Begræns yderligere ved at vælge et eller flere af følgende emneord...
Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter), Antioxidanter, Fødevarekvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter, Oxidation, Proteiner, Spektrometri
Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter, Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi), Enzymer, Forarbejdning, Mælk og mejeriprodukter, Reologi, Tekstur og struktur, Æg
Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Bioaktive stoffer, Kvalitetsstyring, Mælk og mejeriprodukter, Mælkekvalitet, Proteiner, Proteomics
Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Folinsyre), Cancer (Apoptose, HPV), Graviditet (Endometriose, Svangerskabsforgiftning), Immunsystemet (Interferon Type 1), Signaler mellem og i celler (Signaltransduktionsveje, STAT3)
Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Mælkekvalitet, Produktkvalitet, Proteiner
Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Mælkefedtets sammensætning, struktur og krystallisation; lipolyse i relation til automatiske malkesystemer, processeringens indflydelse på mælkekvalitet), Automatisk malkning - AMS, Fedt, Forarbejdning, Mælk og mejeriprodukter, Produktionsprocesser, Teknik og produktion, Tekstur og struktur