Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl
  1. 2021
  2. Udgivet

    Children with acute pyelonephritis need medical re-evaluation when home-treated with oral antibiotics. / Sehested, Line Thousig; Kamperis, Konstantinos; Winding, Louise; Bjerre, Charlotte Kjær; Neland, Mette; Hagstrøm, Søren; Wilms, Line Kønig; Andersen, Marie Louise Elkjær; Kuhne-Qvist, Linda; Hoffmann-Petersen, Jette Skjøde; Nørgaard, Hanne; Cortes, Dina.

    I: Acta Paediatrica, International Journal of Paediatrics, Bind 110, Nr. 9, 09.2021, s. 2627-2634.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    The Need for Hospitalization due to SARS-CoV-2 in Children : A Population-based Estimate. / Hartling, Ulla Birgitte; Holm, Mette; Glenthoej, Jonathan Peter; Cortes, Dina; Kruse, Alexandra; Schmidt, Lisbeth Samsø; Lindhard, Morten Søndergaard; Heilskov Rytter, Maren Johanne; Zaharov, Tatjana; Petersen, Jens Jakob Herrche; Andersen, Rikke Møller; Lemvik, Grethe; Nissen, Signe Koch; Marcinski, Pawel Andrej; Thaarup, Jesper; Jensen, Lise Heilmann; Lawaetz, Marie Cecilie; Borch, Luise; Vissing, Nadja Hawwa; Schmiegelow, Kjeld; Nygaard, Ulrikka.

    I: The Pediatric Infectious Disease Journal, Bind 40, Nr. 6, 06.2021, s. e250-e251.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisKommentar/debat/letter to the editorForskningpeer review

  4. Udgivet

    How isolation of key information and allowing clarifying questions may improve information quality and diagnostic accuracy at case handover in paediatrics. / Balslev, T.; Muijtjens, A.; de Grave, W.; Awneh, H.; van Merriënboer, J.

    I: Advances in Health Sciences Education, Bind 26, Nr. 2, 05.2021, s. 599–613.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. 2020
  6. Udgivet

    Funktionelle symptomer hos tidligere raske børn under COVID-19 pandemien. / Hjortebjerg, Mathias Bækgaard; Balslev, Thomas.

    I: Ugeskrift for Læger, Bind 182, Nr. 50, V09200654, 12.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    The Diversity of Pediatric Residency Programs across Europe: Quality Assurance of Training, Night Shifts, and Wages. / Meric, Ruya; Stone, Roy Gavin; Lupu, Vasile Valeriu; Lomholt, Søren; Slobodanac, Marija; Maár, Balázs Andras; Manca, Enrica.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 226, 11.2020, s. 319-320.e2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLederForskning

  8. Udgivet

    Cerebellar Cognitive Affective Syndrome in Children With Acute Postinfectious Cerebellar Ataxia. / Evald, Lars; Evald, Jane; Hansen, Dorthe; Bonne, Nadja Lindberg; Hansen, Jonas Kjeldbjerg.

    I: Pediatric Neurology, Bind 110, 09.2020, s. 71-79.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Early Life Exposure to Perfluoroalkyl Substances (PFAS) and ADHD : A Meta-Analysis of Nine European Population-Based Studies. / Forns, Joan; Verner, Marc-Andre; Iszatt, Nina; Nowack, Nikola; Bach, Cathrine Carlsen; Vrijheid, Martine; Costa, Olga; Andiarena, Ainara; Sovcikova, Eva; Høyer, Birgit Bjerre; Wittsiepe, Jürgen; Lopez-Espinosa, Maria-Jose; Ibarluzea, Jesus; Hertz-Picciotto, Irva; Toft, Gunnar; Stigum, Hein; Guxens, Mònica; Liew, Zeyan; Eggesbø, Merete.

    I: Environmental Health Perspectives, Bind 128, Nr. 5, 57002, 05.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Opdatering af neonatal konjugeret hyperbilirubinæmi i Danmark. / Donneborg, Mette Line; Hansen, Bo Mølholm; Petersen, Jesper Padkær; Vandborg, Pernille Kure; Ebbesen, Finn.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 182, Nr. 14A, V11190671, 30.03.2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Head circumference at birth and intellectual disability : a nationwide cohort study. / Aagaard, Kristina; Matthiesen, Niels B; Bach, Cathrine C; Larsen, René T; Henriksen, Tine B.

    I: Pediatric Research, Bind 87, Nr. 3, 02.2020, s. 595-601.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Bilateral dacryocystitis complicated by unilateral retrobulbar abscess in a five-week-old infant. / Juul-Dam, Marianne; Laursen, Clara; Wiboe, Linda; Hertz, Birgitte; Bille, Jesper; Næser, Kristian.

    I: Orbit, Bind 39, Nr. 3, 2020, s. 209-211.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Identifying and prioritising technical procedures for simulation-based curriculum in paediatrics: a Delphi-based general needs assessment. / Thim, Signe; Nayahangan, Leizl Joy; Paltved, Charlotte; Jensen, Rune Dall; Konge, Lars; Hertel, Niels Thomas; Balslev, Thomas.

    I: BMJ paediatrics open, Bind 4, Nr. 1, e000697, 2020.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. 2019
  15. Udgivet

    Coping with the unfamiliar : How do children cope with hospitalization in relation to acute and/or critical illness? A qualitative metasynthesis. / Jepsen, Stine Leegaard; Haahr, Anita; Eg, Marianne; Jørgensen, Lene Bastrup.

    I: Journal of Child Health Care, Bind 23, Nr. 4, 12.2019, s. 534-550.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    High Rates of Prescribing Antimicrobials for Prophylaxis in Children and Neonates : Results From the Antibiotic Resistance and Prescribing in European Children Point Prevalence Survey. / Hufnagel, Markus; Versporten, Ann; Bielicki, Julia; Drapier, Nico; Sharland, Mike; Goossens, Herman; ARPEC Project Group .

    I: Pediatric Infectious Disease Journal, Bind 8, Nr. 2, 06.2019, s. 143-151.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Adolescents´Experiences of Participating in a Weight-loss Programme, Linked to Weight Status, Health-related Quality of Life and Self-concept: A Longitudinal Study. / Eg, Marianne; Frederiksen, Kirsten; Vamosi, Marianne; Lorentzen, Vibeke.

    I: Journal of Childhood Obesity, Bind 4, Nr. 1, 12.02.2019, s. 1-11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. 2018
  19. Udgivet

    Conditioning on Parity in Studies of Perfluoroalkyl Acids and Time to Pregnancy : An Example from the Danish National Birth Cohort. / Carlsen Bach, Cathrine; Bjerregård Matthiesen, Niels; Olsen, Jørn; Brink Henriksen, Tine.

    I: Environmental Health Perspectives, Bind 126, Nr. 11, 117003, 11.2018.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Interviewing families Investigating significant factors for achieving sustained weight loss in adolescents participating in a weight-loss program. / Eg, Marianne; Lorentzen, Vibeke; Frederiksen, Kirsten.

    2018. Poster session præsenteret ved Nordic Conference of Nursing Research , Oslo, Norge.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  21. Udgivet

    Choroid plexus hyperplasia and chromosome 9p gains. / Boxill, Martin; Becher, Naja; Sunde, Lone; Thelle, Thomas.

    I: American Journal of Medical Genetics, Part A, Bind 176A, Nr. 6, 01.06.2018, s. 1416-1422.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Long-term cognition and behaviour when born early-term - a systematic review : Poster presentation. / Nielsen, Trine Muhs; Milidou, Ioanna; Glavind, Julie; Henriksen, Tine Brink.

    2018. Abstract fra NFOG, .

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceFormidling

  23. Udgivet

    Noonan syndrom : Bør overvejes hos barnet med dårlig trivsel, stor øjenafstand og forsinket udvikling. / Dam, Merete; Balslev, Thomas.

    I: Månedsskrift for almen praksis, Nr. 1, 2018, s. 71-74.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelFormidling

  24. Udgivet

    Selection and ranking of patient video cases in paediatric neurology in relation to learner levels. / Balslev, Thomas; Muijtjens, Arno M M; Maarbjerg, Sabine Frølich; de Grave, Willem.

    I: European Journal of Paediatric Neurology, Bind 22, Nr. 3, 2018, s. 498-506.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Sudden vs Pressure Wean From Nasal Continuous Positive Airway Pressure in Infants Born Before 32 Weeks of Gestation : A Randomized Clinical Trial. / Jensen, Christina Friis; Sellmer, Anna; Ebbesen, Finn; Cipliene, Rasa; Johansen, Anders; Hansen, Rikke Monrad; Nielsen, Jens Peter; Nikitina, Olga Hogreffe; Petersen, Jesper Padkær; Henriksen, Tine Brink.

    I: JAMA Pediatrics, Bind 172, Nr. 9, 2018, s. 824-831.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. 2017
  27. Udgivet

    An adolescent boy with severe coexisting migraine and tension-type headache treated with greater occipital nerve block. / Awneh, Hanifa; Hansen, Jonas Kjeldberg; Elmgreen, Søren Bruno; Kasch, Helge.

    2017. Poster session præsenteret ved Annual Educational Meeting of the Danish Paediatric Neurology Society, Hindsgavl, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  28. Udgivet

    Familiens betydning for unges fastholdelse af vægttab - et longitudinelt studie over 5 år. / Eg, Marianne; Frederiksen, Kirsten (Medlem af forfattersamarbejde); Lorentzen, Vibeke (Medlem af forfattersamarbejde); Vamosi, Marianne (Medlem af forfattersamarbejde).

    2017. Poster session præsenteret ved DASYS forskningskonference, Aarhus, Danmark.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  29. Udgivet

    Is Tadpole Pupil in an Adolescent Girl Caused by Denervation Hypersensitivity? / Hansen, Jonas Kjeldberg; Møller, Hans Ulrik.

    I: Neuropediatrics, Bind 48, Nr. 3, 06.2017, s. 185-187.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisLetterForskningpeer review

  30. Udgivet

    How family interactions about lifestyle changes affect adolescents' possibilities for maintaining weight loss after a weight loss intervention : a longitudinal qualitative interview study. / Eg, Marianne; Frederiksen, Kirsten; Vamosi, Marianne; Lorentzen, Vibeke.

    I: Journal of Advanced Nursing, Bind 73, Nr. 8, 2017, s. 1924-1936.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. 2016
  32. Udgivet

    The Child Health System in Denmark : Current Problems and Successes. / Mathiesen, Pernille; Maarbjerg, Sabine Frølich; Lykke, Kirsten; Balslev, Thomas.

    I: The Journal of Pediatrics, Bind 177S, 10.2016, s. S60-S62.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Intervertebral diskitis hos børn. / Benhassen, Leila Louise; Balslev, Thomas; Gammelgaard, Lise; Kristensen, Lena Hagelskjær; Møller-Madsen, Bjarne.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 178, Nr. 38, V01160041, 19.09.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    Bivirkninger, som formodes at skyldes HPV-vaccination in Danmark. / Hammer, Anne; Petersen, Lone Kjeld; Rolving, Nanna; Boxill, Martin Faber; Kallesøe, Karen Hansen; Becker, Sabine; Fredberg, Ulrich; Sørensen, Vibeke Neergaard; Rask, Charlotte Ulrikka; Fink, Per Klausen; Blaakær, Jan.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 178, Nr. 13, V03160205, 27.06.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskning

  35. Udgivet

    Possible side effects from HPV vaccination in Denmark. / Hammer, Anne; Petersen, Lone Kjeld; Rolving, Nanna; Boxill, Martin Faber; Kallesøe, Karen Hansen; Becker, Sabine; Fredberg, Ulrich; Sørensen, Vibeke Neergaard; Rask, Charlotte Ulrikka; Fink, Per Klausen; Blaakær, Jan.

    I: Ugeskrift for laeger, Bind 178, Nr. 26, 27.06.2016.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisReviewForskningpeer review

  36. Udgivet

    HPV vaccination and possible side effects: status from Denmark. / Lauridsen, Anne Hammer; Petersen, Lone Kjeld; Rolving, Nanna; Kallesøe, Karen Hansen; Fredberg, Ulrich; Sørensen, Vibeke Neergaard; Becker, Sabine ; Boxill, Martin Faber; Rask, Charlotte Ulrikka; Fink, Per; Blaakær, Jan.

    2016. Poster session præsenteret ved NFOG, Helsinki, Finland.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  37. 2015
  38. Udgivet

    Arthrogryposis multiplex congenita. / Balslev, Thomas; Linnet, Karen Markussen; Møller-Madsen, Bjarne.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 177, Nr. 33, 10.08.2015, s. 1-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Fænotypisk variation i en familie med genetisk verificeret familiær hemiplegisk migræne type 2. / Hogaard, Nina ; Klit, Henriette; Vogel, Ida; Thelle, Thomas Helweg.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 177, Nr. 2A, V02130112, 01.2015, s. 48-49.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Prevalence and predictors of severe hypoglycemia in Danish children and adolescents with diabetes. / Johansen, A; Kanijo, B; Fredheim, S; Olsen, B; Hertz, B; Lauridsen, M H; Andersen, Mlm; Mortensen, Hb; Svensson, J; the Danish Society for Diabetes in Childhood.

    I: Pediatric Diabetes, Bind 16, Nr. 5, 2015, s. 354-360.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. 2014
  42. E-pub ahead of print

    Combining bimodal presentation schemes and buzz groups improves clinical reasoning and learning at morning report. / Balslev, Thomas; Rasmussen, Astrid Bruun; Skajaa, Torjus; Nielsen, Jens Peter; Muijtjens, Arno; De Grave, Willem; Van Merriënboer, Jeroen.

    I: Medical Teacher, 11.12.2014, s. 1-8.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Arterial Ischemic Stroke As a Complication to Disseminated Infection with Fusobacterium necrophorum. / Ratnasingham, Yamuna; Kristensen, Lena Hagelskjaer; Gammelgaard, Lise; Balslev, Thomas.

    I: Neuropediatrics, Bind 45, 2014, s. 120-122.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Workshops med patient videocases giver medicinstuderende ny og autentisk erfaring med beskrivelse og tolkning af sygdomsbilleder. / Balslev, Thomas; Leegaard, Anne.

    I: Læring og Medier, Bind 7(12), 2014, s. 1.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. 2013
  46. Udgivet

    Multiple miniinterview før besættelse af pædiatriske hoveduddannelsesstillinger er gennemførlige. / Hertel, Niels Thomas; Bjerager, Mia Ortved; Boas, Malene; Boisen, Kirsten A; Børch, Klaus; Frederiksen, Marianne Sjølin; Holm, Kirsten Bagge; Grum-Nymann, Anette; Johnsen, Martin M; Whitehouse, Stine; Balslev, Thomas.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 175, Nr. 37, 09.09.2013, s. 2108-11.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Idiopatisk intrakraniel hypertension er en sjælden årsag til hovedpine hos børn. / Viuff, Anne-Cathrine Finnemann; Hansen, Jonas Kjeldberg; Møller, Hans Ulrik.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 175, Nr. 10, 04.03.2013, s. 661-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Medfødt hemifacialt infiltrerende lipomatose. / Leunbach, Tina Lund; Thelle, T.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 175, Nr. 43, 01.01.2013, s. 2571-2572.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    180-gradersundersøgelsen er en enkel undersøgelse af spædbørns motoriske udvikling. / Balslev, Thomas; Larsen, Ida Kangas.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 175, Nr. 42, 2013, s. 2475-2477.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Systemic infection with Fusobacteria complicated by arterial stroke. A case. / Balslev, Thomas; Ratnasingham, Yamuna.

    I: Neuropediatrics, 2013, s. 2475-7.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. 2012
  52. Udgivet

    Cognitive Apprenticeship Learning in Paediatric Clinical Settings. / Linnet, Karen Markussen; Andersen, Lise Bols; Balslev, Thomas.

    I: The Open Medical Education Journal, Bind 5, 2012, s. 1-4.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Conveying clinical reasoning based on visual observationvia eye-movement modelling examples. Instructional Science. 2012;40(5): / Balslev, Thomas; de grave, willem.

    I: Instructional Science, Bind 40, Nr. 5, 2012, s. via eye-movement modelling examples. Instructional Science. 2012;40(5):813-827.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. 2011
  55. Udgivet

    The burden of rotavirus disease in Denmark 2009-2010. / Fischer, Thea Kølsen; Rungø, Christine; Jensen, Claus Sixtus; Breindal, Morten; Jørgensen, Tine Rikke; Nielsen, Jens Peter; Jensen, Lise; Malon, Michelle; Brændholt, Vagn ; Fisker, Niels; Hjelt, Karsten.

    I: Pediatric Infectious Disease Journal, Bind 30, Nr. 7, 07.2011, s. 126-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. 2008
  57. Udgivet

    Agreement between Cochrane Neonatal reviews and clinical practice guidelines for newborns in Denmark : a cross-sectional study. / Brok, J; Greisen, G; Madsen, L P; Tilma, K; Faerk, J; Børch, K; Garne, E; Christesen, H T; Stanchev, H; Jacobsen, T; Nielsen, J P; Henriksen, T B; Gluud, C.

    I: Archives of Disease in Childhood, Bind 93, Nr. 3, 05.2008, s. F225-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. 2007
  59. Udgivet

    Sydenhams chorea: Sjælden men ikke glemt. / Jensen, Lise Lind; Olesen, Charlotte; Balslev, Thomas; Krag-Olesen, Bente.

    I: Ugeskrift for Læger , Bind 169, Nr. 4, 2007, s. 3484.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  60. 2005
  61. Udgivet

    DNA-based prenatal diagnosis for severe and variant forms of multiple acyl-CoA dehydrogenation deficiency. / Olsen, Rikke K J; Andresen, Brage S; Christensen, Ernst; Mandel, Hanna; Skovby, Flemming; Nielsen, Jens Peter; Knudsen, Inga; Vianey-Saban, Christine; Simonsen, Henrik; Gregersen, Niels.

    I: Prenatal Diagnosis, Bind 25, Nr. 1, 01.2005, s. 60-4.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  62. 2003
  63. Udgivet

    Rehospitalization for respiratory syncytial virus infection in infants with extremely low gestational age or birthweight in Denmark. / Pedersen, O; Herskind, A M; Kamper, J; Nielsen, J P; Kristensen, K.

    I: Acta paediatrica (Oslo, Norway : 1992), Bind 92, Nr. 2, 2003, s. 240-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  64. 2000
  65. Udgivet

    Infantil hypertrofisk pylorusstenose. En 25-års-opgørelse fra Viborg Amt. / Haahr, P; Nielsen, J P.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 162, Nr. 24, 12.06.2000, s. 3456-9.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  66. 1999
  67. Udgivet

    Perinatal audit i Viborg Amt 1994-1996. / Krue, S; Linnet, K M; Holmskov, A; Nielsen, J P.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 161, Nr. 1, 04.01.1999, s. 31-3.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  68. 1994
  69. Udgivet

    Medical treatment of asthmatic children before referral to a clinic for allergy. A comparison between the periods 1979-83 and 1988-91. / Ostergaard, P A; Nielsen, J P.

    I: Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, Bind 49, Nr. 5, 05.1994, s. 390-2.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  70. 1991
  71. Udgivet

    Komplikationer til børnesygdomme. / Nielsen, J P.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 153, Nr. 24, 10.06.1991, s. 1723-5.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  72. 1990
  73. Udgivet

    Inhaled budesonide for treatment of recurrent wheezing in early childhood. / Bisgaard, H; Munck, S L; Nielsen, J P; Petersen, W; Ohlsson, S V.

    I: Lancet, Bind 336, Nr. 8716, 15.09.1990, s. 649-51.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  74. Udgivet

    Akut non-suppurativ encefalit hos børn. / Holm, E B; Sørensen, T T; Nielsen, J P.

    I: Ugeskrift for Laeger, Bind 152, Nr. 19, 07.05.1990, s. 1369-71.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review

  75. 1989
  76. Udgivet

    Allergen-coated lancets (Phazet) for skin prick testing in children. / Osterballe, O; Nielsen, J P.

    I: Allergy: European Journal of Allergy and Clinical Immunology, Bind 44, Nr. 5, 07.1989, s. 356-62.

    Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avisTidsskriftartikelForskningpeer review