : a pilot study. / Ketheeswaran, Shathmigha; Haahr, Thor; Povlsen, Betina; Laursen, Rita; Alsbjerg, Birgit; Elbaek, Helle; Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter.

    I: Asian Journal of Andrology, Bind 21, Nr. 2, 01.03.2019, s. 208-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  78. Udgivet

    Advances in ovulation trigger strategies. / Dosouto, Carlos; Haahr, Thor; Humaidan, Peter.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 42-51.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  79. Udgivet

    Estimation of age-dependent decrease in blastocyst euploidy by next generation sequencing : development of a novel prediction model. / Esteves, Sandro C; Carvalho, José F; Martinhago, Ciro D; Melo, Augusto A; Bento, Fabiola C; Humaidan, Peter; Alviggi, Carlo; POSEIDON (Patient-Oriented Strategies Encompassing IndividualizeD Oocyte Number) Group.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 3-10.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  80. Udgivet

    Female infertility and assisted reproductive technology. / Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter; Roque, Matheus; Agarwal, Ashok.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 1-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  81. Udgivet

    Hormonal stimulation of spermatogenesis : a new way to treat the infertile male with non-obstructive azoospermia? / Laursen, Rita J; Elbaek, Helle O; Povlsen, Betina B; Lykkegaard, Jette; Jensen, Kirsten B S; Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter.

    I: International Urology and Nephrology, Bind 51, Nr. 3, 03.2019, s. 453-456.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  82. Udgivet

    Hot topics in female infertility : an afterword. / Humaidan, Peter; Esteves, Sandro C; Roque, Matheus; Agarwal, Ashok.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 97-99.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskningpeer review

  83. Udgivet

    Mitochondria and reproduction : possibilities for testing and treatment. / Kristensen, Stine G; Humaidan, Peter; Coetzee, Kevin.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 03.2019, s. 82-96.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  84. Udgivet

    45,X/46,XY Mosaicism and Normozoospermia in a Patient with Male Phenotype. / Ketheeswaran, Shathmigha; Alsbjerg, Birgit; Christensen, Preben; Gravholt, Claus Højbjerg; Humaidan, Peter.

    I: Case reports in medicine, Bind 2019, 2529080, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  85. Udgivet

    Dual stimulation using corifollitropin alfa in 54 Bologna criteria poor ovarian responders : a case series. / Alsbjerg, Birgit; Haahr, Thor; Elbaek, Helle O; Laursen, Rita; Povlsen, Betina B; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 5, 2019, s. 677-682.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  86. Udgivet

    Freeze-all strategy in IVF/ICSI cycles : an update on clinical utility. / Roque, Matheus; Nuto Nóbrega, Beatrice; Valle, Marcello; Sampaio, Marcos; Geber, Selmo; Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Esteves, Sandro C.

    I: Panminerva medica, Bind 61, Nr. 1, 2019, s. 52-57.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  87. Udgivet

    Fresh versus elective frozen embryo transfer in IVF/ICSI cycles : a systematic review and meta-analysis of reproductive outcomes. / Roque, Matheus; Haahr, Thor; Geber, Selmo; Esteves, Sandro C; Humaidan, Peter.

    I: Human Reproduction Update, Bind 25, Nr. 1, 2019, s. 2-14.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  88. Udgivet

    How time to healthy singleton delivery could affect decision-making during infertility treatment : a Delphi consensus. / Bosch, Ernesto; Bulletti, Carlo; Copperman, Alan B.; Fanchin, Renato; Yarali, Hakan; Petta, Carlos A.; Polyzos, Nikolaos P.; Shapiro, Daniel; Ubaldi, Filippo Maria; Garcia Velasco, Juan A.; Longobardi, Salvatore; D'Hooghe, Thomas; Humaidan, Peter; Delphi TTP Consensus Group.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 38, Nr. 1, 2019, s. 118-130.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  89. Udgivet

    Increased body mass index associated with increased preterm delivery in frozen embryo transfers. / Ozgur, Kemal; Bulut, Hasan; Berkkanoglu, Murat; Humaidan, Peter; Coetzee, Kevin.

    I: Journal of obstetrics and gynaecology : the journal of the Institute of Obstetrics and Gynaecology, Bind 39, Nr. 3, 2019, s. 377-383.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  90. Udgivet

    Interventions to Prevent Sperm DNA Damage Effects on Reproduction. / Esteves, Sandro C.

    Genetic Damage in Human Spermatozoa. red. / E Baldi; M Muratori. Springer, 2019. s. 119-148 (Advances in Experimental Medicine and Biology, Bind 1166).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  91. Udgivet

    Management of women with an unexpected low Ovarian response to gonadotropin. / Conforti, Alessandro; Esteves, Sandro C.; Cimadomo, Danilo; Vaiarelli, Alberto; Di Rella, Francesca; Ubaldi, Filippo Maria; Zullo, Fulvio; De Placido, Giuseppe; Alviggi, Carlo.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 387, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  92. Udgivet

    Non-transparent and insufficient descriptions of non-validated microbiome methods and related reproductive outcome results should be interpreted with caution. / Haahr, T; Humaidan, P; Jensen, J S.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 34, Nr. 10, 2019, s. 2083-2084.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  93. Udgivet

    Ovarian stimulation and assisted reproductive technology outcomes in women transplanted with cryopreserved ovarian tissue : a systematic review. / Andersen, Signe Taasti; Pors, Susanne Elisabeth; Poulsen, Liv la Cour; Colmorn, Lotte Berdiin; Macklon, Kirsten Tryde; Ernst, Erik; Humaidan, Peter; Andersen, Claus Yding; Kristensen, Stine Gry.

    I: Fertility and Sterility, Bind 112, Nr. 5, 2019, s. 908-921.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  94. Udgivet

    Reproductive outcome of patients undergoing in vitro fertilization treatment and diagnosed with bacterial vaginosis or abnormal vaginal microbiota : a systematic PRISMA review and meta-analysis. / Haahr, Thor; Zacho, Jane; Bräuner, Merethe; Shathmigha, K; Skov Jensen, Jørgen; Humaidan, Peter.

    I: BJOG: An International Journal of Obstetrics and Gynaecology, Bind 126, 2019, s. 200-207.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  95. Udgivet

    Response to ovulation trigger is correlated to late follicular phase progesterone levels : A hypothesis explaining reduced reproductive outcomes caused by increased late follicular progesterone rise. / Friis Wang, N.; Skouby, S. O.; Humaidan, P.; Andersen, C. Y.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 34, Nr. 5, 2019, s. 942-948.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  96. Udgivet

    The POSEIDON Criteria and Its Measure of Success Through the Eyes of Clinicians and Embryologists. / Esteves, Sandro C; Alviggi, Carlo; Humaidan, Peter; Fischer, Robert; Andersen, Claus Y; Conforti, Alessandro; Bühler, Klaus; Sunkara, Sesh K; Polyzos, Nikolaos P; Galliano, Daniela; Grynberg, Michael; Yarali, Hakan; Özbek, Irem Y; Roque, Matheus; Vuong, Lan N; Banker, Manish; Rienzi, Laura; Vaiarelli, Alberto; Cimadomo, Danilo; Ubaldi, Filippo M.

    I: Frontiers in Endocrinology, Bind 10, 814, 2019.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  97. Udgivet

    Vaginal microbiota and in vitro fertilization outcomes : development of a simple diagnostic tool to predict patients at risk of a poor reproductive outcome. / Haahr, Thor; Humaidan, Peter; Elbaek, Helle Olesen; Alsbjerg, Birgit; Laursen, Rita Jakubcionyte; Rygaard, Kåre; Johannesen, Thor Bech; Andersen, Paal Skytt; Ng, Kim Lee; Jensen, Jørgen Skov.

    I: The Journal of Infectious Diseases, Bind 219, Nr. 11, 2019, s. 1809-1817.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  98. 2018
  99. Udgivet

    Reply : Low as well as high serum P4 levels in the early and mid-luteal phase reduce the chance of a live birth following IVF treatment with fresh embryo transfer. / Thomsen, Lise Haaber; Kesmodel, Ulrik Schiøler; Andersen, Claus Yding; Humaidan, Peter.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 33, Nr. 12, 01.12.2018, s. 2314-2315.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  100. Udgivet

    Unrecognised coeliac disease among men and women undergoing fertility treatment : A screening study. / Grode, Louise B; Agerholm, Inge E; Humaidan, Peter; Parkner, Tina; Bech, Bodil H; Ramlau-Hansen, Cecilia H; Jensen, Thomas M.

    I: United European Gastroenterology Journal, Bind 6, Nr. 10, 01.12.2018, s. 1477-1484.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  101. Udgivet

    Does the type of GnRH analogue used, affect live birth rates in women with endometriosis undergoing IVF/ICSI treatment, according to the rAFS stage? / Drakopoulos, Panagiotis; Rosetti, Jérôme; Pluchino, Nicola; Blockeel, Christophe; Santos-Ribeiro, Samuel; de Brucker, Michael; Drakakis, Petros; Camus, Michel; Tournaye, Herman; Polyzos, Nikolaos P.

    I: Gynecological Endocrinology, Bind 34, Nr. 10, 03.10.2018, s. 884-889.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  102. Udgivet

    Reproductive life in women with celiac disease; a nationwide, population-based matched cohort study. / Grode, L; Bech, B H; Plana-Ripoll, O; Bliddal, M; Agerholm, I E; Humaidan, P; Ramlau-Hansen, C H.

    I: Human Reproduction, Bind 33, Nr. 8, 08.2018, s. 1538–1547.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  103. Udgivet

    Corrigendum : Letter to the Editor: Individualized FSH dosing improves safety and reduces iatrogenic poor response while maintaining live-birth rates. / La Marca, Antonio; Blockeel, Christophe; Bosch, Ernesto; Fanchin, Renato; Fatemi, Human M; Fauser, Bart C; García-Velasco, Juan A; Humaidan, Peter; Tarlatzis, Basil C; Nelson, Scott M.

    I: Human reproduction (Oxford, England), Bind 33, Nr. 7, 01.07.2018, s. 1372.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debatForskningpeer review

  104. Udgivet

    Predicting live birth for poor ovarian responders : the PROsPeR concept. / Lehert, Philippe; Chin, Wai; Schertz, Joan; D'Hooghe, Thomas; Alviggi, Carlo; Humaidan, Peter.

    I: Reproductive BioMedicine Online, Bind 37, Nr. 1, 07.2018, s. 43-52.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste