Jordbrug og fødevarer

Tilbage til søgning

1 - 86 ud af 86Pr. side: 100
  1. Dalsgaard, Trine Kastrup

    Antioxidanter, Fødevarekvalitetsbestemmelse, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter), Mælk og mejeriprodukter, Oxidation, Proteiner, Spektrometri

    • Gregersen, Per L.

      Genetik og bioteknologi (cerealier, gen-ekspression, senescens)

      • Hammershøj, Marianne

        Enzymer, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter, Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi), Mælk og mejeriprodukter, Reologi, Tekstur og struktur, Æg

        • Hasler, Berit

          Miljøøkonomi (cost-benefit, cost-effectiveness, valuation), Natur, miljø og landbrug (agricultural policy, behavior, catchments, farm-level, incentives, land-use, nutrients, pesticides), Velfærdsøkonomisk analyse (cost-benefit, cost-effectiveness, instruments, Integrated modeling, policy, regulation, spatial economics, valuation)

          • Jørgensen, Johannes Ravn

            Afgrøder og afgrødekvalitet (Billedanalyse,, Brødhvede,, Byg,, Dyrkning,, Gamle kornarter,, Havre,, Hurtiganalyser,, Hvede,, Korn,, Kornkvalitet,, Maltbyg,, NIRS,, Rug,, Såsæd,), Biodiversitet (Gamle kornarter,, Genbanker,, Genetiske ressourcer,, Sameksistens,), Genetik og bioteknologi (Emmer,, Enkorn,, Fremavl,, Gamle kornarter,, Genetiske ressourcer,, Kornforædling,, Sortsafprøvning,, Spelt,, Såsædsproduktion,), Plantedyrkning og dyrkningssystemer (Artsblandinger,, kvalitetsanalyser,, Præcisionsjordbrug,, Samdyrkning,, Økologi,)

            • Larsen, Lotte Bach

              Bioaktive stoffer, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Kvalitetsstyring, Mælk og mejeriprodukter, Mælkekvalitet, Proteiner, Proteomics

              • Løfstrøm, Per

                Atmosfærisk miljø (OML, Spredningsmodeller på lokal skala), Luftforureningsmodeller (OML, Spredningsmodeller på lokal skala), Lugt (OML, Regulering, Spredningsmodeller på lokal skala), Lugt I relation til husdyrproduktion (OML, Regulering, Spredningsmodeller på lokal skala), Meteorologi (Atmosfærisk grænselag, Turbulens), Miljømodellering (Ammoniak, Depostion, Industri, Kvælstof, Landbrug, Lugt, OML), Pesticider i miljøet (Depostion, Spraydrift, Spredningsmodel)

                • Martensen, Pia Møller

                  Cancer (Apoptose, HPV), Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Folinsyre), Graviditet (Endometriose, Svangerskabsforgiftning), Immunsystemet (Interferon Type 1), Signaler mellem og i celler (Signaltransduktionsveje, STAT3)

                  • Ostrowski, Kasper

                    Forandringsprocesser, Identitet (Fødevarer, Kvalitetsbegreber), Kultur og organisation, Landdistrikter (Ost, Terroir, Topography), Æstetik og hverdagsliv (Empirical printing)

                    • Pedersen, Anders Branth

                      Adfærdspåvirkninger/-ændringer, Borgerdeltagelse (Miljø- og naturpolitikken), Borgerinddragelse og indflydelse, Forbrugeradfærd (Miljø- og naturpolitikkens indflydelse på adfærd, politiske virkemidlers implementering og effektivitet), Implementeringsstrategier og -traditioner, Klima og landbrug, Klimapolitik, Klimatilpasning (Regulering/tiltag), Miljø (Miljø- og naturpolitik), Miljøpolitik, Natur, miljø og landbrug (Politiske virkemidler i pesticidpolitikken m.v.), Naturbeskyttelse og -forvaltning, Pesticider i miljøet (Regulering), Regulering og styring, Samfund og borger (Borgerinddragelse miljø- og naturpolitik), Virkemidler

                      • Poulsen, Nina Aagaard

                        Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Mælkekvalitet, Produktkvalitet, Proteiner

                        • Rittenhofer, Iris

                          Globalisering (Globalisering og cross-cultural management, Globalisering og markedskommunikation, Hvad er globalisering - og hvad er ikke), Interkulturel kommunikation (Interkulturel kommunikation, Kulturel intelligent kommunikation), Interview (globalization from within, Post-postmodernism, Poststrukturalisme), Kultur og organisation (identitet og business design, international comparison), Ledelsesteori (cross-cultural management, gender in management, Trust and credibility), Medieindustri, Økologi (international comparison, Labeling, Økologisk tilgang, Økologiske fødevarer, Økologiske virksomheder)

                          • Wiking, Lars

                            Automatisk malkning - AMS, Fedt, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Mælkefedtets sammensætning, struktur og krystallisation; lipolyse i relation til automatiske malkesystemer, processeringens indflydelse på mælkekvalitet), Mælk og mejeriprodukter, Produktionsprocesser, Teknik og produktion, Tekstur og struktur