Aarhus Universitets segl

Jordbrug og fødevarer

Tilbage til søgning

1 - 100 ud af 107Pr. side: 100
  1. Dalsgaard, Trine Kastrup

    Antioxidanter, Fødevarekvalitetsbestemmelse, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter), Mælk og mejeriprodukter, Oxidation, Proteiner, Spektrometri

    • Gregersen, Per L.

      Genetik og bioteknologi (cerealier, gen-ekspression, senescens)

      • Hammershøj, Marianne

        Enzymer, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter, Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi), Mælk og mejeriprodukter, Reologi, Tekstur og struktur, Æg

        • Jørgensen, Johannes Ravn

          Afgrøder og afgrødekvalitet (Billedanalyse,, Brødhvede,, Byg,, Dyrkning,, Gamle kornarter,, Havre,, Hurtiganalyser,, Hvede,, Korn,, Kornkvalitet,, Maltbyg,, NIRS,, Rug,, Såsæd,), Biodiversitet (Gamle kornarter,, Genbanker,, Genetiske ressourcer,, Sameksistens,), Genetik og bioteknologi (Emmer,, Enkorn,, Fremavl,, Gamle kornarter,, Genetiske ressourcer,, Kornforædling,, Sortsafprøvning,, Spelt,, Såsædsproduktion,), Plantedyrkning og dyrkningssystemer (Artsblandinger,, kvalitetsanalyser,, Præcisionsjordbrug,, Samdyrkning,, Økologi,)

          • Larsen, Lotte Bach

            Bioaktive stoffer, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Kvalitetsstyring, Mælk og mejeriprodukter, Mælkekvalitet, Proteiner, Proteomics

            • Martensen, Pia Møller

              Cancer (Apoptose, HPV), Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Folinsyre), Graviditet (Endometriose, Svangerskabsforgiftning), Immunsystemet (Interferon Type 1), Signaler mellem og i celler (Signaltransduktionsveje, STAT3)

              • Ostrowski, Kasper

                Forandringsprocesser, Identitet (Fødevarer, Kvalitetsbegreber), Kultur og organisation, Landdistrikter (Ost, Terroir, Topography), Æstetik og hverdagsliv (Empirical printing)

                • Pedersen, Anders Branth

                  Adfærdspåvirkninger/-ændringer, Borgerdeltagelse (Miljø- og naturpolitikken), Borgerinddragelse og indflydelse, Forbrugeradfærd (Miljø- og naturpolitikkens indflydelse på adfærd, politiske virkemidlers implementering og effektivitet), Implementeringsstrategier og -traditioner, Klima og landbrug, Klimapolitik, Klimatilpasning (Regulering/tiltag), Miljø (Miljø- og naturpolitik), Miljøpolitik, Natur, miljø og landbrug (Politiske virkemidler i pesticidpolitikken m.v.), Naturbeskyttelse og -forvaltning, Pesticider i miljøet (Regulering), Regulering og styring, Samfund og borger (Borgerinddragelse miljø- og naturpolitik), Virkemidler

                  • Pedersen, Bjørn Panyella

                    3D-strukturer af store molekyler (Strukturbestemmelse af Kation-pumper), Membranproteiner (Kation-pumpers biokemi, Strukturbestemmelse af Kation-pumper), Plantebiologi, Proteinstruktur, Strukturel analyse

                    • Poulsen, Nina Aagaard

                      Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Mælkekvalitet, Produktkvalitet, Proteiner

                      Forrige 1 2 Næste