Begræns yderligere ved at vælge et eller flere af følgende emneord...
Emissioner, Fotosyntese, Plantefysiologi, Vanding (Tørkestress), Vandmiljø, Vandressourcer
Antioxidanter, Fødevarekvalitetsbestemmelse, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fri radikalkemi i modelsystemer, mejeriprodukter og proceslinjer i fødevareindustrien; massespektrometrisk karakterisering af metabolitter), Mælk og mejeriprodukter, Oxidation, Proteiner, Spektrometri
Enzymer, Forarbejdning, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Fodringens, lagringens og forarbejdningens indflydelse på kvalitet og funktionalitet af æg og ægprodukter, Skånsomme varmebehandlingsmetoder; processerings effekt på proteindenaturering; enzymaktivitet og mejeriprodukters struktur, tekstur og funktionalitet; reologi), Mælk og mejeriprodukter, Reologi, Tekstur og struktur, Æg
Afgrøder og afgrødekvalitet (Billedanalyse,, Brødhvede,, Byg,, Dyrkning,, Gamle kornarter,, Havre,, Hurtiganalyser,, Hvede,, Korn,, Kornkvalitet,, Maltbyg,, NIRS,, Rug,, Såsæd,), Biodiversitet (Gamle kornarter,, Genbanker,, Genetiske ressourcer,, Sameksistens,), Genetik og bioteknologi (Emmer,, Enkorn,, Fremavl,, Gamle kornarter,, Genetiske ressourcer,, Kornforædling,, Sortsafprøvning,, Spelt,, Såsædsproduktion,), Plantedyrkning og dyrkningssystemer (Artsblandinger,, kvalitetsanalyser,, Præcisionsjordbrug,, Samdyrkning,, Økologi,)
Bæredygtige teknologier, Efterafgrøder, Ferskvandsbiologi, Fosfor, Grønsager, Gødning / gødskning, Kvælstof, Landbrugsproduktion og -jord, Lovgivning (International, EU- og national), Næringsstofstrømme, Plantefysiologi, Plantefysiologi, Plantenæringsstoffer, Planters tilpasninger til miljøet, Planters økofysiologi, Spildevandsrensning (Constructed wetlands), Stofomsætning, Tropiske økosystemer, Økologisk jordbrug
Arktisk miljø, natur og økologi, Eksponeringsanalyser, Geokemi, Grundvand (Drikkevand, Vandforsyning), Jordbundsdannelse, Landskab, Survey-arkæologi, Vandressourcer
Bioaktive stoffer, Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Proteomics, primært på proteiner fra mælk, mejeriprodukter og andre animalske eller vegetabilske fødevarer, samt af f.eks. vævsbiopsier og celleekstrakter fra in vitro forsøg), Kvalitetsstyring, Mælk og mejeriprodukter, Mælkekvalitet, Proteiner, Proteomics
Cancer (Apoptose, HPV), Fødevarer og levnedsmiddelteknologi (Folinsyre), Graviditet (Endometriose, Svangerskabsforgiftning), Immunsystemet (Interferon Type 1), Signaler mellem og i celler (Signaltransduktionsveje, STAT3)
Bedriftsmodeller, Bæredygtig husdyrproduktion, Husdyrproduktionssystemer, Klimaændringer (fødevarers klimaaftryk, LCA), Mælkeproduktion, Økologisk husdyrproduktion
Bæredygtig husdyrproduktion, Ernæring og produktion, Ernæringsfysiologi, Fjerkræ, Foder og forarbejdning af foder, Foderadditiver, Foderstofvurdering, Fysiologiske markører, Husdyrernæring, Husdyrs ernæring og fodring, Næringsstofbehov (Black soldier fly, grise, insekter, melorm), Protein og aminosyrer, Svin, Tørfodring, Økologisk husdyrproduktion
Forandringsprocesser, Identitet (Fødevarer, Kvalitetsbegreber), Kultur og organisation, Landdistrikter (Ost, Terroir, Topography), Æstetik og hverdagsliv (Empirical printing)
Adfærdspåvirkninger/-ændringer, Borgerdeltagelse (Miljø- og naturpolitikken), Borgerinddragelse og indflydelse, Forbrugeradfærd (Miljø- og naturpolitikkens indflydelse på adfærd, politiske virkemidlers implementering og effektivitet), Implementeringsstrategier og -traditioner, Klima og landbrug, Klimapolitik, Klimatilpasning (Regulering/tiltag), Miljø (Miljø- og naturpolitik), Miljøpolitik, Natur, miljø og landbrug (Politiske virkemidler i pesticidpolitikken m.v.), Naturbeskyttelse og -forvaltning, Pesticider i miljøet (Regulering), Regulering og styring, Samfund og borger (Borgerinddragelse miljø- og naturpolitik), Virkemidler
3D-strukturer af store molekyler (Strukturbestemmelse af Kation-pumper), Membranproteiner (Kation-pumpers biokemi, Strukturbestemmelse af Kation-pumper), Plantebiologi, Proteinstruktur, Strukturel analyse
Hurtigmetoder til kvalitetsbestemmelse, Mælk og mejeriprodukter (Mælks sammensætning og teknologiske egenskaber; koagulering; fedtsyre- og proteinprofil; milk genomics; sammenspil mellem FT-IR og mælkens egenskaber; forsøgsplanlægning.), Mælkekvalitet, Produktkvalitet, Proteiner
Bananfluer, Biologi (Snegle), Biologisk bekæmpelse, Bæredygtig pesticidanvendelse, Dyr (Snegle), Dyrs tilpasning til miljøet (Climate change, Jordbundsdyr, Jordbundsfauna), Insekter, Molekylær økofysiologi, Stress og evolutionsgenetik, Økotoksikologi